WordPress Ontwikkelaar Huren

Wil je een WordPress website laten maken? Zedrox kent de uitdaging waarmee organisaties worden geconfronteerd wanneer ze WordPress ontwikkelaar(s) voor hun bedrijf moeten inhuren. Een ervaren professional die meer weet dan drag-drop en een intuïtieve Wordpress website maken is een uitdaging op zich. Daarom werven, screenen, testen en engageren wij via een uitgebreid wervingsproces een pool van WordPress ontwikkelaars die op professionele wijze aan uw zakelijke eisen kunnen voldoen.

Wij zijn het meest vertrouwde WordPress ontwikkelbureau voor het inhuren van WordPress ontwikkelaars in Nederland. Ons team van de beste WordPress ontwikkelaars, kwaliteitsanalisten en projectmanagers werkt on-demand om innovatieve weboplossingen te bieden. Onze WordPress programmeurs zijn opgeleid om interactieve website apps te bouwen voor bedrijven op alle schaalniveaus.Bovendien zijn ze experts in WooCommerce voor multi-feature eCommerce webshop ontwikkeling. Als u op zoek bent naar een ervaren WordPress expert die aan uw complexe projecteisen kan voldoen, laat Zedrox dan uw WordPress websiteontwikkelingspartner zijn.

Wat wij doen met WordPress

Bij Zedrox, streven we ernaar om perfectie te leveren in onze WordPress projecten. Als een betrouwbare WordPress ontwikkeling provider voor meer dan 5 jaar, zien onze web development diensten er geweldig uit en leveren uitstekende resultaten. Ons creatieve WordPress ontwikkelaarsteam experimenteert en levert oplossingen die indruk maken op onze klanten. Met meer dan 50 projecten die tot op heden zijn opgeleverd, hebben wij de vaardigheden ontwikkeld die nodig zijn om een WordPress bedrijf succesvol te maken.

WordPress ontwikeling op maat gemaakt.

WordPress Website Laten Maken

Wij zijn het volledig eens met de uitspraak dat 'One size doesn't fit all'. Dat is waarom ons team van WordPress programmeurs volledig op maat gemaakte WordPress websites creëert, afgestemd op uw unieke merkstem voor een gepersonaliseerde gebruikerservaring. Wij beheersen ook de ontwikkeling van maatwerk plugin's.

Aangepaste WordPress Thema Ontwikkelingen

Aangepaste WordPress Thema Ontwikkelingen

Een thema creëert de eerste indruk van uw merk. Het moet vlekkeloos zijn en in het oog springen. Huur WordPress experts van Zedrox in die zowel gebruikers- als zoekmachine-vriendelijke Wordpress thema's op maat maken voor maximale bezoekersbinding.

WooCommerce ontwikkelings- diensten

WooCommerce ontwikkelings- diensten

Op zoek naar WooCommerce ontwikkelaars te huren die functie-rijke webwinkels te creëren voor verbeterde conversie tarieven? Huur onze WooCommerce ingenieurs in die opgeleid zijn om multi-functionele WooCommerce winkels te ontwikkelen met omnichannel mogelijkheden voor een hogere verkoop en rendement op investering.

WordPress Migratie

WordPress Migratie

Heeft u moeite met het beheren van uw website? Heeft u een eenvoudigere oplossing nodig? Laat onze WordPress ontwikkelaars uw bestaande website/webshop migreren naar de nieuwste WordPress versie. Wij nemen de volledige verantwoordelijkheid voor thema, data, functies, en SEO vermogen.

WordPress Ondersteuning & Onderhoud

WordPress Ondersteuning & Onderhoud

Zedrox beschikt over een toegewijd team van experts voor het leveren van WordPress support en onderhoudsdiensten. Onze WordPress professionals zijn gewend aan de complete WordPress inside-out. Of het nu gaat om thema, Wordpress SEO, plugins, module, of performance, wij weten hoe we moeten optimaliseren voor het beste resultaat.

PSD naar WordPress

PSD naar WordPress

Onze externe WordPress ontwikkelaars kunnen uw PhotoShop ontwerpen omzetten in volledig responsieve WordPress thema's. Of het nu gaat om een zwevende knop, een scrollend venster of een ankerbalk die aan de zijkant wordt getrokken, ons WordPress-team weet hoe het uw PSD's moet spiegelen in functionele webpagina’s.

Wilt u een Wordpress website laten maken en de kosten hiervan weten?

Neem contact op en maak van uw bedrijfsidee een succesvol project.

Nu aanvragen

Waarom kiezen voor Zedrox als u een Website wilt Laten Maken?

  • 5+ jaar ervaring in WordPress ontwikkeling

  • Vast team van WordPress ontwerp en ontwikkeling experts

  • 60 dagen gratis ondersteuning & onderhoud na elk project

  • 100% workflow transparantie door middel van - Trello, Basecamp, Slack, en Skype

  • Eerlijke prijzen vanaf €35 per manuur.

  • Volgers van Agile Ontwikkelingsprocessen

Wilt u ons recente werk zien?

We hebben een uitstekende reputatie voor het leveren van een groot aantal succesvolle eCommerce winkels. Voor meer informatie verzoeken wij u om onze portfolio te bekijken of contact met ons op te nemen.

Hypervibe

Krijg uitstekende gezondheidszorg via Hyper Vibe.

Lees verder
Felix Flos

Uw perfecte winkel bestemming! Ontdek de exclusief ontworpen outfits

Lees verder
Junior Einstein Science Club

We tillen het evenement systeem van onze klanten naar een

Lees verder
Merkwaterbedden

Merkwaterbed is een breed georiënteerde superspecialist

Lees verder
Express Bank

Als digitale bank kijkt EKSPRES BANK ernaar uit om

Lees verder
Lina Craven

U heeft een geweldig business idee, maar u weet niet

Lees verder
Mason

U hoeft de deur niet uit om hulp te zoeken bij loodgieters

Lees verder

Wilt u ons recente werk zien?

We hebben een uitstekende reputatie voor het leveren van een groot aantal succesvolle eCommerce winkels. Voor meer informatie verzoeken wij u om onze portfolio te bekijken of contact met ons op te nemen.

Veelgestelde vragen aan onze WordPress ontwikkelaars

Wat I WordPress, en waarvoor wordt het gebruikt?

WordPress is een open-source content managementsysteem dat wordt gebruikt voor het hosten en bouwen van websites en webapplicatie(s). Het werkt op een template-systeem en heeft een plugin-architectuur die de ontwikkeling van elke website vereenvoudigt, of het nu gaat om een blog, e-commerce, portfolio of op diensten gebaseerde website.

Kan ik een WordPress specialisten inhuren voor een kleine audit en enkele snelle thema optimalisaties?

Ja, ons Block Hiring model lijkt perfect voor uw vereisten. We hebben meerdere clusters van blokuren beschikbaar - 25/50/75/100 uur. U kunt een vast blok van uren kopen volgens de vereisten van uw project, en een ervaren WordPress ontwikkelaar zal u bedienen tot uw blokuren opgebruikt zijn.

Hoeveel ervaring hebben jullie WordPress ontwikkelaars??

Onze WordPress ontwikkelaars hebben meer dan 5 jaar ervaring met het maken van cross-functionele websites en e-commerce winkels via WordPress.

Hoe goed is jullie WordPress ontwikkelteam in het oplossen van problemen op maat?

Ons WordPress ontwikkelingsteam heeft veel ervaring met het repareren van op maat gemaakte websites, modules, thema's en add-ons. Ze hebben hands-on vertrouwdheid met verschillende WordPress tools en eCommerce tool-kits. Het maakt niet uit of het uw code is of een module van derden, het repareren van WordPress is ons dagelijks werk.

Wat onze klanten zeggen

Onze nieuwste blog

Een exclusieve opslagplek voor de nieuwste eCommerce content, inclusief trends, nieuws, artikelen, inzichten en nog veel meer.