Op zoek naar een developer?

Als je Laravel-developers nodig hebt die jouw web-app van concept tot lancering kunnen brengen, kan ons team van ervaren Laravel-developers jou helpen! Zedrox heeft ervaren professionals die technisch geavanceerde, visueel aantrekkelijke, gebruiksvriendelijke en voor zoekmachines geoptimaliseerde web-apps kunnen maken met Laravel. Onze Laravel programmeurs hebben het hele Laravel framework van binnen en van buiten onder de knie. We zijn bedreven in het afhandelen van zelfs de meest complexe ontwikkelingsprojecten, rekening houdend met jouw zakelijke behoeften en voorkeuren.

Waarom Laravel Developers van Zedrox inhuren?

Met jarenlange ervaring hebben onze gecertificeerde Laravel-developers verschillende technieken onder de knie om een Laravel-gebaseerde website of applicatie te verbeteren. Bij Zedrox bieden we de mogelijkheid om fulltime of parttime ervaren Laravel-developers in te huren die passen bij jouw specificaties en budget. Met meerdere opties om uit te kiezen, zullen we jouw specificaties matchen met een bekwame developer die zich blijft inzetten om het succes van jouw Laravel-project te garanderen. Onze Laravel programmeurs kunnen direct aan de slag met jouw development projecten. Wil je meer weten over onze diensten?Wij bieden:

Ervaren developers, op basis van jouw wensen

Lokaal Nederlandstalig Account Management Team.

Flexibele contracten.

Directe toegang tot de developer

Transparante en duidelijke communicatie.

Eenvoudig team op- en afschalen.

Stappenplan

Heb je een Laravel specialist nodig voor jouw project? Volg deze eenvoudige stappen om te beginnen!

Vertel ons de vaardigheden die je nodig hebt

Kies, onderzoek en selecteer de developer naar jouw keuze

Eerlijk en flexibel contract

Onboarding

Laten we beginnen

Dani Bild

Wil je jouw team uitbreiden met onze gecertificeerde Laravel specialisten? Laat ons je helpen.

Waar onze Laravel developers goed in zijn?

Laravel-programmeurs bij Zedrox hebben het hele Laravel-framework onder de knie. Bij Zedrox maken we slim gebruik van Laravel's objectgeoriënteerde bibliotheken, ingebouwde tools, innovatieve template engines en effectieve ORM om jouw bedrijf een voorsprong te geven. Wij zijn experts in het combineren van Laravel met frontend frameworks zoals VueJS, ReactJS en AngularJS om full-stack webapplicatie-oplossingen te leveren aan bedrijven van elke omvang. Onze experts hebben een grondige kennis van het Laravel framework, waardoor ze ervoor kunnen zorgen dat je de beste resultaten behaalt in elke ontwikkelingsfase van jouw Laravel web app.

Developers goed icon

Dedicated developers die zich inzetten om een integraal onderdeel van jouw team te worden.

Developers goed icon

Ervaren Laravel developers uitgerust met de nieuwste technische kennis.

Developers goed icon

Mogelijkheid om snel te starten.

Developers goed icon

Directe communicatie via chat/ bellen/ e-mails.

Developers goed icon

Dagelijkse werkrapporten via projectmanagementtools zoals Slack, JIRA, Basecamp, enz.

Developers goed icon

Samenwerken met developers met verschillende technische achtergronden.

Developers goed icon

Persoonlijke ontmoetingen met de Laravel developer.

Developers goed icon

Toegang tot een gratis proefversie van 20-40 uur bij onze developers.

Wil je ons laatste werk bekijken?

We hebben een groot scala aan projecten afgerond. Bekijk ons portfolio voor een greep van ons werk.

Baggies

Baggies

Baggies heeft een verwijzingssysteem geïntroduceerd om gebruikers te helpen een Baggy NFT te verdienen terwijl ze werken aan het bouwen van het beste crypto-netwerk. Om dit proces te vergemakkelijken, deed Baggies een beroep op de expertise van ons team van specialisten om hun statische HTML & CSS-website te migreren naar een dynamischer platform met behulp van de geavanceerde technologie van React Js. Onze experts bij Zedrox deden backend-ontwikkeling op Mongo DB & Node Js.

Daarnaast leverden we Auth-installatieservices, waaronder Wallet Connect, Twitter Login en Discord, allemaal afgehandeld door onze ervaren professionals. Onze toegewijde specialisten zorgden ervoor dat het project met de grootst mogelijke aandacht en zorg werd behandeld. We zijn er trots op deel uit te hebben gemaakt van dit spannende project en kijken ernaar uit om met Baggies samen te werken aan toekomstige inspanningen.

Refari

Refari- React native Ontwikkeling

Refari, gevestigd in Sydney, Australië, is een online platform dat een naadloze suite van digitale tools biedt, speciaal ontworpen voor recruiters en wervingsbureaus. Met de meest krachtige vacaturebank op de markt, combineert Refari een reeks van cross-functionele recruitment technologieën in een enkel platform.

Het werven van de juiste kandidaat kan voor sommige organisaties een gedoe zijn. Als het al geen gedoe is, dan is het ongetwijfeld een tijdrovend proces. Refari overbrugt de kloof tussen getalenteerde bronnen en groeiende organisaties door middel van haar geavanceerde recruitment widget en tools. Refari had al een solide klantenbestand en had Zedrox JavaScript-professionals nodig om de architectuur van hun website-widget opnieuw te ontwerpen voor een optimale werking. Deze widget biedt een set van waardevolle tools om profielen van geschikte kandidaten te verzamelen, een shortlist van kandidaten op te stellen en het recruitment proces te automatiseren.

Afss

AFSS

De AFSS Portal is speciaal ontworpen om Strata Managers, Building Managers en Facility Managers te helpen bij het beheren van tal van gebouwen met behulp van de AFSS-methode. Het eenvoudig te gebruiken dashboard maakt het mogelijk om het hele AFSS-indieningsproces te volgen en te automatiseren, waardoor elke keer op tijd taken worden voltooid.

Het Zedrox-team heeft dit portaal van de grond af aan ontwikkeld. Het is ontworpen om meerdere gebruikers een op status gebaseerd platform te bieden. Onze specialisten hebben een reeks functionaliteiten opgenomen, d.w.z. gegevensuitbreiding, meerdere transacties beheren, communiceren met belanghebbenden, 24 uur per dag gemakkelijke toegang, documenten veilig opslaan, wetgevingsupdates, alle mijlpalen bijhouden, extra onderhoud van gebouwen en aanvraagproces in elke fase.

Early Aceess

Early Access

Onze klant, Early Access, zocht technische partners die hun website konden maken en de vereiste integraties konden aanpassen aan de moderne normen. Hun verzoek omvatte een Web3-compatibel NFT-platform en een promotionele verlanglijstontwikkeling met betrekking tot de coördinatie van e-mail, portemonnee-ID en de geverifieerde Twitter-volgers.

Om de onderneming van onze klant te beschermen, namen de professionals van Zedrox de verantwoordelijkheid op zich om een NFT-platform te ontwerpen dat compatibel is met Cryptocurrency, dat het oorspronkelijke websiteontwerp dat ons werd gepresenteerd zou kunnen overtreffen.

Google Review

Wat zeggen onze klanten?

Lees over de ervaringen van onze klanten en verkrijg waardevolle inzichten in de betrouwbare samenwerking die Zedrox tot de dag van vandaag heeft opgebouwd

Commas orange Commas white

Ik ben zeer tevreden over mijn ervaring met Zedrox. Als klant zocht ik naar een betrouwbaar en professioneel bedrijf, en Zedrox heeft aan al mijn verwachtingen voldaan. Het communicatieteam was responsief en vriendelijk, en ik werd voortdurend op de hoogte gehouden van de voortgang. Ze begrepen mijn behoeften en leverden een op maat gemaakte oplossing van hoge kwaliteit. Ze waren deskundig en bekwaam in hun vakgebied, en de resultaten waren indrukwekkend. Ze hielden zich strikt aan deadlines en budgetten, wat me veel vertrouwen gaf. Kortom, Zedrox is een uitstekend bedrijf dat ik ten zeerste aanbeveel.

Giovanni p

Commas orange Commas white

Wat ik het meest indrukwekkend en uniek vond aan dit bedrijf was hun vermogen om op een uitzonderlijke manier te luisteren naar onze behoeften en deze te vertalen naar een op maat gemaakte oplossing. Ze begrepen niet alleen onze visie, maar wisten deze ook te overtreffen met hun expertise en creativiteit. Bovendien was hun toewijding aan klanttevredenheid opmerkelijk, met een voortdurende ondersteuning.

Dylano V

Commas orange Commas white

In mijn webshop (niet door Zedrox gebouwd) zat een probleem met de orderbevestiging. Zedrox heeft het snel gevonden en op kunnen lossen, terwijl ik er al dagen naar heb lopen zoeken. De prijs voor het oplossen viel me ook reuze mee!

Daniel van den Akker

Commas orange Commas white

Ik wilde mijn webshop upgraden naar de nieuwste Magento versie. Ze hielpen ons met de installatie van de upgrade tegen een betaalbare prijs. Zeer tevreden.

Robin Bello

Commas orange Commas white

Mijn webwinkel is tot volle tevreden vernieuwd, middels een professioneel team met een vriendelijke communicatie.

Anja van de Sande

Commas orange Commas white

Accountmanager gesproken, hele aardige gast. Ben super goed geholpen!

Linda Janssen

Veel gestelde vragen

Waarom wordt Laravel beschouwd als het beste PHP framework?

Laravel is populair vanwege de ingebouwde functies, waaronder automatisch laden, unittesten, sneller laden en bewezen MVC-structuur. Onze developers kunnen snelle, veelzijdige en efficiënte websites en web-apps leveren.

Hoe succesvol ben je geweest in het ontwikkelen van Laravel websites?

Als Laravel gecertificeerd bedrijf kunnen we projecten creëren voor alle gebruikers en industrieën, van startups tot aan de grotere bedrijven. Bekijk enkele succesvolle Laravel-projecten die zijn ontwikkeld door onze gecertificeerde Laravel-developers in ons portfolio.

Hoeveel kost het om een Laravel web app te ontwikkelen?

De kosten van een Laravel-webapp zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals maatwerk, type modules, themaselectie, benodigde resources, huurmodel, enz. Voor een nauwkeurige offerte kun je contact opnemen met onze Laravel consultant.

Hoeveel ervaring hebben jullie developers met Laravel PHP?

Onze PHP Laravel developers hebben meer dan 5 jaar geteste en gecertificeerde ervaring. Neem contact met ons op voor deskundig advies over jouw laravel project.

Onze nieuwste blog

We delen continue de laatste tech blogs, artikelen, nieuws en inzichten. Je kunt het hier lezen om jouw kennis naar het volgende niveau te brengen!