Op zoek naar een Developer?

Als je een dedicated React developer nodig hebt, ben je niet alleen. De resource-markt is ontzettend krap, dus het aannemen van de ideale software-developer vereist aanzienlijke investeringen. Het in dienst nemen van software-developers van Zedrox kan daarom interessant zijn. Zedrox biedt ervaren React-programmeurs tegen de juiste prijs. Onze professionele developers zijn goed thuis in React JS en andere bijbehorende technologieën; ze zullen integraal onderdeel worden van jouw team.

Waarom zou je een React JS developer huren bij Zedrox?

Het proces van het aannemen en in dienst houden van een voltijds team is duur en tijdrovend. Als je ReactJS-developers inhuurt bij Zedrox, worden onze developers onderdeel van jouw development team. Je kunt voltijds of deeltijds inhuren. Er zijn tal van opties om aan alle budgetten en projectvereisten te voldoen, en we kunnen onze middelen aanpassen om ervoor te zorgen dat aan jouw behoeften wordt voldaan. Onze developers kunnen snel aan de slag met jouw projecten. We zullen jouw vereisten matchen met een vaardige developer om ervoor te zorgen dat hij aan jouw verwachtingen voldoet en jouw project succesvol maakt.

Wat bieden we onze klanten:

Ervaren developers, op basis van jouw wensen

Lokaal Nederlandstalig Account Management Team.

Flexibele contracten.

Directe toegang tot de developer

Transparante en duidelijke communicatie.

Eenvoudig team op- en afschalen.

Werkplan

Op zoek naar een React-expert om te helpen bij een project? Begin in 5 eenvoudige stappen!

Vertel ons welke vaardigheden je nodig hebt.

Kies, onderzoek en selecteer de developer naar jouw keuze

Eerlijk en flexibel contract.

Inwerken.

Laten we beginnen.

Dani Bild

Ben je op zoek naar een React-developer?

We helpen je de meest geschikte professional uit ons team te kiezen.

Waar zijn onze React developers gespecialiseerd in:

Bij Zedrox zijn onze React developers experts in het ontwikkelen van boeiende front-end applicaties en websites. Onze experts hebben een diepgaand begrip van het React-framework, waardoor ze effectief websites, web apps en PWAs kunnen ontwikkelen. Hun beheersing van React stelt hen in staat doelgericht te werken en snel resultaten te behalen.

Developers goed icon

Dedicated developers die zich inzetten om een integraal onderdeel van jouw team te worden

Developers goed icon

Directe communicatie via chat, calls en e-mails.

Developers goed icon

Ervaren React-specialisten met de nieuwste technologische expertise

Developers goed icon

Mogelijkheid om snel te beginnen

Developers goed icon

Dagelijkse rapportage van werkzaamheden via projectmanagementtools.

Developers goed icon

Samenwerking met developers uit diverse technische achtergronden

Developers goed icon

Persoonlijke ontmoetingen met de programmeur

Developers goed icon

Ervaren met projectmanagementtools zoals Slack, JIRA, Basecamp, enz.

Wil je ons laatste werk bekijken?

We hebben een groot scala aan projecten afgerond. Bekijk ons portfolio voor een greep van ons werk.

Baggies

Baggies

Baggies heeft een verwijzingssysteem geïntroduceerd om gebruikers te helpen een Baggy NFT te verdienen terwijl ze werken aan het bouwen van het beste crypto-netwerk. Om dit proces te vergemakkelijken, deed Baggies een beroep op de expertise van ons team van specialisten om hun statische HTML & CSS-website te migreren naar een dynamischer platform met behulp van de geavanceerde technologie van React Js. Onze experts bij Zedrox deden backend-ontwikkeling op Mongo DB & Node Js.

Daarnaast leverden we Auth-installatieservices, waaronder Wallet Connect, Twitter Login en Discord, allemaal afgehandeld door onze ervaren professionals. Onze toegewijde specialisten zorgden ervoor dat het project met de grootst mogelijke aandacht en zorg werd behandeld. We zijn er trots op deel uit te hebben gemaakt van dit spannende project en kijken ernaar uit om met Baggies samen te werken aan toekomstige inspanningen.

Refari

Refari- React native Ontwikkeling

Refari, gevestigd in Sydney, Australië, is een online platform dat een naadloze suite van digitale tools biedt, speciaal ontworpen voor recruiters en wervingsbureaus. Met de meest krachtige vacaturebank op de markt, combineert Refari een reeks van cross-functionele recruitment technologieën in een enkel platform.

Het werven van de juiste kandidaat kan voor sommige organisaties een gedoe zijn. Als het al geen gedoe is, dan is het ongetwijfeld een tijdrovend proces. Refari overbrugt de kloof tussen getalenteerde bronnen en groeiende organisaties door middel van haar geavanceerde recruitment widget en tools. Refari had al een solide klantenbestand en had Zedrox JavaScript-professionals nodig om de architectuur van hun website-widget opnieuw te ontwerpen voor een optimale werking. Deze widget biedt een set van waardevolle tools om profielen van geschikte kandidaten te verzamelen, een shortlist van kandidaten op te stellen en het recruitment proces te automatiseren.

Afss

AFSS

De AFSS Portal is speciaal ontworpen om Strata Managers, Building Managers en Facility Managers te helpen bij het beheren van tal van gebouwen met behulp van de AFSS-methode. Het eenvoudig te gebruiken dashboard maakt het mogelijk om het hele AFSS-indieningsproces te volgen en te automatiseren, waardoor elke keer op tijd taken worden voltooid.

Het Zedrox-team heeft dit portaal van de grond af aan ontwikkeld. Het is ontworpen om meerdere gebruikers een op status gebaseerd platform te bieden. Onze specialisten hebben een reeks functionaliteiten opgenomen, d.w.z. gegevensuitbreiding, meerdere transacties beheren, communiceren met belanghebbenden, 24 uur per dag gemakkelijke toegang, documenten veilig opslaan, wetgevingsupdates, alle mijlpalen bijhouden, extra onderhoud van gebouwen en aanvraagproces in elke fase.

Early Aceess

Early Access

Onze klant, Early Access, zocht technische partners die hun website konden maken en de vereiste integraties konden aanpassen aan de moderne normen. Hun verzoek omvatte een Web3-compatibel NFT-platform en een promotionele verlanglijstontwikkeling met betrekking tot de coördinatie van e-mail, portemonnee-ID en de geverifieerde Twitter-volgers.

Om de onderneming van onze klant te beschermen, namen de professionals van Zedrox de verantwoordelijkheid op zich om een NFT-platform te ontwerpen dat compatibel is met Cryptocurrency, dat het oorspronkelijke websiteontwerp dat ons werd gepresenteerd zou kunnen overtreffen.

Google Review

Wat zeggen onze klanten?

Lees over de ervaringen van onze klanten en verkrijg waardevolle inzichten in de betrouwbare samenwerking die Zedrox tot de dag van vandaag heeft opgebouwd

Commas orange Commas white

Ik ben zeer tevreden over mijn ervaring met Zedrox. Als klant zocht ik naar een betrouwbaar en professioneel bedrijf, en Zedrox heeft aan al mijn verwachtingen voldaan. Het communicatieteam was responsief en vriendelijk, en ik werd voortdurend op de hoogte gehouden van de voortgang. Ze begrepen mijn behoeften en leverden een op maat gemaakte oplossing van hoge kwaliteit. Ze waren deskundig en bekwaam in hun vakgebied, en de resultaten waren indrukwekkend. Ze hielden zich strikt aan deadlines en budgetten, wat me veel vertrouwen gaf. Kortom, Zedrox is een uitstekend bedrijf dat ik ten zeerste aanbeveel.

Giovanni p

Commas orange Commas white

Wat ik het meest indrukwekkend en uniek vond aan dit bedrijf was hun vermogen om op een uitzonderlijke manier te luisteren naar onze behoeften en deze te vertalen naar een op maat gemaakte oplossing. Ze begrepen niet alleen onze visie, maar wisten deze ook te overtreffen met hun expertise en creativiteit. Bovendien was hun toewijding aan klanttevredenheid opmerkelijk, met een voortdurende ondersteuning.

Dylano V

Commas orange Commas white

In mijn webshop (niet door Zedrox gebouwd) zat een probleem met de orderbevestiging. Zedrox heeft het snel gevonden en op kunnen lossen, terwijl ik er al dagen naar heb lopen zoeken. De prijs voor het oplossen viel me ook reuze mee!

Daniel van den Akker

Commas orange Commas white

Ik wilde mijn webshop upgraden naar de nieuwste Magento versie. Ze hielpen ons met de installatie van de upgrade tegen een betaalbare prijs. Zeer tevreden.

Robin Bello

Commas orange Commas white

Mijn webwinkel is tot volle tevreden vernieuwd, middels een professioneel team met een vriendelijke communicatie.

Anja van de Sande

Commas orange Commas white

Accountmanager gesproken, hele aardige gast. Ben super goed geholpen!

Linda Janssen

Veel gestelde vragen

Kan Zedrox binnen een week een React developer voor mij regelen?

Zedrox biedt een scala aan React developers, zodat je de individuele professional of het team kunt kiezen dat het beste aansluit bij jouw eisen. Onze uitgebreide selectie van bekwame professionals kan direct aan de slag. Je kunt een keuze maken op basis van jouw exacte behoeften.

Hoe kan ik de expertise of vaardigheden van de developers testen?

Een interview via Skype is de ideale manier om de vaardigheden van onze developers te evalueren. Het toekennen van testtaken is ook een goede manier om een idee te krijgen van hun programmeervaardigheden.

Heb ik controle over de ingehuurde ReactJS-developer?

Ja, natuurlijk! Je hebt totale autoriteit over jouw ingehuurde bron. Onze React-developers streven ernaar om een professionele operationele omgeving te bieden. Bovendien wordt een toegewijde projectmanager toegewezen om je te helpen.

Bieden jullie ondersteunings- en onderhoudsdiensten aan?

Ja, omdat we het belang van goed ontwikkelde softwareoplossingen begrijpen zetten we ons in om je succes te verzekeren, zelfs na de lancering. Onze ondersteuningsdiensten omvatten updates, bugfixes, prestatieoptimalisatie, technische ondersteuning, back-up en herstel. Reken op onze deskundige programmeurs voor onwrikbare ondersteuning voor jouw project.

Kan ik developers huren voor slechts één project?

Het is absoluut mogelijk om developers in te huren voor een enkel project. Als je hulp nodig hebt bij één project of meer, kun je eenvoudig jouw team met ons opschalen. developers inhuren bij Zedrox is een eenvoudig proces. Bovendien kunnen onze developers direct aan de slag.

Onze nieuwste blog

We delen continue de laatste tech blogs, artikelen, nieuws en inzichten. Je kunt het hier lezen om jouw kennis naar het volgende niveau te brengen!