Uitstekende WordPress-oplossingen leveren

Bij Zedrox streven we ernaar om perfectie te leveren in elk van onze projecten. Als betrouwbare leverancier leveren we oplossingen die er fantastisch uitzien en een hoogwaardige prestatie leveren. We hebben een team van creatieve ontwikkelaars die experimenteren en oplossingen bieden die indruk maken op onze klanten. Met meer dan 2000 projecten die tot nu toe zijn opgeleverd, hebben we de mogelijkheden gecreëerd om uw bedrijf tot een succes te maken.

WordPress Installatie en Configuratie

We combineren ontwerpelementen met de geavanceerde technologieën om uitstekende WordPress webshops te leveren. Onze ontwikkelaars leveren maatwerkoplossingen die voldoen aan uw bedrijfsdoelstelling

WordPress Thema Maatwerk

Een thema is een cruciaal element op uw website. We zorgen ervoor dat uw e-commerce site een aangepast thema heeft dat is afgestemd op uw zakelijke niche en uw websitebezoeker.

WordPress
Migratie

Geef uw bedrijf uitstekende functies met onze oplossingen voor plug-in ontwikkeling. We bieden complete oplossingen, waaronder plug-in ontwikkeling, aanpassing, integratie en verbetering.

WordPress Plugin Ontwikkeling

We bieden integratieservices voor alle belangrijke betaalmethodes zoals PayPal, SafePay en Amazon Pay om een veilige betalingsomgeving in uw WordPress webshop te garanderen.

WordPress CMS Ontwikkeling

Of het nu gaat om het upgraden van uw webwinkel naar de nieuwste versie of het migreren van uw webshop naar dit geweldige platform, onze experts zullen het proces voltooien met volledige beveiliging van uw gegevens.

WordPress
Ondersteuning

Ons SEO-team bestaat uit ervaren strategen en SEO-goeroes die uw webwinkel zullen configureren voor een optimale prestatie in alle populaire zoekmachines.

Huur een Ontwikkelaars

Neem contact op en maak van uw bedrijfsidee een succesvol project.

HUUR EEN EXPERT

Ontdek onze projectenLAAT ONS WERK VOOR ZICHZELF SPREKEN

We hebben een schitterend trackrecord, met een groot aantal succesvolle projecten op onze naam. Bekijk ons portfolio of neem contact met ons op voor meer informatie.

Waarom voor ons kiezen

  • Een officiële Magento-partner voor zakelijke oplossingen

  • In direct contact met Magento en hun technische ondersteuning

  • Up to date met de laatste Magento kennis en kunde

  • In staat om vroeg toegang te krijgen tot nieuwe Magento-software

  • Opgeleide en gecertificeerde ontwikkelaars, ontwerpers en bedrijfsmanagers

  • Flexibele ondersteuning - fulltime, parttime of per uur