Professionele app laten bouwen

Wilt u een team van mobiele app ontwikkelaars die in uw business ecosysteem kunnen duiken? Experts die de markt kunnen verkennen en uw eisen en projectmogelijkheden kunnen begrijpen? Ingenieurs die een echt op maat gemaakte strategie kunnen bouwen en het volledige potentieel van mobiele technologie voor uw bedrijf kunnen ontsluiten? Praat met Zedrox.

Wil jij een app laten maken? Wij zijn een full suit mobile app development agency dat bedrijven wereldwijd helpt hun zakelijke doelen te bereiken, door op maat gemaakte Android, iOS, en hybride mobiele apps te maken. Wij zijn professioneel opgeleid om agile ontwikkelmethodologie te volgen en werken samen met zowel startups als ondernemingen om innovatieve mobiele app oplossingen te leveren.

Een app laten maken

Onze geavanceerde mobile app development diensten worden aangestuurd door experts en zijn bedoeld om de problemen in de digitale wereld op te lossen en tegemoet te komen aan de specifieke wensen van gebruikers.

Adobe Commerce Magento

React Native App Laten Maken

Liever één app die alle apparaten dekt, of het nu iOS of Android is? Wij kunnen het doen. Een slimme cross channel mobiele strategie zal worden gevolgd, rekening houdend met tal van factoren, zoals - snelheid op de markt, compatibele technologie, eenvoudige updates, en kosten-effectiviteit. Onze experts op het gebied van multiplatform mobiele technologie maken gebruik van React Native om high-fidelity cross-platform apps te ontwikkelen die zorgen voor uitstekende betrokkenheid en conversie op alle platforms, apparaten, doelgroepen en industrieën.

Hybrid App Development

Hybrid App Development

Hybride apps bieden native prestaties op meerdere mobiele besturingssystemen zoals Android en iOS. Het zijn kosteneffectieve oplossingen en helpen bedrijven moeiteloos een groter publiek te bereiken. Onze professionele app developers maken eenvoudig te gebruiken apps die binnen enkele seconden laden. Wij creëren een onovertroffen gebruikersinterface ontwerp dat een meeslepende gebruikerservaring levert aan de app gebruikers.

PWA Development

PWA Development

Progressive web apps combineren de voordelen van websites en mobiele apps. Het zijn weboplossingen maar gedragen zich en functioneren als mobiele apps. Tiktok, Youtube, Twitter en vele andere wereldmerken hebben in het recente verleden succesvolle PWA's gelanceerd. Wij maken PWA's die lichtgewicht en SEO-vriendelijk zijn en ook pushmeldingen bieden. Onze snelle PWA's vertalen complexe problemen in intuïtieve oplossingen.

Flutter App Laten maken

Flutter App Laten maken

Flutter helpt u met high-performance hybride apps die soepel draaien op Android, iOS en het web. Het komt met hot reload mogelijkheden die het mogelijk maken om snel UI's te bouwen, nieuwe functies toe te voegen en bugs uit de code te halen. Wij hebben uitgebreide ervaring in het bouwen van apps in Flutter. Onze feature-rijke apps zijn stabiel en veilig en bieden native prestaties over meerdere besturingssystemen en platforms.

IOS App Laten Maken

IOS App Laten Maken

Zedrox erkent de toenemende invloed van iOS apps als gevolg van het stijgende aantal Apple gebruikers wereldwijd. Daarom zullen krachtige programmeertalen zoals Objective-C en Swift worden gebruikt om alle nieuwste iOS functies in uw mobiele app te introduceren, zoals Apple Pay, iBeacon, 3D Touch, iCloud Drive, social media API's, NFC, etc. Wij zijn professionals die ervoor zorgen dat alle mogelijkheden worden gerealiseerd voor een feature-rijke iOS app ontwikkeling.

Android App Laten Maken

Android App Laten Maken

Android bestrijkt een aanzienlijk deel van onze digitale wereld. Gezien het enorme potentieel, zullen de nieuwste middelen, technieken, platforms, programmering normen, kaders, tools, app-servers, en componenten worden gebruikt om Google-aangedreven Android apps te ontwikkelen die naadloos functioneren op alle grote Android apparaten. Zedrox team van ervaren Android ontwikkelaars kunnen worden vertrouwd voor uw aangepaste app ontwikkeling. Echter, als je al specifieke instructies hebt, zullen wij ervoor zorgen dat deze worden opgevolgd.

Wil je een app laten ontwikkelen en ben je op zoek naar een Beste app ontwikkelaar?

Laat professionals van Zedrox u helpen met uw project!

We zijn uw mobiele app specialisten

 • Professioneel & Strategisch

  Professioneel & Strategisch

  Wij geloven niet in ongeplande benaderingen. Onze experts kiezen technologie, begrijpen de markt, stellen een strategische roadmap op, en passen vervolgens een iteratieve aanpak toe om toekomstbestendige digitale producten te bouwen die gebruikersgericht zijn en ontworpen om rijke omnichannel ervaringen te leveren. Huur nu uw app ontwikkelaar in Goirle!

 • Functieoverschrijdend team

  Functieoverschrijdend team

  Zedrox bestaat uit een full-stack team van cross-functionele mobiele app ontwikkelaars, UI/UX ontwerpers, QA-analisten, test engineers, en DevOps specialisten die uw projectreis efficiënt maken, en ervoor zorgen dat uw mobiele app intact blijft in alle stadia van ontwikkeling.

 • Agile Project Methodologie

  Agile Project Methodologie

  De agile ontwikkelingsmethodologie is een van onze belangrijkste redenen achter de succesvolle ontwikkeling van mobiele apps. Het opdelen van het project in behapbare delen, het werken met een goede planning en het voeren van discussies waarbij de klant in alle stadia van de ontwikkeling op de hoogte wordt gehouden, heeft ons altijd geholpen om 100% transparantie in de workflow te garanderen.

 • App Laten Maken Kosten

  App Laten Maken Kosten

  Veel mensen hebben vragen over de kosten voor het app laten bouwen van een app. Het ontwikkelen van een mobiele app kan duur zijn, maar dat hoeft niet zo te zijn met de professionals van Zedrox. Gedurende onze meer dan 5 jaar van mobiele app ontwikkeling, hebben we gewerkt met meerdere klanten uit verschillende industrieën. Onze prijzen zijn concurrerend maar eerlijk, vanaf 35 euro per manuur. Hier kun je dus een app laten ontwikkelen tegen een goedkope prijs.

Wil je ons laatste werk bekijken?

We hebben een groot scala aan projecten afgerond. Bekijk ons portfolio voor een greep van ons werk.

Baggies

Baggies

Baggies heeft een verwijzingssysteem geïntroduceerd om gebruikers te helpen een Baggy NFT te verdienen terwijl ze werken aan het bouwen van het beste crypto-netwerk. Om dit proces te vergemakkelijken, deed Baggies een beroep op de expertise van ons team van specialisten om hun statische HTML & CSS-website te migreren naar een dynamischer platform met behulp van de geavanceerde technologie van React Js. Onze experts bij Zedrox deden backend-ontwikkeling op Mongo DB & Node Js.

Daarnaast leverden we Auth-installatieservices, waaronder Wallet Connect, Twitter Login en Discord, allemaal afgehandeld door onze ervaren professionals. Onze toegewijde specialisten zorgden ervoor dat het project met de grootst mogelijke aandacht en zorg werd behandeld. We zijn er trots op deel uit te hebben gemaakt van dit spannende project en kijken ernaar uit om met Baggies samen te werken aan toekomstige inspanningen.

Refari

Refari- React native Ontwikkeling

Refari, gevestigd in Sydney, Australië, is een online platform dat een naadloze suite van digitale tools biedt, speciaal ontworpen voor recruiters en wervingsbureaus. Met de meest krachtige vacaturebank op de markt, combineert Refari een reeks van cross-functionele recruitment technologieën in een enkel platform.

Het werven van de juiste kandidaat kan voor sommige organisaties een gedoe zijn. Als het al geen gedoe is, dan is het ongetwijfeld een tijdrovend proces. Refari overbrugt de kloof tussen getalenteerde bronnen en groeiende organisaties door middel van haar geavanceerde recruitment widget en tools. Refari had al een solide klantenbestand en had Zedrox JavaScript-professionals nodig om de architectuur van hun website-widget opnieuw te ontwerpen voor een optimale werking. Deze widget biedt een set van waardevolle tools om profielen van geschikte kandidaten te verzamelen, een shortlist van kandidaten op te stellen en het recruitment proces te automatiseren.

Afss

AFSS

De AFSS Portal is speciaal ontworpen om Strata Managers, Building Managers en Facility Managers te helpen bij het beheren van tal van gebouwen met behulp van de AFSS-methode. Het eenvoudig te gebruiken dashboard maakt het mogelijk om het hele AFSS-indieningsproces te volgen en te automatiseren, waardoor elke keer op tijd taken worden voltooid.

Het Zedrox-team heeft dit portaal van de grond af aan ontwikkeld. Het is ontworpen om meerdere gebruikers een op status gebaseerd platform te bieden. Onze specialisten hebben een reeks functionaliteiten opgenomen, d.w.z. gegevensuitbreiding, meerdere transacties beheren, communiceren met belanghebbenden, 24 uur per dag gemakkelijke toegang, documenten veilig opslaan, wetgevingsupdates, alle mijlpalen bijhouden, extra onderhoud van gebouwen en aanvraagproces in elke fase.

Early Aceess

Early Access

Onze klant, Early Access, zocht technische partners die hun website konden maken en de vereiste integraties konden aanpassen aan de moderne normen. Hun verzoek omvatte een Web3-compatibel NFT-platform en een promotionele verlanglijstontwikkeling met betrekking tot de coördinatie van e-mail, portemonnee-ID en de geverifieerde Twitter-volgers.

Om de onderneming van onze klant te beschermen, namen de professionals van Zedrox de verantwoordelijkheid op zich om een NFT-platform te ontwerpen dat compatibel is met Cryptocurrency, dat het oorspronkelijke websiteontwerp dat ons werd gepresenteerd zou kunnen overtreffen.

Veelgestelde vragen aan onze mobiele app ontwikkelaars

Wat zijn de kosten voor het laten maken van een app?

De kosten voor de ontwikkeling van een mobiele app hangen meestal af van de functionele omvang van de app en de technologie die wordt gebruikt om de app te bouwen. Daarnaast zijn er nog vele andere factoren die de kosten van de ontwikkeling van een mobiele applicatie beïnvloeden, zoals de tarieven van de ontwikkelaar, de complexiteit van het project, de benodigde tijd, de gebruikte middelen, enzovoort. U kunt met onze experts praten en een gedetailleerde prijsopgave krijgen. 

Wat is applicatieontwikkeling op maat?

Custom mobiele applicatieontwikkeling is het proces van het creëren van een mobiele app die specifiek is ontworpen en ontwikkeld voor een bepaalde klant of bedrijf. Dit type van ontwikkeling volgt meestal een meer complexe en uitgebreide aanpak dan de traditionele mobiele app ontwikkeling, omdat het een diepgaand inzicht vereist in de specifieke behoeften en eisen van de klant.

Hoe lang duurt het om een app te laten maken?

De ontwikkelingstijd van een mobiele app varieert voor elk project. Wat voor soort applicatie is het, hoeveel testen zijn er nodig, wat is het plan van aanpak voor dit project, heeft de klant specifieke eisen, en soortgelijke andere factoren beïnvloeden de ontwikkelingstijd van een mobiele app.

Ik heb een idee voor een mobiele app. Kan Zedrox mij voorzien van een prototype voordat we beginnen?

Wij begrijpen dat het essentieel is voor onze klanten om duidelijk te begrijpen hoe hun app zal werken en eruit zal zien voordat we beginnen met de ontwikkeling ervan. Dus ja, ons team is in staat om u te voorzien van een snel prototype van uw app idee voordat we beginnen met het ontwikkelingsproces van het omzetten in een volledig functionele versie.

Opmerking: Elk prototype dat meer dan 10 dagen in beslag neemt, wordt in rekening gebracht.

Hoe kies je een mobile app development platform?

Hieronder volgen de overwegingen om het juiste mobiele app ontwikkelingsplatform voor uw project te bepalen:

 • Het doelpubliek van uw bedrijf
 • Verwachtingen van gebruikers
 • Budget voor ontwikkeling
 • Beveiliging implicaties
 • App integratie mogelijkheden

Biedt u diensten aan voor het onderhoud van mobiele apps?

Ja, wij bieden een volledig pakket onderhoudsdiensten voor mobiele apps, waaronder app-updates, prestatieanalyses, optimalisatie en beveiligingspatches. Ons team werkt met u samen om ervoor te zorgen dat uw app altijd up-to-date is en soepel werkt. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze onderhoudsdiensten.

Google Review

Wat zeggen onze klanten?

Lees over de ervaringen van onze klanten en verkrijg waardevolle inzichten in de betrouwbare samenwerking die Zedrox tot de dag van vandaag heeft opgebouwd

Commas orange Commas white

Ik ben zeer tevreden over mijn ervaring met Zedrox. Als klant zocht ik naar een betrouwbaar en professioneel bedrijf, en Zedrox heeft aan al mijn verwachtingen voldaan. Het communicatieteam was responsief en vriendelijk, en ik werd voortdurend op de hoogte gehouden van de voortgang. Ze begrepen mijn behoeften en leverden een op maat gemaakte oplossing van hoge kwaliteit. Ze waren deskundig en bekwaam in hun vakgebied, en de resultaten waren indrukwekkend. Ze hielden zich strikt aan deadlines en budgetten, wat me veel vertrouwen gaf. Kortom, Zedrox is een uitstekend bedrijf dat ik ten zeerste aanbeveel.

Giovanni p

Commas orange Commas white

Wat ik het meest indrukwekkend en uniek vond aan dit bedrijf was hun vermogen om op een uitzonderlijke manier te luisteren naar onze behoeften en deze te vertalen naar een op maat gemaakte oplossing. Ze begrepen niet alleen onze visie, maar wisten deze ook te overtreffen met hun expertise en creativiteit. Bovendien was hun toewijding aan klanttevredenheid opmerkelijk, met een voortdurende ondersteuning.

Dylano V

Commas orange Commas white

In mijn webshop (niet door Zedrox gebouwd) zat een probleem met de orderbevestiging. Zedrox heeft het snel gevonden en op kunnen lossen, terwijl ik er al dagen naar heb lopen zoeken. De prijs voor het oplossen viel me ook reuze mee!

Daniel van den Akker

Commas orange Commas white

Ik wilde mijn webshop upgraden naar de nieuwste Magento versie. Ze hielpen ons met de installatie van de upgrade tegen een betaalbare prijs. Zeer tevreden.

Robin Bello

Commas orange Commas white

Mijn webwinkel is tot volle tevreden vernieuwd, middels een professioneel team met een vriendelijke communicatie.

Anja van de Sande

Commas orange Commas white

Accountmanager gesproken, hele aardige gast. Ben super goed geholpen!

Linda Janssen