Op zoek naar een developer?

Als je op zoek bent naar bekwame programmeurs om te helpen met het ontwikkelingsproces of speciale diensten, kan Zedrox je helpen met ervaren developers. We hebben een bewezen staat van kwaliteitsresultaten en beschikken over de expertise om elk project naar succes te leiden. Wij richten ons op het ontwikkelen van softwareoplossingen die het rendement op jouw investering voor het bedrijf kunnen maximaliseren. Onze deskundige Vue.JS-developers hebben verschillende vaardigheden en hands-on ervaring in meerdere bedrijfssectoren.

Waarom Vue.JS-developers van Zedrox inhuren?

Zedrox biedt Vue.JS developers om de nodige expertise om real-time applicaties en eenvoudige of complexe bedrijfsoplossingen te creëren. We besteden veel zorg aan het afstemmen van onze developers op jouw projectbehoeften om de best mogelijke resultaten te garanderen. Onze programmeurs zijn bedreven in alle versies van dit frontend-framework, ze maken gebruik van moderne toolkits, server-side rendering, streaming en caching-mogelijkheden op componentniveau om vlekkeloze applicaties te leveren. Ons ervaren team heeft een bewezen staat van dienst in het leveren van goed presterende applicaties aan diverse bedrijven. Laat ons jouw visie tot leven brengen met de kracht van Vue.JS.Wij bieden:

Ervaren developers, keuze op basis van vereisten.

Lokaal NL Account Management Team.

Flexibele contracten.

Directe toegang tot de developer

Transparante en duidelijke communicatie.

Eenvoudig team op- en afschalen.

Stappenplan

Ben je op zoek naar getalenteerde Vue.JS developers, maar weet je niet waar te beginnen? Volg dan deze eenvoudige stappen om aan de slag te gaan!

Vertel ons de vaardigheden die je nodig hebt

Kies, onderzoek en selecteer de developer naar keuze

Eerlijk en flexibel contract

Onboarding

Laten we beginnen

Dani Bild

Wil je jouw development team uitbreiden met ons Tech Talent? Let’s connect.

Waar zijn onze Vue.JS developers goed in?

Vue.JS is een progressief en robuust JavaScript-framework. Bij Zedrox beschikken onze ervaren Vue.JS-developers over expertise in het gebruik van dit framework om aangepaste digitale oplossingen te ontwerpen op basis van jouw projectdoelen. Dit frontend-framework is de toekomst van web development en onze developers zijn bedreven in het maken van efficiënte, herbruikbare en testbare code met behulp van hun uitgebreide binnen Vue.JS.

Ons Vue.JS team heeft met trots succesvol websites en apps geleverd aan verschillende industrieën. Onze agile aanpak stelt ons in staat om voortijdig te beginnen met testen, waardoor stevige codeontwikkeling verzorgd wordt. Onze Vue.JS-experts hebben de knowhow om elk project tot een succes te maken, ongeacht de branche.

Developers goed icon

Dedicated developers die zich inzetten om een integraal onderdeel van jouw team te worden.

Developers goed icon

Ervaren Vue.JS developers uitgerust met de nieuwste technische kennis.

Developers goed icon

Mogelijkheid om snel te starten.

Developers goed icon

Directe communicatie via chat, telefoontjes en e-mails.

Developers goed icon

Dagelijkse rapportage via projectmanagementtools zoals: Slack, JIRA, Basecamp, enz.

Developers goed icon

Samenwerken met developers van verschillende technische achtergronden.

Developers goed icon

Persoonlijke ontmoetingen met de Vue.JS developer.

Developers goed icon

Toegang tot een gratis proefversie van 20-40 uur met één van onze developers.

Wil je ons laatste werk bekijken?

We hebben een groot scala aan projecten afgerond. Bekijk ons portfolio voor een greep van ons werk.

Baggies

Baggies

Baggies heeft een verwijzingssysteem geïntroduceerd om gebruikers te helpen een Baggy NFT te verdienen terwijl ze werken aan het bouwen van het beste crypto-netwerk. Om dit proces te vergemakkelijken, deed Baggies een beroep op de expertise van ons team van specialisten om hun statische HTML & CSS-website te migreren naar een dynamischer platform met behulp van de geavanceerde technologie van React Js. Onze experts bij Zedrox deden backend-ontwikkeling op Mongo DB & Node Js.

Daarnaast leverden we Auth-installatieservices, waaronder Wallet Connect, Twitter Login en Discord, allemaal afgehandeld door onze ervaren professionals. Onze toegewijde specialisten zorgden ervoor dat het project met de grootst mogelijke aandacht en zorg werd behandeld. We zijn er trots op deel uit te hebben gemaakt van dit spannende project en kijken ernaar uit om met Baggies samen te werken aan toekomstige inspanningen.

Refari

Refari- React native Ontwikkeling

Refari, gevestigd in Sydney, Australië, is een online platform dat een naadloze suite van digitale tools biedt, speciaal ontworpen voor recruiters en wervingsbureaus. Met de meest krachtige vacaturebank op de markt, combineert Refari een reeks van cross-functionele recruitment technologieën in een enkel platform.

Het werven van de juiste kandidaat kan voor sommige organisaties een gedoe zijn. Als het al geen gedoe is, dan is het ongetwijfeld een tijdrovend proces. Refari overbrugt de kloof tussen getalenteerde bronnen en groeiende organisaties door middel van haar geavanceerde recruitment widget en tools. Refari had al een solide klantenbestand en had Zedrox JavaScript-professionals nodig om de architectuur van hun website-widget opnieuw te ontwerpen voor een optimale werking. Deze widget biedt een set van waardevolle tools om profielen van geschikte kandidaten te verzamelen, een shortlist van kandidaten op te stellen en het recruitment proces te automatiseren.

Afss

AFSS

De AFSS Portal is speciaal ontworpen om Strata Managers, Building Managers en Facility Managers te helpen bij het beheren van tal van gebouwen met behulp van de AFSS-methode. Het eenvoudig te gebruiken dashboard maakt het mogelijk om het hele AFSS-indieningsproces te volgen en te automatiseren, waardoor elke keer op tijd taken worden voltooid.

Het Zedrox-team heeft dit portaal van de grond af aan ontwikkeld. Het is ontworpen om meerdere gebruikers een op status gebaseerd platform te bieden. Onze specialisten hebben een reeks functionaliteiten opgenomen, d.w.z. gegevensuitbreiding, meerdere transacties beheren, communiceren met belanghebbenden, 24 uur per dag gemakkelijke toegang, documenten veilig opslaan, wetgevingsupdates, alle mijlpalen bijhouden, extra onderhoud van gebouwen en aanvraagproces in elke fase.

Early Aceess

Early Access

Onze klant, Early Access, zocht technische partners die hun website konden maken en de vereiste integraties konden aanpassen aan de moderne normen. Hun verzoek omvatte een Web3-compatibel NFT-platform en een promotionele verlanglijstontwikkeling met betrekking tot de coördinatie van e-mail, portemonnee-ID en de geverifieerde Twitter-volgers.

Om de onderneming van onze klant te beschermen, namen de professionals van Zedrox de verantwoordelijkheid op zich om een NFT-platform te ontwerpen dat compatibel is met Cryptocurrency, dat het oorspronkelijke websiteontwerp dat ons werd gepresenteerd zou kunnen overtreffen.

Google Review

Wat zeggen onze klanten?

Lees over de ervaringen van onze klanten en verkrijg waardevolle inzichten in de betrouwbare samenwerking die Zedrox tot de dag van vandaag heeft opgebouwd

Commas orange Commas white

Ik ben zeer tevreden over mijn ervaring met Zedrox. Als klant zocht ik naar een betrouwbaar en professioneel bedrijf, en Zedrox heeft aan al mijn verwachtingen voldaan. Het communicatieteam was responsief en vriendelijk, en ik werd voortdurend op de hoogte gehouden van de voortgang. Ze begrepen mijn behoeften en leverden een op maat gemaakte oplossing van hoge kwaliteit. Ze waren deskundig en bekwaam in hun vakgebied, en de resultaten waren indrukwekkend. Ze hielden zich strikt aan deadlines en budgetten, wat me veel vertrouwen gaf. Kortom, Zedrox is een uitstekend bedrijf dat ik ten zeerste aanbeveel.

Giovanni p

Commas orange Commas white

Wat ik het meest indrukwekkend en uniek vond aan dit bedrijf was hun vermogen om op een uitzonderlijke manier te luisteren naar onze behoeften en deze te vertalen naar een op maat gemaakte oplossing. Ze begrepen niet alleen onze visie, maar wisten deze ook te overtreffen met hun expertise en creativiteit. Bovendien was hun toewijding aan klanttevredenheid opmerkelijk, met een voortdurende ondersteuning.

Dylano V

Commas orange Commas white

In mijn webshop (niet door Zedrox gebouwd) zat een probleem met de orderbevestiging. Zedrox heeft het snel gevonden en op kunnen lossen, terwijl ik er al dagen naar heb lopen zoeken. De prijs voor het oplossen viel me ook reuze mee!

Daniel van den Akker

Commas orange Commas white

Ik wilde mijn webshop upgraden naar de nieuwste Magento versie. Ze hielpen ons met de installatie van de upgrade tegen een betaalbare prijs. Zeer tevreden.

Robin Bello

Commas orange Commas white

Mijn webwinkel is tot volle tevreden vernieuwd, middels een professioneel team met een vriendelijke communicatie.

Anja van de Sande

Commas orange Commas white

Accountmanager gesproken, hele aardige gast. Ben super goed geholpen!

Linda Janssen

Veel gestelde vragen

Kan Vue.JS worden gebruikt voor front-end ontwikkeling?

Vue.JS is een veelgebruikt open-source JavaScript-framework dat het maken van grafische gebruikersinterfaces en ontwerpen voor websites en applicaties vergemakkelijkt. Programmeurs met technische vaardigheden in dit framework kunnen meeslepende front-end ervaringen ontwikkelen.

Waarom kiezen voor Vue.JS voor front-end ontwikkeling?

Vue.JS biedt tal van voordelen voor zowel bedrijven als developers:

  • Het valt op door zijn vermogen om framesnelheden bij te houden, iets dat niet vaak wordt aangetroffen in frameworks voor webontwikkeling.
  • Daarnaast maakt Vue.JS gebruik van het Virtual DOM-concept, wat leidt tot een snelle app ontwikkeling.
  • Bedrijven kunnen profiteren van de voordelen van krachtige en gecomprimeerde applicaties bij het gebruik van Vue.JS.
  • Het framework is veelzijdig in het implementeren van de JavaScript-code, omdat het kan worden gebruikt om storefronts, eCommerce-software, web- en mobiele apps en zelfs applicaties met één pagina te maken.
  • De beschikbaarheid van de Vue CLI en Vue Router in combinatie met HTML-elementen in het project helpt bij de groeiende ontwikkeling van moderne JavaScript-web-apps.

Hoeveel kost het om een Vue.JS developer van Zedrox in te huren?

Bij Zedrox hebben we betrokkenheidsmodellen ontworpen waarmee je een maximaal rendement op jouw investering (ROI) kunt ervaren. Met onze betrokkenheidsmodellen behoudt je de volledige controle over de ontwikkelingsprojecten, omdat de aangewezen programmeur exclusief voor jou werkt tijdens de vooraf bepaalde uren. Deze opstelling maximaliseert de productiviteit en zorgt voor de hoogste codekwaliteit voor web development projecten.

Het bepalen van de kosten van het inhuren van een developer hangt echter af van meerdere factoren, zoals projectcomplexiteit, grootte, vaardigheden van de developers en vereiste functionaliteiten.

Hoe kan Zedrox de vertrouwelijkheid en veiligheid van mijn project waarborgen?

Als software development bedrijf zorgen wij ervoor dat je volledig eigenaar wordt van jouw project, inclusief auteursrecht en broncode. Daarnaast geven we prioriteit aan de vertrouwelijkheid van het project en gerelateerde informatie door een NDA (non-disclosure agreement) te ondertekene.

Onze nieuwste blog

We delen continue de laatste tech blogs, artikelen, nieuws en inzichten. Je kunt het hier lezen om jouw kennis naar het volgende niveau te brengen!