webapplicatie laten maken kosten

Hoeveel kost het om een web-app te laten maken?

Bij het maken van uw web-app vraagt u zich vaak af wat de totale kosten zijn. Was er maar een calculator om een nauwkeurige web-app ontwikkelings- kostenplaatje te maken.  Helaas niet. Er is geen dergelijk apparaat dat de kosten van aangepaste web-app kan berekenen.

Hoewel sommige websites ze hebben gemaakt, slagen ze er niet in om correcte schattingen van aangepaste toepassingen te produceren. Het vereist de kennis van een uitgebreide expert en verschillende projectdetails om de beste schatting te maken voor het maken van een web-app.

Maar u hoeft zich geen zorgen te maken. Hier, in dit artikel zullen we dingen ontdekken die helpen bij het maken van een nauwkeurige schatting van de web-app ontwikkelings- kosten.

Als u haast heeft! Neem contact op met onze professionele web-app consultants. Wij helpen u graag met nauwkeurige schattingen voor webapplicatie ontwikkeling.

Wat is een web-app?

Een web-app is een softwareprogramma dat is ontwikkeld met behulp van de technologieën HTML, CSS en JavaScript. Het draait op een webserver en is toegankelijk via de webbrowser. Ze zijn ontwikkeld als webpagina’s, maar functioneren als mobiele apps. Dus worden deze web-apps genoemd.

Web-apps kunnen werken als zowel sites als mobiele apps. Het ontwikkelen van een maatwerk web-app kost een bedrijf veel minder dan bij het ontwikkelen van mobiele apps.

Ontvang nu een gratis offerte!

Neem contact op

Wat zijn de voordelen van een web-app?

 • Een web-app biedt gebruiksvriendelijke prestaties op alle apparaten. U kunt het gebruiken op Android-telefoons, iOS-telefoons, desktops en tablets voor vlekkeloze prestaties.
 • web-apps zijn licht van gewicht en nemen minder geheugenruimte in beslag op de smartphone en andere apparaten.
 • Web-apps kunnen automatisch upgraden, wat helpt bij het lanceren van nieuwe functies via aangepaste softwareaanpak.
 • Een web-app vereist vaak een lagere investering dan native apps.
 • Een web-app kost minder en biedt verschillende nuttige functies.

Wat zijn de nadelen van een web-app?

 • In tegenstelling tot andere toepassingen, kunt u geen web-apps starten via de app-markten.
 • Het zijn geen echte mobiele apps en missen enkele functies.

Wat zijn enkele populaire web-apps?

Veel apps die we dagelijks gebruiken zijn geen mobiele apps maar web-apps. Populaire web-apps zijn:

populaire web-apps

 

5 Factoren diebepalend zijn voor de ontwikkelingskosten van web-apps

Mensen vragen vaak: “Hoeveel kost web-app development?” Het exacte antwoord vereist een deskundige consultant die verschillende functies meeneemt in de beoordeling. Om deze vraag te beantwoorden, moet u nauwkeurige gegevens hebben over de volgende aspecten van de softwareontwikkeling:

 • Web-app kosten zijn afhankelijk van voor wie u het maakt. Maakt u standaard applicaties voor  een klant of voor uzelf?
 • Hoeveel functies heeft u nodig in de standaard app. Hoe meer functies u nodig heeft, hoe hoger de app-kosten zullen zijn.
 • Het aantal pagina’s dat u moet maken in de web-app. web-apps met één pagina zijn goedkoper dan web-apps met meerdere pagina’s.
 • De totale tijd die nodig is om de web-app te maken. Eenvoudige web-apps kunnen in 50 tot 300 uur worden ontwikkeld. Maar uitgebreide web-apps nemen meer dan 300 uur in beslag.
 • Uurtarief van de developer die u inhuurt voor het maken van de web-app. Bij Zedorx bieden we scherpe tarieven. u kunt developers inhuren voor slechts €35,- per uur.

Waarom zou u een Web-app Developer inhuren?

U kunt zelf leren programmeren en de web-app ontwikkelen. Als u echter geen programmeur bent, kost het te veel tijd en moeite. Professionele web-app developers kunnen daar integen de beste web-apps maken.

Het laten maken van een web-app door experts helpt u met het volgende:

 • Vakervaring

De vaardigheden van een professionele developer helpen u bij het maken van een gebruiksvriendelijke web-app. De ervaren developer gebruikt responsieve web- ontwerpen om vriendelijke web-apps met meeslepende ontwerpen te maken.

 • Bespaar tijd

U hoeft geen enkele uren te verspillen aan het maken van de web-app. U kunt zich concentreren op de kerndoelen terwijl professionals voor uw web-app zorgen.

 • Bedrijfsgericht maatwerk

U kunt bespreken wat u verwacht bij het maken van de web-app. Toegewijde developers zullen die functies voor u maken, die ook gemakkelijk te gebruiken zijn. U hoeft niet te veel tijd te investeren in het maken van frequente software-update.

Afsluiting

De ontwikkelingskosten van web-apps zijn afhankelijk van wat voor soort app u maakt, het aantal functies dat u nodig heeft en het aantal uren wat het zal gaan kosten. Hoe kleiner het aantal functies, hoe sneller het zal worden gedaan. Daardoor kost het u minder om de web-app te maken.

Bij Zedrox maken we web-app voor verschillende bedrijven. Onze deskundige consultants zijn kosteloos beschikbaar voor hulp & advies. Tijdens het consult begrijpen we wat voor app u wilt maken. Op basis van de door  u verstrekte gegevens  kunnen wij een nauwkeurige schatting opmaken.