Zedrox is gespecialiseerd in MVP Development Services

Bij het testen van nieuwe ideeën moet je software maken die continu kan worden aangepast aan de feedback van de gebruiker. Dit helpt je inkomsten te genereren en tegelijkertijd uw ideeën om te zetten in de meest waardevolle IT-producten. Bij Zedrox kunnen we het mogelijk maken met gebruiksvriendelijkeminimum viable producten met beperkte investeringen. Wij kunnen je helpen bij het bestuderen van de doelgroep en het identificeren van de meest essentiële functies voor het maken van MVP-software.

MVP-advies
MVP

advies

We hebben professionele consultants om jouw ideeën te inspecteren, je te helpen bij het kiezen van de beste technologieën en gebruiksvriendelijke MVP-producten te bouwen.

Toegewijde MVP-developers
Toegewijde

MVP-developers

Je kunt deskundige programmeurs inhuren om jouw ideeën om te zetten in MVP-software-oplossingen. Wij kunnen je voorzien van de juiste professionele developers op basis van jouw behoeften.

MVP naar producten op ware grootte
MVP naar producten

op ware grootte

Je hebt al het minimum viable product en wilt er nieuwe functies aan toevoegen. We kunnen feedback van gebruikers gebruiken om jouw app te voorzien van de nieuwste functies.

Prototypes van apps
Prototypes

van apps

Wij kunnen je helpen jouw visie te versnellen met bedrijfsgerichte prototypes van web- en mobiele apps. Dit stelt je in staat om in minder tijd krachtige digitale oplossingen te vinden.

UI/UX ontwerpen
UI/UX

ontwerpen

Als MVP-ontwikkelingsbureau kunnen we high-fidelity gebruikersinterfaces maken die mensen naar jouw producten trekken en de UX een boost geven.

Ondersteuning en onderhoud
Ondersteuning

en onderhoud

Regelmatig softwareonderhoud houd je op de hoogte van de nieuwste beveiligingspatches en prestatieverbeteringen en zorgt voor 100% bedrijfscontinuïteit.

Waarom een minimum viable product ontwikkelen?

Bekijk snel de voordelen van MVP-softwareontwikkeling.

Richt zich op gebruikers

Innoveer sneller

Investeerders aantrekken

Verlaag kosten en risico's

Geeft prioriteit aan bruikbaarheid

Eigen branding

Wat voor soort software developer zoek je voor MVP-ontwikkeling?

Bij Zedrox hebben we goed onderlegde experts in verschillende programmeertalen en trending technologieën. Onze programmeurs maken gebruik van best practices en gaan agile te werk om jouw ideeën uit te bouwen tot een markt klaar MVP. Op basis van jouw specifieke vereisten kunnen ze we helpen bij het maken van schone code die prioriteit geeft aan gebruikers en de groei van jouw bedrijf stimuleert.

Developer nodig? Dit is ons proces

Zedrox streeft naar een langdurige samenwerking tussen jouw organisatie en onze resources. Huur een developer in binnen 5 eenvoudige stappen!

Vertel ons welke vaardigheden je nodig hebt

Kies, onderzoek en selecteer de developer naar keuze

Eerlijk en flexibel contract

Inwerken

Laten we beginnen

Dani bild

Klaar om jouw MVP-ontwikkelingsproject te starten? Plan een gratis adviesgesprek met onze developers.

Wij helpen je bij het kiezen van de meest geschikte professional uit ons team.

Wil je ons laatste werk bekijken?

We hebben een groot scala aan projecten afgerond. Bekijk ons portfolio voor een greep van ons werk.

Baggies

Baggies

Baggies heeft een verwijzingssysteem geïntroduceerd om gebruikers te helpen een Baggy NFT te verdienen terwijl ze werken aan het bouwen van het beste crypto-netwerk. Om dit proces te vergemakkelijken, deed Baggies een beroep op de expertise van ons team van specialisten om hun statische HTML & CSS-website te migreren naar een dynamischer platform met behulp van de geavanceerde technologie van React Js. Onze experts bij Zedrox deden backend-ontwikkeling op Mongo DB & Node Js.

Daarnaast leverden we Auth-installatieservices, waaronder Wallet Connect, Twitter Login en Discord, allemaal afgehandeld door onze ervaren professionals. Onze toegewijde specialisten zorgden ervoor dat het project met de grootst mogelijke aandacht en zorg werd behandeld. We zijn er trots op deel uit te hebben gemaakt van dit spannende project en kijken ernaar uit om met Baggies samen te werken aan toekomstige inspanningen.

Refari

Refari- React native Ontwikkeling

Refari, gevestigd in Sydney, Australië, is een online platform dat een naadloze suite van digitale tools biedt, speciaal ontworpen voor recruiters en wervingsbureaus. Met de meest krachtige vacaturebank op de markt, combineert Refari een reeks van cross-functionele recruitment technologieën in een enkel platform.

Het werven van de juiste kandidaat kan voor sommige organisaties een gedoe zijn. Als het al geen gedoe is, dan is het ongetwijfeld een tijdrovend proces. Refari overbrugt de kloof tussen getalenteerde bronnen en groeiende organisaties door middel van haar geavanceerde recruitment widget en tools. Refari had al een solide klantenbestand en had Zedrox JavaScript-professionals nodig om de architectuur van hun website-widget opnieuw te ontwerpen voor een optimale werking. Deze widget biedt een set van waardevolle tools om profielen van geschikte kandidaten te verzamelen, een shortlist van kandidaten op te stellen en het recruitment proces te automatiseren.

Afss

AFSS

De AFSS Portal is speciaal ontworpen om Strata Managers, Building Managers en Facility Managers te helpen bij het beheren van tal van gebouwen met behulp van de AFSS-methode. Het eenvoudig te gebruiken dashboard maakt het mogelijk om het hele AFSS-indieningsproces te volgen en te automatiseren, waardoor elke keer op tijd taken worden voltooid.

Het Zedrox-team heeft dit portaal van de grond af aan ontwikkeld. Het is ontworpen om meerdere gebruikers een op status gebaseerd platform te bieden. Onze specialisten hebben een reeks functionaliteiten opgenomen, d.w.z. gegevensuitbreiding, meerdere transacties beheren, communiceren met belanghebbenden, 24 uur per dag gemakkelijke toegang, documenten veilig opslaan, wetgevingsupdates, alle mijlpalen bijhouden, extra onderhoud van gebouwen en aanvraagproces in elke fase.

Early Aceess

Early Access

Onze klant, Early Access, zocht technische partners die hun website konden maken en de vereiste integraties konden aanpassen aan de moderne normen. Hun verzoek omvatte een Web3-compatibel NFT-platform en een promotionele verlanglijstontwikkeling met betrekking tot de coördinatie van e-mail, portemonnee-ID en de geverifieerde Twitter-volgers.

Om de onderneming van onze klant te beschermen, namen de professionals van Zedrox de verantwoordelijkheid op zich om een NFT-platform te ontwerpen dat compatibel is met Cryptocurrency, dat het oorspronkelijke websiteontwerp dat ons werd gepresenteerd zou kunnen overtreffen.

Google Review

Wat zeggen onze klanten?

Lees over de ervaringen van onze klanten en verkrijg waardevolle inzichten in de betrouwbare samenwerking die Zedrox tot de dag van vandaag heeft opgebouwd

Commas orange Commas white

Ik ben zeer tevreden over mijn ervaring met Zedrox. Als klant zocht ik naar een betrouwbaar en professioneel bedrijf, en Zedrox heeft aan al mijn verwachtingen voldaan. Het communicatieteam was responsief en vriendelijk, en ik werd voortdurend op de hoogte gehouden van de voortgang. Ze begrepen mijn behoeften en leverden een op maat gemaakte oplossing van hoge kwaliteit. Ze waren deskundig en bekwaam in hun vakgebied, en de resultaten waren indrukwekkend. Ze hielden zich strikt aan deadlines en budgetten, wat me veel vertrouwen gaf. Kortom, Zedrox is een uitstekend bedrijf dat ik ten zeerste aanbeveel.

Giovanni p

Commas orange Commas white

Wat ik het meest indrukwekkend en uniek vond aan dit bedrijf was hun vermogen om op een uitzonderlijke manier te luisteren naar onze behoeften en deze te vertalen naar een op maat gemaakte oplossing. Ze begrepen niet alleen onze visie, maar wisten deze ook te overtreffen met hun expertise en creativiteit. Bovendien was hun toewijding aan klanttevredenheid opmerkelijk, met een voortdurende ondersteuning.

Dylano V

Commas orange Commas white

In mijn webshop (niet door Zedrox gebouwd) zat een probleem met de orderbevestiging. Zedrox heeft het snel gevonden en op kunnen lossen, terwijl ik er al dagen naar heb lopen zoeken. De prijs voor het oplossen viel me ook reuze mee!

Daniel van den Akker

Commas orange Commas white

Ik wilde mijn webshop upgraden naar de nieuwste Magento versie. Ze hielpen ons met de installatie van de upgrade tegen een betaalbare prijs. Zeer tevreden.

Robin Bello

Commas orange Commas white

Mijn webwinkel is tot volle tevreden vernieuwd, middels een professioneel team met een vriendelijke communicatie.

Anja van de Sande

Commas orange Commas white

Accountmanager gesproken, hele aardige gast. Ben super goed geholpen!

Linda Janssen

Veelgestelde Vragen

Wat is een MVP?

MVP staat voor minimum viable product en is een benadering voor het maken van software met beperkte functionele functies. Verder, wanneer je een MVP lanceert krijg je waardevolle inzichten in de behoeften van de consument, de marktvraag en meer. Het is gemakkelijker om de bestaande software opnieuw vorm te geven volgens deze eisen voor het maken van een goed afgewerkt product.

Wat zijn enkele voorbeelden van MVP-ontwikkeling?

Succesvolle mobiele apps zoals Uber en Facebook werden oorspronkelijk uitgebracht als een minimaal levensvatbaar MVP-product. Deze apps werden gevormd van levensvatbare MVP’s tot volledig functionele apps op basis van de vraag van de gebruiker. MVP helpt bij het eenvoudig door ontwikkelen van jouw ideeën en helpt bij het ontwerpen van een beter product.

Wat zijn de kosten van het maken van een MVP?

De ontwikkelingskosten van MVP's zijn afhankelijk van het volgende:

  • Aantal functies dat je nodig hebt
  • Complexiteit van de app
  • De technologiestack die we gebruiken
  • Team dat je inhuurt

Wat zijn de stadia van MVP-ontwikkeling?

Er zijn vijf hoofdfasen voor het maken van een levensvatbaar product:

  • Marktonderzoek
  • Identificatie van doel en hoofdgebruiker
  • De meest relevante functies voor de gebruiker kiezen
  • Ontwikkel de MVP
  • Het ontvangen van de feedback en het analyseren van de resultaten

Onze nieuwste blog

We delen continue de laatste tech blogs, artikelen, nieuws en inzichten. Je kunt het hier lezen om jouw kennis naar het volgende niveau te brengen!