Zedrox - Uw allesomvattende digitale marketing bedrijf

Zedrox is een creatief & digitaal marketingbureau dat strategie, creatie, design en ontwikkeling combineert voor prijswinnende websites, platforms, apps & marketingcampagnes met dagelijkse impact. We werken al meer dan 5 jaar als full-service internetbureau en hebben verschillende digitale producten op maat ontwikkeld: van websites en webshops tot webapplicaties en mobiele applicaties. Vervolgens hebben we ze geoptimaliseerd en onze klanten geholpen ze digitaal maar strategisch in de markt te zetten voor het gewenste rendement op investeringen.

Ons gespecialiseerde team van on-staff Digital Marketeers werkt met u samen om meetbare resultaten te produceren door het plannen en uitvoeren van mindful strategieën die aansluiten bij uw unieke brand voice. Wij kunnen een verlengstuk van uw team worden, een partner die uw markt, publiek en doelstellingen begrijpt, in plaats van een bureau dat blindelings strategieën uitvoert om de facturen van hun klanten te verdubbelen.

Zedrox heeft een bewezen staat van dienst op het gebied van succesvolle marketingcampagnes. Wij streven altijd naar het maximale rendement voor onze klanten. Onze gepassioneerde Digital Marketing professionals bereiken daadwerkelijke resultaten op basis van intelligente uitvoering. Vooral in eCommerce en concurrerende industrieën. Bent u op zoek naar een betrokken digitaal marketingbureau in Nederland met een duurzame visie? Daag ons uit! Wij bewijzen onszelf keer op keer zodat we consistent het snelste resultaat behalen bij onze klanten.

Digitale Marketing Diensten bieden we aan

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Zoekmachine optimalisatie
(SEO)

Onze SEO-experts leveren effectieve on-page, off-page, technische, en lokale SEO-diensten om relevant websiteverkeer, leads, sales en conversies te genereren. Wij beheersen niet alleen Google, maar ook grote zoekmachines zoals Bing & Yahoo voor een betere return on investment.

Betalen per klik (PPC)

Betalen per klik
(PPC)

Onze AdWords-gecertificeerde PPC-specialisten werken samen met onze professionele copywriters om doelgerichte advertentie-exemplaren te maken, biedingsstrategieën te optimaliseren, apparaatgerichte strategieën te ontwikkelen en ROI te bewaken om datagestuurde PPC-campagnes te maken die resulteren in grote hoeveelheden verkeer en leads tegen gecontroleerde kosten.

Sociale Media Marketing (SMM)

Sociale Media Marketing
(SMM)

Onze creatieve Social Media Marketeers identificeren uw merkdoelstellingen, voeren concurrentie-analyses uit en evalueren het gedrag van het publiek door middel van data en analyses om merkgerichte SMM-strategieën te bedenken om uw 'likes' en volgers te laten groeien op de belangrijkste Social Media-kanalen.

Inhoud Marketing (CM)

Inhoud Marketing
(CM)

Ons uitgebreide team van on-staff Copywriters, Content Strategists, en Content Marketing Managers blijft op de hoogte van uw trends in de industrie om conversie-georiënteerde en SEO-vriendelijke content te creëren die punchy koppen, high-volume zoekwoorden, en geoptimaliseerde structuur voor een maximale bezoeker retentie bevat.

Conversie Rate Optimilisatie (CRO)

Conversie Rate Optimilisatie
(CRO)

Onze digitale marketingmedewerkers optimaliseren uw website voor web, mobiel en voice search, maken landingspagina's zonder rommel, laten geverifieerde betalingsgateways integreren en vereenvoudigen uw gebruikersnavigatie om het maximale aantal bezoekers naar de bodem van uw verkooptrechter te brengen voor een verbeterde conversiegraad.

Concurrentieanalyse

Concurrentieanalyse (diepgaande audit)

Ons toegewijde team van digitale marketinganalisten en -onderzoekers besteedt veel tijd aan het monitoren van uw concurrenten en hun strategieën. Hun website, social media, advertenties, content, PR, alles wordt geanalyseerd om uw bedrijf te helpen elk merk in uw concurrentie een stap voor te blijven.

Wilt u meer verkeer, leads, conversie, en omzet?

Maak contact met onze digitale marketing professionals

Boek gratis consultatie

Waarom is digitale marketing onvermijdelijk voor succes?

Merkbekendheid

Merkbekendheid

U kunt nooit verwachten dat klanten u zullen bezoeken totdat ze weten over uw merk en wat u aanbiedt. Digitale marketing omvat ook Brand Marketing, dat uw potentiële publiek bewust maakt van uw diensten zodat ze kunnen worden omgezet in potentiële kopers op lange termijn door middel van effectieve Digitale marketingdiensten.

Bedrijfsgroei

Bedrijfsgroei

We staan aan de vooravond van de Digitale revolutie. Wat wil groeien moet digitaal gaan. Waar traditionele verkoop en marketing minder effectief worden, neemt online marketing een hoge vlucht. Digitale marketing helpt uw bedrijf sneller te groeien door het wereldwijd beschikbaar te maken.

Rendement op investering

Rendement op investering

Het wordt een uitdaging om het juiste aantal verkopen, klantenwerving en resultaatdeadlines te voorspellen met traditionele bedrijven. Echter, met Digital Marketing, krijgen we de kracht van tools zoals Google Analytics en Google AdWords om het rendement op de investering te berekenen en onze besluitvorming te verbeteren.

Wilt u ons recente werk zien?

We hebben een uitstekende reputatie voor het leveren van een groot aantal succesvolle eCommerce winkels. Voor meer informatie verzoeken wij u om onze portfolio te bekijken of contact met ons op te nemen.

Agoragreek

Agora, opgericht in 2012, is de eerste in Schotland

Lees verder
De Oude Tijd

Sigarenwinkel De Oude Tijd is al meer dan 85 jaar een

Lees verder
Mazeix

Met een collectie van de beste internationale merken

Lees verder
Furniture4yourhome

Met een fantastisch assortiment van het allerbeste dennen hout

Lees verder
Glasboertje

De eerste online webshop in Nederland die glasproducten

Lees verder
Scalenbeak

Scale N Beak is gespecialiseerd in accessoires voor

Lees verder
Ryanthomas

Lees verder

Wilt u ons recente werk zien?

We hebben een uitstekende reputatie voor het leveren van een groot aantal succesvolle eCommerce winkels. Voor meer informatie verzoeken wij u om onze portfolio te bekijken of contact met ons op te nemen.

Waarom Zedrox kiezen als uw Digitale Marketing Service Provider

 • 5+ years ervaring in het aanbieden van internetmarketingdiensten

  5+ years ervaring in het aanbieden van
  internetmarketingdiensten

 • Data-gedreven aanpak

  Data-gedreven
  aanpak

 • Vast team van digitale marketing experts

  Vast team van digitale marketing experts

 • Aangepaste kaders voor verzekerde resultaten

  Aangepaste kaders voor verzekerde resultaten

 • Omnichannel Personalisatie

  Omnichannel Personalisatie

 • Concurrerende prijzen

  Concurrerende prijzen

 • Volgt intelligente AI-Gebaseerde Hulpmiddelen

  Volgt intelligente AI-Gebaseerde Hulpmiddelen

 • 100% Workflow Transparante rapportage

  100% Workflow Transparante rapportage

Veelgestelde vragen over onze digitale marketingservices

Wat is Digitale Marketing?

Digitale Marketing is een proces van het strategisch promoten van een merk, zijn diensten of producten via online media en informatiekanalen zoals - zoekmachines, sociale media, e-mailmarketingplatforms, videomarketingplatforms, enz., om de bekendheid van het merk en de inkomende klanten te vergroten voor verkoop op lange termijn.

Wat is de rol van een Digital Marketeer?

Een Digital Marketeer is in feite een marketingspecialist, maar dan met digitale tools. Hij of zij moet boven op de trends blijven zitten, of het nu gaat om sociale media, technologieën, creatieve ideeën, tactische benaderingen, gebruikersgedrag, publieksvereisten, enz. om digitale marketingstrategieën te implementeren en meer verkoop voor een online bedrijf te krijgen door middel van succesvolle digitale marketingcampagne(s).

Hoe effectief is Zedrox onder de digitale marketing bedrijven?

Zedrox is een full-stack digitaal marketing bedrijf met een breed team van on-staff SEO-experts, Copywriters, PPC-experts, business analisten, grafisch ontwerpers, webontwikkelaars, e-mail marketing strategen, en ervaren brand marketeers. We werken allemaal samen om onze online marketingstrategie te bedenken en bedrijven te helpen gerichte resultaten te bereiken via onze digitale marketingcampagnes. Bovendien hebben we 5+ jaar ervaring en een bewezen staat van dienst als het beste digitale marketingbureau van Nederland.

Wat is jullie rapportage en communicatieproces?

Als professioneel Internet Marketing Bedrijf gelooft Zedrox in 100% transparante rapportage. We gebruiken de beste projectmanagement tools zoals Basecamp, Trello, Slack, of TeamWork, met nauwkeurige communicatie tools zoals Skype en Gmail voor end-to-end klant rapportage en gezamenlijke inspanningen.

Wat onze klanten zeggen

Onze nieuwste blog

Een exclusieve opslagplek voor de nieuwste eCommerce content, inclusief trends, nieuws, artikelen, inzichten en nog veel meer.