WooCommerce-7.1.0- released

WooCommerce 7.1.0 uitgebracht

WooCommerce is de meest uitgebreide en populaire eCommerce plugin voor WordPress. Dit is niet alleen een geweldige manier om je online winkel te beginnen, maar het zorgt er ook voor dat je al deze functies hebt wanneer je een website bouwt of ontwerpt met WordPress als content management systeem (CMS).

Hoe is de reis begonnen? Stond WooCommerce altijd al aan de top vanaf dag één?

Volgens de huidige statistieken voorziet WooCommerce in 30% van alle e-commerce winkels, en dit cijfer groeit alleen maar.

Eenvoudig gezegd, WooCommerce heeft het allemaal:

 • Alle mogelijkheden die een nieuwe online verkoper nodig heeft.
 • Alle uitbreidingsmogelijkheden.
 • Alle ontwerpmogelijkheden met behulp van geoptimaliseerde WooCommerce thema’s.

Als WooCommerce specialist adviseren wij bij Zedrox om je WooCommerce installatie up-to-date te houden voor optimale functionaliteit en veiligheid. Als je vragen hebt over het updaten of het gebruik van deze nieuwe functies, lees dan hieronder om een beeld te krijgen van de nieuwe functies.

WooCommerce 7.1.0

Het WooCommerce-team heeft op 8 november 2022 versie 7.1.0 van hun plugin uitgebracht, die een reeks nieuwe functies en bugfixes bevat. De vorige versie is achterwaarts compatibel met deze nieuwe release.

Deze release is gericht op het volgende:

 • WooCommerce Core heeft 185 commits van 27 bijdragers
 • WooCommerce Blocks heeft 162 commits van 22 medewerkers.

Wat is er nieuw in 7.1?

 • Spotlight tour voor product taken

De nieuwe product spotlight tour is bedoeld om nieuwe winkeleigenaren door het begeleide proces van het creëren van hun producten te leiden. Het elimineert afleidingen en biedt waardevolle informatie om belangrijke velden op het productformulier te beschrijven.

U kunt de nieuwe spotlight tour uitproberen door te navigeren naar WooCommerce > Home en dan Producten toevoegen > Begin door een sjabloon te selecteren uit de lijst met instellingstaken. Kies een sjabloon en druk vervolgens op de knop Ga.

 • Nieuwe blokpatronen

WooCommerce Blocks now include six new header and footer patterns. The new patterns can be found here:

Nieuwe Header patronen

Nieuwe Footer patronen

 • Filter voor het label van de knop > Bestelling plaatsen

De Plaats Bestelling knop toont ofwel Plaats Bestelling of het betaalmethode label, bijvoorbeeld Betalen met PayPal. Een winkelier kon het label van de knop echter niet wijzigen. Een merchant kan nu een JavaScript snippet gebruiken om het label aan te passen.

 • Nieuwe @wordpress/data Winkels

Om het gemakkelijker te maken voor extensies van derden en de functionaliteit van de blokken Winkelwagen en Kassa uit te breiden, zijn de gegevens, die voorheen werden opgeslagen in React Contexts, verplaatst naar WordPress data stores (@wordpress/data). Alle wijzigingen zijn achterwaarts compatibel.

 • Acties en Filters

Deze versie bevat twee nieuwe acties en een nieuwe filter

Acties

 • Deze gebeurtenis wordt getriggerd vlak voordat een bestelling wordt verwijderd uit de database.

WooCommerce_before_delete_order

 • Deze vuurt af vlak voordat een bestelling wordt weggegooid.

WooCommerce_before_trash_order

Filters

 • Op de instellingenpagina van de functies kun je het bericht aanpassen dat onder de beschrijving van elke functie verschijnt.

WooCommerce_feature_description_tip

 • Database veranderingen

High-Performance Order Storage is nu beschikbaar als een feature flag in deze release. Het is echter standaard uitgeschakeld. Als HPOS niet is ingeschakeld, heeft deze release geen database wijzigingen.

Samengevat

Het verhaal van WooCommerce is gevuld met vele hoogte- en dieptepunten, maar uiteindelijk gaat het om het succesverhaal. Het is in staat geweest te overleven en te gedijen in een industrie die ongelooflijk concurrerend kan zijn en moeilijk om in te breken. En hoewel er onderweg enkele veranderingen zijn geweest, is er veel gebeurd in de tijd en de WooCommerce versies die je vandaag ziet.

Simpel gezegd is de reis van WooCommerce, vanaf het begin tot waar het nu is, interessant geweest. Als je op zoek bent naar een eCommerce oplossing en wilt vertrouwen op iets dat beproefd is, dan zou WooCommerce je keuze moeten zijn. U kunt contact opnemen met onze WooCommerce support experts bij Zedrox.

Zedrox levert al jaren kwalitatieve WooCommerce ontwikkeling en ondersteuning. Wij zijn experts op dit gebied en ons team kan u helpen uw winkel naar een hoger niveau te tillen. Met onze hulp kun je met gemak en vertrouwen upgraden naar WooCommerce 7.1.0.  Neem vandaag nogntact met ons op om te beginnen.