De ware essentie van bedrijven vastleggen en er merken van maken

Zedrox Technologies is een IT-ontwikkelingsbedrijf, gevestigd in India en heeft al meer dan 12 jaar ervaring, ook waren we de eerste PrestaShop gecertificeerde organisatie in het land! Zedrox is gespecialiseerd in het aanbieden van web en e-commerce ontwikkel oplossingen. Sinds de oprichting is het een IT-ontwikkelingsbedrijf gebleven, dat door verschillende populaire merken over de hele wereld wordt vertrouwd.

500+ Succesvolle Projecten
100% Tevreden Klanten
50+Ontwikkelaarss
8+Jaar Ervaring

Onze partners

Zedrox Technologies heeft een indrukwekkende geschiedenis in het succesvol leveren van meer dan 2000 projecten sinds de lancering van het bedrijf, Hier is een glimp van onze teamleden, die experts zijn in offshore-ontwikkeling en ons helpen voorop te blijven lopen door kwaliteits oplossingen te leveren.

Rob Abrahams

Rob Abrahams

Bedrijfsadviseur

Rob Abrahams

Bedrijfsadviseur

Rob is een echte allrounder. Hij heeft kennis van veel verschillende toepassingen. Rob werkt al een aantal jaren samen met Zedrox. Hij is onder meer verantwoordelijk voor de communicatie tussen de opdrachtgever en ontwikkelaar.

Rob Abrahams

Daan Smolders

Sales/Online Marketeer

Daan Smolders

Sales/Online Marketeer

Daan is een online marketeer die thuis is op het gebied van social media, google SEO en Facebook marketing. Met enige jaren van ervaring in het werkveld weet Daan welke strategieën en technieken hedendaags werken in de online marketing wereld. Voor elk gewenst doel weet Daan een op maat gemaakte en doelgerichte campagne te creëren.

Whitney Hill

Whitney Hill

Bedrijfsadviseur

Whitney Hill

Bedrijfsadviseur

ik werk graag samen met verkopers om een veilige en gemakkelijke oplossingen voor e-commerce en elektronische betaling te ontwikkelen en uiteindelijk te implementeren. Ik ben erg geïnteresseerd in de manieren om de GUI voor sociale interactie met de eindklant te verbeteren en om de winkel- en elektronische betalingservaring positief te maken zodat de cashflow naar de handelaar versneld.

Dinesh Jaiswal

Dinesh Jaiswal

Manager bedrijfsontwikkeling

Dinesh Jaiswal

Manager bedrijfsontwikkeling

Dinesh is al meer dan 8 jaar betrokken bij bedrijfs ontwikkeling, sales en key account management. Hij heeft een onderschreven persoonlijkheid die snel van perceptie naar strategie overschakelt voor de uitvoering van bedrijfsplannen. Hij is bekwaam in het uitvoeren en sluiten van de deal en het bieden van tijdige levering van diensten.

Himanshu Rehani

Himanshu Rehani

Magento Expert

Himanshu Rehani

Magento Expert

Himanshu is een toegewijde programmeur met veel kennis en technische vaardigheden in het maken PrestaShops, dit doet hij namelijk al meer dan 6 jaar.

Avatar

Anurag Gupta

Laravel Expert

Anurag Gupta

Laravel Expert

Een doorgewinterde Laravel-expert, heeft uitstekende controle over de planning en leveringen van grote projecten. Hij heeft ruim zes jaar ervaring, in die zes jaar heeft hij aan verschillende projecten gewerkt. Hij staat bekend om zijn kwaliteitswerk en hij wordt erg gewaardeerd door klanten.

Avatar

Mahan

Prestashop Expert

Mahan

Prestashop Expert

met een ervaring van al meer dan 5 jaar is Mahan een expert Ontwikkelaars op op het gebied van PrestaShop.

Avatar

Rahul Ranjan-

Wordpress/ Woocomerce expert

Rahul Ranjan-

Wordpress/ Woocomerce expert

Rahul is een echte expert op het gebied van Woo-commerce. Hij heeft al acht jaar werkervaring achter de rug. Zijn kennis en technische vaardigheden helpen enorm om allerlei soorten projecten op het WordPress-platform af te leveren. Het is erg leuk om met hem samen te werken omdat hij het gewoon leuk vindt om aan WordPress te werken.

Geef je carrière de goede start

We zijn een groep professionals die graag in contact komen met mensen die dezelfde passie voor technologie delen. We werken graag en maken van de visie van onze klant winstgevende bedrijfsoplossingen. Neem contact op met ons en ga op weg naar een succesvolle carrière.

SLUIT JE AAN BIJ ONS TEAM