Op zoek naar een Developer?

Als je op zoek bent naar een developer om jouw ideeën tot leven te brengen, dan kunnen wij je zeker verder helpen. Ons team van bekwame developer bij Zedrox kan gemakkelijk aan jouw behoeften voldoen. We analyseren zorgvuldig de specificaties van jouw project en bieden een plan voor het gehele ontwikkelingsproces. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat projectupdates op tijd worden geleverd.

Waarom Angular JS-developers van Zedrox inhuren?

Het inhuren via Zedrox betekent dat je kunt rekenen op een dedicated Angular front-end developer die exclusief voor jouw bedrijf werkt. Ons team van bekwame Angular-developers kan je helpen gebruikersvriendelijke en hoogwaardige toepassingen te bouwen. We hebben de expertise om functionaliteiten naadloos te integreren binnen jouw Angular-project, waardoor een probleemloos en op maat gemaakt ontwikkelingsproces wordt gegarandeerd. Onze focus ligt op resultaatgerichte oplossingen, zodat je er zeker van kunt zijn dat de web toepassingen bijdragen aan de groei van jouw bedrijf.Wat wij bieden:

Ervaren developers die je kunt selecteren op basis van jouw wensen.

Lokaal Nederlandstalige accountmanagement team.

Flexibele contracten.

Directe toegang tot de developer.

Transparante en duidelijke communicatie.

Gemakkelijke op- en afschaling van het team.

Roadmap

Ervaar een soepel proces terwijl we je helpen de beste Angular-developers te vinden en aan boord te brengen. Volg deze eenvoudige stappen om aan de slag te gaan!

Vertel ons welke skills je nodig hebt

Kies, onderzoek en selecteer de developer naar jouw keuze

Eerlijk en flexibel contract

Inwerk proces

Laten we beginnen!

Dani Bild

Op zoek naar Angular Specialist die je voor web toepassingen kunt inhuren?

Waar zijn onze Angular-developers goed in?

Bij Zedrox houdt ons team zich aan professionele programmeerstandaarden bij het ontwikkelen van web toepassingen. We gebruiken de nieuwste versie van het framework en benutten de geavanceerde functies ervan om de groei en het succes van jouw project te ondersteunen. Onze uitgebreide ervaring stelt ons in staat zowel eenvoudige als complexe projecten moeiteloos aan te pakken, zodat we jouw project met eersteklas functies tegen een betaalbare prijs kunnen leveren. Dankzij de MVC-architectuur van het framework kunnen onze Angular-developers efficiënt web toepassingen vanaf de grond opbouwen.

Dedicated developers die zich inzetten om een integraal onderdeel van jouw team te worden.

Ervaren Angular-developers uitgerust met de nieuwste technologische kennis.

Mogelijkheid om snel te starten.

Directe communicatie, doormiddel van chat, calls en e-mails.

Dagelijkse rapportage via projectmanagementtools zoals Slack, JIRA, Basecamp, enz.

Samenwerken met developers uit diverse technische achtergronden.

Persoonlijke ontmoetingen met de Angular-developer.

Toegang tot 20-40 uur gratis proefperiode met de developer.

Wil je ons laatste werk bekijken?

We hebben een groot scala aan projecten afgerond. Bekijk ons portfolio voor een greep van ons werk.

Baggies

Baggies

Baggies heeft een verwijzingssysteem geïntroduceerd om gebruikers te helpen een Baggy NFT te verdienen terwijl ze werken aan het bouwen van het beste crypto-netwerk. Om dit proces te vergemakkelijken, deed Baggies een beroep op de expertise van ons team van specialisten om hun statische HTML & CSS-website te migreren naar een dynamischer platform met behulp van de geavanceerde technologie van React Js. Onze experts bij Zedrox deden backend-ontwikkeling op Mongo DB & Node Js.

Daarnaast leverden we Auth-installatieservices, waaronder Wallet Connect, Twitter Login en Discord, allemaal afgehandeld door onze ervaren professionals. Onze toegewijde specialisten zorgden ervoor dat het project met de grootst mogelijke aandacht en zorg werd behandeld. We zijn er trots op deel uit te hebben gemaakt van dit spannende project en kijken ernaar uit om met Baggies samen te werken aan toekomstige inspanningen.

Refari

Refari- React native Ontwikkeling

Refari, gevestigd in Sydney, Australië, is een online platform dat een naadloze suite van digitale tools biedt, speciaal ontworpen voor recruiters en wervingsbureaus. Met de meest krachtige vacaturebank op de markt, combineert Refari een reeks van cross-functionele recruitment technologieën in een enkel platform.

Het werven van de juiste kandidaat kan voor sommige organisaties een gedoe zijn. Als het al geen gedoe is, dan is het ongetwijfeld een tijdrovend proces. Refari overbrugt de kloof tussen getalenteerde bronnen en groeiende organisaties door middel van haar geavanceerde recruitment widget en tools. Refari had al een solide klantenbestand en had Zedrox JavaScript-professionals nodig om de architectuur van hun website-widget opnieuw te ontwerpen voor een optimale werking. Deze widget biedt een set van waardevolle tools om profielen van geschikte kandidaten te verzamelen, een shortlist van kandidaten op te stellen en het recruitment proces te automatiseren.

Afss

AFSS

De AFSS Portal is speciaal ontworpen om Strata Managers, Building Managers en Facility Managers te helpen bij het beheren van tal van gebouwen met behulp van de AFSS-methode. Het eenvoudig te gebruiken dashboard maakt het mogelijk om het hele AFSS-indieningsproces te volgen en te automatiseren, waardoor elke keer op tijd taken worden voltooid.

Het Zedrox-team heeft dit portaal van de grond af aan ontwikkeld. Het is ontworpen om meerdere gebruikers een op status gebaseerd platform te bieden. Onze specialisten hebben een reeks functionaliteiten opgenomen, d.w.z. gegevensuitbreiding, meerdere transacties beheren, communiceren met belanghebbenden, 24 uur per dag gemakkelijke toegang, documenten veilig opslaan, wetgevingsupdates, alle mijlpalen bijhouden, extra onderhoud van gebouwen en aanvraagproces in elke fase.

Early Aceess

Early Access

Onze klant, Early Access, zocht technische partners die hun website konden maken en de vereiste integraties konden aanpassen aan de moderne normen. Hun verzoek omvatte een Web3-compatibel NFT-platform en een promotionele verlanglijstontwikkeling met betrekking tot de coördinatie van e-mail, portemonnee-ID en de geverifieerde Twitter-volgers.

Om de onderneming van onze klant te beschermen, namen de professionals van Zedrox de verantwoordelijkheid op zich om een NFT-platform te ontwerpen dat compatibel is met Cryptocurrency, dat het oorspronkelijke websiteontwerp dat ons werd gepresenteerd zou kunnen overtreffen.

Google Review

Wat zeggen onze klanten?

Lees over de ervaringen van onze klanten en verkrijg waardevolle inzichten in de betrouwbare samenwerking die Zedrox tot de dag van vandaag heeft opgebouwd

Commas orange Commas white

Ik ben zeer tevreden over mijn ervaring met Zedrox. Als klant zocht ik naar een betrouwbaar en professioneel bedrijf, en Zedrox heeft aan al mijn verwachtingen voldaan. Het communicatieteam was responsief en vriendelijk, en ik werd voortdurend op de hoogte gehouden van de voortgang. Ze begrepen mijn behoeften en leverden een op maat gemaakte oplossing van hoge kwaliteit. Ze waren deskundig en bekwaam in hun vakgebied, en de resultaten waren indrukwekkend. Ze hielden zich strikt aan deadlines en budgetten, wat me veel vertrouwen gaf. Kortom, Zedrox is een uitstekend bedrijf dat ik ten zeerste aanbeveel.

Giovanni p

Commas orange Commas white

Wat ik het meest indrukwekkend en uniek vond aan dit bedrijf was hun vermogen om op een uitzonderlijke manier te luisteren naar onze behoeften en deze te vertalen naar een op maat gemaakte oplossing. Ze begrepen niet alleen onze visie, maar wisten deze ook te overtreffen met hun expertise en creativiteit. Bovendien was hun toewijding aan klanttevredenheid opmerkelijk, met een voortdurende ondersteuning.

Dylano V

Commas orange Commas white

In mijn webshop (niet door Zedrox gebouwd) zat een probleem met de orderbevestiging. Zedrox heeft het snel gevonden en op kunnen lossen, terwijl ik er al dagen naar heb lopen zoeken. De prijs voor het oplossen viel me ook reuze mee!

Daniel van den Akker

Commas orange Commas white

Ik wilde mijn webshop upgraden naar de nieuwste Magento versie. Ze hielpen ons met de installatie van de upgrade tegen een betaalbare prijs. Zeer tevreden.

Robin Bello

Commas orange Commas white

Mijn webwinkel is tot volle tevreden vernieuwd, middels een professioneel team met een vriendelijke communicatie.

Anja van de Sande

Commas orange Commas white

Accountmanager gesproken, hele aardige gast. Ben super goed geholpen!

Linda Janssen

Veelgestelde vragen

Waarom kiezen voor Angular?

De MVC-architectuur van dit framework stroomlijnt web toepassing development, met name voor single-page applicaties dankzij de effectieve gegevensbinding. Als een uitgebreide front-end oplossing biedt dit JS-framework een reeks voordelen, waaronder kortere ontwikkeltijd, eenvoudig testen, two sided gegevensbinding, cross-platform ontwikkeling en het beheer.

Hoe zorg je voor de kwaliteit van de output die wordt geleverd door een Angular-developer bij Zedrox?

We vertrouwen op de meest up-to-date tech tools en passen industrienormen voor testen en kwaliteitsborging toe in alle stadiums van het ontwikkelingsproces. Het aannemen van Agile-manieren stelt ons in staat om bugs vroeg in het ontwikkelings- proces te identificeren. Ons uiteindelijke doel is om foutloze code te creëren voor een succesvol Angular-project.

Wat maakt Zedrox uniek voor het inhuren van dedicated developers?

Het inhuren van dedicated Angular developers bij Zedrox kan je helpen maximale prestaties voor jouw web toepassingen te bereiken. Ons team van experts biedt tal van voordelen, waaronder verbeterde productiviteit, gestroomlijnde operaties en snelle reactie op urgente situaties. Bovendien zijn onze developers zeer aanpasbaar, zodat jouw projecten worden aangepast aan jouw unieke behoeften. Onze bekwame programmeurs hebben expertise in niet alleen Angular maar ook in een breed scala van andere programmeertalen, waaronder Python, JavaScript, Node, React, HTML en CSS.

Hoe kan ik communiceren met de developers die ik inhuur?

We geven prioriteit aan naadloze communicatiekanalen om je verbonden te houden met ons team. Ons team maakt ook gebruik van projectmanagementtools zoals Basecamp, Jira en Zoho om de voortgang van het project en de taken goed te kunnen volgen. Deze tools zijn gebruiksvriendelijk en bieden real-time updates over de voortgang van het project. Indien nodig begeleiden we je graag bij het proces om deze tools te gebruiken voor het toewijzen en- volgen van taken.

Onze nieuwste blog

We delen continue de laatste tech blogs, artikelen, nieuws en inzichten. Je kunt het hier lezen om jouw kennis naar het volgende niveau te brengen!