Mobiele App Laten Maken

Een app laten bouwen bij een professionele mobiele app ontwikkelaars. Onze op maat gemaakte apps zijn gebruiksvriendelijk en veilig, ze helpen bij het behalen van uw bedrijfsdoelstellingen.

Ontvang een vrijblijvende offerte!

Professionele app laten bouwen

Wilt u een team van mobiele app ontwikkelaars die in uw business ecosysteem kunnen duiken? Experts die de markt kunnen verkennen en uw eisen en projectmogelijkheden kunnen begrijpen? Ingenieurs die een echt op maat gemaakte strategie kunnen bouwen en het volledige potentieel van mobiele technologie voor uw bedrijf kunnen ontsluiten? Praat met Zedrox.

Wil jij een app laten maken? Wij zijn een full suit mobile app development agency dat bedrijven wereldwijd helpt hun zakelijke doelen te bereiken, door op maat gemaakte Android, iOS, en hybride mobiele apps te maken. Wij zijn professioneel opgeleid om agile ontwikkelmethodologie te volgen en werken samen met zowel startups als ondernemingen om innovatieve mobiele app oplossingen te leveren.

Een app laten maken

Onze geavanceerde mobile app development diensten worden aangestuurd door experts en zijn bedoeld om de problemen in de digitale wereld op te lossen en tegemoet te komen aan de specifieke wensen van gebruikers.

React Native App

React Native App Laten Maken

Liever één app die alle apparaten dekt, of het nu iOS of Android is? Wij kunnen het doen. Een slimme cross channel mobiele strategie zal worden gevolgd, rekening houdend met tal van factoren, zoals - snelheid op de markt, compatibele technologie, eenvoudige updates, en kosten-effectiviteit. Onze experts op het gebied van multiplatform mobiele technologie maken gebruik van React Native om high-fidelity cross-platform apps te ontwikkelen die zorgen voor uitstekende betrokkenheid en conversie op alle platforms, apparaten, doelgroepen en industrieën.

Lees meer
Hybrid App Development

Hybrid App Development

Hybride apps bieden native prestaties op meerdere mobiele besturingssystemen zoals Android en iOS. Het zijn kosteneffectieve oplossingen en helpen bedrijven moeiteloos een groter publiek te bereiken. Onze professionele app developers maken eenvoudig te gebruiken apps die binnen enkele seconden laden. Wij creëren een onovertroffen gebruikersinterface ontwerp dat een meeslepende gebruikerservaring levert aan de app gebruikers.

Lees meer
PWA Development

PWA Development

Progressive web apps combineren de voordelen van websites en mobiele apps. Het zijn weboplossingen maar gedragen zich en functioneren als mobiele apps. Tiktok, Youtube, Twitter en vele andere wereldmerken hebben in het recente verleden succesvolle PWA's gelanceerd. Wij maken PWA's die lichtgewicht en SEO-vriendelijk zijn en ook pushmeldingen bieden. Onze snelle PWA's vertalen complexe problemen in intuïtieve oplossingen.

Lees meer
Flutter App Development

Flutter App Laten maken

Flutter helpt u met high-performance hybride apps die soepel draaien op Android, iOS en het web. Het komt met hot reload mogelijkheden die het mogelijk maken om snel UI's te bouwen, nieuwe functies toe te voegen en bugs uit de code te halen. Wij hebben uitgebreide ervaring in het bouwen van apps in Flutter. Onze feature-rijke apps zijn stabiel en veilig en bieden native prestaties over meerdere besturingssystemen en platforms.

Lees meer
iOS App Laten Maken

IOS App Laten Maken

Zedrox erkent de toenemende invloed van iOS apps als gevolg van het stijgende aantal Apple gebruikers wereldwijd. Daarom zullen krachtige programmeertalen zoals Objective-C en Swift worden gebruikt om alle nieuwste iOS functies in uw mobiele app te introduceren, zoals Apple Pay, iBeacon, 3D Touch, iCloud Drive, social media API's, NFC, etc. Wij zijn professionals die ervoor zorgen dat alle mogelijkheden worden gerealiseerd voor een feature-rijke iOS app ontwikkeling.

Lees meer
Android App Laten Maken

Android App Laten Maken

Android bestrijkt een aanzienlijk deel van onze digitale wereld. Gezien het enorme potentieel, zullen de nieuwste middelen, technieken, platforms, programmering normen, kaders, tools, app-servers, en componenten worden gebruikt om Google-aangedreven Android apps te ontwikkelen die naadloos functioneren op alle grote Android apparaten. Zedrox team van ervaren Android ontwikkelaars kunnen worden vertrouwd voor uw aangepaste app ontwikkeling. Echter, als je al specifieke instructies hebt, zullen wij ervoor zorgen dat deze worden opgevolgd.

Lees meer

Wil je een app laten ontwikkelen en ben je op zoek naar een Beste app ontwikkelaar?

Laat professionals van Zedrox u helpen met uw project!

Boek een gratis consultatie van een expert

We zijn uw mobiele app specialisten

 • Professioneel & Strategisch

  Professioneel & Strategisch

  Wij geloven niet in ongeplande benaderingen. Onze experts kiezen technologie, begrijpen de markt, stellen een strategische roadmap op, en passen vervolgens een iteratieve aanpak toe om toekomstbestendige digitale producten te bouwen die gebruikersgericht zijn en ontworpen om rijke omnichannel ervaringen te leveren. Huur nu uw app ontwikkelaar in Goirle!

 • Functieoverschrijdend team

  Functieoverschrijdend team

  Zedrox bestaat uit een full-stack team van cross-functionele mobiele app ontwikkelaars, UI/UX ontwerpers, QA-analisten, test engineers, en DevOps specialisten die uw projectreis efficiënt maken, en ervoor zorgen dat uw mobiele app intact blijft in alle stadia van ontwikkeling.

 • Agile Project Methodologie

  Agile Project Methodologie

  De agile ontwikkelingsmethodologie is een van onze belangrijkste redenen achter de succesvolle ontwikkeling van mobiele apps. Het opdelen van het project in behapbare delen, het werken met een goede planning en het voeren van discussies waarbij de klant in alle stadia van de ontwikkeling op de hoogte wordt gehouden, heeft ons altijd geholpen om 100% transparantie in de workflow te garanderen.

 • Concurerrende Prijzen

  App Laten Maken Kosten

  Veel mensen hebben vragen over de kosten voor het app laten bouwen van een app. Het ontwikkelen van een mobiele app kan duur zijn, maar dat hoeft niet zo te zijn met de professionals van Zedrox. Gedurende onze meer dan 5 jaar van mobiele app ontwikkeling, hebben we gewerkt met meerdere klanten uit verschillende industrieën. Onze prijzen zijn concurrerend maar eerlijk, vanaf 35 euro per manuur. Hier kun je dus een app laten ontwikkelen tegen een goedkope prijs.

Maatwerk applicatie laten ontwikkelen door het team

We hebben een uitstekende reputatie voor het leveren van een groot aantal succesvolle eCommerce winkels. Voor meer informatie verzoeken wij u om onze portfolio te bekijken of contact met ons op te nemen.

DART App

DART App

De Domestic Abuse Reference Tool (DART) app is een geavanceerd hulpmiddel

Lees verder

De Outfit

Admin Mobiele App Modules

Mis nooit een kans om uw eCommerce winkel te beheren met de 'Admin Mobile App Module'.

Lees verder

Admin Mobiele App Modules

De Outfit

Maak een stijlstatement met The Outfit! Deze revolutionaire mobiele app geeft

Lees verder

Veelgestelde vragen aan onze mobiele app ontwikkelaars

Wat zijn de kosten voor het laten maken van een app?

De kosten voor de ontwikkeling van een mobiele app hangen meestal af van de functionele omvang van de app en de technologie die wordt gebruikt om de app te bouwen. Daarnaast zijn er nog vele andere factoren die de kosten van de ontwikkeling van een mobiele applicatie beïnvloeden, zoals de tarieven van de ontwikkelaar, de complexiteit van het project, de benodigde tijd, de gebruikte middelen, enzovoort. U kunt met onze experts praten en een gedetailleerde prijsopgave krijgen. 

Wat is applicatieontwikkeling op maat?

Custom mobiele applicatieontwikkeling is het proces van het creëren van een mobiele app die specifiek is ontworpen en ontwikkeld voor een bepaalde klant of bedrijf. Dit type van ontwikkeling volgt meestal een meer complexe en uitgebreide aanpak dan de traditionele mobiele app ontwikkeling, omdat het een diepgaand inzicht vereist in de specifieke behoeften en eisen van de klant.

Hoe lang duurt het om een app te laten maken?

De ontwikkelingstijd van een mobiele app varieert voor elk project. Wat voor soort applicatie is het, hoeveel testen zijn er nodig, wat is het plan van aanpak voor dit project, heeft de klant specifieke eisen, en soortgelijke andere factoren beïnvloeden de ontwikkelingstijd van een mobiele app.

Ik heb een idee voor een mobiele app. Kan Zedrox mij voorzien van een prototype voordat we beginnen?

Wij begrijpen dat het essentieel is voor onze klanten om duidelijk te begrijpen hoe hun app zal werken en eruit zal zien voordat we beginnen met de ontwikkeling ervan. Dus ja, ons team is in staat om u te voorzien van een snel prototype van uw app idee voordat we beginnen met het ontwikkelingsproces van het omzetten in een volledig functionele versie.

Opmerking: Elk prototype dat meer dan 10 dagen in beslag neemt, wordt in rekening gebracht.

Hoe kies je een mobile app development platform?

Hieronder volgen de overwegingen om het juiste mobiele app ontwikkelingsplatform voor uw project te bepalen:

 • Het doelpubliek van uw bedrijf
 • Verwachtingen van gebruikers
 • Budget voor ontwikkeling
 • Beveiliging implicaties
 • App integratie mogelijkheden

Biedt u diensten aan voor het onderhoud van mobiele apps?

Ja, wij bieden een volledig pakket onderhoudsdiensten voor mobiele apps, waaronder app-updates, prestatieanalyses, optimalisatie en beveiligingspatches. Ons team werkt met u samen om ervoor te zorgen dat uw app altijd up-to-date is en soepel werkt. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze onderhoudsdiensten.

Wat zeggen onze klanten?

Onze nieuwste blog

Een exclusieve opslagplek voor de nieuwste eCommerce content, inclusief trends, nieuws, artikelen, inzichten en nog veel meer.