magento 2.4.6 upgrade

Alles wat u moet weten over de nieuwe Magento versie 2.4.6

Adobe Commerce introduceert het nieuwste tijdperk van de Magento technologie met de nieuwste release, 2.4.6 uitgebracht op 14 maart.

Magento 2.4.6 heeft een overvloed aan nieuwe functies en verbeteringen ontketend. Van meer dan 300 kwalitatieve fixes tot een uitgebreid overzicht, deze release zit vol met robuuste functionaliteiten voor gebruikers die op zoek zijn naar de laatste en beste binnen de eCommerce technologieën.

Magento’s nieuwste release introduceert een schat aan essentiële updates en nieuw ondersteunde technologieën. Ze bieden backward-incompatibele aanpassingen voor betere prestaties, volledige ondersteuning voor PHP 8.2, een ingebouwde OpenSearch engine als standaard zoekoptie en ElasticSearch 8.x compatibiliteit, om maar een paar toevoegingen te noemen.

Bereid u voor op baanbrekende functies met geavanceerde beveiligingsprotocollen, naadloze schaalbaarheid en een verbeterde gebruikerservaring voor verkopers en consumenten.

Duik in onze blog en ontdek het uitzonderlijke aanbod van Magento’s nieuwste release.

Lees verder.

Prestatieverbeteringen die Magento 2.4.6 biedt

magento upgrade feature

 • Platform verbeteringen

Magento heeft onlangs versie 2.4.6 uitgebracht, die compatibel is met de krachtige PHP 8.2 en functioneel blijft in alle versies van PHP 8, waardoor het essentieel is om uw serveromgeving te upgraden om Magento te blijven ondersteunen. Wie op oudere versies draait, zoals 7.4, moet onmiddellijk updaten om van alle functies van de Magento 2.4.6 upgrade te genieten.

Magento is nu veiliger dan ooit met PHP 8.2 ondersteuning. Deze versie heeft de beveiliging verbeterd door verschillende aanpassingen, wat resulteert in verbeterde prestaties en bescherming van uw winkelgegevens.

  • Met behulp van de read-only status kunnen Gecertificeerde Magento developers hun objecten beschermen tegen mogelijke risico’s. Hierdoor kunnen ze hun object publiekelijk delen zonder zich zorgen te maken dat het na de eerste opzet op enigerlei wijze wordt gewijzigd of beschadigd.
  • Met de vereenvoudigde uitvoering van geparametriseerde MySQLi-query’s kunnen developers de potentiële beveiligingsvoordelen van geparametriseerde databasequery’s volledig benutten zonder de gebruikerswaarden in gevaar te brengen.
  • PHP 8.2 introduceert een veiligere manier om code uit te voeren door de waarde van gevoelige parameters te verbergen wanneer een uitzondering optreedt door het gebruik van \SensitiveParameterValue object voor verbeterde bescherming.
 • Beveiligingsverbeteringen

Met acht beveiligings en platform fixes bevat de nieuwste release bijgewerkte beveiliging en platform functies om diefstal van klantgegevens te voorkomen en de sessies van admins te beschermen. Klanten kunnen nu een crash-resistente reCAPTCHA ervaren in alle views, grid view mass actions & exports voor verbeterde betrouwbaarheid tijdens checkout transacties.

 • Prestatie- en schaalbaarheidsverbeteringen

De nieuwste update belooft aanzienlijke prestaties en schaalbaarheid voor klantsegment operaties met meer dan 100 segmenten.

  • Bovendien kan, als de klant op segment wordt gematcht, de Realtime Controles worden uitgeschakeld om de verwerkingstijd te verkorten, waardoor de algemene verwerkingssnelheid toeneemt.
  • Bovendien beperkt de nieuwe configuratie-instelling de weergave van het productraster tot 20.000 artikelen.
  • Tot slot zijn de importprestaties verbeterd tot 100K records per minuut, terwijl de verwerking van orders met een hoge doorvoer ook een boost heeft gekregen door middel van load balancing tussen verschillende nodes.
 • Verbeterde toegankelijkheid

Venia, de progressieve web app van Magento, heeft aanzienlijke toegankelijkheidsverbeteringen ondergaan in deze laatste versie. Zo komt de knop Aanmelden overeen met de toegankelijke naam voor verbeterde toegang en beschrijvende toegankelijke namen voor knoppen. Bovendien hebben video checkboxen nu verbale beschrijvingen voor eenvoudiger filteren, en gebruikers met alleen een toetsenbord kunnen elk aspect van de functionaliteit van de pagina gebruiken.

 • Braintree betalingsmethode

De nieuwste release van Magento integreert Braintree Payment Method met Fraudebescherming en ACH webhooks en gelokaliseerde ondersteuning voor de Pay Later knop & bericht in Italië en Spanje. Plus, PayPal Vault integratie maakt het beveiligen van transacties op uw platform nog moeitelozer.

 • GraphQL prestatieverbeteringen

Adobe introduceert belangrijke prestatieverbeteringen aan Magento’s GraphQL queries. Dit betekent een snellere reactietijd voor producten die worden opgevraagd in categorieën met categoriemachtigingen, snellere rendering van de categorieboom en verbeterde bulkkarbewerkingen via GraphQL, waardoor de reacties op uw winkel in het algemeen worden gestroomlijnd.

 • Compatibiliteit page builder en PWA-studio

Adobe Commerce 2.4.6 is compatibel met Page Builder 17.3 en PWA Studio v.13.0.x. Maak je klaar om je online winkel krachtiger te maken met deze twee dynamische tools die zij aan zij werken.

Hoe installeer je Magento Commerce versie 2.4.6?

Gebruik de CLI om uw Magento (Adobe Commerce) shop te upgraden naar versie 2.4.6.

 •  Navigeer naar de root directory van de Magento installatie.
 • Voer het volgende commando uit om Composer bij te werken:
composer self-update
 • Voer het volgende commando uit om uw Magento installatie te upgraden naar de meest recente versie:
composer require magento/product-community-edition=2.4.6--no-update
 • Voer het volgende commando uit om uw Composer afhankelijkheden bij te werken:
composer update
 • Maak met de volgende commando’s de cache leeg en herindexeer de Magento store:
php bin/magento cache:clean
php bin/magento cache:flush
php bin/magento setup:upgrade
php bin/magento indexer:reindex
 • Gebruik de volgende opdracht om te controleren of de upgrade succesvol was:
php bin/magento --version

TIP: Maak als eerste stap een back-up van uw huidige website. Schakel eerst de onderhoudsmodus in. Begin op dit punt met het uitvoeren van de volgende Magento upgrade commando’s.

Laatste woorden

Upgrade naar Magento 2.4.6 en krijg toegang tot de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van functionaliteit, prestaties en beveiliging. Met deze kleine versie-upgrade van Magento komen spannende nieuwe mogelijkheden voor zowel developers als handelaren, vitale tools die winkels up-to-date houden met de huidige best practices in de industrie.

Beveiliging is van het grootste belang voor elke Magento winkel, en versie 2.4.6 heeft dit aanzienlijk verbeterd. Voor een soepele overgang naar het nieuwe platform raden wij u aan om samen te werken met Zedrox’s ervaren team van eCommerce professionals. Onze experts zullen helpen uw Magento webshop te bouwen en uw winkel te upgraden zodat u kunt blijven uitbreiden! Maak vandaag nog contact met ons om te zien hoe onze Magento upgrade diensten de groei van uw bedrijf verder kunnen bevorderen.