Op zoek naar een developer?

JavaScript is een van de kerntechnologieën van het internet, wat betekent dat het inhuren van een bekwame JavaScript-developer vaak noodzakelijk is. Gelukkig is Zedrox er om je hierbij te helpen. Wij bieden ervaren developers die aan jouw JavaScript-projecten kunnen werken. Bij Zedrox kunnen we je JavaScript-developers voorzien met expertise binnen verschillende technologieën. Onze developers hanteren een groeigerichte aanpak voor elk project, zo kunnen we je helpen de gewenste resultaten te bereiken.

Waarom JavaScript-developers inhuren bij Zedrox?

JavaScript is de populairste programmeertaal met het rijkste module-ecosysteem dat beschikbaar is. Hierdoor kunnen JS-developers zich op meer platforms richten dan welke andere taal dan ook. Wanneer je een JavaScript-developer van Zedrox inhuurt, kun je naadloze oplossingen verwachten die zijn afgestemd op de doelstellingen van jouw bedrijf. Onze JavaScript-experts kunnen jouw website ontwikkelen met behulp van de nieuwste JavaScript-frameworks en -bibliotheken, zoals Angular, React.js of Vue.js. We zijn trots op onze 100% transparante workflow en communicatie, je merkt al snel dat we verder gaan dan jouw JavaScript-projectbehoeften.Wij bieden:

Ervaren developers, op basis van jouw vereisten.

Lokaal Nederlandstalig Account Management Team.

Flexibele contracten.

Direct contact met de developer(s)

Transparante en duidelijke communicatie.

Eenvoudig team op- en afschalen.

Stappenplan

Ben je op zoek naar een JavaScript-developer om het team te versterken? Volg deze eenvoudige stappen om het wervingsproces te starten.

Vertel ons de vaardigheden die je nodig hebt

Kies, onderzoek en selecteer de developer naar keuze

Eerlijk en flexibel contract

Inwerkproces

Laten we beginnen

Dani Bild

Wil je spreken met onze JavaScript programmeurs? Neem dan contact met ons op.

Waar zijn onze JavaScript developers goed in?

JavaScript is een onmisbare vaardigheid bij het bouwen van websites, apps of software. Zowel back-end als front-end ontwikkeling vereisen het gebruik van deze programmeertaal. Het toevoegen van interactieve elementen aan jouw product vereist JavaScript-scripting. Het is een van de krachtigste en populairste scripttalen die websites, web-apps, het Internet en verschillende technologieën om ons heen aandrijven. Bij Zedrox kunnen onze deskundige developers snelle, schaalbare en hoogwaardige apps leveren met behulp van JavaScript.

Developers goed icon

Dedicated developers die zich inzetten om een integraal onderdeel van jouw team te worden.

Developers goed icon

Ervaren JavaScript- developers uitgerust met de nieuwste technische kennis.

Developers goed icon

Mogelijkheid om snel te starten.

Developers goed icon

Directe communicatie via chat, telefoontjes en e-mails.

Developers goed icon

Dagelijkse rapportage via projectmanagementtools zoals Slack, JIRA, Basecamp, enz.

Developers goed icon

Samenwerken met developers van verschillende technische achtergronden.

Developers goed icon

Persoonlijke kennismaking met de JavaScript-developer.

Developers goed icon

Toegang tot een proefperiode van 20-40 uur met één van onze developers.

Wil je ons laatste werk bekijken?

We hebben een groot scala aan projecten afgerond. Bekijk ons portfolio voor een greep van ons werk.

Baggies

Baggies

Baggies heeft een verwijzingssysteem geïntroduceerd om gebruikers te helpen een Baggy NFT te verdienen terwijl ze werken aan het bouwen van het beste crypto-netwerk. Om dit proces te vergemakkelijken, deed Baggies een beroep op de expertise van ons team van specialisten om hun statische HTML & CSS-website te migreren naar een dynamischer platform met behulp van de geavanceerde technologie van React Js. Onze experts bij Zedrox deden backend-ontwikkeling op Mongo DB & Node Js.

Daarnaast leverden we Auth-installatieservices, waaronder Wallet Connect, Twitter Login en Discord, allemaal afgehandeld door onze ervaren professionals. Onze toegewijde specialisten zorgden ervoor dat het project met de grootst mogelijke aandacht en zorg werd behandeld. We zijn er trots op deel uit te hebben gemaakt van dit spannende project en kijken ernaar uit om met Baggies samen te werken aan toekomstige inspanningen.

Refari

Refari- React native Ontwikkeling

Refari, gevestigd in Sydney, Australië, is een online platform dat een naadloze suite van digitale tools biedt, speciaal ontworpen voor recruiters en wervingsbureaus. Met de meest krachtige vacaturebank op de markt, combineert Refari een reeks van cross-functionele recruitment technologieën in een enkel platform.

Het werven van de juiste kandidaat kan voor sommige organisaties een gedoe zijn. Als het al geen gedoe is, dan is het ongetwijfeld een tijdrovend proces. Refari overbrugt de kloof tussen getalenteerde bronnen en groeiende organisaties door middel van haar geavanceerde recruitment widget en tools. Refari had al een solide klantenbestand en had Zedrox JavaScript-professionals nodig om de architectuur van hun website-widget opnieuw te ontwerpen voor een optimale werking. Deze widget biedt een set van waardevolle tools om profielen van geschikte kandidaten te verzamelen, een shortlist van kandidaten op te stellen en het recruitment proces te automatiseren.

Afss

AFSS

De AFSS Portal is speciaal ontworpen om Strata Managers, Building Managers en Facility Managers te helpen bij het beheren van tal van gebouwen met behulp van de AFSS-methode. Het eenvoudig te gebruiken dashboard maakt het mogelijk om het hele AFSS-indieningsproces te volgen en te automatiseren, waardoor elke keer op tijd taken worden voltooid.

Het Zedrox-team heeft dit portaal van de grond af aan ontwikkeld. Het is ontworpen om meerdere gebruikers een op status gebaseerd platform te bieden. Onze specialisten hebben een reeks functionaliteiten opgenomen, d.w.z. gegevensuitbreiding, meerdere transacties beheren, communiceren met belanghebbenden, 24 uur per dag gemakkelijke toegang, documenten veilig opslaan, wetgevingsupdates, alle mijlpalen bijhouden, extra onderhoud van gebouwen en aanvraagproces in elke fase.

Early Aceess

Early Access

Onze klant, Early Access, zocht technische partners die hun website konden maken en de vereiste integraties konden aanpassen aan de moderne normen. Hun verzoek omvatte een Web3-compatibel NFT-platform en een promotionele verlanglijstontwikkeling met betrekking tot de coördinatie van e-mail, portemonnee-ID en de geverifieerde Twitter-volgers.

Om de onderneming van onze klant te beschermen, namen de professionals van Zedrox de verantwoordelijkheid op zich om een NFT-platform te ontwerpen dat compatibel is met Cryptocurrency, dat het oorspronkelijke websiteontwerp dat ons werd gepresenteerd zou kunnen overtreffen.

Google Review

Wat zeggen onze klanten?

Lees over de ervaringen van onze klanten en verkrijg waardevolle inzichten in de betrouwbare samenwerking die Zedrox tot de dag van vandaag heeft opgebouwd

Commas orange Commas white

Ik ben zeer tevreden over mijn ervaring met Zedrox. Als klant zocht ik naar een betrouwbaar en professioneel bedrijf, en Zedrox heeft aan al mijn verwachtingen voldaan. Het communicatieteam was responsief en vriendelijk, en ik werd voortdurend op de hoogte gehouden van de voortgang. Ze begrepen mijn behoeften en leverden een op maat gemaakte oplossing van hoge kwaliteit. Ze waren deskundig en bekwaam in hun vakgebied, en de resultaten waren indrukwekkend. Ze hielden zich strikt aan deadlines en budgetten, wat me veel vertrouwen gaf. Kortom, Zedrox is een uitstekend bedrijf dat ik ten zeerste aanbeveel.

Giovanni p

Commas orange Commas white

Wat ik het meest indrukwekkend en uniek vond aan dit bedrijf was hun vermogen om op een uitzonderlijke manier te luisteren naar onze behoeften en deze te vertalen naar een op maat gemaakte oplossing. Ze begrepen niet alleen onze visie, maar wisten deze ook te overtreffen met hun expertise en creativiteit. Bovendien was hun toewijding aan klanttevredenheid opmerkelijk, met een voortdurende ondersteuning.

Dylano V

Commas orange Commas white

In mijn webshop (niet door Zedrox gebouwd) zat een probleem met de orderbevestiging. Zedrox heeft het snel gevonden en op kunnen lossen, terwijl ik er al dagen naar heb lopen zoeken. De prijs voor het oplossen viel me ook reuze mee!

Daniel van den Akker

Commas orange Commas white

Ik wilde mijn webshop upgraden naar de nieuwste Magento versie. Ze hielpen ons met de installatie van de upgrade tegen een betaalbare prijs. Zeer tevreden.

Robin Bello

Commas orange Commas white

Mijn webwinkel is tot volle tevreden vernieuwd, middels een professioneel team met een vriendelijke communicatie.

Anja van de Sande

Commas orange Commas white

Accountmanager gesproken, hele aardige gast. Ben super goed geholpen!

Linda Janssen

Veel gestelde vragen

Wat doet een JavaScript-developer?

JavaScript-developers beschikken over gespecialiseerde vaardigheden in de JavaScript-programmeertaal, waardoor ze effectief kunnen werken aan de ontwikkeling van client- en server-side websites. Ze zijn verantwoordelijk voor het implementeren van de front-end logica die de visuele elementen van een webpagina omvat. Bovendien verbinden ze het front-end ontwerp met verschillende server-side services. Een back-end JavaScript-specialist is verantwoordelijk voor databases, back-endlogica, API's (Application Programming Interfaces), architectuur en servers.

Wat maakt JavaScript superieur ten opzichte van alle andere programmeertalen?

JavaScript onderscheidt zich om verschillende redenen als een superieure programmeertaal:

  • Het is één met internetbrowsers.
  • Makkelijk te leren.
  • De brede beschikbaarheid van frameworks en bibliotheken.

Deze functies hebben het een populaire keuze gemaakt voor developers die op zoek zijn naar efficiënte en effectieve oplossingen. Als je hulp nodig hebt bij het ontwikkelen van JavaScript, zijn wij er om onze expertise te delen.

Wat zijn de grote technologiebedrijven die JavaScript gebruiken?

Grote partijen die JavaScript gebruiken zijn:

  • Facebook
  • Google
  • Microsoft
  • PayPal
  • LinkedIn

Wat moet ik doen als ik niet tevreden ben met het werk van de ingehuurde JavaScript-developer?

In dergelijke gevallen kun je contact met ons opnemen en zullen wij onmiddellijk een vervanging regelen. We begrijpen dat elk project uniek is en specifieke vaardigheden vereist. We bieden een gratis vervangingsservice om ervoor te zorgen dat onze zakelijke relatie met je zonder problemen wordt voortgezet.

Daarom zorgen wij ervoor dat de vervangende JavaScript developer perfect aansluit bij de wensen van het project. Wanneer je een JavaScript-expert inhuurt, profiteer je van moeiteloze projectbegeleiding en een economische oplossing.

Heb ik volledige controle over de developer die ik van Zedrox inhuur?

We begrijpen hoe belangrijk het is voor onze klanten om volledige controle te hebben over hun projecten. Daarom kun je JavaScript-programmeurs inhuren die uitsluitend aan jouw project werken. Je kunt ze beheren en sturen op basis van het gemak en vereisten.

Onze ervaren JavaScript-developers zorgen ervoor dat de ontwikkeling precies wordt uitgevoerd volgens de visie en de gewenste resultaten. Verder hebben ze ervaring met het werken aan veel interessante projecten voor grote en kleinere bedrijven.

Onze nieuwste blog

We delen continue de laatste tech blogs, artikelen, nieuws en inzichten. Je kunt het hier lezen om jouw kennis naar het volgende niveau te brengen!