Best NodeJS Development Team

Hoe vind je het beste NodeJS development team?

Wanneer je webapps maakt, heb je de beste technologieën voor jouw expertise nodig. Een NodeJS development team kan je helpen met de opmerkelijke expertise en betrouwbare vaardigheden die nodig zijn voor het maken van webapps.

Node.js is een trending technologie die wordt gebruikt bij het ontwikkelen van verschillende soorten software. Verschillende bedrijven over de hele wereld hebben het gebruikt om webapps te maken. Apps als Uber, eBay en PayPal zijn bijvoorbeeld gemaakt met behulp van de Node.js-technologie.

Deze blog helpt je deze technologie te begrijpen en hoe je de beste Node JS developer kunt vinden om jouw app(s) te bouwen.

Wat is NodeJS?

Veel blogs interpreteren Node.js als een framework of programmeertaal. Maar de waarheid is dat het noch een framework, noch een programmeertaal is. In plaats daarvan is het een softwareontwikkelings- tool.

Het is open-source, waardoor het volledig gratis te gebruiken is en het is een platformonafhankelijke JavaScript-runtime-omgeving. De term runtime-omgeving betekent dat het de ruimte biedt waarin de toepassing voor het programma wordt uitgevoerd. Het is een combinatie van de hardware- en software-infrastructuur die ondersteuning biedt voor het in realtime uitvoeren van bepaalde codebases.

Met de ontwikkelomgeving Node.js kan code geschreven in de programmeertaal JavaScript buiten de browser en op een server draaien. Hierdoor kan het NodeJS development team ook JavaScript gebruiken om zowel de front-end als de back-end te programmeren.

NodeJS is platformonafhankelijk, wat betekent dat ontwikkelaars het op verschillende besturingssystemen kunnen gebruiken, zoals Windows, Linux en Apple.

Wat zijn de voordelen van NodeJS?

Er zijn verschillende voordelen verbonden aan het gebruik van de Node.js-technologie. Een van de belangrijkste voordelen van Node.js is dat je software kunt laten ontwikkelen met behulp van de programmeertaal JavaScript.

Enkele van de belangrijkste voordelen van het gebruik van Node.js zijn:

  • Het maakt gebruik van een single-threaded event loop, waardoor ontwikkelaars meerdere taken tegelijkertijd kunnen uitvoeren terwijl ze minder geheugenruimte gebruiken.
  • Het heeft een verscheidenheid aan standaardfuncties, zoals afhankelijkheid injectie, asynchrone en niet-blokkerende bewerkingen, enz.
  • Apps gemaakt met Node.js presteren op hoge snelheid, waardoor gebruikers zich verbonden voelen met de applicatie.
  • js is ideaal voor het maken van eenvoudige apps, maar ook voor complexe realtime apps, chat applicaties etc. etc.
  • Het is een kosteneffectieve optie omdat een Node.js-developer zowel aan de voorkant als aan de achterkant van de applicatie kan werken.

Hoe ziet een Node JS-developer eruit?

Node JS-developers zijn software-ingenieurs met goede ervaring in de Node.js-technologie. Ze kunnen Node.js gebruiken voor backend-engineering en de verbinding tot stand brengen tussen de front-end en back-end van de applicatie. Ze weten hoe verschillende front-endcomponenten werken met de back-endcomponenten.

De standaard vaardigheden van een Node.js-developer zijn:

  • Goed begrip van het principe van asynchrone programmering
  • Goed thuis in het ondersteunen bij frameworks van de Node.js-technologie
  • Bekend met databasebeheersystemen zoals MySQL, MongoDB en PostgreSQL
  • Begrijp de principes van REST voor het maken van RESTful API’s (application programming interfaces)
  • Kent het begrip van de front-end technologieën zoals HTML, CSS en JavaScript
  • Sterke foutopsporings- vaardigheden om problemen in de Node JS-code te diagnosticeren
  • Kennis van Agile en Scrum
  • Ervaar het werken met Git en GitHub en blijf elke maand, week of dag op de hoogte van de nieuwste updates.

3 manieren om Node.js-developers te vinden

1. Interne ontwikkelaars

Bedrijven kunnen interne ontwikkelaars inhuren als ze van plan zijn software voor de lange termijn te bouwen die regelmatig updates of onderhoud vereist. Deze optie kan echter duurder en tijdrovender zijn.

Bovendien moet je een lang aanwervingsproces doorlopen, een geschikte werkplek en hardware voor de ontwikkelaar regelen, trainingen beheren en deze later betalen, verlof regelen, enz.

2. Freelancer-developer

Je kunt Node.js-developers vinden op freelance sites en portals, maar dit kan een risicovolle aanpak zijn. Het inhuren van een Node JS freelance ontwikkelaar betekent minder controle over de kwaliteit van de oplossing, en het kan moeilijk zijn om met hen te communiceren. Freelance-ontwikkelaars zijn een goede optie voor korte termijnopdrachten en helpen het project tegen lagere kosten te voltooien.

3. Software Bureau

Een softwarebureau kan je helpen eenvoudig een bekwaam Node JS-ontwikkelteam in te huren. Ze bieden standaard engagement plannen, waarmee je ontwikkelaars kunt inhuren voor opdrachten (op korte of lange termijn). Het zijn ook goed beveiligde opties voor het inhuren van developers, omdat bureaus vast zitten aan wettelijke afspraken en freelance developers niet altijd eerlijk kunnen zijn (niet dat iedereen dit doet, maar het zou kunnen gebeuren).

Afsluiten

Het vinden van het beste team kan tijd kosten, maar op de lange termijn kan het nuttig zijn. Voordat je op zoek gaat naar het beste team, moet je bepalen welk type software je wilt maken.

Dit helpt bij het vinden van het vereiste niveau van expertise of vaardigheden in het development team. Zedrox beschikt over een team van deskundige engineers die je helpen bij het van software ontwikkelen. We kunnen je in contact brengen met een medior of senior Node JS-developer op basis van jouw precieze vereisten.