Op zoek naar een developer?

PHP dient als de basis van de meeste websites, dus je hebt waarschijnlijk de hulp van een PHP-developer nodig om eraan te werken. In zo'n geval kan Zedrox jouw totale oplossing zijn om de juiste developer te vinden voor jouw projectbehoeften. Onze developers hebben jarenlange ervaring in web- en softwareontwikkeling met behulp van PHP. Met probleemoplossende vaardigheden en technische aanleg hebben Zedrox-developers de mogelijkheid om jouw development ervaring naar een geheel nieuw niveau te tillen.

Waarom PHP Developers van Zedrox inhuren?

Zedrox staat bekend om het leveren van uitzonderlijk ervaren PHP-programmeurs in Nederland. Bij Zedrox leveren onze developers al meer dan vijf jaar uitgebreide PHP-services aan start-ups, middelgrote bedrijven en grote ondernemingen. Onze vaardigheid in deze programmeertaal en de frameworks stellen ons in staat om 100% aangepaste PHP-oplossingen te leveren, zodat jouw bedrijf op de juiste manier kan groeien. Wij bieden de flexibiliteit om getalenteerde PHP-developers in te huren, fulltime of parttime met skills gekozen naar jouw wens.



Wij bieden:

Ervaren developers, op basis van jouw voorkeur.

Lokaal Nederlandstalig Account Management Team.

Flexibele contracten.

Directe toegang tot de developer.

Transparante en duidelijke communicatie.

Eenvoudig team op- en afschalen.

Stappenplan

Wil je PHP-developers inhuren om aan jouw project te werken? Volg dan deze eenvoudige stappen om te beginnen!

Vertel ons de vaardigheden die je nodig hebt

Kies, onderzoek en selecteer de developer naar jouw keuze

Eerlijk en flexibel contract

Inwerk proces

Laten we beginnen

Dani Bild

Wil je een PHP-developer inhuren voor jouw project? Laat Zedrox je helpen.

Waar onze PHP developers goed in zijn?

Ons team bij Zedrox maakt gebruik van PHP om de backend- en server-side mogelijkheden van jouw development projecten te verbeteren. We werken aan de nieuwste versie, PHP 8.2, en streven er voortdurend naar om ervoor te zorgen dat jouw project het maximale potentieel bereikt. Onze PHP-developers kunnen dynamische, efficiënte en database gebaseerde oplossingen creëren die helpen bij de groei van jouw bedrijf. Wij bieden volledige ondersteunde PHP-oplossingen voor gegarandeerd succes.

Developers goed icon

Dedicated developers die zich inzetten om een integraal onderdeel van jouw team te worden.

Developers goed icon

Ervaren PHP developers uitgerust met de nieuwste technische kennis.

Developers goed icon

Mogelijkheid om snel te starten.

Developers goed icon

Directe communicatie via chat/ bellen/ e-mails.

Developers goed icon

Dagelijkse werkrapporten via projectmanagementtools zoals Slack, JIRA, Basecamp, enz.

Developers goed icon

Samenwerken met developers met verschillende technische achtergronden.

Developers goed icon

Persoonlijke ontmoetingen met de PHP-developer.

Developers goed icon

Toegang tot een gratis proefperiode van 20-40 uur met een PHP-developer.

Wil je ons laatste werk bekijken?

We hebben een groot scala aan projecten afgerond. Bekijk ons portfolio voor een greep van ons werk.

Baggies

Baggies

Baggies heeft een verwijzingssysteem geïntroduceerd om gebruikers te helpen een Baggy NFT te verdienen terwijl ze werken aan het bouwen van het beste crypto-netwerk. Om dit proces te vergemakkelijken, deed Baggies een beroep op de expertise van ons team van specialisten om hun statische HTML & CSS-website te migreren naar een dynamischer platform met behulp van de geavanceerde technologie van React Js. Onze experts bij Zedrox deden backend-ontwikkeling op Mongo DB & Node Js.

Daarnaast leverden we Auth-installatieservices, waaronder Wallet Connect, Twitter Login en Discord, allemaal afgehandeld door onze ervaren professionals. Onze toegewijde specialisten zorgden ervoor dat het project met de grootst mogelijke aandacht en zorg werd behandeld. We zijn er trots op deel uit te hebben gemaakt van dit spannende project en kijken ernaar uit om met Baggies samen te werken aan toekomstige inspanningen.

Refari

Refari- React native Ontwikkeling

Refari, gevestigd in Sydney, Australië, is een online platform dat een naadloze suite van digitale tools biedt, speciaal ontworpen voor recruiters en wervingsbureaus. Met de meest krachtige vacaturebank op de markt, combineert Refari een reeks van cross-functionele recruitment technologieën in een enkel platform.

Het werven van de juiste kandidaat kan voor sommige organisaties een gedoe zijn. Als het al geen gedoe is, dan is het ongetwijfeld een tijdrovend proces. Refari overbrugt de kloof tussen getalenteerde bronnen en groeiende organisaties door middel van haar geavanceerde recruitment widget en tools. Refari had al een solide klantenbestand en had Zedrox JavaScript-professionals nodig om de architectuur van hun website-widget opnieuw te ontwerpen voor een optimale werking. Deze widget biedt een set van waardevolle tools om profielen van geschikte kandidaten te verzamelen, een shortlist van kandidaten op te stellen en het recruitment proces te automatiseren.

Afss

AFSS

De AFSS Portal is speciaal ontworpen om Strata Managers, Building Managers en Facility Managers te helpen bij het beheren van tal van gebouwen met behulp van de AFSS-methode. Het eenvoudig te gebruiken dashboard maakt het mogelijk om het hele AFSS-indieningsproces te volgen en te automatiseren, waardoor elke keer op tijd taken worden voltooid.

Het Zedrox-team heeft dit portaal van de grond af aan ontwikkeld. Het is ontworpen om meerdere gebruikers een op status gebaseerd platform te bieden. Onze specialisten hebben een reeks functionaliteiten opgenomen, d.w.z. gegevensuitbreiding, meerdere transacties beheren, communiceren met belanghebbenden, 24 uur per dag gemakkelijke toegang, documenten veilig opslaan, wetgevingsupdates, alle mijlpalen bijhouden, extra onderhoud van gebouwen en aanvraagproces in elke fase.

Early Aceess

Early Access

Onze klant, Early Access, zocht technische partners die hun website konden maken en de vereiste integraties konden aanpassen aan de moderne normen. Hun verzoek omvatte een Web3-compatibel NFT-platform en een promotionele verlanglijstontwikkeling met betrekking tot de coördinatie van e-mail, portemonnee-ID en de geverifieerde Twitter-volgers.

Om de onderneming van onze klant te beschermen, namen de professionals van Zedrox de verantwoordelijkheid op zich om een NFT-platform te ontwerpen dat compatibel is met Cryptocurrency, dat het oorspronkelijke websiteontwerp dat ons werd gepresenteerd zou kunnen overtreffen.

Google Review

Wat zeggen onze klanten?

Lees over de ervaringen van onze klanten en verkrijg waardevolle inzichten in de betrouwbare samenwerking die Zedrox tot de dag van vandaag heeft opgebouwd

Commas orange Commas white

Ik ben zeer tevreden over mijn ervaring met Zedrox. Als klant zocht ik naar een betrouwbaar en professioneel bedrijf, en Zedrox heeft aan al mijn verwachtingen voldaan. Het communicatieteam was responsief en vriendelijk, en ik werd voortdurend op de hoogte gehouden van de voortgang. Ze begrepen mijn behoeften en leverden een op maat gemaakte oplossing van hoge kwaliteit. Ze waren deskundig en bekwaam in hun vakgebied, en de resultaten waren indrukwekkend. Ze hielden zich strikt aan deadlines en budgetten, wat me veel vertrouwen gaf. Kortom, Zedrox is een uitstekend bedrijf dat ik ten zeerste aanbeveel.

Giovanni p

Commas orange Commas white

Wat ik het meest indrukwekkend en uniek vond aan dit bedrijf was hun vermogen om op een uitzonderlijke manier te luisteren naar onze behoeften en deze te vertalen naar een op maat gemaakte oplossing. Ze begrepen niet alleen onze visie, maar wisten deze ook te overtreffen met hun expertise en creativiteit. Bovendien was hun toewijding aan klanttevredenheid opmerkelijk, met een voortdurende ondersteuning.

Dylano V

Commas orange Commas white

In mijn webshop (niet door Zedrox gebouwd) zat een probleem met de orderbevestiging. Zedrox heeft het snel gevonden en op kunnen lossen, terwijl ik er al dagen naar heb lopen zoeken. De prijs voor het oplossen viel me ook reuze mee!

Daniel van den Akker

Commas orange Commas white

Ik wilde mijn webshop upgraden naar de nieuwste Magento versie. Ze hielpen ons met de installatie van de upgrade tegen een betaalbare prijs. Zeer tevreden.

Robin Bello

Commas orange Commas white

Mijn webwinkel is tot volle tevreden vernieuwd, middels een professioneel team met een vriendelijke communicatie.

Anja van de Sande

Commas orange Commas white

Accountmanager gesproken, hele aardige gast. Ben super goed geholpen!

Linda Janssen

VEELGESTELDE VRAGEN

Hoeveel tijd is er nodig om een custom PHP-project op te leveren?

Bij Zedrox hechten we veel waarde aan het concept en de gedachte achter het project. Om te beginnen starten we een gesprek over alle projectspecificaties en evalueren we mogelijke oplossingen voordat we een realistisch tijdschema voor voltooiing vaststellen. Het geschatte tijdsbestek is gebaseerd op de complexiteit van het werk dat nodig is om de gewenste resultaten te bereiken. We geven prioriteit aan tijdige levering en zorgen ervoor dat onze PHP-developer alle deadlines zonder vertraging haalt.

Kunnen jullie helpen bij het re-design van mijn website op de nieuwste PHP-versie?

Als je hulp nodig hebt bij het herontwerpen van jouw website om te werken met de nieuwste PHP-versie, kunnen wij je helpen. Voordat je met het project begint, moet je jouw vereisten met ons delen. Zodra we de specificaties hebben ontvangen, gebruiken we onze expertise om aan jouw project te werken en de website te verbeteren door middel van onze grondige analyse. Zoek niet verder dan Zedrox om een PHP developer in te huren.

In welke PHP frameworks hebben jullie programmeurs expertise?

Zedrox heeft bekwame professionals met jarenlange ervaring in top PHP frameworks zoals: Laravel, Symfony, CakePHP, Yii en Codeigniter. Onze experts zijn goed uitgerust om verschillende soorten PHP-projecten aan te pakken.

Hoeveel kost PHP-development?

De PHP-ontwikkelingskosten zijn sterk afhankelijk van de omvang en complexiteit van het gegeven project. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte, dan geven wij jou een nauwkeurige schatting op basis van de functionaliteiten die je wilt bereiken.

Onze nieuwste blog

We delen continue de laatste tech blogs, artikelen, nieuws en inzichten. Je kunt het hier lezen om jouw kennis naar het volgende niveau te brengen!