Web App Laten Maken

Professionele web- app ontwikkeling binnen handbereik

Ontvang een vrijblijvende offerte!

Webapplicatie laten maken

Bent u op zoek naar een team van professionele web app developers? Onze experts zullen de markt beoordelen en de beste manieren identificeren om uw project tot leven te brengen. Neem contact op met Zedrox voor uitgebreide web app ontwikkelingsdiensten. Onze developers creëren aangepaste strategieën die het potentieel van een webapplicatie ontketenen en uw bedrijf naar een hoger niveau tillen.

Wij bieden op maat gemaakte app bouwdiensten om bedrijven te helpen hun zakelijke doelen te bereiken. Onze deskundige webdevelopers kunnen oplossingen op maat creëren die de primaire activiteiten van een organisatie stroomlijnen. Als app-developers zijn we gespecialiseerd in agile ontwikkeling en hebben we de expertise om op maat gemaakte webapplicaties te bouwen voor zowel startups als gevestigde ondernemingen.

Diensten voor webapplicaties op maat

Maatwerk Web Apps

Maatwerk Web Apps

Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk webapplicatie ontwikkeling (maatwerk webapplicatie) die de bedrijfsprestaties verbetert en een betere klantervaring oplevert.

E-commerce Web Apps

E-commerce Web Apps

Onze vaardigheid in populaire e-commerce platforms zoals Shopify, Magento en andere stelt ons in staat om te helpen bij het creëren van soepele e-commerce winkels met een bevredigende gebruikerservaring.

Web App Maintenance and support

Web App Maintenance and support

Ons team zorgt voor 24/7 uptime en optimale prestaties van webapplicatie ontwikkeling door de volledige verantwoordelijkheid te nemen voor het oplossen van eventuele problemen met de configuraties of de code van de app.

Bent u op zoek naar een ervaren web app developer om een web app te maken?

Het Zedrox team helpt u graag verder met uw project.

Laat nu uw web- app creëren door ervaren experts!

Zedrox is gespecialiseerd in de web- app Development

 • Professioneel en strategisch

  Professioneel en strategisch

  Onze experts gebruiken altijd een gestructureerde methodologie en goed doordachte strategie bij het ontwikkelen van digitale oplossingen. Door het combineren van technologie en kennis van de markt, maken we een strategische roadmap en gebruiken we een iteratieve aanpak om de creatie van gebruiksvriendelijke en geavanceerde oplossingen te garanderen.

 • Functieoverschrijdend team

  Multifunctioneel team

  Bij Zedrox zijn we toegewijd aan het creëren van een naadloze ontwikkelingservaring door een geïntegreerd team van experts te leveren. Onze app developers, UI/UX ontwerpers en QA-analisten werken samen om ervoor te zorgen dat uw project in elke fase van de ontwikkelingscyclus intact blijft.

 • Agile Project Methodologie

  Agile Project Methodologie

  Onze agile ontwikkelingsmethodologie is van het grootste belang om een succesvolle creatie van webapplicaties te garanderen. We breken het project op in haalbare componenten en passen een goed opgebouwd plan toe terwijl we onze klanten te allen tijde op de hoogte houden van de ontwikkeling, wat volledige transparantie mogelijk maakt.

 • Concurerrende Prijzen

  Web app kosten

  Het ontwikkelen van webapps kan duur zijn; maar met de experts van Zedrox hoeft dat niet het geval te zijn. In de loop der jaren in de industrie van web app ontwikkeling, hebben we samengewerkt met verschillende klanten in een veelheid van industrieën. Onze prijzen zijn rechtvaardig en concurrerend, vanaf 35 euro per manuur.

Web App Development technologieën

Onze ervaren ontwikkelaars beheersen het gebruik van meerdere bibliotheken, frameworks, databases en technologische tools om de meest effectieve en betrouwbare web app ontwikkelings- oplossingen te bieden.

Programmeertalen:

 • PHP
 • Python
 • JavaScript

Frontend:

 • HTML
 • CSS
 • JavaScript
 • Angular
 • React

Databases:

 • Graph QL
 • SQLite
 • MySQL
 • MongoDB
 • PostgreSQL

Backend:

 • Node
 • Express
 • Laravel
 • Django
 • CodeIgniter

Wilt u ons recente werk zien?

We hebben een uitstekende reputatie voor het leveren van een groot aantal succesvolle eCommerce winkels. Voor meer informatie verzoeken wij u om onze portfolio te bekijken of contact met ons op te nemen.

Agoragreek

Agora, opgericht in 2012, is de eerste in Schotland

Lees verder
De Oude Tijd

Sigarenwinkel De Oude Tijd is al meer dan 85 jaar een

Lees verder
Mazeix

Met een collectie van de beste internationale merken

Lees verder
Furniture4yourhome

Met een fantastisch assortiment van het allerbeste dennen hout

Lees verder
Glasboertje

De eerste online webshop in Nederland die glasproducten

Lees verder
Scalenbeak

Scale N Beak is gespecialiseerd in accessoires voor

Lees verder
Ryanthomas

Lees verder

Wilt u ons recente werk zien?

We hebben een uitstekende reputatie voor het leveren van een groot aantal succesvolle eCommerce winkels. Voor meer informatie verzoeken wij u om onze portfolio te bekijken of contact met ons op te nemen.

Veelgestelde vragen

Hoelang duurt het om een webapplicatie te bouwen?

De voltooiing van een webapplicatie hangt meestal af van de tijdlijn van de klant. Wij streven ernaar ons te houden aan de deadlines die onze klanten stellen.

Hoe kan ik Zedrox betrekken bij de ontwikkeling van een webapplicatie?

Zodra u ons benadert met uw specifieke behoeften, bekijkt ons team deze en geeft u onmiddellijk een offerte. Om het project te starten, bent u vrij om het engagementmodel te kiezen dat voor u het beste werkt. Daarna begint het ontwikkelingsproces.

Wat maakt Zedrox Unique

Zedrox onderscheidt zich door op maat gemaakte oplossingen te bieden voor de behoeften van elk bedrijf. Onze geïndividualiseerde methodologie in combinatie met toonaangevende standaarden zorgt ervoor dat elk van onze applicaties specifiek ontworpen is voor uw Eisen.

Bieden jullie web app onderhoudsdiensten?

Ja, wij bieden uitgebreide onderhoudsoplossingen voor webapplicaties, zoals upgrades, diagnoses, tuning en beveiligingsupdates. Onze gespecialiseerde web developers werken met u samen om te garanderen dat uw app actueel blijft en optimaal draait. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze onderhoudsdiensten.

Wat zeggen onze klanten?

Onze nieuwste blog

Een exclusieve opslagplek voor de nieuwste eCommerce content, inclusief trends, nieuws, artikelen, inzichten en nog veel meer.