Dedicated Developers inhuren van Zedrox

Zedrox bied je een team van bekwame en ervaren developers.

Wij bieden dedicated developers voor verschillende technologieën stacks; Je kunt de developer of het team zelf selecteren. Onze developers hebben jarenlange ervaring in het bouwen van geschikte bedrijfsoplossingen. Developers inhuren van Zedrox om jouw software development team te tillen naar het volgende niveau!

Hier zijn de voordelen op een rij

Developers nodig? Wanneer je op zoek bent programmeurs, kun je op Zedrox vertrouwen. Ons team blijft met je verbonden en houd je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Toegang tot ervaren developers, kiezen op basis van jouw voorkeur.

Directe toegang tot de developer.

Flexibele contracten.

Dagelijkse rapportage via projectmanagementtools zoals Slack, JIRA, Basecamp, enz.

Eenvoudig op- en afschalen van teams

Lokaal Account Management Team

Projectmanagers worden toegewezen als een middel voor extra hulp.

Naar welk soort developer ben je op zoek?

Bij Zedrox hebben we een pool van geschikte developers met bewezen expertise in het bouwen van gebruiksvriendelijke oplossingen. Van junior tot senior’s, wij matchen je met ingenieurs die perfect geschikt zijn voor jouw projectvereisten. Wij vinden de juiste developers op basis van jouw unieke bedrijfsbehoeften.

Developer nodig? Dit is ons proces

Zedrox streeft naar een langdurige, succesvolle samenwerking tussen jouw organisatie en onze middelen. Huur een programmeur in binnen 5 eenvoudige stappen!

Vertel ons de vaardigheden die je nodig hebt

Kies, onderzoek en selecteer de developer naar jouw keuze

Eerlijk en flexibel contract

Overeenkomst

Laten we beginnen

Dani bild

Developers inhuren van Zedrox? We helpen je graag verder!

We helpen je de meest geschikte professional uit ons team te kiezen.

Wil je ons laatste werk bekijken?

We hebben een groot scala aan projecten afgerond. Bekijk ons portfolio voor een greep van ons werk.

Baggies

Baggies

Baggies heeft een verwijzingssysteem geïntroduceerd om gebruikers te helpen een Baggy NFT te verdienen terwijl ze werken aan het bouwen van het beste crypto-netwerk. Om dit proces te vergemakkelijken, deed Baggies een beroep op de expertise van ons team van specialisten om hun statische HTML & CSS-website te migreren naar een dynamischer platform met behulp van de geavanceerde technologie van React Js. Onze experts bij Zedrox deden backend-ontwikkeling op Mongo DB & Node Js.

Daarnaast leverden we Auth-installatieservices, waaronder Wallet Connect, Twitter Login en Discord, allemaal afgehandeld door onze ervaren professionals. Onze toegewijde specialisten zorgden ervoor dat het project met de grootst mogelijke aandacht en zorg werd behandeld. We zijn er trots op deel uit te hebben gemaakt van dit spannende project en kijken ernaar uit om met Baggies samen te werken aan toekomstige inspanningen.

Refari

Refari- React native Ontwikkeling

Refari, gevestigd in Sydney, Australië, is een online platform dat een naadloze suite van digitale tools biedt, speciaal ontworpen voor recruiters en wervingsbureaus. Met de meest krachtige vacaturebank op de markt, combineert Refari een reeks van cross-functionele recruitment technologieën in een enkel platform.

Het werven van de juiste kandidaat kan voor sommige organisaties een gedoe zijn. Als het al geen gedoe is, dan is het ongetwijfeld een tijdrovend proces. Refari overbrugt de kloof tussen getalenteerde bronnen en groeiende organisaties door middel van haar geavanceerde recruitment widget en tools. Refari had al een solide klantenbestand en had Zedrox JavaScript-professionals nodig om de architectuur van hun website-widget opnieuw te ontwerpen voor een optimale werking. Deze widget biedt een set van waardevolle tools om profielen van geschikte kandidaten te verzamelen, een shortlist van kandidaten op te stellen en het recruitment proces te automatiseren.

Afss

AFSS

De AFSS Portal is speciaal ontworpen om Strata Managers, Building Managers en Facility Managers te helpen bij het beheren van tal van gebouwen met behulp van de AFSS-methode. Het eenvoudig te gebruiken dashboard maakt het mogelijk om het hele AFSS-indieningsproces te volgen en te automatiseren, waardoor elke keer op tijd taken worden voltooid.

Het Zedrox-team heeft dit portaal van de grond af aan ontwikkeld. Het is ontworpen om meerdere gebruikers een op status gebaseerd platform te bieden. Onze specialisten hebben een reeks functionaliteiten opgenomen, d.w.z. gegevensuitbreiding, meerdere transacties beheren, communiceren met belanghebbenden, 24 uur per dag gemakkelijke toegang, documenten veilig opslaan, wetgevingsupdates, alle mijlpalen bijhouden, extra onderhoud van gebouwen en aanvraagproces in elke fase.

Early Aceess

Early Access

Onze klant, Early Access, zocht technische partners die hun website konden maken en de vereiste integraties konden aanpassen aan de moderne normen. Hun verzoek omvatte een Web3-compatibel NFT-platform en een promotionele verlanglijstontwikkeling met betrekking tot de coördinatie van e-mail, portemonnee-ID en de geverifieerde Twitter-volgers.

Om de onderneming van onze klant te beschermen, namen de professionals van Zedrox de verantwoordelijkheid op zich om een NFT-platform te ontwerpen dat compatibel is met Cryptocurrency, dat het oorspronkelijke websiteontwerp dat ons werd gepresenteerd zou kunnen overtreffen.

Google Review

Wat zeggen onze klanten?

Lees over de ervaringen van onze klanten en verkrijg waardevolle inzichten in de betrouwbare samenwerking die Zedrox tot de dag van vandaag heeft opgebouwd

Commas orange Commas white

Ik ben zeer tevreden over mijn ervaring met Zedrox. Als klant zocht ik naar een betrouwbaar en professioneel bedrijf, en Zedrox heeft aan al mijn verwachtingen voldaan. Het communicatieteam was responsief en vriendelijk, en ik werd voortdurend op de hoogte gehouden van de voortgang. Ze begrepen mijn behoeften en leverden een op maat gemaakte oplossing van hoge kwaliteit. Ze waren deskundig en bekwaam in hun vakgebied, en de resultaten waren indrukwekkend. Ze hielden zich strikt aan deadlines en budgetten, wat me veel vertrouwen gaf. Kortom, Zedrox is een uitstekend bedrijf dat ik ten zeerste aanbeveel.

Giovanni p

Commas orange Commas white

Wat ik het meest indrukwekkend en uniek vond aan dit bedrijf was hun vermogen om op een uitzonderlijke manier te luisteren naar onze behoeften en deze te vertalen naar een op maat gemaakte oplossing. Ze begrepen niet alleen onze visie, maar wisten deze ook te overtreffen met hun expertise en creativiteit. Bovendien was hun toewijding aan klanttevredenheid opmerkelijk, met een voortdurende ondersteuning.

Dylano V

Commas orange Commas white

In mijn webshop (niet door Zedrox gebouwd) zat een probleem met de orderbevestiging. Zedrox heeft het snel gevonden en op kunnen lossen, terwijl ik er al dagen naar heb lopen zoeken. De prijs voor het oplossen viel me ook reuze mee!

Daniel van den Akker

Commas orange Commas white

Ik wilde mijn webshop upgraden naar de nieuwste Magento versie. Ze hielpen ons met de installatie van de upgrade tegen een betaalbare prijs. Zeer tevreden.

Robin Bello

Commas orange Commas white

Mijn webwinkel is tot volle tevreden vernieuwd, middels een professioneel team met een vriendelijke communicatie.

Anja van de Sande

Commas orange Commas white

Accountmanager gesproken, hele aardige gast. Ben super goed geholpen!

Linda Janssen

Veel gestelde vragen

Wat zijn de voordelen van het inhuren van dedicated developers in plaats van Nederlandse freelancers?

Het inhuren van dedicated developers van Zedrox is een kosteneffectief alternatief voor het inhuren van freelancers in Nederland. Onze programmeurs beschikken over expertise die bij Nederlandse freelancers misschien moeilijk te verkrijgen is. Daarnaast geven we altijd prioriteit aan langdurige relaties met klanten om deel uit te maken van het team.

Wat als ik ontevreden ben over het werk van de developers?

Bij Zedrox bieden we toegang tot een groot team van bekwame developers en bieden we proefversies aan, zodat je de perfecte pasvorm voor jouw behoeften kunt kiezen. Als je echter niet tevreden bent met het geleverde werk, kun je altijd overschakelen naar een ander teamlid. We zijn altijd beschikbaar om eventuele problemen op te lossen en ervoor te zorgen dat aan jouw verwachtingen wordt voldaan.

Bied je een proefperiode voor het inhuren van developers?

Absoluut! Profiteer van onze gratis proefperiode van 20-40 uur, hier kun je precies terugzien of de gekozen developer matcht aan jouw behoeften. Je kunt de expertise van de ontwikkelaar zonder verplichting verifiëren.

Hoe kan ik dedicated developers van Zedrox inhuren?

Het inhuren van developers bij Zedrox kan in vijf eenvoudige stappen worden gedaan.

Vertel ons eerst de vaardigheidsvereisten. Bekijk en selecteer vervolgens een ontwikkelaar op basis van jouw project. Teken vervolgens een contract dat past bij de behoeften. Start ten slotte het onboarding proces en je bent in een mum van tijd klaar om te beginnen.

Is het mogelijk om developers van Zedrox in te huren voor een enkel project?

Het is absoluut mogelijk om een developer in te huren voor één project. Wij kunnen je helpen bij het vinden van de perfecte match of het opschalen naar een volledig development team. Met Zedrox is het inhuren van developers een eenvoudig proces en kunnen onze middelen gelijk starten.

Ik wil mobiele apps bouwen voor mijn bedrijf. Kunnen jullie mij voorzien van deskundige app-developers?

Ja. Als vertrouwde resourceprovider hebben we een team van dedicated app-developers. Onze deskundige developers van mobiele apps kunnen native en hybride mobiele apps voor je bouwen die snelle prestaties bieden en verbinding maken met de gebruikers van de toepassing.

Onze nieuwste blog

We delen continue de laatste tech blogs, artikelen, nieuws en inzichten. Je kunt het hier lezen om jouw kennis naar het volgende niveau te brengen!