Inspirerende mogelijkheden met Zedrox als IOS mobiele app ontwikkelings-bedrijf

Wilt u samenwerken met een bedrijf dat iOS apps ontwikkelt? Of iPhone app ontwikkelaars inhuren met expertise in het helpen van uw product om meer dan een miljard Apple gebruikers wereldwijd te bereiken? Team Zedrox is klaar om deze uitdaging aan te gaan. Onze iOS app ontwikkelaars maken gebruik van een allesomvattende benadering van app ontwikkeling, waarbij rekening wordt gehouden met uw zakelijke vereisten, design look en feel, gebruikerservaring en app functionaliteit.

Met meer dan vijf jaar ervaring in het ontwikkelen van iOS apps op maat, hebben we tientallen applicaties gebouwd voor verschillende Apple apparaten, waaronder iPhones, iPads, iWatches, en Apple TV's. Onze bekroonde iOS app-ontwikkelingsdiensten omvatten UX- en UI-ontwerp, implementatie, QA en integratie in apparaten, terwijl we een verscheidenheid aan genres bestrijken, zoals Business, Gezondheidszorg, Entertainment, Lifestyle, Technologie, Reizen, en meer.

Of u nu op zoek bent naar iOS-experts die uw bedrijfsidee kunnen omzetten in een functionele applicatie, een gestroomlijnde interface en naadloze gebruikerservaring kunnen ontwerpen, high-end codering kunnen bieden of full-cycle iPhone app ontwikkelingsdiensten nodig hebben, Zedrox is de partner waarop u kunt vertrouwen.

Stap verder in de toekomst met onze iOS ontwikkelingsdiensten

Na het cultiveren van onze uitgebreide kennis als iOS mobiele app ontwikkelingsbedrijf, bieden wij een professioneel pakket aan diensten die u kunt verkennen om aan uw zakelijke vereisten te voldoen.

Ontwikkeling van Native iOS-Apps

Ontwikkeling van Native iOS-Apps

We gebruiken iOS-specifieke programmeertalen zoals Swift, Objective-C en X-CODE om native iOS-apps te ontwikkelen die naadloos werken op alle Apple apparaten.

Gebruikersinterface en app-ontwerpen

Gebruikersinterface en app-ontwerpen

Na marktgebruikersanalyse en concurrerend merkonderzoek creëren we high-fidelity gebruikersinterfaces en iPhone app-ontwerpen die gemakkelijk te navigeren en schaalbaar zijn per uitbreidingsbehoefte.

Upgrade and Migratie

Upgrade and Migratie

Ons team van toegewijde iOS app ontwikkelaars kan erop vertrouwen dat zij uw mobiele app upgraden naar de laatste iOS versie of de gegevens veilig migreren met de juiste cloud back-ups.

iOS App onderhoud en ondersteuning

iOS App onderhoud en ondersteuning

Wij bieden on-tap iOS app onderhoud en support diensten. Of het nu gaat om bugs, code-audit, prestatie-optimalisatie, stabiliteit of app-compatibiliteit, we kunnen ze allemaal behandelen

Klaar om de kracht van het nieuwste iOS 16 systeem te omarmen?

Maak contact en bespreek uw project met onze iOS-experts

boek een gratis consultatie

Ons Agile-proces voor hoge kwaliteit iPhone app ontwikkelingen

We volgen een beproefd agile ontwikkelingsproces om onze belofte van 100% workflowtransparantie en tijdige projectoplevering na te komen..

 • App Concept & ontwikkeling
 • Kwaliteitsborging en grondige tests
 • App store indiening & goedkeuring
 • Ondersteuning en onderhoud na lancering van app
IOS Process

Wilt u ons recente werk zien?

We hebben een uitstekende reputatie voor het leveren van een groot aantal succesvolle eCommerce winkels. Voor meer informatie verzoeken wij u om onze portfolio te bekijken of contact met ons op te nemen.

Agoragreek

Agora, opgericht in 2012, is de eerste in Schotland

Lees verder
De Oude Tijd

Sigarenwinkel De Oude Tijd is al meer dan 85 jaar een

Lees verder
Mazeix

Met een collectie van de beste internationale merken

Lees verder
Furniture4yourhome

Met een fantastisch assortiment van het allerbeste dennen hout

Lees verder
Glasboertje

De eerste online webshop in Nederland die glasproducten

Lees verder
Scalenbeak

Scale N Beak is gespecialiseerd in accessoires voor

Lees verder
Ryanthomas

Lees verder

Wilt u ons recente werk zien?

We hebben een uitstekende reputatie voor het leveren van een groot aantal succesvolle eCommerce winkels. Voor meer informatie verzoeken wij u om onze portfolio te bekijken of contact met ons op te nemen.

We kunnen uw iOS app voor elk apparaat bouwen

Welke apparaten uw publiek ook gebruikt, wij kunnen u helpen bij het ontwerpen, ontwikkelen en lanceren van uw app in het formaat dat precies past bij hun gebruiksgemak.

Ontwikkeling van iPhone-apps

Ontwikkeling van iPhone-apps

Onze iPhone-apps zijn voorzien van hoogwaardige homescreen-widgets, de nieuwe beeld-in-beeld-modus van Apple voor telefoongesprekken en video's, en een verbeterde Air-pods-ervaring

Ontwikkeling van iPad-apps

Ontwikkeling van iPad-apps

Onze iPad apps zijn geoptimaliseerd voor ondersteuning van Apple's functie voor snelle notities met Apple potlood, zodat professionals en studenten nooit meer een belangrijke update hoeven te missen.

IOT

Internetbasis iOS apps

Onze op maat gemaakte iOS mobiele apps op basis van IoT zijn ontworpen om in het ecosysteem van Apple te passen. De app kan eenvoudig verbinding maken met je IoT-apparaat en live gegevens streamen op je iPhone, iWatch en iPad.

Ontwikkeling van iWatch-apps

Ontwikkeling van iWatch-apps

Onze iOS-apps voor iWatch zijn zo ontworpen dat ze gemakkelijk en zonder onderbreking gegevens van je smartphone kunnen ophalen. Onze iWatch-apps zijn perfect afgestemd op het schermformaat en reageren snel.

Veelgesteld vragen aan onze iOS-ontwikkelaars

Welke iOS tools- en frameworks gebruiken jullie?

Dit zijn de tools en programmeer technologieën die we gebruiken om onze iOS app ontwikkeling oplossingen aan te kunnen sturen: -

 • Swift voor het coderen
 • XCode as IDE
 • Figma voor het UI design
 • Gitlab
 • XC Test
 • Objective - C
 • Zeplin
 • Invision
 • KIF

Hoe zal ik in staat zijn om mijn iOS app project te volgen en te beheren?

Hier bij Zedrox maken gebruik van professionele project management en communicatie tools om u te helpen bij het bijhouden, bespreken en beheren van uw specifieke project. De lijst omvat: -

 • Basecamp
 • Slack
 • Trello
 • Skype
 • JIRA

Helpen jullie mij ook met het verkrijgen van app store goedkeuring en het uploaden van mijn iOS app in de app store?

Ja, ons iOS mobile development team van software ontwikkelaars neemt de volledige verantwoordelijkheid voor het publiceren van uw iOS app in de app store. In feite is het een essentieel onderdeel van ons iOS app ontwikkelingsproces. We bieden zelfs tot 30 dagen gratis ondersteuning en onderhoud na de voltooiing van uw project.

Krijg ik mijn broncode in eigendom?

Natuurlijk! Als toonaangevend iOS app ontwikkelbedrijf overhandigen wij de volledige broncode en het eigendom van de applicatie. We tekenen zelfs een NDA om uw privacy en zakelijke rechten te beschermen.

Wat onze klanten zeggen

Onze nieuwste blog

Een exclusieve opslagplek voor de nieuwste eCommerce content, inclusief trends, nieuws, artikelen, inzichten en nog veel meer.