Opzoek naar een gecertificeerde developer?

Zedrox lost het tekort aan Node JS developers in Nederland op. Met ons kun je erop vertrouwen dat je alleen ervaren programmeurs aan je team toevoegt. Wij regelen alles, zodat je de volledige focus kunt richten op jouw project. Maak je geen zorgen over complexe HR-procedures en administratieve moeilijkheden! Zeg vaarwel tegen het ingewikkelde wervingsproces en verwelkom een zorgeloze development ervaring met Zedrox.

Waarom Node.JS developers inhuren bij Zedrox?

Node.JS is in staat zowel backend- als frontend development te ondersteunen. Wat voor soort toepassing je ook in gedachten hebt, Zedrox kan je helpen een bekwame developer met specifieke ervaring te vinden. Onze programmeurs werken uitsluitend aan jouw bedrijf en zijn toegewijd aan het voldoen van jouw behoeften.

Bij Zedrox zijn we trots op onze mogelijkheid om te werken met behulp van agile methoden waarmee we maatwerkoplossingen kunnen ontwikkelen. Onze Node.JS backend- en frontend-developers zijn experts in complexe omgevingen en kunnen hoogwaardige resultaten leveren. Of je nu een developer nodig hebt voor de frontend of backend, Zedrox heeft bekwame experts om je succes te waarborgen.Wat wij bieden:

Ervaren developers, die je kunt selecteren naar jouw keuze.

Account Management Team in Nederland

Flexibele contracten.

Directe toegang tot de developer.

Transparante en duidelijke communicatie.

Gemakkelijk op- en afschalen van het team.

Roadmap

Als je op zoek bent naar een Node.JS developer voor een bepaald project, volg dan deze eenvoudige stappen om aan de slag te gaan!

Vertel ons welke vaardigheden je nodig hebt

Kies, onderzoek en selecteer de developer naar keuze

Eerlijk en flexibel contract

Inwerken

Laten we beginnen

Dani Bild

Heb je een bekwame Node.JS developer nodig voor jouw project? Wij helpen je graag verder.

Waar zijn onze Node.JS developers goed in?

Bij Zedrox hebben we ervaren software developers die Node.JS als de primaire backend-technologie hebben gebruikt in meerdere projecten. Onze Node.JS developers werken voornamelijk aan de backend van web toepassingen, maar hebben ook de vaardigheden om Node.JS binnen de frontend te gebruiken. Onze Node.JS developers hebben een bewezen staat van dienst in het bouwen van realtime en schaalbare oplossingen, die overigens vlekkeloos draaien op de serverside. Of het nu gaat om API-development en integraties, plug-in-development, applicatiemigratie of ondersteuning en onderhoud. Ons Node.JS development team kan de server-side renderings- mogelijkheden van je ontwikkelingsprojecten verbeteren.

Developers goed icon

Dedicated Developers die zich inzetten om een integraal onderdeel van je team te worden.

Developers goed icon

Ervaren Node.JS developers uitgerust met de nieuwste tech kennis.

Developers goed icon

Mogelijkheid om snel te starten.

Developers goed icon

Directe communicatie via chat, calls en- of e-mails.

Developers goed icon

Dagelijkse werkrapporten via projectmanagementtools zoals Slack, JIRA, Basecamp, enz.

Developers goed icon

Samenwerking met developers uit diverse technische achtergronden.

Developers goed icon

Persoonlijke ontmoetingen met de Node.JS developer.

Developers goed icon

Toegang tot een gratis proefperiode van 20-40 uur.

Wil je ons laatste werk bekijken?

We hebben een groot scala aan projecten afgerond. Bekijk ons portfolio voor een greep van ons werk.

Baggies

Baggies

Baggies heeft een verwijzingssysteem geïntroduceerd om gebruikers te helpen een Baggy NFT te verdienen terwijl ze werken aan het bouwen van het beste crypto-netwerk. Om dit proces te vergemakkelijken, deed Baggies een beroep op de expertise van ons team van specialisten om hun statische HTML & CSS-website te migreren naar een dynamischer platform met behulp van de geavanceerde technologie van React Js. Onze experts bij Zedrox deden backend-ontwikkeling op Mongo DB & Node Js.

Daarnaast leverden we Auth-installatieservices, waaronder Wallet Connect, Twitter Login en Discord, allemaal afgehandeld door onze ervaren professionals. Onze toegewijde specialisten zorgden ervoor dat het project met de grootst mogelijke aandacht en zorg werd behandeld. We zijn er trots op deel uit te hebben gemaakt van dit spannende project en kijken ernaar uit om met Baggies samen te werken aan toekomstige inspanningen.

Refari

Refari- React native Ontwikkeling

Refari, gevestigd in Sydney, Australië, is een online platform dat een naadloze suite van digitale tools biedt, speciaal ontworpen voor recruiters en wervingsbureaus. Met de meest krachtige vacaturebank op de markt, combineert Refari een reeks van cross-functionele recruitment technologieën in een enkel platform.

Het werven van de juiste kandidaat kan voor sommige organisaties een gedoe zijn. Als het al geen gedoe is, dan is het ongetwijfeld een tijdrovend proces. Refari overbrugt de kloof tussen getalenteerde bronnen en groeiende organisaties door middel van haar geavanceerde recruitment widget en tools. Refari had al een solide klantenbestand en had Zedrox JavaScript-professionals nodig om de architectuur van hun website-widget opnieuw te ontwerpen voor een optimale werking. Deze widget biedt een set van waardevolle tools om profielen van geschikte kandidaten te verzamelen, een shortlist van kandidaten op te stellen en het recruitment proces te automatiseren.

Afss

AFSS

De AFSS Portal is speciaal ontworpen om Strata Managers, Building Managers en Facility Managers te helpen bij het beheren van tal van gebouwen met behulp van de AFSS-methode. Het eenvoudig te gebruiken dashboard maakt het mogelijk om het hele AFSS-indieningsproces te volgen en te automatiseren, waardoor elke keer op tijd taken worden voltooid.

Het Zedrox-team heeft dit portaal van de grond af aan ontwikkeld. Het is ontworpen om meerdere gebruikers een op status gebaseerd platform te bieden. Onze specialisten hebben een reeks functionaliteiten opgenomen, d.w.z. gegevensuitbreiding, meerdere transacties beheren, communiceren met belanghebbenden, 24 uur per dag gemakkelijke toegang, documenten veilig opslaan, wetgevingsupdates, alle mijlpalen bijhouden, extra onderhoud van gebouwen en aanvraagproces in elke fase.

Early Aceess

Early Access

Onze klant, Early Access, zocht technische partners die hun website konden maken en de vereiste integraties konden aanpassen aan de moderne normen. Hun verzoek omvatte een Web3-compatibel NFT-platform en een promotionele verlanglijstontwikkeling met betrekking tot de coördinatie van e-mail, portemonnee-ID en de geverifieerde Twitter-volgers.

Om de onderneming van onze klant te beschermen, namen de professionals van Zedrox de verantwoordelijkheid op zich om een NFT-platform te ontwerpen dat compatibel is met Cryptocurrency, dat het oorspronkelijke websiteontwerp dat ons werd gepresenteerd zou kunnen overtreffen.

Google Review

Wat zeggen onze klanten?

Lees over de ervaringen van onze klanten en verkrijg waardevolle inzichten in de betrouwbare samenwerking die Zedrox tot de dag van vandaag heeft opgebouwd

Commas orange Commas white

Ik ben zeer tevreden over mijn ervaring met Zedrox. Als klant zocht ik naar een betrouwbaar en professioneel bedrijf, en Zedrox heeft aan al mijn verwachtingen voldaan. Het communicatieteam was responsief en vriendelijk, en ik werd voortdurend op de hoogte gehouden van de voortgang. Ze begrepen mijn behoeften en leverden een op maat gemaakte oplossing van hoge kwaliteit. Ze waren deskundig en bekwaam in hun vakgebied, en de resultaten waren indrukwekkend. Ze hielden zich strikt aan deadlines en budgetten, wat me veel vertrouwen gaf. Kortom, Zedrox is een uitstekend bedrijf dat ik ten zeerste aanbeveel.

Giovanni p

Commas orange Commas white

Wat ik het meest indrukwekkend en uniek vond aan dit bedrijf was hun vermogen om op een uitzonderlijke manier te luisteren naar onze behoeften en deze te vertalen naar een op maat gemaakte oplossing. Ze begrepen niet alleen onze visie, maar wisten deze ook te overtreffen met hun expertise en creativiteit. Bovendien was hun toewijding aan klanttevredenheid opmerkelijk, met een voortdurende ondersteuning.

Dylano V

Commas orange Commas white

In mijn webshop (niet door Zedrox gebouwd) zat een probleem met de orderbevestiging. Zedrox heeft het snel gevonden en op kunnen lossen, terwijl ik er al dagen naar heb lopen zoeken. De prijs voor het oplossen viel me ook reuze mee!

Daniel van den Akker

Commas orange Commas white

Ik wilde mijn webshop upgraden naar de nieuwste Magento versie. Ze hielpen ons met de installatie van de upgrade tegen een betaalbare prijs. Zeer tevreden.

Robin Bello

Commas orange Commas white

Mijn webwinkel is tot volle tevreden vernieuwd, middels een professioneel team met een vriendelijke communicatie.

Anja van de Sande

Commas orange Commas white

Accountmanager gesproken, hele aardige gast. Ben super goed geholpen!

Linda Janssen

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik de expertise van de NodeJS developers testen?

We staan open voor het tonen van onze expertise. Je kunt de vaardigheden en expertise van onze developers evalueren door interviews en online ontmoetingen te houden. Voel je vrij om een test opdracht toe te wijzen om onze coderings- skills te controleren.

Wat is de benadering van de Node.JS developers bij het afhandelen van projecten, en hoe kan ik met hen in contact komen?

We gebruiken Basecamp, Skype, Trello en Slack voor gestroomlijnd projectmanagement. Je kunt deze tools ook gebruiken om te communiceren met je team en projectvereisten te bespreken.

Hoeveel tijd zal het kosten om het Node.JS-project te ontwikkelen?

Er is geen vastgestelde tijd voor elk project, omdat dit volledig afhangt van de omvang van het project. De voltooiingstijd varieert over het algemeen afhankelijk van de omvang van het project, de aanpassing, integratievereisten, gewenste functies en functionaliteiten.

Zal ik volledige controle hebben over de Node.JS developer die ik inhuur bij Zedrox?

Ja, we geven onze klanten totale controle over hun toegewezen resources. Je krijgt ook een ervaren projectmanager toegewezen om een soepele workflow en transparante communicatie te garanderen.

Wat zijn de voordelen van het inzetten van Node.JS voor web development?

Als cross-platform verbetert Node.JS de productiviteit en efficiëntie van developers. Bovendien helpt het bij het creëren van flexibele en schaalbare backend-oplossingen met een succesvolle ontwikkelingscyclus.

Onze nieuwste blog

We delen continue de laatste tech blogs, artikelen, nieuws en inzichten. Je kunt het hier lezen om jouw kennis naar het volgende niveau te brengen!