CheapOutdoor banner

Over het project:

CheapOutdoor is een one-stop shop voor al je outdoor benodigdheden, van slaapzakken en rugzakken tot kleding. Cheap Outdoor heeft alles wat je nodig hebt voor je volgende outdoor avontuur. De klant benaderde Zedrox omdat hun webshop na de lancering een PrestaShop upgrade nodig had. Sindsdien heeft ons team een aantal wijzigingen doorgevoerd die de functionaliteit hebben verbeterd, terwijl ook bugs en andere updates die ze via e-mail correspondentie hebben gedeeld zijn verholpen.

Daarnaast hebben onze experts enkele wijzigingen aangebracht aan de AMP-versie van de site. Ze hebben ook google search fouten voor mobiele en desktop gebruikers opgelost, en problemen met canonical behandeld. Daarnaast hebben we de door de klant gevraagde updates aangepakt. Onze prioriteit is ervoor te zorgen dat de websites van onze klanten optimaal presteren, en deze wijzigingen waren nodig om dat te bereiken. We zullen hard blijven werken om de ervaring van onze klanten te onderhouden en te verbeteren.

Prestashop Logo

Eindindruk

We werken graag samen met onze klanten om vooruitstrevende en moderne oplossingen te presenteren. Samen kunnen we succes behalen in onze toekomstige inspanningen.

Wat we gedaan hebben:

  • Website ontwikkeling
  • Prestashop upgrade
  • Ondersteuning en onderhoud
  • SEO

Huur een developer

Neem contact op en maak van jouw bedrijfsidee een succesvol project