Op zoek naar een geschikte developer?

Het vinden van de perfecte app developer die kan voldoen aan de behoeften van het project is cruciaal. Laat Zedrox de ideale developer selecteren voor jouw app development vereisten. Ons team van hoogopgeleide developers is gespecialiseerd in het leveren van op maat gemaakte applicaties. Zedrox biedt op maat gemaakte oplossingen voor al de ontwikkelingsbehoeften van onze klanten, of het nu gaat om het inhuren van speciale middelen, verdere ontwikkeling of het bieden van ondersteuning. Onze experts analyseren de projectomvang grondig en leveren een uitgebreid plan voor het hele ontwikkelingsproces.

Waarom Flutter Developers inhuren van Zedrox?

We begrijpen de uitdagingen die gepaard gaan met het zoeken naar expertise, kwaliteitsbeoordeling en management. Ons doel daarin is om waardevolle tijd en moeite te besparen bij development projecten. Bij Zedrox zetten we de meest geschikte Flutter developers in die gemakkelijk aan de specifieke vereisten van het project kunnen voldoen. Ons team heeft uitgebreide ervaring met het bouwen van apps d.m.v. Flutter, we gebruiken deze kennis om schaalbare platformonafhankelijke apps te maken. We streven ernaar om robuuste, veelzijdige mobiele apps te leveren die de zakelijke workflow vereenvoudigen en voldoen aan de projectverwachtingen.Wij bieden:

Ervaren developers, keuze op basis van vereisten

Lokaal Nederlandstalig Account Management Team.

Flexibele contracten.

Direct contact met de developer

Transparante en duidelijke communicatie.

Eenvoudig team op- en afschalen.

Stappenplan

Hulp nodig bij het inwerken van een Flutter developer? Volg deze eenvoudige stappen om aan de slag te gaan!

Vertel ons de vaardigheden die je nodig hebt

Kies, onderzoek en selecteer de developer naar keuze

Eerlijk en flexibel contract

Inwerkproces

Laten we beginnen

Dani Bild

Leren hoe we jouw ideeën kunnen omzetten in boeiende mobiele apps?

Waar onze Flutter Developers goed in zijn?

Flutter is een open-source framework dat veel wordt gebruikt voor het maken van visueel aantrekkelijke, multiplatform- en native gecompileerde applicaties (met behulp van één codebase). Dit krachtige framework biedt een snelle workflow waarmee onze Flutter-programmeurs onberispelijke oplossingen kunnen bouwen met een flexibele gebruikersinterface en een robuuste architectuur. Bij Zedrox maken we gebruik van Flutter SDK om applicaties aan te passen en bedrijfsgerichte functies te leveren met aantrekkelijke interfaceontwerpen. Huur Flutter-developers in om responsieve applicaties te maken die zijn afgestemd op jouw zakelijke behoeften. Ons team van Flutter-experts heeft uitgebreide ervaring met het bouwen van gebruiksvriendelijke apps.

Developers goed icon

Toegewijde developers die zich inzetten om een integraal onderdeel van jouw team te worden.

Developers goed icon

Ervaren Flutter developers uitgerust met de nieuwste technische kennis.

Developers goed icon

Mogelijkheid om snel te starten.

Developers goed icon

Directe communicatie via chat, telefoontjes en e-mails.

Developers goed icon

Dagelijkse rapportage via projectmanagementtools zoals Slack, JIRA, Basecamp, enz.

Developers goed icon

Samenwerken met developers van verschillende technische achtergronden.

Developers goed icon

Persoonlijke ontmoetingen met de Flutter-developer.

Developers goed icon

Toegang tot een gratis proefperiode van 20-40 uur met één van onze developers.

Wil je ons laatste werk bekijken?

We hebben een groot scala aan projecten afgerond. Bekijk ons portfolio voor een greep van ons werk.

Baggies

Baggies

Baggies heeft een verwijzingssysteem geïntroduceerd om gebruikers te helpen een Baggy NFT te verdienen terwijl ze werken aan het bouwen van het beste crypto-netwerk. Om dit proces te vergemakkelijken, deed Baggies een beroep op de expertise van ons team van specialisten om hun statische HTML & CSS-website te migreren naar een dynamischer platform met behulp van de geavanceerde technologie van React Js. Onze experts bij Zedrox deden backend-ontwikkeling op Mongo DB & Node Js.

Daarnaast leverden we Auth-installatieservices, waaronder Wallet Connect, Twitter Login en Discord, allemaal afgehandeld door onze ervaren professionals. Onze toegewijde specialisten zorgden ervoor dat het project met de grootst mogelijke aandacht en zorg werd behandeld. We zijn er trots op deel uit te hebben gemaakt van dit spannende project en kijken ernaar uit om met Baggies samen te werken aan toekomstige inspanningen.

Refari

Refari- React native Ontwikkeling

Refari, gevestigd in Sydney, Australië, is een online platform dat een naadloze suite van digitale tools biedt, speciaal ontworpen voor recruiters en wervingsbureaus. Met de meest krachtige vacaturebank op de markt, combineert Refari een reeks van cross-functionele recruitment technologieën in een enkel platform.

Het werven van de juiste kandidaat kan voor sommige organisaties een gedoe zijn. Als het al geen gedoe is, dan is het ongetwijfeld een tijdrovend proces. Refari overbrugt de kloof tussen getalenteerde bronnen en groeiende organisaties door middel van haar geavanceerde recruitment widget en tools. Refari had al een solide klantenbestand en had Zedrox JavaScript-professionals nodig om de architectuur van hun website-widget opnieuw te ontwerpen voor een optimale werking. Deze widget biedt een set van waardevolle tools om profielen van geschikte kandidaten te verzamelen, een shortlist van kandidaten op te stellen en het recruitment proces te automatiseren.

Afss

AFSS

De AFSS Portal is speciaal ontworpen om Strata Managers, Building Managers en Facility Managers te helpen bij het beheren van tal van gebouwen met behulp van de AFSS-methode. Het eenvoudig te gebruiken dashboard maakt het mogelijk om het hele AFSS-indieningsproces te volgen en te automatiseren, waardoor elke keer op tijd taken worden voltooid.

Het Zedrox-team heeft dit portaal van de grond af aan ontwikkeld. Het is ontworpen om meerdere gebruikers een op status gebaseerd platform te bieden. Onze specialisten hebben een reeks functionaliteiten opgenomen, d.w.z. gegevensuitbreiding, meerdere transacties beheren, communiceren met belanghebbenden, 24 uur per dag gemakkelijke toegang, documenten veilig opslaan, wetgevingsupdates, alle mijlpalen bijhouden, extra onderhoud van gebouwen en aanvraagproces in elke fase.

Early Aceess

Early Access

Onze klant, Early Access, zocht technische partners die hun website konden maken en de vereiste integraties konden aanpassen aan de moderne normen. Hun verzoek omvatte een Web3-compatibel NFT-platform en een promotionele verlanglijstontwikkeling met betrekking tot de coördinatie van e-mail, portemonnee-ID en de geverifieerde Twitter-volgers.

Om de onderneming van onze klant te beschermen, namen de professionals van Zedrox de verantwoordelijkheid op zich om een NFT-platform te ontwerpen dat compatibel is met Cryptocurrency, dat het oorspronkelijke websiteontwerp dat ons werd gepresenteerd zou kunnen overtreffen.

Google Review

Wat zeggen onze klanten?

Lees over de ervaringen van onze klanten en verkrijg waardevolle inzichten in de betrouwbare samenwerking die Zedrox tot de dag van vandaag heeft opgebouwd

Commas orange Commas white

Ik ben zeer tevreden over mijn ervaring met Zedrox. Als klant zocht ik naar een betrouwbaar en professioneel bedrijf, en Zedrox heeft aan al mijn verwachtingen voldaan. Het communicatieteam was responsief en vriendelijk, en ik werd voortdurend op de hoogte gehouden van de voortgang. Ze begrepen mijn behoeften en leverden een op maat gemaakte oplossing van hoge kwaliteit. Ze waren deskundig en bekwaam in hun vakgebied, en de resultaten waren indrukwekkend. Ze hielden zich strikt aan deadlines en budgetten, wat me veel vertrouwen gaf. Kortom, Zedrox is een uitstekend bedrijf dat ik ten zeerste aanbeveel.

Giovanni p

Commas orange Commas white

Wat ik het meest indrukwekkend en uniek vond aan dit bedrijf was hun vermogen om op een uitzonderlijke manier te luisteren naar onze behoeften en deze te vertalen naar een op maat gemaakte oplossing. Ze begrepen niet alleen onze visie, maar wisten deze ook te overtreffen met hun expertise en creativiteit. Bovendien was hun toewijding aan klanttevredenheid opmerkelijk, met een voortdurende ondersteuning.

Dylano V

Commas orange Commas white

In mijn webshop (niet door Zedrox gebouwd) zat een probleem met de orderbevestiging. Zedrox heeft het snel gevonden en op kunnen lossen, terwijl ik er al dagen naar heb lopen zoeken. De prijs voor het oplossen viel me ook reuze mee!

Daniel van den Akker

Commas orange Commas white

Ik wilde mijn webshop upgraden naar de nieuwste Magento versie. Ze hielpen ons met de installatie van de upgrade tegen een betaalbare prijs. Zeer tevreden.

Robin Bello

Commas orange Commas white

Mijn webwinkel is tot volle tevreden vernieuwd, middels een professioneel team met een vriendelijke communicatie.

Anja van de Sande

Commas orange Commas white

Accountmanager gesproken, hele aardige gast. Ben super goed geholpen!

Linda Janssen

Veel gestelde vragen

Is Flutter beter dan React Native?

Ondanks hun overeenkomsten als open-source frameworks, hebben Flutter en React Native duidelijke verschillen die hen onderscheiden. Onder deze verschillen valt Flutter op door zijn gebruiksvriendelijkheid en het vermogen om grotere applicaties te verwerken, waardoor het voor developers gemakkelijker is om te kiezen. Wanneer je een Flutter-specialist inhuurt voor een project, kun je mobiele apps verwachten met soepele prestaties via iOS- en Android-apparaten. Investeren in onze ervaren professionals kan het succes van jouw project verzekeren.

Waarom zou ik Flutter overwegen?

Als je overweegt om Flutter een kans te geven, zijn er meerdere redenen waarom het de moeite waard is om te overwegen:

  • Snelle ontwikkeling
  • Één codebase voor meerdere platforms
  • Actieve community

Daarnaast biedt Flutter een uitzonderlijk platform voor het ontwikkelen van hoogwaardige development voor mobiele apps.

Kan ik Flutter developers inhuren bij Zedrox voor een kortlopend project?

Ja, absoluut! Met Zedrox heb je de flexibiliteit om Flutter-developers in te huren voor projecten van elke duur, of het nu op korte of lange termijn is. Met een gevarieerde pool van getalenteerde developers tot de beschikking, kun je gemakkelijk de juiste pasvorm vinden voor de projectvereisten. Of je nu een snelle applicatie-update of uitgebreide softwareontwikkeling nodig hebt, wij kunnen je hierbij helpen.

Hoe kan ik de voortgang van mijn Flutter-project volgen?

Om de voortgang van het project bij te houden, kun je rechtstreeks communiceren met de ingehuurde Flutter-developer, of je kunt contact leggen met de projectmanager om je op de hoogte te houden. Bovendien maakt ons team gebruik van verschillende tools, zoals Basecamp, Skype, Trello en Slack om projecten te beheren en een naadloze samenwerking efficiënt te garanderen.

Kan ik Flutter-app-developers van Zedrox op een dedicated basis inhuren?

Ja, Zedrox heeft een team van bekwame Flutter-app-developers die fulltime, parttime of per uur kunnen worden ingehuurd afhankelijk van de behoeften van jouw project. Door dedicated developers van ons in te huren, behoudt je de volledige controle over het project terwijl je profiteert van hun uitgebreide ervaring en expertise.

Onze nieuwste blog

We delen continue de laatste tech blogs, artikelen, nieuws en inzichten. Je kunt het hier lezen om jouw kennis naar het volgende niveau te brengen!