Op zoek naar een developer?

Als je behoefte hebt aan ervaren Shopify developers met uitgebreide kennis in Nederland, kunnen wij je helpen. Ons dynamische team van Shopify-developers kan je helpen succesvolle bedrijfsresultaten te behalen. Bij Zedrox zijn we meer dan alleen een leverancier van developers, we streven ernaar om jouw vertrouwde Shopify-partner te zijn. We doen niet niet alleen de deveelopment, maar bieden ook voortdurende ondersteuning voor jouw Shopify winkel. Zedrox gelooft sterk in eerlijke prijzen, professioneel gedrag en een volledige transparantie.

Waarom Shopify Developers inhuren bij Zedrox?

Huur een Shopify-expert in bij Zedrox met uitgebreide ervaring op het gebied van eCommerce development. We hebben een groot aantal middelen om aan jouw specifieke vereisten te voldoen. Onze gecertificeerde professionals zijn goed thuis in dit eCommerce CMS. We bieden een scala aan services, waaronder aangepaste ontwikkeling voor Shopify SEO en ondersteuning na de lancering. Of je nu een klein bedrijf bent of een grote onderneming, onze Shopify-experts zijn uitgerust om elk project aan te pakken. Vertrouw op Zedrox voor hoogwaardige oplossingen.Wij bieden:

Ervaren developers, kun je op basis van jouw voorkeur selecteren.

Lokaal Nederlandstalig Account Management Team.

Flexibele contracten.

Directe communicatie met de developer(s)

Transparante en duidelijke communicatie.

Eenvoudig team op- en afschalen.

Stappenplan

Op zoek naar de expertise van Shopify expert in Nederland om te helpen bij jouw eCommerce-bedrijfsvereisten? Ga aan de slag met deze eenvoudige stappen!

Vertel ons de vaardigheden die je nodig hebt

Kies, onderzoek en selecteer de developer die het meeste bij jou past

Eerlijk en flexibel contract

Inwerk proces

Laten we beginnen

Dani Bild

Wil je jouw development team laten groeien door de expertise van een Shopify developer toe te voegen? Wij zijn hier om je te helpen.

Waar zijn onze Shopify developers goed in?

Shopify biedt tal van voordelen die verder gaan dan alleen het ontwikkelen van een online winkel. Integendeel, het is een uitgebreid platform dat het proces van het presenteren en het verkopen van de producten stroomlijnt. Met Shopify kun je jouw aanbod effectief aan klanten weergeven, waardoor het verkooppotentieel wordt gemaximaliseerd. Bij Zedrox hebben we een team van ervaren ingenieurs die over de vaardigheden beschikken om jouw eCommerce-aanwezigheid te vergroten, waardoor gebruikers hun producten en diensten effectief kunnen verkopen. Met onze uitgebreide Shopify-ervaring zijn we trots op het leveren van premium zakelijke oplossingen.

Developers goed icon

Dedicated developers die ingezet worden om een integraal onderdeel van jouw team te worden.

Developers goed icon

Ervaren Shopify-developers met de nieuwste tech trends

Developers goed icon

Mogelijkheid om snel te starten.

Developers goed icon

Directe communicatie via chat/ telefoontjes en e-mails.

Developers goed icon

Dagelijkse werkrapporten via projectmanagementtools zoals Slack, JIRA, Basecamp, enz.

Developers goed icon

Samenwerken met developers van verschillende technische achtergronden.

Developers goed icon

Persoonlijke ontmoetingen met de Shopify-developer.

Developers goed icon

Toegang tot een gratis proefversie met één van onze developers

Wil je ons laatste werk bekijken?

We hebben een groot scala aan projecten afgerond. Bekijk ons portfolio voor een greep van ons werk.

Baggies

Baggies

Baggies heeft een verwijzingssysteem geïntroduceerd om gebruikers te helpen een Baggy NFT te verdienen terwijl ze werken aan het bouwen van het beste crypto-netwerk. Om dit proces te vergemakkelijken, deed Baggies een beroep op de expertise van ons team van specialisten om hun statische HTML & CSS-website te migreren naar een dynamischer platform met behulp van de geavanceerde technologie van React Js. Onze experts bij Zedrox deden backend-ontwikkeling op Mongo DB & Node Js.

Daarnaast leverden we Auth-installatieservices, waaronder Wallet Connect, Twitter Login en Discord, allemaal afgehandeld door onze ervaren professionals. Onze toegewijde specialisten zorgden ervoor dat het project met de grootst mogelijke aandacht en zorg werd behandeld. We zijn er trots op deel uit te hebben gemaakt van dit spannende project en kijken ernaar uit om met Baggies samen te werken aan toekomstige inspanningen.

Refari

Refari- React native Ontwikkeling

Refari, gevestigd in Sydney, Australië, is een online platform dat een naadloze suite van digitale tools biedt, speciaal ontworpen voor recruiters en wervingsbureaus. Met de meest krachtige vacaturebank op de markt, combineert Refari een reeks van cross-functionele recruitment technologieën in een enkel platform.

Het werven van de juiste kandidaat kan voor sommige organisaties een gedoe zijn. Als het al geen gedoe is, dan is het ongetwijfeld een tijdrovend proces. Refari overbrugt de kloof tussen getalenteerde bronnen en groeiende organisaties door middel van haar geavanceerde recruitment widget en tools. Refari had al een solide klantenbestand en had Zedrox JavaScript-professionals nodig om de architectuur van hun website-widget opnieuw te ontwerpen voor een optimale werking. Deze widget biedt een set van waardevolle tools om profielen van geschikte kandidaten te verzamelen, een shortlist van kandidaten op te stellen en het recruitment proces te automatiseren.

Afss

AFSS

De AFSS Portal is speciaal ontworpen om Strata Managers, Building Managers en Facility Managers te helpen bij het beheren van tal van gebouwen met behulp van de AFSS-methode. Het eenvoudig te gebruiken dashboard maakt het mogelijk om het hele AFSS-indieningsproces te volgen en te automatiseren, waardoor elke keer op tijd taken worden voltooid.

Het Zedrox-team heeft dit portaal van de grond af aan ontwikkeld. Het is ontworpen om meerdere gebruikers een op status gebaseerd platform te bieden. Onze specialisten hebben een reeks functionaliteiten opgenomen, d.w.z. gegevensuitbreiding, meerdere transacties beheren, communiceren met belanghebbenden, 24 uur per dag gemakkelijke toegang, documenten veilig opslaan, wetgevingsupdates, alle mijlpalen bijhouden, extra onderhoud van gebouwen en aanvraagproces in elke fase.

Early Aceess

Early Access

Onze klant, Early Access, zocht technische partners die hun website konden maken en de vereiste integraties konden aanpassen aan de moderne normen. Hun verzoek omvatte een Web3-compatibel NFT-platform en een promotionele verlanglijstontwikkeling met betrekking tot de coördinatie van e-mail, portemonnee-ID en de geverifieerde Twitter-volgers.

Om de onderneming van onze klant te beschermen, namen de professionals van Zedrox de verantwoordelijkheid op zich om een NFT-platform te ontwerpen dat compatibel is met Cryptocurrency, dat het oorspronkelijke websiteontwerp dat ons werd gepresenteerd zou kunnen overtreffen.

Google Review

Wat zeggen onze klanten?

Lees over de ervaringen van onze klanten en verkrijg waardevolle inzichten in de betrouwbare samenwerking die Zedrox tot de dag van vandaag heeft opgebouwd

Commas orange Commas white

Ik ben zeer tevreden over mijn ervaring met Zedrox. Als klant zocht ik naar een betrouwbaar en professioneel bedrijf, en Zedrox heeft aan al mijn verwachtingen voldaan. Het communicatieteam was responsief en vriendelijk, en ik werd voortdurend op de hoogte gehouden van de voortgang. Ze begrepen mijn behoeften en leverden een op maat gemaakte oplossing van hoge kwaliteit. Ze waren deskundig en bekwaam in hun vakgebied, en de resultaten waren indrukwekkend. Ze hielden zich strikt aan deadlines en budgetten, wat me veel vertrouwen gaf. Kortom, Zedrox is een uitstekend bedrijf dat ik ten zeerste aanbeveel.

Giovanni p

Commas orange Commas white

Wat ik het meest indrukwekkend en uniek vond aan dit bedrijf was hun vermogen om op een uitzonderlijke manier te luisteren naar onze behoeften en deze te vertalen naar een op maat gemaakte oplossing. Ze begrepen niet alleen onze visie, maar wisten deze ook te overtreffen met hun expertise en creativiteit. Bovendien was hun toewijding aan klanttevredenheid opmerkelijk, met een voortdurende ondersteuning.

Dylano V

Commas orange Commas white

In mijn webshop (niet door Zedrox gebouwd) zat een probleem met de orderbevestiging. Zedrox heeft het snel gevonden en op kunnen lossen, terwijl ik er al dagen naar heb lopen zoeken. De prijs voor het oplossen viel me ook reuze mee!

Daniel van den Akker

Commas orange Commas white

Ik wilde mijn webshop upgraden naar de nieuwste Magento versie. Ze hielpen ons met de installatie van de upgrade tegen een betaalbare prijs. Zeer tevreden.

Robin Bello

Commas orange Commas white

Mijn webwinkel is tot volle tevreden vernieuwd, middels een professioneel team met een vriendelijke communicatie.

Anja van de Sande

Commas orange Commas white

Accountmanager gesproken, hele aardige gast. Ben super goed geholpen!

Linda Janssen

Veel gestelde vragen

Is Shopify beter dan andere eCommerce-platforms?

Als het gaat om eCommerce-platforms, Shopify is een van de topkeuzes vanwege de gebruiksvriendelijke interface, schaalbaarheid en uitgebreide selectie van apps en extensies. Daarnaast bied Shopify een groot aantal aan verschillende thema's om je te helpen elke online winkel te personaliseren. Toch zijn er andere eCommerce-platforms op de markt, waarbij alternatieven zoals Magento en PrestaShop net zo populair zijn. Elk platform biedt een unieke reeks voordelen, dus kies zorgvuldig voordat je beslist.

Kun je mijn bestaande eCommerce-website migreren naar Shopify?

Ja, we bieden Shopify Migration-services die een snelle en probleemloze migratie van jouw bestaande websites/ geïnstalleerde applicaties garanderen. Onze professionals zorgen ervoor dat er geen gegevens verloren gaan tijdens de platformmigratie. Als je vragen hebt over het proces, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons team.

Hoeveel kost het om een Shopify-developer in te huren?

De kosten van het inhuren van onze Shopify-developers zijn afhankelijk van uw projectbehoeften. Bij Zedrox hebben we een eerlijk prijsbeleid en bieden we scherpe tarieven voor jaarlijkse of langetermijnprojecten. Onze Shopify-specialisten kunnen worden ingehuurd voor slechts €35,- per uur. Voor meer informatie over hoeveel het kost om een Shopify developer in te huren, kun je contact opnemen met onze klantenservice.

Kan Zedrox een NDA ondertekenen?

Om de vertrouwelijkheid van onze klanten te waarborgen, ondertekenen we geheimhoudingsovereenkomsten. Bovendien geven we onze klanten volledige controle over de broncode als extra beveiligingsmaatregel.

Onze nieuwste blog

We delen continue de laatste tech blogs, artikelen, nieuws en inzichten. Je kunt het hier lezen om jouw kennis naar het volgende niveau te brengen!