Over ons

De ware essentie van bedrijven vastleggenen er merken van maken EEN DIENSTVERLENING VAN WERELDKLASSE DIE DE BESTE IT-OPLOSSINGEN LEVERT

Zedrox Technologies is een IT-ontwikkelingsbedrijf, gevestigd in India en heeft meer dan 12 jaar ervaring. Met de erkenning als de eerste PrestaShop gecertificeerde organisatie in het land, is Zedrox gespecialiseerd in het aanbieden van web en e-commerce ontwikkel oplossingen. Sinds de oprichting is het een IT-ontwikkelingsbedrijf gebleven, dat door verschillende populaire merken over de hele wereld wordt vertrouwd.

Onze partners in succes

Zedrox Technologies heeft een indrukwekkende geschiedenis van het succesvol aanleveren van meer dan 2000+ projecten sinds de lancering. Hier is een glimp van onze uitstekende teamleden die voorop lopen als experts op het gebied van offshore ontwikkeling, en ons helpen om voorop te blijven lopen door kwaliteits oplossingen te leveren.

Lokesh Gupta

Lokesh Gupta Directeur

Lokesh, heeft een charismatische persoonlijkheid en stapte in de ondernemerswereld ondersteund door een schat aan kennis en handzame ervaring. Bekend als een bewonderenswaardige businesspartner, graag ondersteunend en doet altijd zijn best om de diensten voor de klant te verbeteren. Hij heeft zijn weg op de succesladder omhoog gewerkt.

Dinesh Jaiswal

Dinesh Jaiswal Manager bedrijfsontwikkeling

Dinesh is al meer dan 8 jaar betrokken bij bedrijfs ontwikkeling, sales en key account management. Hij heeft een onderschreven persoonlijkheid die snel van perceptie naar strategie overschakelt voor de uitvoering van bedrijfsplannen. Hij is bekwaam in het uitvoeren en sluiten van de deal en het bieden van tijdige levering van diensten.

Rob Abrahams

Rob Abrahams Bedrijfsadviseur

Rob staat voor een echte allrounder. Hij heeft kennis van veel verschillende toepassingen. Rob werkt al een aantal jaren samen met Zedrox. Hij is onder meer verantwoordelijk voor de communicatie tussen opdrachtgever en ontwikkelaar.

Whitney Hill

Whitney Hill Bedrijfsadviseur

Ik werk graag samen met verkopers om veilige, gemakkelijke en gemakkelijke oplossingen voor e-commerce en elektronische betaling te ontwikkelen en te implementeren. Ik ben erg geïnteresseerd in manieren om de GUI voor sociale interactie met de eindklant te verbeteren om de winkel- en elektronische betalingservaring positief te maken en de cashflow naar de handelaar te versnellen.

Shailendra Sharma

Shailendra SharmaBedrijfsanalist

Shailendra is een zeer ijverig persoon met goede analytische vaardigheden en een breed scala aan technische vaardigheden. Hij is zeer gedetailleerd in zijn aanpak en volgt elke stap van analytics op de beste manier. Onder zijn klanten staat hij bekend als een snelle, bekwame en professionele werknemer die het werk gedaan krijgt.

Richa Saluja

Richa Saluja Bedrijfsanalist

Als een zeer bekwame en hardwerkende professional, stelt Richa haar doelen ruim van tevoren en weet wat ze moet doen om de beste deals te sluiten. Ze staat bekend als een berekende risiconemer en een nuchter zakelijk bedrijfs professional. Ze is goed bekend met marketingmanagement en advertentieverkoop.

Geef je carrière de goede start

We zijn een groep professionals die graag in contact komen met mensen die dezelfde passie voor technologie delen. We werken graag en maken van de visie van onze klant winstgevende bedrijfsoplossingen. Neem contact op met ons en ga op weg naar een succesvolle carrière.

SLUIT JE AAN BIJ ONS TEAM

Laten we uw volgende project besprekenWE ZOUDEN GRAAG MET JE SAMENWERKEN.

4 + 1 =