mobile-app laten bouwen

Laat een app maken die snel en gebruiksvriendelijk is en een impact heeft

Leder van ons gebruikt apps, of het nu is voor het boeken van een taxi of het uploaden van de status op Instagram of voor een andere taak. Apps zijn echter niet beperkt tot persoonlijk gebruik. In plaats daarvan zorgt de populariteit van apps ervoor dat meer organisaties een app op maat willen hebben voor een soepele samenwerking en het automatiseren van workflows. Bij Zedrox maken we apps die aansluiten bij de zakelijke behoeften en doelen.

Laat een app op maat maken voor uw organisatie – 5 voordelen

Een app laten maken door toegewijde experts creëert hoge zakelijke waarden en levert de organisatie op meerdere manieren winst op. Hieronder leggen we vijf essentiële voordelen uit van het laten maken van een app:

  • Werkprocessen stroomlijnen

Een grote organisatie heeft een groot aantal werknemers en meerdere teams die aan verschillende processen werken. Vaak moeten verschillende groepen met elkaar in verbinding staan om gegevens of oplossingen uit te wisselen. Je wilt dat de processen soepel verlopen met nul haperingen en minimaal tijdverlies. Een app laten maken helpt bij het automatiseren van workflows en zorgt voor een soepele samenwerking tussen de teamleden. Een app kan worden aangepast om unieke zakelijke waarde te creëren voor het minimaliseren van tijdverlies en het bieden van geavanceerde oplossingen.

  • Hogere productiviteit

De integratie van verschillende bedrijfsprocessen in een eenvoudig te gebruiken app maakt het de teamleden gemakkelijk om het meeste uit hun tijd te halen. Daarnaast verhoogt de beschikbaarheid van de zakelijke app van altijd en overal de productiviteit van het bedrijf.

  • Verhoogt de klantloyaliteit

Het laten maken van een app verhoogt de betrokkenheid van klanten aanzienlijk, omdat de app een perfect marketinginstrument is. De mobiele app kan worden gebruikt om nieuwe updates en verkoopaanbiedingen over te brengen, loyaliteitsprogramma’s te promoten en meer.

  • Bereik een groot publiek

Bijna iedereen heeft een smartphone. In 2021 was de landelijke penetratiegraad van smartphones 94 procent. Het is dus makkelijker om mensen te bereiken als je een app laat maken voor het bedrijf.

  • Offline prestaties

Laat een mobiele app maken omdat deze ook werkt bij afwezigheid van een goede internetverbinding. Gebruikers kunnen meerdere functies uitvoeren en toegang krijgen tot opgeslagen gegevens vanuit de mobiele app wanneer ze geconfronteerd worden met het probleem van slechte internetprestaties.

mobiele-app-voor-uw-bedrijf

Waarom Zedrox kiezen om uw app te maken?

Wij leveren al meer dan vijf jaar succesvolle, goed presterende mobiele apps aan bedrijven. We voeren gedetailleerd overleg om uw zakelijke behoeften en doelen te analyseren. Het helpt ons een pragmatisch plan op te stellen om een app van topniveau te maken die aan de verwachtingen voldoet. We brengen graag een glimlach op het gezicht van een klant met onze mobiele apps van wereldklasse.

Ons toegewijde team van developers maakt aantrekkelijke interface ontwerpen die intuïtieve navigatie bieden voor de gebruikers. Bij Zedrox hebben we het hele app ontwikkelingsproces in kaart gebracht in meerdere mijlpalen.

Hoe maak je een app – 5 stappen proces

Stap 1: Onderzoek het doel van de app

Een app laten maken is een grote verantwoordelijkheid. Het ontwikkelteam en u als investeerder werken nauw samen om een indrukwekkende en nuttige app te maken. Voor het ontwikkelingsproces moet je nette verwachtingen van de uiteindelijke oplossing hebben vastgelegd.

Een stoere jeep is bijvoorbeeld perfect voor een tocht in de natuur, maar voor woon-werkverkeer in de stad is een auto een betere optie. Je moet een duidelijk idee hebben waarom je de app maakt, de zakelijke doelen die je ermee wilt bereiken en alle extra functies die hij moet hebben.

Neem een pen en een notitieboekje en begin met het uitwerken van de antwoorden op de volgende vragen:

  • Welke belangrijke problemen moet de app oplossen?
  • Wat zullen de belangrijkste functies van de app zijn?
  • Welke extra functies wil je integreren?
  • Welk tijdsbestek heb je om de app te maken?

Stap 2: Kiezen tussen Native en Web Apps

Vanaf hier gaat het ontwikkelingsteam aan de slag. Eerst kiezen we tussen het bouwen van een native of web app voor uw bedrijf. We raden u aan een webapp te maken als u eenvoudige taken en activiteiten wilt uitvoeren. Web apps zijn eenvoudig in ontwikkeling, vergen minder investeringen en zijn toegankelijk vanuit elke browser.

Als u echter complexe taken wilt uitvoeren en offline toegankelijkheid vereist, gaan we over tot het maken van native mobiele apps. Mobiele apps bieden uw bedrijf fantastische snelheidsprestaties en helpen bij het gebruik van ingebouwde apparaatfuncties zoals GPS, camera, galerij, enz. Het maken van een mobiele app kost echter meer dan het maken van een webapp.

Stap 3: Ontwerp de Outlook van de app

Het ontwerpteam begint met het maken van de app-pagina’s met behulp van wireframing tools. We maken aantrekkelijke ontwerpen met naadloze overgangen die de gebruikers een gemakkelijke navigatie bieden. Als u wijzigingen nodig heeft, werkt het ontwerpteam voor de nodige aanpassingen. Zodra u de webontwerpen goedkeurt, worden ze doorgestuurd naar de developers voor het maken van de code van de app.

Stap 4: Ontwikkeling van de code

Het schrijven van de code is een van de essentiële fasen van het laten maken van een app. Wij volgen een agile methode omdat die meer flexibiliteit biedt bij het maken van apps op topniveau. Met agile zetten we ook parallelle testcycli in die helpen bij het creëren van een robuuste code die vrij is van alle vormen van fouten. 

Stap 5: Lancering van de app

Na het laten maken van een app begint het lanceringsproces. We implementeren de applicatie via de app store en wachten op de goedkeuring. Zodra de app is gelanceerd, dragen wij de volledige code aan u over. Wij zijn echter beschikbaar voor hulp en zullen onopgemerkte problemen oplossen. We bieden ook continue app onderhoudsdiensten, waaronder database updates, site file onderhoud, server onderhoud, etc. Als app onderhoudsbureau passen wij onze diensten aan om te voldoen aan unieke zakelijke eisen tegen een betaalbaar budget.

Kosten van een app maken

Het gerucht gaat dat een app laten maken een kostbare aangelegenheid is. Dat hoeft helemaal niet zo te zijn. De kosten van het laten maken van een app hangen volledig af van de must-have functies en de mate van complexiteit. Een eenvoudige app met minder complexiteit kost minder. Apps zijn er in verschillende soorten en maten met verschillende functies en schaalbaarheid.

Als u wilt weten hoeveel het kost om uw app te maken! Stuur ons een e-mail, en onze deskundige consultant zal contact met u opnemen voor een gratis consult. Na een kort gesprek kunnen wij u echt inzicht geven in de kosten voor het maken van uw app.