Developers inhuren van Zedrox

Vertrouw op ons voor jouw software development behoeften. Wij bieden betrouwbare software ondersteuning en onderhoudsdiensten aan. Onze diensten zijn snel, responsief en flexibel om te voldoen aan korte- en lange termijn behoeften. Ons team is gespecialiseerd in het bieden van snelle ondersteuning en flexibele onderhoudsplannen die zijn afgestemd op jouw specifieke behoeften. We voeren grondige analyses uit van jouw project om optimale bedrijfsprestaties te waarborgen.

Voordelen van de software ondersteuning vanuit Zedrox

Zedrox is een bekende naam als het gaat om software development diensten. We streven ernaar om een langdurige samenwerking met jou tot stand te brengen. Onze developers kunnen voor al jouw software ondersteunings- en onderhoudsbehoeften zorgen.

Bekwame developers met een talent voor onderhoudsdiensten.

Deskundig in het verstrekken van inzichtelijke aanbevelingen.

Bekwaam in het snel oplossen van problemen met praktische software- oplossingen.

Waarborging van gegevens, om jouw gevoelige informatie te beschermen ondertekenen we graag jouw Geheimhoudingsovereenkomst (NDA).

Transparante en duidelijke communicatie.

Dagelijkse werkrapporten via projectmanagementtools zoals Slack, JIRA, Basecamp, enz.

Naar welk type developer ben je op zoek?

Zedrox is dedicated aan het leveren van deskundige resources met uitgebreide expertise in diverse technologiestacks. Ons team bestaat uit junior en senior software developers, zorgvuldig geselecteerd om aan jouw behoeften voor software development vereisten te voldoen.

Developer nodig? Dit is ons proces.

Ben je op zoek naar een developer voor softwareondersteuning en onderhoud? Volg dan deze 5 eenvoudige stappen!

Vertel ons welke vaardigheden je nodig hebt

Kies, onderzoek en selecteer de developer naar jouw keuze

Eerlijk en flexibel contract

Inwerken

Laten we beginnen.

Dani

Zoek je naar een betrouwbare ondersteunings- en onderhouds- partner? Overweeg het om een gecertificeerde developer van Zedrox in te huren.

Wil je ons laatste werk bekijken?

We hebben een groot scala aan projecten afgerond. Bekijk ons portfolio voor een greep van ons werk.

Baggies

Baggies

Baggies heeft een verwijzingssysteem geïntroduceerd om gebruikers te helpen een Baggy NFT te verdienen terwijl ze werken aan het bouwen van het beste crypto-netwerk. Om dit proces te vergemakkelijken, deed Baggies een beroep op de expertise van ons team van specialisten om hun statische HTML & CSS-website te migreren naar een dynamischer platform met behulp van de geavanceerde technologie van React Js. Onze experts bij Zedrox deden backend-ontwikkeling op Mongo DB & Node Js.

Daarnaast leverden we Auth-installatieservices, waaronder Wallet Connect, Twitter Login en Discord, allemaal afgehandeld door onze ervaren professionals. Onze toegewijde specialisten zorgden ervoor dat het project met de grootst mogelijke aandacht en zorg werd behandeld. We zijn er trots op deel uit te hebben gemaakt van dit spannende project en kijken ernaar uit om met Baggies samen te werken aan toekomstige inspanningen.

Refari

Refari- React native Ontwikkeling

Refari, gevestigd in Sydney, Australië, is een online platform dat een naadloze suite van digitale tools biedt, speciaal ontworpen voor recruiters en wervingsbureaus. Met de meest krachtige vacaturebank op de markt, combineert Refari een reeks van cross-functionele recruitment technologieën in een enkel platform.

Het werven van de juiste kandidaat kan voor sommige organisaties een gedoe zijn. Als het al geen gedoe is, dan is het ongetwijfeld een tijdrovend proces. Refari overbrugt de kloof tussen getalenteerde bronnen en groeiende organisaties door middel van haar geavanceerde recruitment widget en tools. Refari had al een solide klantenbestand en had Zedrox JavaScript-professionals nodig om de architectuur van hun website-widget opnieuw te ontwerpen voor een optimale werking. Deze widget biedt een set van waardevolle tools om profielen van geschikte kandidaten te verzamelen, een shortlist van kandidaten op te stellen en het recruitment proces te automatiseren.

Afss

AFSS

De AFSS Portal is speciaal ontworpen om Strata Managers, Building Managers en Facility Managers te helpen bij het beheren van tal van gebouwen met behulp van de AFSS-methode. Het eenvoudig te gebruiken dashboard maakt het mogelijk om het hele AFSS-indieningsproces te volgen en te automatiseren, waardoor elke keer op tijd taken worden voltooid.

Het Zedrox-team heeft dit portaal van de grond af aan ontwikkeld. Het is ontworpen om meerdere gebruikers een op status gebaseerd platform te bieden. Onze specialisten hebben een reeks functionaliteiten opgenomen, d.w.z. gegevensuitbreiding, meerdere transacties beheren, communiceren met belanghebbenden, 24 uur per dag gemakkelijke toegang, documenten veilig opslaan, wetgevingsupdates, alle mijlpalen bijhouden, extra onderhoud van gebouwen en aanvraagproces in elke fase.

Early Aceess

Early Access

Onze klant, Early Access, zocht technische partners die hun website konden maken en de vereiste integraties konden aanpassen aan de moderne normen. Hun verzoek omvatte een Web3-compatibel NFT-platform en een promotionele verlanglijstontwikkeling met betrekking tot de coördinatie van e-mail, portemonnee-ID en de geverifieerde Twitter-volgers.

Om de onderneming van onze klant te beschermen, namen de professionals van Zedrox de verantwoordelijkheid op zich om een NFT-platform te ontwerpen dat compatibel is met Cryptocurrency, dat het oorspronkelijke websiteontwerp dat ons werd gepresenteerd zou kunnen overtreffen.

Google Review

Wat zeggen onze klanten?

Lees over de ervaringen van onze klanten en verkrijg waardevolle inzichten in de betrouwbare samenwerking die Zedrox tot de dag van vandaag heeft opgebouwd

Commas orange Commas white

Ik ben zeer tevreden over mijn ervaring met Zedrox. Als klant zocht ik naar een betrouwbaar en professioneel bedrijf, en Zedrox heeft aan al mijn verwachtingen voldaan. Het communicatieteam was responsief en vriendelijk, en ik werd voortdurend op de hoogte gehouden van de voortgang. Ze begrepen mijn behoeften en leverden een op maat gemaakte oplossing van hoge kwaliteit. Ze waren deskundig en bekwaam in hun vakgebied, en de resultaten waren indrukwekkend. Ze hielden zich strikt aan deadlines en budgetten, wat me veel vertrouwen gaf. Kortom, Zedrox is een uitstekend bedrijf dat ik ten zeerste aanbeveel.

Giovanni p

Commas orange Commas white

Wat ik het meest indrukwekkend en uniek vond aan dit bedrijf was hun vermogen om op een uitzonderlijke manier te luisteren naar onze behoeften en deze te vertalen naar een op maat gemaakte oplossing. Ze begrepen niet alleen onze visie, maar wisten deze ook te overtreffen met hun expertise en creativiteit. Bovendien was hun toewijding aan klanttevredenheid opmerkelijk, met een voortdurende ondersteuning.

Dylano V

Commas orange Commas white

In mijn webshop (niet door Zedrox gebouwd) zat een probleem met de orderbevestiging. Zedrox heeft het snel gevonden en op kunnen lossen, terwijl ik er al dagen naar heb lopen zoeken. De prijs voor het oplossen viel me ook reuze mee!

Daniel van den Akker

Commas orange Commas white

Ik wilde mijn webshop upgraden naar de nieuwste Magento versie. Ze hielpen ons met de installatie van de upgrade tegen een betaalbare prijs. Zeer tevreden.

Robin Bello

Commas orange Commas white

Mijn webwinkel is tot volle tevreden vernieuwd, middels een professioneel team met een vriendelijke communicatie.

Anja van de Sande

Commas orange Commas white

Accountmanager gesproken, hele aardige gast. Ben super goed geholpen!

Linda Janssen

Veelgestelde vragen

Wat is software ondersteuning en onderhoud?

Software onderhouds- en ondersteuningsdiensten garanderen dat de software actueel blijft en goed functioneert zonder fouten. Het omvat het aanpassen en verbeteren van de software om aan jouw zakelijke eisen te voldoen. Het onderhoudsproces begint na de lancering van het product en heeft het doel om de prestaties te verbeteren, problemen of bugs op te lossen en de algehele functionaliteiten te verbeteren.

Biedt Zedrox preventieve ondersteuning aan?

Ja, Zedrox biedt preventieve software-onderhoudsdiensten om ervoor te zorgen dat jouw bestaande software items actueel blijven met de nieuwste trends en beveiligingsfuncties. Deze essentiële dienst is een belangrijk onderdeel van de levenscyclus van jouw softwareproduct, omdat het jouw software helpt aan te passen aan de veranderende eisen van de industrie.

Waarom zijn software development onderhoudsdiensten essentieel?

De reden waarom onderhoudt zo belangrijk is? Dat is om prestaties te verbeteren, bugs aan te pakken, veranderingen in de omgeving op te vangen en om te zorgen dat alles veilig verloopt met jouw softwareproduct. Deze diensten zijn essentieel voor een naadloze werking.

Wat is de prijs voor software onderhoudsdiensten en ondersteuning?

De kostprijs van onderhoud voor software hangt af van het gekozen ondersteuningsschema en het vereiste onderhoud. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor een exacte schatting.

Onze nieuwste blog

We delen continue de laatste tech blogs, artikelen, nieuws en inzichten. Je kunt het hier lezen om jouw kennis naar het volgende niveau te brengen!