Zedrox is gespecialiseerd in maatwerk software development.

Laat softwareoplossingen ontwikkelen door onze ervaren developers bij Zedrox, afgestemd op jouw budget en tijdlijn. Met onze end-to-end aangepaste software development services creëren we veelzijdige oplossingen die gericht zijn op het verbeteren van jouw Return of Investment.

Software advies
Software

advies

Onze vakkundige bronnen kunnen jouw bedrijfsbehoeften analyseren, software conceptualiseren en je helpen de beste waarde uit de development te halen. Wij kunnen je voorzien van advies over verschillende IT-behoeften.

ERP ontwikkeling
ERP

ontwikkeling

Ervaar ERP-oplossingen die jouw kernprocessen efficiënt optimaliseren. Onze experts bouwen software oplossingen die bedrijfsactiviteiten zoals finance, HR, productie en meer automatiseren.

SaaS ontwikkeling
SaaS

ontwikkeling

Software-as-a-Service (SaaS) is een cloudgebaseerd softwareleveringsmodel waarmee eindgebruikers online toegang hebben tot softwareoplossingen. Onze programmeurs gebruiken geavanceerde technologieën om jouw SaaS-idee om te zetten in succesvolle software op maat.

AI/ML integratie
AI/ML

integratie

Het integreren van AI/ML in ontwikkelingsprojecten optimaliseert bedrijfsprocessen en verhoogt de efficiëntie. Onze developers kunnen AI/ML-functies integreren in nieuwe of bestaande software, zodat je nieuwe mogelijkheden kunt verkennen en menselijke intelligentie kunt simuleren.

CRM ontwikkeling
CRM

ontwikkeling

Het bouwen van een speciaal CRM-systeem biedt directe toegang tot klantinformatie, essentieel voor het evalueren van marketingstrategieën en serviceprocessen. Onze experts kunnen end-to-end CRM-oplossingen ontwikkelen die de processen voor klantbeheer verbeteren.

CMS Ontwikkeling & Integratie
CMS

Ontwikkeling & Integratie

Onze experts zijn gespecialiseerd in op maat gemaakte en kant-en-klare CMS-ontwikkelingen waarmee jij jouw softwareoplossing efficiënt kunt beheren. Verder ontwerpen we een gebruiksvriendelijk CMS met krachtige bewerkingstools en op gebruikers gebaseerde administratie.

Waarom softwareontwikkeling?

Bekijk snel de voordelen van softwareontwikkeling voor bedrijven:

Procesautomatisering en -optimalisatie

Verbeterde efficiëntie

Stroomlijn activiteiten

Datagestuurde beslissingen

Superieure klantervaringen

Lagere kosten

Wat voor soort developer zoek je?

Bij Zedrox ontwikkelen we hoogwaardige software met behulp van toptechnologietools en een agile ontwikkelingsmethodologie. Onze developers analyseren jouw project zorgvuldig om de beste technologieën te kiezen. We bieden bekwame middelen van junior tot senior-level profielen, met expertise in verschillende technologieën en programmeertalen om aan jouw projectvereisten te voldoen.

Developer nodig? Dit is ons proces.

Zedrox streeft naar een langdurige samenwerking tussen jouw organisatie en onze middelen. Huur een developer in in 5 eenvoudige stappen!

Vertel ons de vaardigheden die je nodig hebt

Kies, onderzoek en selecteer de developer naar jouw keuze

Eerlijk en flexibel contract

Onboarding

Laten we beginnen

Dani bild

Klaar om jouw software development project te starten? Plan een gratis adviesgesprek in met onze developers.

We helpen je de meest geschikte professional uit ons team te kiezen.

Wil je ons laatste werk bekijken?

We hebben een groot scala aan projecten afgerond. Bekijk ons portfolio voor een greep van ons werk.

Baggies

Baggies

Baggies heeft een verwijzingssysteem geïntroduceerd om gebruikers te helpen een Baggy NFT te verdienen terwijl ze werken aan het bouwen van het beste crypto-netwerk. Om dit proces te vergemakkelijken, deed Baggies een beroep op de expertise van ons team van specialisten om hun statische HTML & CSS-website te migreren naar een dynamischer platform met behulp van de geavanceerde technologie van React Js. Onze experts bij Zedrox deden backend-ontwikkeling op Mongo DB & Node Js.

Daarnaast leverden we Auth-installatieservices, waaronder Wallet Connect, Twitter Login en Discord, allemaal afgehandeld door onze ervaren professionals. Onze toegewijde specialisten zorgden ervoor dat het project met de grootst mogelijke aandacht en zorg werd behandeld. We zijn er trots op deel uit te hebben gemaakt van dit spannende project en kijken ernaar uit om met Baggies samen te werken aan toekomstige inspanningen.

Refari

Refari- React native Ontwikkeling

Refari, gevestigd in Sydney, Australië, is een online platform dat een naadloze suite van digitale tools biedt, speciaal ontworpen voor recruiters en wervingsbureaus. Met de meest krachtige vacaturebank op de markt, combineert Refari een reeks van cross-functionele recruitment technologieën in een enkel platform.

Het werven van de juiste kandidaat kan voor sommige organisaties een gedoe zijn. Als het al geen gedoe is, dan is het ongetwijfeld een tijdrovend proces. Refari overbrugt de kloof tussen getalenteerde bronnen en groeiende organisaties door middel van haar geavanceerde recruitment widget en tools. Refari had al een solide klantenbestand en had Zedrox JavaScript-professionals nodig om de architectuur van hun website-widget opnieuw te ontwerpen voor een optimale werking. Deze widget biedt een set van waardevolle tools om profielen van geschikte kandidaten te verzamelen, een shortlist van kandidaten op te stellen en het recruitment proces te automatiseren.

Afss

AFSS

De AFSS Portal is speciaal ontworpen om Strata Managers, Building Managers en Facility Managers te helpen bij het beheren van tal van gebouwen met behulp van de AFSS-methode. Het eenvoudig te gebruiken dashboard maakt het mogelijk om het hele AFSS-indieningsproces te volgen en te automatiseren, waardoor elke keer op tijd taken worden voltooid.

Het Zedrox-team heeft dit portaal van de grond af aan ontwikkeld. Het is ontworpen om meerdere gebruikers een op status gebaseerd platform te bieden. Onze specialisten hebben een reeks functionaliteiten opgenomen, d.w.z. gegevensuitbreiding, meerdere transacties beheren, communiceren met belanghebbenden, 24 uur per dag gemakkelijke toegang, documenten veilig opslaan, wetgevingsupdates, alle mijlpalen bijhouden, extra onderhoud van gebouwen en aanvraagproces in elke fase.

Early Aceess

Early Access

Onze klant, Early Access, zocht technische partners die hun website konden maken en de vereiste integraties konden aanpassen aan de moderne normen. Hun verzoek omvatte een Web3-compatibel NFT-platform en een promotionele verlanglijstontwikkeling met betrekking tot de coördinatie van e-mail, portemonnee-ID en de geverifieerde Twitter-volgers.

Om de onderneming van onze klant te beschermen, namen de professionals van Zedrox de verantwoordelijkheid op zich om een NFT-platform te ontwerpen dat compatibel is met Cryptocurrency, dat het oorspronkelijke websiteontwerp dat ons werd gepresenteerd zou kunnen overtreffen.

Google Review

Wat zeggen onze klanten?

Lees over de ervaringen van onze klanten en verkrijg waardevolle inzichten in de betrouwbare samenwerking die Zedrox tot de dag van vandaag heeft opgebouwd

Commas orange Commas white

Ik ben zeer tevreden over mijn ervaring met Zedrox. Als klant zocht ik naar een betrouwbaar en professioneel bedrijf, en Zedrox heeft aan al mijn verwachtingen voldaan. Het communicatieteam was responsief en vriendelijk, en ik werd voortdurend op de hoogte gehouden van de voortgang. Ze begrepen mijn behoeften en leverden een op maat gemaakte oplossing van hoge kwaliteit. Ze waren deskundig en bekwaam in hun vakgebied, en de resultaten waren indrukwekkend. Ze hielden zich strikt aan deadlines en budgetten, wat me veel vertrouwen gaf. Kortom, Zedrox is een uitstekend bedrijf dat ik ten zeerste aanbeveel.

Giovanni p

Commas orange Commas white

Wat ik het meest indrukwekkend en uniek vond aan dit bedrijf was hun vermogen om op een uitzonderlijke manier te luisteren naar onze behoeften en deze te vertalen naar een op maat gemaakte oplossing. Ze begrepen niet alleen onze visie, maar wisten deze ook te overtreffen met hun expertise en creativiteit. Bovendien was hun toewijding aan klanttevredenheid opmerkelijk, met een voortdurende ondersteuning.

Dylano V

Commas orange Commas white

In mijn webshop (niet door Zedrox gebouwd) zat een probleem met de orderbevestiging. Zedrox heeft het snel gevonden en op kunnen lossen, terwijl ik er al dagen naar heb lopen zoeken. De prijs voor het oplossen viel me ook reuze mee!

Daniel van den Akker

Commas orange Commas white

Ik wilde mijn webshop upgraden naar de nieuwste Magento versie. Ze hielpen ons met de installatie van de upgrade tegen een betaalbare prijs. Zeer tevreden.

Robin Bello

Commas orange Commas white

Mijn webwinkel is tot volle tevreden vernieuwd, middels een professioneel team met een vriendelijke communicatie.

Anja van de Sande

Commas orange Commas white

Accountmanager gesproken, hele aardige gast. Ben super goed geholpen!

Linda Janssen

Veelgestelde vragen

Hoeveel kost software development?

De kosten van software development variëren afhankelijk van factoren zoals het aantal functies, de bouwtijd en de technologiekosten. Bij Zedrox bieden we een offerte op basis van jouw specifieke wensen. Neem contact op met onze experts voor een gratis adviesgesprek om nauwkeurig inzicht te krijgen in de kosten van software development.

Wat zijn jullie software development processen?

Bij Zedrox volgen we de Agile methodiek om hoogwaardige software te ontwikkelen zonder de bugs en performance issues. Het ontwikkelingsproces omvat de volgende stappen:

  • Bespreek het doel van de software
  • Bekijk de voorgestelde oplossing door Zedrox
  • Overzicht van technologie stack
  • Overeenkomst
  • Gebruikersinterface ontwerpen & Wireframing
  • Code ontwikkeling
  • Bètatesten
  • Software starten

Wat zijn de stappen om software developers van Zedrox in te huren?

Je kunt software developers van Zedrox inhuren in slechts vijf eenvoudige stappen. Geef eenvoudig jouw vaardigheidsvereisten aan ons door, kies, onderzoek en kies de developer op basis van jouw project, onderteken een contract dat past bij jouw behoeften en start uiteindelijk het onboardingproces. In een mum van tijd ben je klaar om te beginnen.

Waarom zou ik software laten ontwikkelen in plaats van gebruik te maken van reeds bestaande software?

Het laten ontwikkelen van software in plaats van het gebruik van reeds bestaande software biedt een scala aan voordelen. Aangepaste software zorgt voor gepersonaliseerde controle over de meegeleverde functionaliteiten, wat leidt tot een gestroomlijnd en efficiënter product. De voordelen van deze aanpak reiken verder dan een verbeterde gebruikerservaring. Ons software development bureau kan softwareoplossingen bouwen volgens jouw vereisten.

Onze nieuwste blog

We delen continue de laatste tech blogs, artikelen, nieuws en inzichten. Je kunt het hier lezen om jouw kennis naar het volgende niveau te brengen!