Op zoek naar een developer?

Maak kennis met Zedrox, een topkeuze voor het inhuren van ervaren developers. We zijn zeer toegewijd aan innovatie en streven ernaar om de grenzen van technologie te verleggen. Onze developers hebben jarenlange ervaring in het werken met een breed scala aan software development tools- en frameworks, waardoor we aangepaste oplossingen kunnen bieden die aan jouw vereisten voldoen. We nemen de tijd om jouw bedrijfsdoelstellingen te begrijpen en onze diensten te personaliseren, dat doen we om oplossingen te leveren die je helpen de doelen te bereiken.

Waarom .NET Developers inhuren van Zedrox?

Het open-source development platform van Microsoft, het .NET framework wordt voornamelijk gebruikt op Windows. Bij Zedrox bieden we on-demand .NET programmeurs voor bedrijven die de expertise nodig hebben. Onze developers zijn gespecialiseerd in het integreren van verschillende technologieën met .NET om webservices en Windows-applicaties te creëren. Met onze ervaren .NET-software developers krijg je innovatieve oplossingen die jouw bedrijf naar een hoger niveau kunnen tillen. Wanneer je een .NET developer van Zedrox inhuurt, kun je er zeker van zijn dat je op maat gemaakte oplossingen ontvangt die voldoen aan jouw bedrijfsdoelstellingen. We werken met je samen om de behoeften te begrijpen en te zorgen voor een snelle en kosteneffectieve projectoplevering.



Wij bieden:

Ervaren developers, kun je kiezen op basis van jouw vereisten.

Lokaal NL Account Management Team.

Flexibele contracten.

Directe toegang tot de developer.

Transparante en duidelijke communicatie.

Eenvoudig team op- en afschalen.

Stappenplan

Als je op zoek bent naar een bekwame .NET-programmeur voor jouw team, volg dan deze eenvoudige stappen om het wervingsproces een kickstart te geven.

Vertel ons de vaardigheden die je nodig hebt

Kies, onderzoek en selecteer de developer naar keuze

Eerlijk en flexibel contract

Inwerkproces

Laten we beginnen

Dani Bild

Wil je jouw development team uitbreiden met onze .NET programmeurs? Let’s connect!

Waar zijn onze .NET developers goed in?

Ons team van hoogopgeleide .NET developers beschikt over een schat aan kennis en ervaring in het werken met het .NET framework, waardoor ze een waardevolle aanvulling zijn op jouw bedrijf. Investeren in onze toegewijde .NET-developer zorgt ervoor dat jouw bedrijfsapplicatie stabiel blijft en kan omgaan met de toegenomen eisen van gebruikers, dankzij de platformonafhankelijke mogelijkheden van het framework. Onze developers kunnen gebruik maken van de flexibiliteit en het aanpassingsvermogen van het .NET-framework om de productiviteit en efficiëntie van jouw bedrijf te verbeteren. Ze kunnen bijdragen aan de ontwikkeling van innovatieve oplossingen die voldoen aan de unieke vereisten van jouw bedrijf door gebruik te maken van de kracht van het .NET framework.

Developers goed icon

Toegewijde developers die zich inzetten om een integraal onderdeel van jouw team te worden.

Developers goed icon

Ervaren .NET developers uitgerust met de nieuwste technische kennis.

Developers goed icon

Mogelijkheid om snel te starten.

Developers goed icon

Directe communicatie via chat, telefoontjes en- of e-mails.

Developers goed icon

Dagelijkse rapportage via projectmanagementtools zoals: Slack, JIRA, Basecamp, enz.

Developers goed icon

Samenwerken met developers van verschillende technische achtergronden.

Developers goed icon

Persoonlijke ontmoetingen met de .NET-developer.

Developers goed icon

Toegang tot een gratis proefversie van 20-40 uur met één van onze .NET specialisten.

Wil je ons laatste werk bekijken?

We hebben een groot scala aan projecten afgerond. Bekijk ons portfolio voor een greep van ons werk.

Baggies

Baggies

Baggies heeft een verwijzingssysteem geïntroduceerd om gebruikers te helpen een Baggy NFT te verdienen terwijl ze werken aan het bouwen van het beste crypto-netwerk. Om dit proces te vergemakkelijken, deed Baggies een beroep op de expertise van ons team van specialisten om hun statische HTML & CSS-website te migreren naar een dynamischer platform met behulp van de geavanceerde technologie van React Js. Onze experts bij Zedrox deden backend-ontwikkeling op Mongo DB & Node Js.

Daarnaast leverden we Auth-installatieservices, waaronder Wallet Connect, Twitter Login en Discord, allemaal afgehandeld door onze ervaren professionals. Onze toegewijde specialisten zorgden ervoor dat het project met de grootst mogelijke aandacht en zorg werd behandeld. We zijn er trots op deel uit te hebben gemaakt van dit spannende project en kijken ernaar uit om met Baggies samen te werken aan toekomstige inspanningen.

Refari

Refari- React native Ontwikkeling

Refari, gevestigd in Sydney, Australië, is een online platform dat een naadloze suite van digitale tools biedt, speciaal ontworpen voor recruiters en wervingsbureaus. Met de meest krachtige vacaturebank op de markt, combineert Refari een reeks van cross-functionele recruitment technologieën in een enkel platform.

Het werven van de juiste kandidaat kan voor sommige organisaties een gedoe zijn. Als het al geen gedoe is, dan is het ongetwijfeld een tijdrovend proces. Refari overbrugt de kloof tussen getalenteerde bronnen en groeiende organisaties door middel van haar geavanceerde recruitment widget en tools. Refari had al een solide klantenbestand en had Zedrox JavaScript-professionals nodig om de architectuur van hun website-widget opnieuw te ontwerpen voor een optimale werking. Deze widget biedt een set van waardevolle tools om profielen van geschikte kandidaten te verzamelen, een shortlist van kandidaten op te stellen en het recruitment proces te automatiseren.

Afss

AFSS

De AFSS Portal is speciaal ontworpen om Strata Managers, Building Managers en Facility Managers te helpen bij het beheren van tal van gebouwen met behulp van de AFSS-methode. Het eenvoudig te gebruiken dashboard maakt het mogelijk om het hele AFSS-indieningsproces te volgen en te automatiseren, waardoor elke keer op tijd taken worden voltooid.

Het Zedrox-team heeft dit portaal van de grond af aan ontwikkeld. Het is ontworpen om meerdere gebruikers een op status gebaseerd platform te bieden. Onze specialisten hebben een reeks functionaliteiten opgenomen, d.w.z. gegevensuitbreiding, meerdere transacties beheren, communiceren met belanghebbenden, 24 uur per dag gemakkelijke toegang, documenten veilig opslaan, wetgevingsupdates, alle mijlpalen bijhouden, extra onderhoud van gebouwen en aanvraagproces in elke fase.

Early Aceess

Early Access

Onze klant, Early Access, zocht technische partners die hun website konden maken en de vereiste integraties konden aanpassen aan de moderne normen. Hun verzoek omvatte een Web3-compatibel NFT-platform en een promotionele verlanglijstontwikkeling met betrekking tot de coördinatie van e-mail, portemonnee-ID en de geverifieerde Twitter-volgers.

Om de onderneming van onze klant te beschermen, namen de professionals van Zedrox de verantwoordelijkheid op zich om een NFT-platform te ontwerpen dat compatibel is met Cryptocurrency, dat het oorspronkelijke websiteontwerp dat ons werd gepresenteerd zou kunnen overtreffen.

Google Review

Wat zeggen onze klanten?

Lees over de ervaringen van onze klanten en verkrijg waardevolle inzichten in de betrouwbare samenwerking die Zedrox tot de dag van vandaag heeft opgebouwd

Commas orange Commas white

Ik ben zeer tevreden over mijn ervaring met Zedrox. Als klant zocht ik naar een betrouwbaar en professioneel bedrijf, en Zedrox heeft aan al mijn verwachtingen voldaan. Het communicatieteam was responsief en vriendelijk, en ik werd voortdurend op de hoogte gehouden van de voortgang. Ze begrepen mijn behoeften en leverden een op maat gemaakte oplossing van hoge kwaliteit. Ze waren deskundig en bekwaam in hun vakgebied, en de resultaten waren indrukwekkend. Ze hielden zich strikt aan deadlines en budgetten, wat me veel vertrouwen gaf. Kortom, Zedrox is een uitstekend bedrijf dat ik ten zeerste aanbeveel.

Giovanni p

Commas orange Commas white

Wat ik het meest indrukwekkend en uniek vond aan dit bedrijf was hun vermogen om op een uitzonderlijke manier te luisteren naar onze behoeften en deze te vertalen naar een op maat gemaakte oplossing. Ze begrepen niet alleen onze visie, maar wisten deze ook te overtreffen met hun expertise en creativiteit. Bovendien was hun toewijding aan klanttevredenheid opmerkelijk, met een voortdurende ondersteuning.

Dylano V

Commas orange Commas white

In mijn webshop (niet door Zedrox gebouwd) zat een probleem met de orderbevestiging. Zedrox heeft het snel gevonden en op kunnen lossen, terwijl ik er al dagen naar heb lopen zoeken. De prijs voor het oplossen viel me ook reuze mee!

Daniel van den Akker

Commas orange Commas white

Ik wilde mijn webshop upgraden naar de nieuwste Magento versie. Ze hielpen ons met de installatie van de upgrade tegen een betaalbare prijs. Zeer tevreden.

Robin Bello

Commas orange Commas white

Mijn webwinkel is tot volle tevreden vernieuwd, middels een professioneel team met een vriendelijke communicatie.

Anja van de Sande

Commas orange Commas white

Accountmanager gesproken, hele aardige gast. Ben super goed geholpen!

Linda Janssen

Veel gestelde vragen

Kan ik bij Zedrox developers inhuren naar mijn keuze?

Na zorgvuldige afweging van de projectvereisten, zullen we ervaren developers aanstellen om jouw project af te handelen. Je kunt ook .NET-developers interviewen en inhuren op basis van jouw voorkeuren.

Welke soorten softwaretoepassingen kunnen worden gemaakt met .NET-oplossingen?

Het .NET framework is een veelzijdige software development tool die geschikt is voor verschillende toepassingen, zoals desktop, platformonafhankelijk, web, gaming, AI, IoT, cloud, ASP.Net, console, Windows-service en Windows GUI.

Wat moet ik doen als ik ontevreden ben over de ingehuurde .NET developer?

Mocht je niet overweg kunnen met de huidige .NET developer dan helpen wij je ook hierbij. Indien nodig kunnen we een vervangende developer leveren.

Wat zijn de geschatte kosten voor het inhuren van .NET-developers?

Bij Zedrox hebben we een op maat gemaakt betrokkenheidsmodel gemaakt voor bedrijven in alle soorten en maten. Echter hangt het bepalen van de werkelijke kosten van het inhuren van een .NET-developer af van verschillende andere factoren, waaronder de complexiteit en omvang van het project, de vaardigheden van de developers, de vereiste functionaliteiten en nog veel meer.

Hoe ervaren zijn de .NET developers bij Zedrox?

We hebben een getalenteerde groep .NET-professionals tot onze beschikking, waaronder junior-, mid-level en senior developers, die beschikbaar zijn om tegemoet te komen aan de .NET-developmentvereisten van onze klanten.

Onze nieuwste blog

We delen continue de laatste tech blogs, artikelen, nieuws en inzichten. Je kunt het hier lezen om jouw kennis naar het volgende niveau te brengen!