Op zoek naar een developer?

Het vinden van de juiste software developer kan een uitdaging zijn, vooral in de technische ruimte van vandaag. Gelukkig hoeft jouw zoektocht naar een Python-programmeur niet ingewikkeld te zijn, omdat je kostenefficiënte- en ervaren Python- developers bij ons kunt inhuren.

Zedrox biedt ervaren Python-programmeurs die klaar staan om jouw bedrijf te helpen. Onze Python-developers zijn bekwaam en ervaren om samen met andere developers aan elk groot project te werken, ze kunnen dan werken als een integraal onderdeel van jouw team.

Waarom Python-developers inhuren bij Zedrox?

Het proces van onboarding en het onderhouden van een intern development team is zowel kostbaar als tijdrovend. Bij Zedrox kun je Python-developers inhuren op fulltime of parttime basis, om het beste bij jouw budget en projectbehoeften te passen. We hebben verschillende opties om aan verschillende budgetten en projectvereisten te voldoen en kunnen middelen bieden om aan jouw behoeften te voldoen. Onze developers kunnen snel aan jouw project werken, zodat ze aan alle verwachtingen voldoen en een succesvol resultaat opleveren.

Wij bieden:

Ervaren developers, op basis van jouw wensen

Lokaal Nederlandstalig Account Management Team.

Flexibele contracten.

Directe toegang tot de developer

Transparante en duidelijke communicatie.

Eenvoudig team op- en afschalen.

Stappenplan

Heb je een Python-software developer nodig voor jouw project? Start in 5 eenvoudige stappen!

Vertel ons de vaardigheden die je nodig hebt

Kies, onderzoek en selecteer de developer naar jouw keuze

Eerlijk en flexibel contract

Onboarding

Laten we beginnen.

Dani Bild

Wil je jouw team uitbreiden met onze Python-developers?

We helpen je de meest geschikte professional uit ons team te kiezen.

Wat zijn de kwaliteiten van onze Python developers?

De Python- developers van Zedrox zijn zeer ervaren in het bouwen van web-apps, ERP, CRM, HRMS, GUI-oplossingen, machine learning met AI-apps en meer. Door gebruik te maken van de mogelijkheden van Python, kunnen onze developers met hoogwaardige oplossingen aan de achterkant van projecten werken. Dankzij frameworks als Django, Flask en Pyramid kunnen ze snel aan de slag om geavanceerde weboplossingen te ontwikkelen. Hun beheersing van de Python-technologie stelt hen in staat om efficiënt te werken en snelle resultaten te bereiken.

Developers goed icon

Dedicated Developers die zich inzetten om een integraal onderdeel van jouw team te worden.

Developers goed icon

Python developers met de nieuwste technologische expertise.

Developers goed icon

Mogelijkheid om snel te starten.

Developers goed icon

Directe communicatie via chat/ bellen/ e-mails.

Developers goed icon

Dagelijkse werkrapporten via projectmanagementtools zoals Slack, JIRA, Basecamp, enz.

Developers goed icon

Samenwerken met developers met verschillende technische achtergronden.

Developers goed icon

Persoonlijke ontmoetingen met de developer indien gewenst.

Developers goed icon

Gratis proefperiode van 20-40 uur met onze developers.

Wil je ons laatste werk bekijken?

We hebben een groot scala aan projecten afgerond. Bekijk ons portfolio voor een greep van ons werk.

Baggies

Baggies

Baggies heeft een verwijzingssysteem geïntroduceerd om gebruikers te helpen een Baggy NFT te verdienen terwijl ze werken aan het bouwen van het beste crypto-netwerk. Om dit proces te vergemakkelijken, deed Baggies een beroep op de expertise van ons team van specialisten om hun statische HTML & CSS-website te migreren naar een dynamischer platform met behulp van de geavanceerde technologie van React Js. Onze experts bij Zedrox deden backend-ontwikkeling op Mongo DB & Node Js.

Daarnaast leverden we Auth-installatieservices, waaronder Wallet Connect, Twitter Login en Discord, allemaal afgehandeld door onze ervaren professionals. Onze toegewijde specialisten zorgden ervoor dat het project met de grootst mogelijke aandacht en zorg werd behandeld. We zijn er trots op deel uit te hebben gemaakt van dit spannende project en kijken ernaar uit om met Baggies samen te werken aan toekomstige inspanningen.

Refari

Refari- React native Ontwikkeling

Refari, gevestigd in Sydney, Australië, is een online platform dat een naadloze suite van digitale tools biedt, speciaal ontworpen voor recruiters en wervingsbureaus. Met de meest krachtige vacaturebank op de markt, combineert Refari een reeks van cross-functionele recruitment technologieën in een enkel platform.

Het werven van de juiste kandidaat kan voor sommige organisaties een gedoe zijn. Als het al geen gedoe is, dan is het ongetwijfeld een tijdrovend proces. Refari overbrugt de kloof tussen getalenteerde bronnen en groeiende organisaties door middel van haar geavanceerde recruitment widget en tools. Refari had al een solide klantenbestand en had Zedrox JavaScript-professionals nodig om de architectuur van hun website-widget opnieuw te ontwerpen voor een optimale werking. Deze widget biedt een set van waardevolle tools om profielen van geschikte kandidaten te verzamelen, een shortlist van kandidaten op te stellen en het recruitment proces te automatiseren.

Afss

AFSS

De AFSS Portal is speciaal ontworpen om Strata Managers, Building Managers en Facility Managers te helpen bij het beheren van tal van gebouwen met behulp van de AFSS-methode. Het eenvoudig te gebruiken dashboard maakt het mogelijk om het hele AFSS-indieningsproces te volgen en te automatiseren, waardoor elke keer op tijd taken worden voltooid.

Het Zedrox-team heeft dit portaal van de grond af aan ontwikkeld. Het is ontworpen om meerdere gebruikers een op status gebaseerd platform te bieden. Onze specialisten hebben een reeks functionaliteiten opgenomen, d.w.z. gegevensuitbreiding, meerdere transacties beheren, communiceren met belanghebbenden, 24 uur per dag gemakkelijke toegang, documenten veilig opslaan, wetgevingsupdates, alle mijlpalen bijhouden, extra onderhoud van gebouwen en aanvraagproces in elke fase.

Early Aceess

Early Access

Onze klant, Early Access, zocht technische partners die hun website konden maken en de vereiste integraties konden aanpassen aan de moderne normen. Hun verzoek omvatte een Web3-compatibel NFT-platform en een promotionele verlanglijstontwikkeling met betrekking tot de coördinatie van e-mail, portemonnee-ID en de geverifieerde Twitter-volgers.

Om de onderneming van onze klant te beschermen, namen de professionals van Zedrox de verantwoordelijkheid op zich om een NFT-platform te ontwerpen dat compatibel is met Cryptocurrency, dat het oorspronkelijke websiteontwerp dat ons werd gepresenteerd zou kunnen overtreffen.

Google Review

Wat zeggen onze klanten?

Lees over de ervaringen van onze klanten en verkrijg waardevolle inzichten in de betrouwbare samenwerking die Zedrox tot de dag van vandaag heeft opgebouwd

Commas orange Commas white

Ik ben zeer tevreden over mijn ervaring met Zedrox. Als klant zocht ik naar een betrouwbaar en professioneel bedrijf, en Zedrox heeft aan al mijn verwachtingen voldaan. Het communicatieteam was responsief en vriendelijk, en ik werd voortdurend op de hoogte gehouden van de voortgang. Ze begrepen mijn behoeften en leverden een op maat gemaakte oplossing van hoge kwaliteit. Ze waren deskundig en bekwaam in hun vakgebied, en de resultaten waren indrukwekkend. Ze hielden zich strikt aan deadlines en budgetten, wat me veel vertrouwen gaf. Kortom, Zedrox is een uitstekend bedrijf dat ik ten zeerste aanbeveel.

Giovanni p

Commas orange Commas white

Wat ik het meest indrukwekkend en uniek vond aan dit bedrijf was hun vermogen om op een uitzonderlijke manier te luisteren naar onze behoeften en deze te vertalen naar een op maat gemaakte oplossing. Ze begrepen niet alleen onze visie, maar wisten deze ook te overtreffen met hun expertise en creativiteit. Bovendien was hun toewijding aan klanttevredenheid opmerkelijk, met een voortdurende ondersteuning.

Dylano V

Commas orange Commas white

In mijn webshop (niet door Zedrox gebouwd) zat een probleem met de orderbevestiging. Zedrox heeft het snel gevonden en op kunnen lossen, terwijl ik er al dagen naar heb lopen zoeken. De prijs voor het oplossen viel me ook reuze mee!

Daniel van den Akker

Commas orange Commas white

Ik wilde mijn webshop upgraden naar de nieuwste Magento versie. Ze hielpen ons met de installatie van de upgrade tegen een betaalbare prijs. Zeer tevreden.

Robin Bello

Commas orange Commas white

Mijn webwinkel is tot volle tevreden vernieuwd, middels een professioneel team met een vriendelijke communicatie.

Anja van de Sande

Commas orange Commas white

Accountmanager gesproken, hele aardige gast. Ben super goed geholpen!

Linda Janssen

VEELGESTELDE VRAGEN

Hoe kan ik Python-developers van Zedrox inhuren?

Je kunt Python-developers van Zedrox inhuren in slechts vijf eenvoudige stappen. Geef ons eenvoudig jouw wensen door zodat je de developer kan selecteren op basis van jouw project wensen, onderteken een contract dat aan alle behoeften voldoet en start uiteindelijk het onboardingproces. In een mum van tijd ben je klaar om te beginnen.

Hoe kan ik de expertise of vaardigheden van de developers testen?

Directe interactie met developers via interviews en testopdrachten zijn bewezen en effectieve methoden om hun vaardigheden te beoordelen. Deze methoden zorgen voor een meer diepgaande evaluatie van de technische vaardigheden, probleemoplossende vaardigheden en algemene benadering van softwareontwikkeling van de Python Backend Developer.

Hoeveel kost het om een ervaren Python-programmeur in te huren?

Python-developers bij Zedrox zijn beschikbaar vanaf €35,- per uur. Wij bieden een eerlijke prijsstrategie en speciale tarieven voor jaarlijkse of langdurige projecten. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Is er een gratis proefperiode voor het inhuren van Python-developers?

Ja! We bieden een 20 tot 40 uur gratis testopdracht met de developers. Interview de developer voordat je selecteert, zodat je er zeker van bent dat de juiste developer aansluit op de opdracht. Ontdek kostenloos de expertise van onze developers. Zodra je zeker bent, kun je een developer inhuren met een contract voor een bepaalde tijd.

Onze nieuwste blog

We delen continue de laatste tech blogs, artikelen, nieuws en inzichten. Je kunt het hier lezen om jouw kennis naar het volgende niveau te brengen!