Wie zijn wij?

Zedrox begon zijn avontuur in 2017 en hielp allerlei kleinere bedrijven door het hele land. Met onze vrienden bij top tech bedrijven en onze klantvriendelijke aanpak begonnen we al snel aan grotere projecten. Tijdens onze trip beseften we dat goede developers niet makkelijk te vinden zijn in Nederland, waardoor het een gedoe werd om geschikte programmeurs te scoren. Dat bracht ons op het idee om ons eigen development centrum op te zetten in een land waar genoeg goede programmeurs zitten; ons hoofdkwartier zit in Goirle (naast Tilburg) en daarnaast hebben we ons eigen development centrum in Delhi(India).

Terwijl we doorgingen met onze reis, zagen we dat er overal in het land een grote vraag was naar goede developers. Dus, om dit probleem aan te pakken, zijn we begonnen met het aanbieden van ervaren en gescreende developers vanuit ons eigen development centrum aan Nederlandse bedrijven.

Bij Zedrox helpen we IT-bedrijven bekwame software developers in te huren. Onze unieke aanpak brengt het beste van Nederland samen met het beste van India. We bieden accountmanagement in Nederland samen met hoogopgeleide developers in India. Geen onnodige kosten of tijdverspilling! Alleen resultaten.

Ons doel? Simpelweg zorgen dat je de juiste mensen hebt voor je development taken, en natuurlijk allemaal binnen het budget. We zijn trots dat we onze resources kunnen aanbieden met alle tevredenheid, zodat onze klanten hun doelen kunnen behalen met het succes dat ze voor ogen hebben.

Onze waarden

Binnen ons team en in samenwerking met onze partners omarmen we verschillende culturele en professionele waarden die onze toewijding als collega's en partners goed naar voren brengen.

Ondersteunend

Ondersteunend

We zetten trends voor je collega's om de industrie te volgen. Ervaar 60 dagen gratis ondersteuning.

Uitzonderlijke waarden

Uitzonderlijke waarden

We leveren eersteklas diensten die altijd de verwachtingen van onze klanten overtreffen.

100% transparantie

100% transparantie

We zijn eerlijk, rechtvaardig en volledig open in al onze transacties.

Merkidentiteit

Merkidentiteit

We creëren websites en apps die overeenkomen met jouw bedrijfsidentiteit om hoge waarden te weerspiegelen.

Maak kennis met ons team

We zijn een team van professionele software- en web developers met expertise in verschillende technologische tools, leiderschapsrollen en uiteenlopende verantwoordelijkheden. Bekijk onze diverse teamleden.

Rob Abrahams Directeur

Rob Abrahams

Directeur

Dani Verhagen Account Manager

Dani Verhagen

Account Manager

Monique Brouwers Sales Consultant

Monique Brouwers

Sales Consultant

David Meurs Designer

David Meurs

Designer

Dinesh Jaiswal Project Manager

Dinesh Jaiswal

Project Manager

Heb je een project dat je wilt bespreken?

Neem contact met ons op en vul jouw team aan met de juiste developer.

Onze klanten

Wij werken voor verschillende bedrijven en hebben tevreden klanten over de hele wereld.

  • Light House
  • Flash World
  • Kastol
  • Rush Official
  • Plant Pal
  •  Dolenko Handelsonderneming
  • Huis Accessoires
  • Nettenkoning

Wil je ons laatste werk bekijken?

We hebben een groot scala aan projecten afgerond. Bekijk ons portfolio voor een greep van ons werk.

Baggies

Baggies

Baggies heeft een verwijzingssysteem geïntroduceerd om gebruikers te helpen een Baggy NFT te verdienen terwijl ze werken aan het bouwen van het beste crypto-netwerk. Om dit proces te vergemakkelijken, deed Baggies een beroep op de expertise van ons team van specialisten om hun statische HTML & CSS-website te migreren naar een dynamischer platform met behulp van de geavanceerde technologie van React Js. Onze experts bij Zedrox deden backend-ontwikkeling op Mongo DB & Node Js.

Daarnaast leverden we Auth-installatieservices, waaronder Wallet Connect, Twitter Login en Discord, allemaal afgehandeld door onze ervaren professionals. Onze toegewijde specialisten zorgden ervoor dat het project met de grootst mogelijke aandacht en zorg werd behandeld. We zijn er trots op deel uit te hebben gemaakt van dit spannende project en kijken ernaar uit om met Baggies samen te werken aan toekomstige inspanningen.

Refari

Refari- React native Ontwikkeling

Refari, gevestigd in Sydney, Australië, is een online platform dat een naadloze suite van digitale tools biedt, speciaal ontworpen voor recruiters en wervingsbureaus. Met de meest krachtige vacaturebank op de markt, combineert Refari een reeks van cross-functionele recruitment technologieën in een enkel platform.

Het werven van de juiste kandidaat kan voor sommige organisaties een gedoe zijn. Als het al geen gedoe is, dan is het ongetwijfeld een tijdrovend proces. Refari overbrugt de kloof tussen getalenteerde bronnen en groeiende organisaties door middel van haar geavanceerde recruitment widget en tools. Refari had al een solide klantenbestand en had Zedrox JavaScript-professionals nodig om de architectuur van hun website-widget opnieuw te ontwerpen voor een optimale werking. Deze widget biedt een set van waardevolle tools om profielen van geschikte kandidaten te verzamelen, een shortlist van kandidaten op te stellen en het recruitment proces te automatiseren.

Afss

AFSS

De AFSS Portal is speciaal ontworpen om Strata Managers, Building Managers en Facility Managers te helpen bij het beheren van tal van gebouwen met behulp van de AFSS-methode. Het eenvoudig te gebruiken dashboard maakt het mogelijk om het hele AFSS-indieningsproces te volgen en te automatiseren, waardoor elke keer op tijd taken worden voltooid.

Het Zedrox-team heeft dit portaal van de grond af aan ontwikkeld. Het is ontworpen om meerdere gebruikers een op status gebaseerd platform te bieden. Onze specialisten hebben een reeks functionaliteiten opgenomen, d.w.z. gegevensuitbreiding, meerdere transacties beheren, communiceren met belanghebbenden, 24 uur per dag gemakkelijke toegang, documenten veilig opslaan, wetgevingsupdates, alle mijlpalen bijhouden, extra onderhoud van gebouwen en aanvraagproces in elke fase.

Early Aceess

Early Access

Onze klant, Early Access, zocht technische partners die hun website konden maken en de vereiste integraties konden aanpassen aan de moderne normen. Hun verzoek omvatte een Web3-compatibel NFT-platform en een promotionele verlanglijstontwikkeling met betrekking tot de coördinatie van e-mail, portemonnee-ID en de geverifieerde Twitter-volgers.

Om de onderneming van onze klant te beschermen, namen de professionals van Zedrox de verantwoordelijkheid op zich om een NFT-platform te ontwerpen dat compatibel is met Cryptocurrency, dat het oorspronkelijke websiteontwerp dat ons werd gepresenteerd zou kunnen overtreffen.

Google Review

Wat zeggen onze klanten?

Lees over de ervaringen van onze klanten en verkrijg waardevolle inzichten in de betrouwbare samenwerking die Zedrox tot de dag van vandaag heeft opgebouwd

Commas orange Commas white

Ik ben zeer tevreden over mijn ervaring met Zedrox. Als klant zocht ik naar een betrouwbaar en professioneel bedrijf, en Zedrox heeft aan al mijn verwachtingen voldaan. Het communicatieteam was responsief en vriendelijk, en ik werd voortdurend op de hoogte gehouden van de voortgang. Ze begrepen mijn behoeften en leverden een op maat gemaakte oplossing van hoge kwaliteit. Ze waren deskundig en bekwaam in hun vakgebied, en de resultaten waren indrukwekkend. Ze hielden zich strikt aan deadlines en budgetten, wat me veel vertrouwen gaf. Kortom, Zedrox is een uitstekend bedrijf dat ik ten zeerste aanbeveel.

Giovanni p

Commas orange Commas white

Wat ik het meest indrukwekkend en uniek vond aan dit bedrijf was hun vermogen om op een uitzonderlijke manier te luisteren naar onze behoeften en deze te vertalen naar een op maat gemaakte oplossing. Ze begrepen niet alleen onze visie, maar wisten deze ook te overtreffen met hun expertise en creativiteit. Bovendien was hun toewijding aan klanttevredenheid opmerkelijk, met een voortdurende ondersteuning.

Dylano V

Commas orange Commas white

In mijn webshop (niet door Zedrox gebouwd) zat een probleem met de orderbevestiging. Zedrox heeft het snel gevonden en op kunnen lossen, terwijl ik er al dagen naar heb lopen zoeken. De prijs voor het oplossen viel me ook reuze mee!

Daniel van den Akker

Commas orange Commas white

Ik wilde mijn webshop upgraden naar de nieuwste Magento versie. Ze hielpen ons met de installatie van de upgrade tegen een betaalbare prijs. Zeer tevreden.

Robin Bello

Commas orange Commas white

Mijn webwinkel is tot volle tevreden vernieuwd, middels een professioneel team met een vriendelijke communicatie.

Anja van de Sande

Commas orange Commas white

Accountmanager gesproken, hele aardige gast. Ben super goed geholpen!

Linda Janssen

Onze nieuwste blog

We delen continue de laatste tech blogs, artikelen, nieuws en inzichten. Je kunt het hier lezen om jouw kennis naar het volgende niveau te brengen!