Op zoek naar een developer?

Als je op zoek bent naar een bekwaam team of een individuele developer om aan jouw softwareproject te werken, kun je op ons rekenen. Bij ons kun je het lange en vermoeiende proces van het vinden van geschikte kandidaten elimineren. Bij Zedrox bieden we oplossingen op maat voor al jouw ontwikkelingsbehoeften, of het nu gaat om het inzetten van extra middelen, het uitvoeren van verdere ontwikkeling of het lanceren van een nieuw project. Onze developers beschikken over de nodige expertise en ervaring om ervoor te zorgen dat jij het gewenste resultaat bereikt.

Waarom React Native developers bij Zedrox inhuren?

Zedrox is de ideale bestemming om de diensten van deskundige React Native-developers te zoeken. In de loop der jaren heeft ons team tal van bedrijven geholpen bij het realiseren van hun doelstellingen door functierijke platformonafhankelijke apps te ontwikkelen, die daarnaast naadloze prestaties leveren. Met de hulp van onze bekwame en efficiënte React Native app-developers hebben we veilige en schaalbare mobiele apps gemaakt voor bedrijven van elke omvang. We garanderen een intuïtieve gebruiksvriendelijke interface voor jouw React Native app-development project.Wat wij bieden:

Ervaren developers, op basis van jouw wensen.

Lokaal Nederlandstalig Account Management Team.

Flexibele contracten.

Direct contact met onze developers.

Transparante en duidelijke communicatie.

Eenvoudig team op- en afschalen.

Stappenplan

Laat ons je begeleiden door een naadloos traject bij het inwerken van een geschikte React Native developer. Volg deze eenvoudige stappen om aan de slag te gaan!

Vertel ons de vaardigheden die je nodig hebt

Kies, onderzoek en selecteer de developer naar jouw keuze

Eerlijk en flexibel contract

Inwerk proces

Laten we beginnen

Dani Bild

Wil je weten hoe onze developers jou kunnen helpen bij het bouwen van platformonafhankelijke apps?

Waar zijn onze React Native developers goed in?

Het React Native-framework biedt uitzonderlijke mogelijkheden bij het ontwikkelen van zeer efficiënte en gebruiksvriendelijke UI's zonder afbreuk te doen aan kwaliteit, snelheid of prestaties. Ons team van ervaren React Native-programmeurs is gespecialiseerd in platformonafhankelijke ontwikkeling, waardoor iOS- en Android-apps kunnen worden gemaakt met behulp van één codebasis. Met onze React Native development expertise kun je de mobiele ervaring van apps optimaliseren. Bij Zedrox begrijpen we de unieke eisen en behoeften van verschillende industrieën en bedrijven. Onze deskundige developers kunnen oplossingen op maat leveren en staan altijd open voor suggesties.

Developers goed icon

Dedicated developers die zich inzetten om een integraal onderdeel van jouw team te worden.

Developers goed icon

Ervaren React Native programmeurs uitgerust met de nieuwste technische kennis.

Developers goed icon

Mogelijkheid om snel te starten.

Developers goed icon

Directe communicatie via chat, telefonisch of per mail.

Developers goed icon

Dagelijkse werkrapporten via projectmanagementtools zoals Slack, JIRA, Basecamp, enz.

Developers goed icon

Samenwerken met developers met verschillende technische achtergronden.

Developers goed icon

Persoonlijke ontmoetingen met de developer van de React Native-app.

Developers goed icon

Toegang tot een gratis proefversie van 20-40 uur met één van onze developers

Wil je ons laatste werk bekijken?

We hebben een groot scala aan projecten afgerond. Bekijk ons portfolio voor een greep van ons werk.

Baggies

Baggies

Baggies heeft een verwijzingssysteem geïntroduceerd om gebruikers te helpen een Baggy NFT te verdienen terwijl ze werken aan het bouwen van het beste crypto-netwerk. Om dit proces te vergemakkelijken, deed Baggies een beroep op de expertise van ons team van specialisten om hun statische HTML & CSS-website te migreren naar een dynamischer platform met behulp van de geavanceerde technologie van React Js. Onze experts bij Zedrox deden backend-ontwikkeling op Mongo DB & Node Js.

Daarnaast leverden we Auth-installatieservices, waaronder Wallet Connect, Twitter Login en Discord, allemaal afgehandeld door onze ervaren professionals. Onze toegewijde specialisten zorgden ervoor dat het project met de grootst mogelijke aandacht en zorg werd behandeld. We zijn er trots op deel uit te hebben gemaakt van dit spannende project en kijken ernaar uit om met Baggies samen te werken aan toekomstige inspanningen.

Refari

Refari- React native Ontwikkeling

Refari, gevestigd in Sydney, Australië, is een online platform dat een naadloze suite van digitale tools biedt, speciaal ontworpen voor recruiters en wervingsbureaus. Met de meest krachtige vacaturebank op de markt, combineert Refari een reeks van cross-functionele recruitment technologieën in een enkel platform.

Het werven van de juiste kandidaat kan voor sommige organisaties een gedoe zijn. Als het al geen gedoe is, dan is het ongetwijfeld een tijdrovend proces. Refari overbrugt de kloof tussen getalenteerde bronnen en groeiende organisaties door middel van haar geavanceerde recruitment widget en tools. Refari had al een solide klantenbestand en had Zedrox JavaScript-professionals nodig om de architectuur van hun website-widget opnieuw te ontwerpen voor een optimale werking. Deze widget biedt een set van waardevolle tools om profielen van geschikte kandidaten te verzamelen, een shortlist van kandidaten op te stellen en het recruitment proces te automatiseren.

Afss

AFSS

De AFSS Portal is speciaal ontworpen om Strata Managers, Building Managers en Facility Managers te helpen bij het beheren van tal van gebouwen met behulp van de AFSS-methode. Het eenvoudig te gebruiken dashboard maakt het mogelijk om het hele AFSS-indieningsproces te volgen en te automatiseren, waardoor elke keer op tijd taken worden voltooid.

Het Zedrox-team heeft dit portaal van de grond af aan ontwikkeld. Het is ontworpen om meerdere gebruikers een op status gebaseerd platform te bieden. Onze specialisten hebben een reeks functionaliteiten opgenomen, d.w.z. gegevensuitbreiding, meerdere transacties beheren, communiceren met belanghebbenden, 24 uur per dag gemakkelijke toegang, documenten veilig opslaan, wetgevingsupdates, alle mijlpalen bijhouden, extra onderhoud van gebouwen en aanvraagproces in elke fase.

Early Aceess

Early Access

Onze klant, Early Access, zocht technische partners die hun website konden maken en de vereiste integraties konden aanpassen aan de moderne normen. Hun verzoek omvatte een Web3-compatibel NFT-platform en een promotionele verlanglijstontwikkeling met betrekking tot de coördinatie van e-mail, portemonnee-ID en de geverifieerde Twitter-volgers.

Om de onderneming van onze klant te beschermen, namen de professionals van Zedrox de verantwoordelijkheid op zich om een NFT-platform te ontwerpen dat compatibel is met Cryptocurrency, dat het oorspronkelijke websiteontwerp dat ons werd gepresenteerd zou kunnen overtreffen.

Google Review

Wat zeggen onze klanten?

Lees over de ervaringen van onze klanten en verkrijg waardevolle inzichten in de betrouwbare samenwerking die Zedrox tot de dag van vandaag heeft opgebouwd

Commas orange Commas white

Ik ben zeer tevreden over mijn ervaring met Zedrox. Als klant zocht ik naar een betrouwbaar en professioneel bedrijf, en Zedrox heeft aan al mijn verwachtingen voldaan. Het communicatieteam was responsief en vriendelijk, en ik werd voortdurend op de hoogte gehouden van de voortgang. Ze begrepen mijn behoeften en leverden een op maat gemaakte oplossing van hoge kwaliteit. Ze waren deskundig en bekwaam in hun vakgebied, en de resultaten waren indrukwekkend. Ze hielden zich strikt aan deadlines en budgetten, wat me veel vertrouwen gaf. Kortom, Zedrox is een uitstekend bedrijf dat ik ten zeerste aanbeveel.

Giovanni p

Commas orange Commas white

Wat ik het meest indrukwekkend en uniek vond aan dit bedrijf was hun vermogen om op een uitzonderlijke manier te luisteren naar onze behoeften en deze te vertalen naar een op maat gemaakte oplossing. Ze begrepen niet alleen onze visie, maar wisten deze ook te overtreffen met hun expertise en creativiteit. Bovendien was hun toewijding aan klanttevredenheid opmerkelijk, met een voortdurende ondersteuning.

Dylano V

Commas orange Commas white

In mijn webshop (niet door Zedrox gebouwd) zat een probleem met de orderbevestiging. Zedrox heeft het snel gevonden en op kunnen lossen, terwijl ik er al dagen naar heb lopen zoeken. De prijs voor het oplossen viel me ook reuze mee!

Daniel van den Akker

Commas orange Commas white

Ik wilde mijn webshop upgraden naar de nieuwste Magento versie. Ze hielpen ons met de installatie van de upgrade tegen een betaalbare prijs. Zeer tevreden.

Robin Bello

Commas orange Commas white

Mijn webwinkel is tot volle tevreden vernieuwd, middels een professioneel team met een vriendelijke communicatie.

Anja van de Sande

Commas orange Commas white

Accountmanager gesproken, hele aardige gast. Ben super goed geholpen!

Linda Janssen

Veelgestelde vragen

Kunnen React Native apps werken op Android of iOS?

Met React Native kunnen de ervaren app-developers van Zedrox je helpen naadloze compatibiliteit met verschillende platforms te bereiken. Hun expertise met dit framework stelt hen in staat om boeiende ervaringen voor iOS en Android te creëren, terwijl ze zich aanpassen aan nieuwe releases en de verschillende functionaliteiten van elk platform optimaliseren.

Wat is het verschil tussen React Native en React?

React Native onderscheidt zich van React, omdat het functioneert als een open-source UI-software framework in plaats van een front-end ontwikkelingsbibliotheek zoals ReactJS. Voor meer inzicht in hoe beide technologieën van elkaar verschillen, kun je een mail sturen met de vereisten van het project zodat onze React developers hier een voorstel kunnen doen.

Hoe kan ik de voortgang van mijn React Native Project volgen?

Om de voortgang van jouw project te volgen, kun je rechtstreeks communiceren met de React Native-developer die je hebt ingehuurd (of projectmanager). Daarnaast gebruikt ons team Basecamp, Skype, Trello en Slack om projecten te beheren en een naadloze samenwerking te garanderen.

Heb ik volledige controle over de developer die ik van Zedrox inhuur?

Ja. Bij Zedrox begrijpen we dat onze klanten het belangrijk vinden om volledige controle over hun projecten te hebben. Daarom bieden we de mogelijkheid om dedicated React Native-developers in te huren die exclusief aan jouw project zullen werken.

Dit betekent dat je volledige controle hebt over jouw middelen, zodat het React Native-ontwikkelingsproject precies wordt uitgevoerd volgens jouw visie en gewenste resultaten. Onze developers werken nauw met je samen om ervoor te zorgen dat aan jouw vereisten wordt voldaan, terwijl ze ook hun expertise en inzichten bieden om het project te verbeteren.

Waarom zou ik React Native overwegen voor de ontwikkeling van mobiele apps?

Dankzij de platformonafhankelijke mogelijkheden, gestroomlijnde prestaties en het gebruiksvriendelijke ontwerp is React Native een topkeuze voor de ontwikkeling van mobiele apps. Het heeft de mogelijkheid om uitzonderlijke apps te maken van een enkele codebase en blijkt een efficiënte oplossing voor development te zijn.

Onze nieuwste blog

We delen continue de laatste tech blogs, artikelen, nieuws en inzichten. Je kunt het hier lezen om jouw kennis naar het volgende niveau te brengen!