Website Laten Maken

We creëren websites die uw business laten groeien en die , uw bedrijfsdoelstellingen stimuleren.

Ontvang een vrijblijvende offerte!

Professionele Website Laten Maken

Een website is de eerste online indruk van een organisatie. Een professionele website is eenvoudig in gebruik, vrij van gebreken en sluit naadloos aan bij de gebruikers. Bij Zedrox hebben we een team van hoogopgeleide developers om een website te laten maken met intuïtieve webdesigns en bijzondere functies. Wij leveren websites op maat, we maken websites die zichtbaar zijn in de zoekmachine en snelle prestaties bieden. Wij bieden volledige end-to-end ontwikkelingen, van onderzoek & analyse tot websiteontwerp, ontwikkeling en uiteindelijk de lancering.

Simpele stappen om een Professionele Website te Laten Bouwen

Wij hebben een team van toegewijde developers die hebben gewerkt voor verschillende bedrijven. U kunt ons vertrouwen om websites te laten maken die gebruiksvriendelijk zijn en die de gebruikerservaring stimuleren. We volgen een agile aanpak voor meer flexibiliteit en transparantie. Onze standaard aanpak voorziet u van vaste deadlines en kwaliteitsproducten.

Een behulpzaam advies

Een behulpzaam advies

Zodra u een gesprek heeft aangevraagd door het formulier in te vullen, zullen onze webconsultants contact met u opnemen voor een gedetailleerd gesprek. We zullen verschillende aspecten met betrekking tot websiteontwerp en de ontwikkeling bespreken. U kunt ons ook vertellen over uw zakelijke eisen en verwachtingen.

Interview de Developer

Interview de Developer

Wij bieden u en betaalbare offerte en een shortlist van een geschikte developer uit ons team. Onze developer heeft scherpe zakelijke inzichten en relevante ervaring in uw bedrijfssector. U kunt de developer online of op ons kantoor interviewen.

Design & ontwikkeling

Design & ontwikkeling

We plannen het hele ontwikkelingsproject snel en ontwerpen de blauwdruk van de website. Zodra u de blauwdruk goedkeurt, beginnen de developers met coderen. We vervolgen het proces met standaard tests & QA voor een bug vrije code.

Uw website gaat live

Uw website gaat live

Zodra de website alle standaardtests doorstaat, maken we hem live. Wij dragen de code en volledige controle van de website over aan onze klanten. Echter, ons supportteam is beschikbaar voor gratis hulp voor maximaal twee maanden. Wij bieden ook speciale website onderhoudsdiensten.

Developer

Uw volgende project begint bij mij

Ik heb een ruime ervaring in het behandelen van web- en applicatieontwikkelingsprojecten. Ik heb gewerkt voor verschillende sectoren, waaronder klantenservice, horeca, productie, e- commerce, enz.

Of u nu op zoek bent naar een robuuste mobiele applicatie of een eenvoudige web app: Samen met mijn team kan ik een oplossing op maat creëren die u helpt uw bedrijfsbereik en winst te vergroten.

Dani

Account Manager

Ontvang nu gratis een offerte!

Wilt u graag ons eerdere werk bekijken?

Als een web- en app development bedrijf, hebben wij websites ontworpen en gemaakt voor vele bedrijfssectoren. Bekijk ons portfolio om onze eerdere projecten te bekijken.

Agoragreek

Agora, opgericht in 2012, is de eerste in Schotland

Lees verder
De Oude Tijd

Sigarenwinkel De Oude Tijd is al meer dan 85 jaar een

Lees verder
Mazeix

Met een collectie van de beste internationale merken

Lees verder
Furniture4yourhome

Met een fantastisch assortiment van het allerbeste dennen hout

Lees verder
Glasboertje

De eerste online webshop in Nederland die glasproducten

Lees verder
Scalenbeak

Scale N Beak is gespecialiseerd in accessoires voor

Lees verder
Ryanthomas

Lees verder

Wilt u graag ons eerdere werk bekijken?

Als een web- en app development bedrijf, hebben wij websites ontworpen en gemaakt voor vele bedrijfssectoren. Bekijk ons portfolio om onze eerdere projecten te bekijken.

Ervaar de mogelijkheden met een professionele website

Bedrijven kunnen hun digitale transformatiestrategie niet uitstellen. Wanneer een bedrijf een nieuwe website laat maken, stimuleren ze de bedrijfsinkomsten enorm. Een aantrekkelijke, mobielvriendelijke website bouwt geloofwaardigheid op bij webbezoekers en laat u een groter publiek bereiken. De website is een merkteken van het merk en laat zien waar een bedrijf precies in handelt en wat voor soort diensten het bedrijf aan klanten levert.

Het is dus essentieel om het werk toe te vertrouwen aan ervaren professionals die een goede reputatie voor de onderneming kunnen opbouwen. Bij Zedrox zult u het volgende ervaren:

 • Uw website laten bouwen met snelle prestaties en aantrekkelijke interface ontwerpen
 • Nieuwe en innovatieve aangepaste functies die workflows automatiseren en zich identificeren met de zakelijke werkcultuur
 • Tijdige levering met veilige code en hoge benchmark prestaties
 • 60 dagen gratis ondersteuning en onderhoud
 • Een eenvoudig te gebruiken CMS (Content Management Systeem) voor moeiteloos websitebeheer
 • Een SEO-vriendelijke website die een goede zichtbaarheid kan ontwikkelen in verschillende zoekmachines zoals Google, Bing en anderen
 • Een geavanceerd dashboard om de website en bedrijfsprestaties te monitoren met meerdere rapporten
Professional Website

Een website op maat laken maken voor uw business


Ontvang nu een gratis offerte!

Waarom kiezen voor Zedrox om uw Website te Laten Maken?

Als web- en app-ontwikkelingsbureau werken we voor grote en kleine bedrijven. We ontwerpen softwareoplossingen voor verschillende bedrijven en hebben expertise in l goedkoop gebruik van de juiste technologie tools. Professionele websites kosten veel is een mythe. De kosten website laten maken hangt sterk af van functies, website architectuur, en technologie tools.

 • +5 jaar aan ervaring

  +5 jaar aan ervaring

  Wij zijn een top-rated leverancier van websites maken binnen Nederland. Door de jaren heen hebben we voor verschillende industrieën gewerkt, we hebben diepe zakelijke inzichten & vaardigheden om goedkope websites te laten maken met robuuste functies & prestaties.

 • Bekwame en gecertificeerde developers

  Bekwame en gecertificeerde developers

  We hebben een team van bekwame en ervaren professionals over meerdere technologie stacks. Onze developers zorgen voor bug-vrije codering en on-time levering van de ontwikkelingsprojecten.

 • Wij ondersteunen u tot het einde

  We ondersteunen u tot het einde

  Wij creëren code van hoge kwaliteit die naadloze webprestaties biedt zonder storingen. Wij ondersteunen het webproject met gratis en gegarandeerde ondersteuning van 60 dagen.

 • Met succes gedreven functies

  Met succes gedreven functies

  Elk website-project is uniek. We voeren diepgaand onderzoek uit om exclusieve functies voor de website te identificeren. Met bedrijfsgerichte functies en mobiele geoptimaliseerde prestaties, maken we aantrekkelijke websites.

 • Vlotte samenwerking

  Vlotte samenwerking

  Zodra u een website-developer inhuurt, kunt u met hen in contact komen via gesprekken, chats en e-mails. U kunt ook contact opnemen met de developer via sociale media platforms zoals WhatsApp, Skype, enz.

 • 100% transparantie van de workflow

  100% transparantie van de workflow

  Onze agile ontwikkelingsaanpak houdt de klanten op de hoogte met regelmatige updates en zorgt voor een grotere transparantie van de workflow. We gebruiken ook populaire projectmanagementtools zoals Basecamp, Zoho, Jira, enz.

Vaak gestelde vragen

Wat zijn de kosten van een website laten maken bij Zedrox?

De uiteindelijke kosten van een website laten maken hangt af van meerdere factoren zoals de mate van maatwerk, het aantal gebruikers dat er toegang toe moet hebben en meer. In het algemeen is de hoeveelheid tijd die het project in beslag neemt van grote invloed op de prijs voor een website te laten maken.

Bij Zedrox houden we rekening met al deze factoren om u een nauwkeurige offerte te geven voor de vraag: Wat zijn de kosten om een website te laten maken? De kosten van een website verschillen dus van project tot project.

Duurt het lang om een nieuwe website te laten maken?

Nee. Helemaal niet. Afhankelijk van de algemene eisen, kunnen we een eenvoudige website bouwen in een paar uur of dagen. Echter, sommige projecten kunnen vervelend zijn, zoals een professionele website laten bouwen voor een onderneming met veel functionaliteiten kan enkele weken tot maanden duren. Bij Zedrox, volgen we een agile methodologie om het project te stimuleren met snellere ontwikkelingscycli. Onze professionele developers zorgen voor een tijdige oplevering van het project met hoogwaardige ontwikkelingscycli.

Ik heb een urgent project, kunnen jullie mij helpen?

Ja. Wij kunnen elke websites maken in minder dan vijf werkdagen. Echter, de exacte tijd voor een website te laten maken hangt direct af van de projectbehoeften, het aantal developers dat u inhuurt, en de uitgebreide lijst met features. Wilt u meer weten, neem dan contact op met onze consultants.

Wat zijn de voordelen van website onderhoud?

Website onderhoud biedt een bedrijf 24/7 uptime, bedrijfscontinuïteit en geen technische storingen. Het komt ook met het extra voordeel van veiligheid en server onderhoud voor het bedrijf.

Mijn website is traag en maakt geen indruk op bezoekers. Kunt u helpen?

Ja. In gevallen waarin u al een bestaande website heeft, hoeft u geen geld uit te geven aan het bouwen van een nieuwe. Wij kunnen de code van uw website upgraden en optimaliseren voor razendsnelle prestaties en een mobielvriendelijke UX.

Waar zult u op focussen om een website op maat te laten maken?

Als ondernemer moet u zich richten op de gebruiksvriendelijkheid van de website die u wilt maken. Het beste zou zijn als je concrete antwoorden hebt op de volgende aspecten om een website op maat te laten maken:

 • Waarom maakt u deze website?
 • Wie zal deze website gaan gebruiken?
 • Wat is het budget voor uw website?
 • Wat zijn uw eind-verwachtingen?
 • Of het ontwikkelteam een geschikt CMS gebruikt voor de website!
 • Welke extra functies maken uw website uniek?

Wij helpen u de juiste antwoorden te vinden en leveren een complete website op.

Wat zeggen onze klanten?

Onze nieuwste blog

Een exclusieve opslagplek voor de nieuwste eCommerce content, inclusief trends, nieuws, artikelen, inzichten en nog veel meer.