WooCommerce Webshop Ontwikkelingsbureau

Zedrox is al heel lang een WooCommerce-ontwikkelingsbureau. De ontwikkelaars in ons team zijn niet alleen WooCommerce specialisten, maar ook gepassioneerd over hun werk daarom kunt u hier een woocommerce webshop laten maken met Zedrox. Het zijn opgeleide ingenieurs die er altijd naar streven om op tijd en binnen het budget hoogwaardige resultaten te leveren.

Als toegewijd WooCommerce webshop-ontwikkelingsbedrijf in Nederland, bieden we naadloze WooCommerce-services. Onze ervaren WooCommerce specialist blijven altijd op de hoogte van de nieuwste eCommerce- en technologietrends. Je kunt ze inhuren voor elke klus in webshopontwikkeling. Of je nu een WooCommerce-webshop helemaal opnieuw wilt laten maken, een aangepast thema wilt laten ontwerpen, betalingsgateways wilt integreren, eenvoudige bugs wilt repareren of het oplossen van problemen met modules, ze kunnen het allemaal.

Via onze WooCommerce-ontwikkelingsservices wint uw e-commercebedrijf het vertrouwen van uw doelgroep, scoort het bovenaan in de belangrijkste zoekmachines en neemt het de leiding over uw concurrenten. Ons ervaren WooCommerce-ontwikkelingsteam zal een technologisch geavanceerde WooCommerce-webshop voor u creëren en uw online bedrijf helpen het volledige potentieel te benutten.

WooCommerce webshop ontwikkeling Diensten in Nederland

Zedrox is een sterk team van ervaren WooCommerce developers, consultants en eCommerce-experts. Als professionele WooCommerce specialist volgen we de aanbevolen aanpak van Wordpress om futuristische WooCommerce-webshops te ontwikkelen. Of het nu gaat om het ontwerpen van een SEO-vriendelijke gebruikersinterface/UX, het verbeteren van webpagina's voor hogere conversies of het beveiligen van een WooCommerce-webshop tegen cyberaanvallen, onze doorgelichte WooCommerce specialist zetten hun beste beentje voor. Dankzij de hoogwaardige ontwikkelingsservice van Zedrox kunnen klanten zich concentreren op de groei van hun bedrijf. We bieden ook 30 dagen gratis woocommerce support en onderhoud vanaf de dag dat uw project live is gegaan. Van SEO tot strategieadvies tot technische ondersteuning en onderhoud, ons WooCommerce developers zorgt ervoor dat u geen enkele uitdaging meer aangaat zodra u ons inhuurt.

WooCommerce Webshop Ontwikkeling

WooCommerce Webshop Ontwikkeling

Ons team van creatieve ontwerpers en ervaren backend-ontwikkelaars kan een online eCommerce winkel leveren die is afgestemd op uw bedrijf en uw doelgroep. Wij zorgen ervoor dat uw winkelbezoekers een zeer vriendelijke winkelervaring hebben.

WooCommerce plug-in ontwikkeling

WooCommerce plug-in ontwikkeling

We bouwen aangepaste plug-ins om ervoor te zorgen dat aan uw zakelijke behoeften wordt voldaan. We hebben meer dan 5+ jaar ervaring met WooCommerce en we hebben veel plug-ins ontwikkeld en veel vooraf gebouwde plug-ins aangepast met als belangrijkste doel uw winkel robuuster en klantvriendelijker te maken.

WooCommerce Webshop Migratie

WooCommerce Webshop Migratie

We hebben een uitzonderlijk team van ontwikkelaars die experts zijn in het migreren van uw huidige winkel naar het WooCommerce-platform. Bij het migreren van uw winkel zorgen we voor minimale downtime terwijl we speciale aandacht besteden aan uw database en ervoor zorgen dat er geen gegevens verloren gaan tijdens het migratieproces.

WooCommerce Payment Gateway-integratie

WooCommerce Payment Gateway-integratie

We zorgen voor een veilige betalingsomgeving in uw eCommerce-winkel door alle belangrijke betalingsgateways en configuraties te integreren voor gemakkelijke en snelle transacties. We bouwen ook aangepaste betalingsgateway-modules op basis van uw behoeften.

WooCommerce Webshop Versie Upgrade

WooCommerce Webshop Versie Upgrade

Het up-to-date houden van uw eCommerce winkel is van cruciaal belang voor de beveiliging ervan; onze ontwikkelaars zorgen ervoor dat uw winkel constant wordt bijgewerkt en draait op de nieuwste versie van het WooCommerce-platform. Het is dus niet alleen veilig, maar levert ook robuuste prestaties aan uw bezoekers.

WooCommerce Webshop Ondersteuning & Onderhoud

WooCommerce Webshop
Ondersteuning & Onderhoud

WooCommerce is een snelle en gemakkelijke oplossing voor het bouwen van eCommerce winkels voor kleine tot middelgrote bedrijven. Zoals elke eCommerce winkel kunnen er prestatieproblemen en bugs zijn die winkeleigenaren kunnen tegenkomen. We bieden snelle en betrouwbare ondersteunings- en onderhoudsdiensten om ervoor te zorgen dat uw winkel de draait zonder bugs.

Heeft u een project dat u wilt bespreken?

Neem contact op en maak van uw bedrijfsidee een succesvol project.

HUUR EEN EXPERT

Redenen om een WooCommerce webshop laten maken door Zedrox

 • We hebben getrainde en ervaren WooCommerce ontwikkelaars.

  We hebben getrainde en ervaren WooCommerce ontwikkelaars.

 • Wij bieden een toegewijde accountmanager voor uw project.

  Wij bieden een toegewijde accountmanager voor uw project.

 • We hebben 5+ jaar rijke ervaring in WooCommerce-ontwikkeling.

  We hebben 5+ jaar rijke ervaring in WooCommerce-ontwikkeling.

 • Redelijke WooCommerce webshop laten maken kosten vanaf €35 per manuur

  Redelijke WooCommerce webshop laten maken kosten vanaf €35 per manuur

 • Wij geloven in tijdige levering.

  Wij geloven in tijdige levering.

 • Heldere communicatie en projectmanagement via Basecamp, Trello en Skype.

  Heldere communicatie en projectmanagement via Basecamp, Trello en Skype.

 • SEO vriendelijke aanpak en strategieën.

  SEO vriendelijke aanpak en strategieën.

 • We zijn gericht op het verbeteren van uw ROI en bedrijf.

  We zijn gericht op het verbeteren van uw ROI en bedrijf.

Wilt u ons recente werk zien?

We hebben een uitstekende reputatie voor het leveren van een groot aantal succesvolle eCommerce winkels. Voor meer informatie verzoeken wij u om onze portfolio te bekijken of contact met ons op te nemen.

Hypervibe

Krijg uitstekende gezondheidszorg via Hyper Vibe.

Lees verder
Felix Flos

Uw perfecte winkel bestemming! Ontdek de exclusief ontworpen outfits

Lees verder
Junior Einstein Science Club

We tillen het evenement systeem van onze klanten naar een

Lees verder
Merkwaterbedden

Merkwaterbed is een breed georiënteerde superspecialist

Lees verder
Express Bank

Als digitale bank kijkt EKSPRES BANK ernaar uit om

Lees verder
Lina Craven

U heeft een geweldig business idee, maar u weet niet

Lees verder
Mason

U hoeft de deur niet uit om hulp te zoeken bij loodgieters

Lees verder

Wilt u ons recente werk zien?

We hebben een uitstekende reputatie voor het leveren van een groot aantal succesvolle eCommerce winkels. Voor meer informatie verzoeken wij u om onze portfolio te bekijken of contact met ons op te nemen.

Veelgestelde vragen aan een WooCommerce Webshop Development Agency

Werkt mijn WooCommerce webshop op mobiel?

Zeker! WooCommerce is volledig mobiel responsive. Elke online winkel die we voor u bouwen, ziet er net zo goed uit - en werkt net zo goed - of uw klanten er nu toegang toe hebben op een desktop, een tablet of een smartphone.

Werkt WooCommerce met mijn CRM?

WooCommerce is een van de meest compatibele eCommerce-plug-ins op de markt. Het kan worden geïntegreerd en gesynchroniseerd met de meeste toonaangevende CRM-systemen, waaronder Salesforce, Infusionspot en Hubspot.

Is WordPress veilig?

Zeker! WordPress is een van de veiligste eCommerce webshop ontwikkeling die er is. Het beveiligingsteam van WordPress zoekt altijd naar nieuwe bedreigingen en ontwikkelt beveiligingspatches om de ervaring van hun klanten probleemloos te houden.

Biedt Zedrox ook WooCommerce maatwerk webshop ontwikkeling aan?

Ja. Veel van onze klanten benaderen ons vanwege ons vermogen om de beste op maat gemaakte WooCommerce-webshops, extensies, modules, thema's en functies in Nederland te creëren.

Bieden jullie ook woocommerce support bij digitale marketing?

Ja, Zedrox heeft ook een toegewijd team van professionals op het gebied van digitale marketing die u kunnen ondersteunen en adviseren over uw digitale groei en marketingstrategieën.

Wat onze klanten zeggen

Onze nieuwste blog

Een exclusieve opslagplek voor de nieuwste eCommerce content, inclusief trends, nieuws, artikelen, inzichten en nog veel meer.