Bereik een groter publiek met Hybride App Ontwikkelingen

Bij Zedrox bouwen we hoogwaardige hybride mobiele applicaties die voldoen aan bedrijfsdoelstellingen en de conversie verhogen. Als een ervaren hybride mobiel app development bedrijf, maken we gebruik van state-of-the-art frameworks zoals React Native om de gebruikers van de applicatie een fijn gevoel te geven.

Hybride mobiele apps worden ontwikkeld met HTML5, CSS3 en JavaScript, waardoor ons toegewijde ontwikkelingsteam dezelfde code kan hergebruiken op verschillende mobiele besturingssystemen. Hierdoor kunt u de hybride applicatie zowel in de app store van Apple als in de play store van Google implementeren. Zo bereikt u een groter publiek tegen een betaalbaar budget.

Wij bieden hybride app ontwikkelingsdiensten aan bedrijven van alle niveaus, inclusief Fortune 500 en KMO's. Omdat we de afgelopen vijf jaar voor verschillende branches hebben gewerkt, hebben we hands-on ervaring met het creëren van branchespecifieke oplossingen. We ontwerpen een intuïtieve navigatie die gebruikers gemakkelijker te gebruiken vinden.

Onze Hybride App development diensten

Hybrid apps zijn in principe web apps. Gebruikers kunnen ze dus openen vanaf het web en downloaden vanaf de app-markten. Dus, met hybride applicatie development bereikt een bedrijf een hoge toegankelijkheid. Dit maakt hybride apps een populaire keuze voor bedrijfsontwikkeling en ideaal voor diverse gebruikers.

Ze zijn nuttig voor het oplossen van een probleem binnen de organisatie zoals CRM, aanwezigheidsbeheer, enz., en voor de lancering van het bedrijf aan de klanten zoals eCommerce, digitale zakelijke aanwezigheid, enz.

Op maat ontwikkelde hybride apps

Op maat ontwikkelde
hybride apps

Ontwikkeling op maat stelt uw bedrijf in staat om resultaatgerichte oplossingen te creëren. Onze ervaren hybride app ontwikkelaars voeren intensief onderzoek uit om nieuwe en innovatieve functies in uw aangepaste hybride apps te creëren.

Hybrid App UI/UX Ontwerp

Hybrid App UI/UX
Ontwerp

Een gebruiksvriendelijke UI/UX helpt u een groter publiek te bereiken en zorgt voor een hogere betrokkenheid van het bedrijf. Onze gepassioneerde UI/UX ontwerpers hebben diverse branches behandeld en creëren een intuïtieve navigatie voor de applicatie.

Hybrid App Prototype Development

Hybrid App Prototype
Development

Met prototype ontwikkeling kunnen bedrijven hoge kosten besparen op het testen van nieuwe en innovatieve ideeën. Wij bieden een snellere time-to-market van uw business idee met feature-rijke prototype ontwerpen die verwachte resultaten opleveren.

v

3rde partij API
intergraties

Met API-integratie kan een bedrijf in een mum van tijd kant-en-klare functies in de applicatie opnemen. Wij zorgen voor naadloze API-integraties, waardoor de app soepel functioneert op verschillende mobiele platforms.

Laten we uw idee voor een hybride mobiele applicatie in detail bespreken.


Contacteer voor een gratis consultatie

Waarom is hybride applicatie development een ideale oplossing?

Hybride app ontwikkeling leidt tot een kortere ontwikkelingstijd en een besparing op de totale ontwikkelingskosten. Hieronder volgen enkele belangrijke redenen waarom hybride ontwikkeling een levensvatbare bedrijfsoplossing is:

 • Multi-Platform ondersteuning

  Multi-Platform ondersteuning

  Developers kunnen een enkele codebasis gebruiken om de applicatie op meerdere mobiele platforms te lanceren, waaronder de twee belangrijkste besturingssystemen wereldwijd, namelijk iOS en Android.

 • Simple onderhoud

  Simple onderhoud

  HTML-gebaseerde codes zijn eenvoudig te onderhouden, en men hoeft slechts één database te beheren voor de applicatie die op meerdere platforms draait.

 • Kosten besparend

  Kosten besparend

  Het ontwikkelen van een hybride applicatie vereist minder ontwikkelaars en tijd, waardoor de totale kosten van projectontwikkeling worden bespaard.

 • Native prestaties

  Native prestaties

  Met een standaard hybride app-framework zoals React Native kunnen goed presterende apps worden ontwikkeld die net zo goed presteren als native applicaties.

 • Breder markt bereik

  Breder markt bereik

  Hybride mobiele toepassingen hebben een groter publieksbereik omdat ze op meerdere platforms kunnen worden ingezet.

 • Offline prestaties

  Offline prestaties

  Net als native mobiele applicaties gebruiken hybride apps de API van het apparaat om gebruikersgegevens te gebruiken als er geen internetverbinding is.

Waarom hybride app developers inhuren van Zedrox?

 • Rondig ervaren app ontwikkelaars
 • Dedicated resource schaalbaar op aanvraag
 • Tijdige project oplevering
 • Eerlijke prijs vanaf €35 per manuur
 • Uitstekende code kwaliteit
 • 60 dagen gratis ondersteuning & onderhoud na de lancering
Why Hire Hybrid App Developers from Zedrox

Wilt u ons recente werk zien?

We hebben een uitstekende reputatie voor het leveren van een groot aantal succesvolle eCommerce winkels. Voor meer informatie verzoeken wij u om onze portfolio te bekijken of contact met ons op te nemen.

Agoragreek

Agora, opgericht in 2012, is de eerste in Schotland

Lees verder
De Oude Tijd

Sigarenwinkel De Oude Tijd is al meer dan 85 jaar een

Lees verder
Mazeix

Met een collectie van de beste internationale merken

Lees verder
Furniture4yourhome

Met een fantastisch assortiment van het allerbeste dennen hout

Lees verder
Glasboertje

De eerste online webshop in Nederland die glasproducten

Lees verder
Scalenbeak

Scale N Beak is gespecialiseerd in accessoires voor

Lees verder
Ryanthomas

Lees verder

Wilt u ons recente werk zien?

We hebben een uitstekende reputatie voor het leveren van een groot aantal succesvolle eCommerce winkels. Voor meer informatie verzoeken wij u om onze portfolio te bekijken of contact met ons op te nemen.

FAQs van onze hybride mobiele app ontwikkelings projecten

Wat zijn hybride applicaties?

Hybride mobiele apps zijn niets anders dan eenvoudige web apps die zijn ontwikkeld met een native app schil. Dus, zodra gebruikers hybride applicaties downloaden van de app-markten, zorgt de native app-shell ervoor dat de webapplicatie alleen werkt en presteert als native mobiele apps.

Hoe lang duurt het om hybride apps te ontwikkelen?

Hybride mobiele toepassingen komen sneller op de markt en kunnen in minder tijd worden ontwikkeld. De exacte tijd om een app te ontwikkelen hangt echter grotendeels af van de complexiteit van het project, de gebruikte webtechnologieën en de keuze van de gebruikte hybride app-frameworks. Wij bij Zedrox geven realistische deadlines voor projectoplevering na beoordeling van uw eisen.

Een eenvoudige applicatie duurt meestal één tot twee maanden. Een hybride applicatie van gemiddelde complexiteit duurt ongeveer twee tot vier maanden. Voor een zeer complexe hybride applicatie met veel functies is daarentegen minstens 6 zes maanden nodig.

Hoeveel kost de development van hybride toepassingen?

De exacte kosten voor het ontwikkelen van hybride applicaties variëren afhankelijk van de totale tijd die nodig is om het project te ontwikkelen. Bij Zedrox kunt u ontwikkelaars inhuren voor een betaalbare prijs van €35 per uur. Na een gedetailleerde beoordeling van de projecteigenschappen kunnen we de totale ontwikkelingskosten van native en web apps berekenen.

Wat heeft een betere UUX, hybride apps or Native apps?

Native apps hebben een betere UX dan hybride mobiele apps, omdat de UX van smartphones meer geoptimaliseerd is bij native mobiele applicaties. Met krachtige hybride ontwikkelingsframeworks kunnen ontwikkelaars echter ook hybride toepassingen optimaliseren voor een geweldige gebruikerservaring. In de meeste gevallen maken gebruikers geen onderscheid tussen hybride en native mobiele apps. Uber bijvoorbeeld wordt algemeen beschouwd als een van de beste hybride apps die een hoge UX bieden op meerdere mobiele besturingssystemen. Twitter, Gmail en Instagram zijn enkele andere populaire hybride mobiele apps voor bedrijven.

Wat onze klanten zeggen

Onze nieuwste blog

Een exclusieve opslagplek voor de nieuwste eCommerce content, inclusief trends, nieuws, artikelen, inzichten en nog veel meer.