Sphera EC4P-banner

Over het project:

Sphera is een toonaangevende wereldwijde WEEE, batterijen, en recycling compliance software agentschap. Ze hebben meer dan 1 miljoen gebruikers in 75+ landen. Met hun gerenommeerde reputatie hebben ze Zedrox benaderd om een veilige en snelle website voor hun bedrijf te ontwikkelen. Ze wilden diensten presenteren zoals Toezicht op Regelgeving, Compliance Programma Verbetering, Cloud Platform, en WEEE (Waste from Electrical and Electronic Equipment) compliance programma's voor B2B bedrijven.

Op hun verzoek gebruikte Zedrox het Laravel PHP framework met verschillende front-end technologieën van hoge kwaliteit. We bouwden een vlekkeloze, en mobiel-vriendelijke website voor Sphera. Na het bespreken van hun toekomstplannen, ontdekten we dat ze geïnteresseerd zijn in het hebben van organische webreputatie en leads. Dus, ons digitale marketing team sloot zich ook aan bij het project en hielp met de SEO van Sphera's website.

Prestashop Logo

Eindindruk

We werken graag samen met onze klanten om vooruitstrevende en moderne oplossingen te presenteren. Samen kunnen we succes behalen in onze toekomstige inspanningen.

Wat we gedaan hebben:

  • Web thema ontwerp
  • Laravel ontwikkeling op maat
  • Optimalisatie van webpagina's
  • Cloudflare veilige login module integratie
  • Website optimalisatie voor meerdere resoluties
  • Eindtesten en inzetten van servers

Huur een developer

Neem contact op en maak van jouw bedrijfsidee een succesvol project