Kwaliteits projecten door gecertificeerde Magento webontwikkeling

Bij Zedrox hebben we een team van gecertificeerde Magento webontwikkelaars die ervaring hebben met het werken met zowel de enterprise als community edities van Magento. U kunt onze magento ontwikkelaars inhuren voor uw projecteisen. Of het nu een volledige ontwikkeling van uw Magento webwinkel is of het verbeteren van de bestaande functionaliteiten, Zedrox is het Magento web-ontwikkelingsbedrijf waar u mee wilt werken. We verzekeren u te plaatsen als koploper op de markt via onze professionele magento ecommerce website ontwikkelingsdiensten.

UI/UX ontwerp en ontwikkeling

Onze Magento experts zullen een exclusieve e-commerce webshop uitbouwen die onmiddellijke aandacht trekt en een overzichtelijke navigatie biedt aan uw website bezoekers.

Migratie & Upgrade

Ben je van plan je webwinkel naar Magento te verplaatsen of moet je naar de nieuwste versie upgraden? Onze Magento-experts hebben jarenlange ervaring in het leveren van migratie- en upgrade-oplossingen.

Betaal methode-Integratie

Op zoek naar een veilig betalingssysteem voor uw magento-webwinkel? Wij bieden complete oplossingen voor integratie en configuratie van alle belangrijke online betalingssystemen.

Uitbreiding ontwikkeling

Onze gecertificeerde ontwikkelaars bieden bedrijf georiënteerde uitbreiding service om nieuwe functies toe te voegen of uw webwinkel een uitgebreide functionaliteit te geven..

Onderhoud & ondersteuning

We bieden uitgebreide ondersteuning en onderhoudsservices om te zorgen dat uw Magento-webwinkel op maximale potentie werkt, en biedt de beste ervaring aan de bezoekers..

SEO voor e-commerce

Onze e Commerce ontwikkelaars zullen een krachtige verkoopmachine ontwikkelen die efficiënte prestaties biedt met een sterke aanwezigheid op populaire zoekmachines.

Huur een Ontwikkelaars

Neem contact op en maak van uw bedrijfsidee een succesvol project.

HUUR EEN EXPERT

Ontdek onze projectenLAAT ONS WERK VOOR ZICHZELF SPREKEN

We hebben een schitterend trackrecord, met een groot aantal succesvolle projecten op onze naam. Bekijk ons portfolio of neem contact met ons op voor meer informatie.

Waarom voor ons kiezen

  • Een officiële Magento-partner voor zakelijke oplossingen

  • In direct contact met Magento en hun technische ondersteuning

  • Up to date met de laatste Magento kennis

  • In staat om vroeg toegang te krijgen tot nieuwe Magento-software

  • Opgeleide en gecertificeerde ontwikkelaars, ontwerpers en bedrijfsmanagers

  • Flexibele ondersteuning - fulltime, parttime of per uur