Early access

Zedrox leverde NFT Web3 smart contract aan Early Access

Voor onmiddellijke release: 6 mei 2023

Naam client: Early Access

Titel van de release: Zedrox leverde NFT Web3 smart contract aan Early Access

Over de klant:Early Access werkt samen met vooraanstaande bedrijven om aanbiedingen en voordelen voor Web3-houders te bieden. Met dit initiatief wil Early Access de doelen van de huidige Web 3.0- en NFT-ruimte bevorderen. Gebruikers kunnen gemakkelijk vooruitgang boeken in de richting van hun financiële doelen terwijl ze op de hoogte blijven van veranderende beleggingstrends.

Vereisten van de klant:

De klant was op zoek naar technische partners die hun website konden helpen met de softwareontwikkeling en de nodige integraties konden aanpassen om de nieuwste trends te volgen. Ze vroegen om een Web3-compatibel NFT-platform, samen met de ontwikkeling van de verlanglijst voor promotionele doeleinden die een combinatie van e-mail, portemonnee-ID en bevestiging van Twitter-volgers met zich meebracht.

Uitdagingen:

  • Het overdrachtsproces van drie maanden was iets te kort door de bocht om het ontwerp en de integraties adequaat te voltooien, aangezien het uitgebreid onderzoek en fine-tuning vereist.
  • Gezien het investeringsgerichte karakter van de onderneming, was het van het grootste belang om veilige systemen en protocollen op te zetten om deze te beschermen.

Technische bits:

  • Ontwerp en ontwikkeling
  • Web3-integratie voor Wallet Connect
  • Slimme contractintegratie
  • Meta Masker
  • Ondersteuning & Onderhoud

Onze oplossing:

Onze klant bij Early Access presenteerde ons een eerste website-ontwerp, maar ze zochten toch net een iets ander ontwerp. Ze vroegen om een NFT-platform dat compatibel is met Cryptocurrency. NFT’s (of Non-Fungible Tokens), zijn unieke digitale activa met verschillende functies die verband houden met blockchain-technologie, waardoor ze compatibel zijn met Web3. Daarnaast vroegen ze om wishlist-ontwikkeling, een promotietactiek met e-mail, portemonnee-ID en geverifieerde Twitter-volgers. Onze professionals bij Zedrox zorgden ervoor dat aan de verwachtingen van de klant werd voldaan.