Op zoek naar een Magento developer?

Ben je op zoek naar Magento-experts die ondersteunen bij de ontwikkeling van jouw e-commercewinkel? Dan ben je hier aan het juiste adres. Elke Adobe/Magento specialist bij Zedrox is opgeleid om end-to-end Magento oplossingen te leveren. Ze zijn ervaren in het behandelen van zelfs de meest complexe ontwikkelings- projecten van concept tot voltooiing.

Onze experts zijn getraind en gecertificeerd door Adobe om resultaatgerichte eCommerce webshops te leveren. Ons jonge en dynamische team van Magento-developeres werkt naadloos met je samen om succesvolle bedrijfsresultaten te garanderen. Huur een Magento developer in bij Zedrox, om jouw bedrijf nog beter te laten groeien.

Waarom Magento developers inhuren van Zedrox?

Het hebben van een dedicated in-house development team is een kostbaar proces. Bij Zedrox kun je Magento developers inhuren die passen bij je budget en projectbehoeften, fulltime of parttime. Met verschillende opties om uit te kiezen, stemmen we onze middelen zorgvuldig af op jouw behoeften. We zullen jouw specificaties koppelen aan een bekwame developer die ijverig zal werken om aan de verwachtingen te voldoen en het succes van jouw Magento winkel te garanderen. Onze Magento developers kunnen snel aan de slag met de gegeven projecten.Wat bieden we:

Ervaren developers, op basis van jouw wensen

Lokaal Nederlandstalig Account Management Team.

Flexibele contracten.

Directe toegang tot de developer

Transparante en duidelijke communicatie.

Eenvoudig team op- en afschalen.

Stappenplan

Op zoek naar een Magento specialist voor een project? Volg deze eenvoudige stappen om aan de slag te gaan!

Vertel ons de vaardigheden die je nodig hebt

Kies, onderzoek en selecteer de developer naar jouw keuze

Eerlijk en flexibel contract

Inwerken

Laat ons beginnen

Dani Bild

Wil je jouw team uitbreiden met de expertise van onze Magento specialisten? We helpen je graag verder.

We helpen je de meest geschikte professional uit ons team te kiezen.

Waar zijn onze Magento developers goed in?

E-commerce heeft de afgelopen jaren een enorme groei doorgemaakt, wat heeft geleid tot een grote vraag naar Magento developers. Deze developers spelen een cruciale rol bij het ontwikkelen, aanpassen en onderhouden van e-commerce winkels. Onze Magento developer kan alles aan, van de front-end tot de back-end.

In wezen vallen Magento-developers onder twee hoofdcategorieën: Frontend Magento developers die Magento thema's bouwen om visueel aantrekkelijke, responsive design en gebruiksvriendelijke Magento websites te maken en Back-end Magento developers die zich richten op platform functionaliteiten door het integreren van codes en extensies. Onze Magento experts hebben een diepgaande kennis van dit CMS en beschikken over de vaardigheden om doelgericht te werken op zowel Magento 1 als Magento 2.

Developers goed icon

Toegewijde developers die zich inzetten om een integraal onderdeel van jouw team te worden.

Developers goed icon

Ervaren Magento developers met de nieuwste technologische expertise.

Developers goed icon

Mogelijkheid om snel te starten.

Developers goed icon

Directe communicatie via chat / telefoon / e-mails.

Developers goed icon

Dagelijkse werkrapporten via project management tools zoals Slack, JIRA, Basecamp, etc.

Developers goed icon

Samenwerken met developers met verschillende technische achtergronden.

Developers goed icon

Persoonlijke ontmoetingen met de Magento programmeur.

Developers goed icon

Toegang tot een gratis proefperiode van 20-40 uur met onze developers.

Wil je ons laatste werk bekijken?

We hebben een groot scala aan projecten afgerond. Bekijk ons portfolio voor een greep van ons werk.

Baggies

Baggies

Baggies heeft een verwijzingssysteem geïntroduceerd om gebruikers te helpen een Baggy NFT te verdienen terwijl ze werken aan het bouwen van het beste crypto-netwerk. Om dit proces te vergemakkelijken, deed Baggies een beroep op de expertise van ons team van specialisten om hun statische HTML & CSS-website te migreren naar een dynamischer platform met behulp van de geavanceerde technologie van React Js. Onze experts bij Zedrox deden backend-ontwikkeling op Mongo DB & Node Js.

Daarnaast leverden we Auth-installatieservices, waaronder Wallet Connect, Twitter Login en Discord, allemaal afgehandeld door onze ervaren professionals. Onze toegewijde specialisten zorgden ervoor dat het project met de grootst mogelijke aandacht en zorg werd behandeld. We zijn er trots op deel uit te hebben gemaakt van dit spannende project en kijken ernaar uit om met Baggies samen te werken aan toekomstige inspanningen.

Refari

Refari- React native Ontwikkeling

Refari, gevestigd in Sydney, Australië, is een online platform dat een naadloze suite van digitale tools biedt, speciaal ontworpen voor recruiters en wervingsbureaus. Met de meest krachtige vacaturebank op de markt, combineert Refari een reeks van cross-functionele recruitment technologieën in een enkel platform.

Het werven van de juiste kandidaat kan voor sommige organisaties een gedoe zijn. Als het al geen gedoe is, dan is het ongetwijfeld een tijdrovend proces. Refari overbrugt de kloof tussen getalenteerde bronnen en groeiende organisaties door middel van haar geavanceerde recruitment widget en tools. Refari had al een solide klantenbestand en had Zedrox JavaScript-professionals nodig om de architectuur van hun website-widget opnieuw te ontwerpen voor een optimale werking. Deze widget biedt een set van waardevolle tools om profielen van geschikte kandidaten te verzamelen, een shortlist van kandidaten op te stellen en het recruitment proces te automatiseren.

Afss

AFSS

De AFSS Portal is speciaal ontworpen om Strata Managers, Building Managers en Facility Managers te helpen bij het beheren van tal van gebouwen met behulp van de AFSS-methode. Het eenvoudig te gebruiken dashboard maakt het mogelijk om het hele AFSS-indieningsproces te volgen en te automatiseren, waardoor elke keer op tijd taken worden voltooid.

Het Zedrox-team heeft dit portaal van de grond af aan ontwikkeld. Het is ontworpen om meerdere gebruikers een op status gebaseerd platform te bieden. Onze specialisten hebben een reeks functionaliteiten opgenomen, d.w.z. gegevensuitbreiding, meerdere transacties beheren, communiceren met belanghebbenden, 24 uur per dag gemakkelijke toegang, documenten veilig opslaan, wetgevingsupdates, alle mijlpalen bijhouden, extra onderhoud van gebouwen en aanvraagproces in elke fase.

Early Aceess

Early Access

Onze klant, Early Access, zocht technische partners die hun website konden maken en de vereiste integraties konden aanpassen aan de moderne normen. Hun verzoek omvatte een Web3-compatibel NFT-platform en een promotionele verlanglijstontwikkeling met betrekking tot de coördinatie van e-mail, portemonnee-ID en de geverifieerde Twitter-volgers.

Om de onderneming van onze klant te beschermen, namen de professionals van Zedrox de verantwoordelijkheid op zich om een NFT-platform te ontwerpen dat compatibel is met Cryptocurrency, dat het oorspronkelijke websiteontwerp dat ons werd gepresenteerd zou kunnen overtreffen.

Google Review

Wat zeggen onze klanten?

Lees over de ervaringen van onze klanten en verkrijg waardevolle inzichten in de betrouwbare samenwerking die Zedrox tot de dag van vandaag heeft opgebouwd

Commas orange Commas white

Ik ben zeer tevreden over mijn ervaring met Zedrox. Als klant zocht ik naar een betrouwbaar en professioneel bedrijf, en Zedrox heeft aan al mijn verwachtingen voldaan. Het communicatieteam was responsief en vriendelijk, en ik werd voortdurend op de hoogte gehouden van de voortgang. Ze begrepen mijn behoeften en leverden een op maat gemaakte oplossing van hoge kwaliteit. Ze waren deskundig en bekwaam in hun vakgebied, en de resultaten waren indrukwekkend. Ze hielden zich strikt aan deadlines en budgetten, wat me veel vertrouwen gaf. Kortom, Zedrox is een uitstekend bedrijf dat ik ten zeerste aanbeveel.

Giovanni p

Commas orange Commas white

Wat ik het meest indrukwekkend en uniek vond aan dit bedrijf was hun vermogen om op een uitzonderlijke manier te luisteren naar onze behoeften en deze te vertalen naar een op maat gemaakte oplossing. Ze begrepen niet alleen onze visie, maar wisten deze ook te overtreffen met hun expertise en creativiteit. Bovendien was hun toewijding aan klanttevredenheid opmerkelijk, met een voortdurende ondersteuning.

Dylano V

Commas orange Commas white

In mijn webshop (niet door Zedrox gebouwd) zat een probleem met de orderbevestiging. Zedrox heeft het snel gevonden en op kunnen lossen, terwijl ik er al dagen naar heb lopen zoeken. De prijs voor het oplossen viel me ook reuze mee!

Daniel van den Akker

Commas orange Commas white

Ik wilde mijn webshop upgraden naar de nieuwste Magento versie. Ze hielpen ons met de installatie van de upgrade tegen een betaalbare prijs. Zeer tevreden.

Robin Bello

Commas orange Commas white

Mijn webwinkel is tot volle tevreden vernieuwd, middels een professioneel team met een vriendelijke communicatie.

Anja van de Sande

Commas orange Commas white

Accountmanager gesproken, hele aardige gast. Ben super goed geholpen!

Linda Janssen

Veel gestelde vragen

Waar wordt Magento voor gebruikt?

Magento is een e-commerce webshop bouwplatform van Adobe dat klanten voorziet van een breed scala aan functies om een online winkel te maken en hun producten online te verkopen. Hoewel Magento kan worden gebruikt om een solide digitale aanwezigheid te creëren, is de ontwikkeling ervan vooral gericht op het verbeteren van de eCommerce ervaring.

Hoeveel kost een Magento developer?

De kosten van een Magento developer hangen af van de complexiteit van je project. Bij Zedrox bieden we een eerlijke prijsstrategie en speciale tarieven voor jaarlijkse of langlopende projecten. Onze Magento specialisten zijn beschikbaar vanaf €35 per uur. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Kan ik een Magento developer inhuren voor een kleine aanpassing of een snelle thema optimalisatie?

Ja, ons blokurenmodel lijkt perfect voor jouw vereisten. Dit model biedt meerdere opties om developers in te huren voor een vast aantal uren op basis van jouw projectvereisten. We doen dit met behulp van onze ervaren Magento 2 developer, die tot je dienst staat totdat jouw blokuren voorbij zijn.

Kunnen jullie developers modules van derden integreren in mijn Magento webshop?

Onze Magento 2 developers zijn gecertificeerd en hun integratievaardigheden kunnen je helpen bij het selecteren, optimaliseren en probleemloos integreren van modules van derden binnen de Magento webshop.

Onze nieuwste blog

We delen continue de laatste tech blogs, artikelen, nieuws en inzichten. Je kunt het hier lezen om jouw kennis naar het volgende niveau te brengen!