Innovatie als Android applicatie-ontwikkelingsbedrijf

Met meer dan 3 miljard actieve gebruikers wereldwijd en bijna 60% van het publiek dat alleen al in Nederland Android apparaten gebruikt, is investeren in mobiele applicaties een van de slimste beslissingen. Als u op zoek bent naar een Android app ontwikkelingsbedrijf voor een full-time project of van plan bent om Android app ontwikkelaars in te huren voor teamversterking, dan is Zedrox het bedrijf voor u.
Wij bieden Android app-ontwikkelingsdiensten voor startups, KMO's en organisaties op bedrijfsniveau om hen te helpen hun bereik onder miljoenen B2B/B2C/B2E app-gebruikers uit te breiden. Met een solide team van toegewijde app-ontwikkelaars met meer dan 5 jaar internationale ervaring, bieden wij full-cycle aangepaste Android app-ontwikkelingsdiensten.
Ons team heeft producten gemaakt voor alle mogelijke Android app platforms - Smartphones, tablets, wearables, TV's, enz. We maken gebruik van de meest professionele app development software om eenvoudig te gebruiken, intuïtieve apps te leveren. Onze bekwame Android app programmeurs kennen de beste aanpak om apps te maken die meer dan een miljoen downloads in de Google Play Store krijgen.

Breng uw idee tot succes met onze Android app-ontwikkelingsdiensten

Volgens een professioneel Android app ontwikkelingsproces, omvatten onze diensten het ontwerp, de ontwikkeling, en de verbetering van mobiele software die draait op alle ondersteunde Android besturingssysteemversies. We richten ons op Android met native, hybride en cross-platform ontwikkeling. We ontwikkelen Android apps die duurzaam zijn en een naadloze mobiele gebruikerservaring bieden.

Android service

Native Android App Ontwikkeling

Wij gebruiken Android-specifieke programmeertalen zoals Java en C++ om native Android apps te ontwikkelen die alle belangrijke Android-versies ondersteunen en foutloos werken op alle Android-apparaten.

Android service

Android Applicatie Testen

Wij gebruiken de beste Android applicatie test tools zoals TestComplete, BrowserStack, en Kobiton om uw Android app's functioneel gedrag en bruikbaarheid te testen voordat deze publiekelijk wordt vrijgegeven.

Android service

Android UI/UX ontwerpen

Met input van onderzoek naar marktgedrag en elementen uit de nieuwste Android-versie van Google, creëren we high-fidelity UI/UX-ontwerpen die responsief en gemakkelijk te navigeren zijn

Android service

Android App onderhoud en ondersteuning

Als mobile app development bedrijf hebben we een toegewijd team om bugs op te lossen, code te controleren, prestaties te optimaliseren, stabiliteit te verzekeren, en soortgelijke ondersteunende diensten voor uw Android apps te bieden.

Wilt u uw Android mobiele app ontwikkelingsproject bespreken?

Laat uw gegevens achter en laat onze specialisten contact met u opnemen

Breng me naar het formulier

Wij kunnen Android apps bouwen voor alle apparaten

Zedrox begrijpt hoe verschillende bedrijven verschillende doelgroepen moeten bedienen. Daarom kan onze Android app ontwikkelaar applicaties ontwerpen en ontwikkelen voor een bepaald apparaat waarop uw publiek actief is.

 • Android Smartphones
 • Android Tablets
 • Android Smart Televisies
 • Android Smart Wearables
IOS Process

Wilt u ons recente werk zien?

We hebben een uitstekende reputatie voor het leveren van een groot aantal succesvolle eCommerce winkels. Voor meer informatie verzoeken wij u om onze portfolio te bekijken of contact met ons op te nemen.

Agoragreek

Agora, opgericht in 2012, is de eerste in Schotland

Lees verder
De Oude Tijd

Sigarenwinkel De Oude Tijd is al meer dan 85 jaar een

Lees verder
Mazeix

Met een collectie van de beste internationale merken

Lees verder
Furniture4yourhome

Met een fantastisch assortiment van het allerbeste dennen hout

Lees verder
Glasboertje

De eerste online webshop in Nederland die glasproducten

Lees verder
Scalenbeak

Scale N Beak is gespecialiseerd in accessoires voor

Lees verder
Ryanthomas

Lees verder

Wilt u ons recente werk zien?

We hebben een uitstekende reputatie voor het leveren van een groot aantal succesvolle eCommerce winkels. Voor meer informatie verzoeken wij u om onze portfolio te bekijken of contact met ons op te nemen.

Veelgestelde vragen aan onze Android App ontwikkelaars

Als erkend onder de Nederlandse top android app development bedrijven, moeten we vaak onze klanten vragen te beantwoorden. Hier zijn een aantal veel voorkomende hieronder beantwoord.

Hoeveel ervaring hebben jullie met het werken met het Android platform?

Zedrox heeft meer dan vijf jaar ervaring met het aanbieden van android ontwikkelingsdiensten. Onze mobiele apps zijn consequent beschreven als professioneel en geverifieerd om te voldoen aan de eisen van de Google play store.

Wat zijn enkele top android ontwikkeling tools uw android ontwikkelaars hebben onder de knie?

Onze android applicatie-ontwikkelaars hebben beheersing bereikt over de volgende applicatie en aangepaste software-ontwikkeling tools:-

 • Android Studio
 • Android Debug Bridge
 • Eclipse
 • Instabug
 • Visuele Studio
 • Genymotion
 • Stof
 • Android Virtueel Apparaat (AVD) Manager

Ondertekent Zedrox een NDA om mijn Android app idee vertrouwelijk te houden?

Ja, we ondertekenen altijd een NDA wanneer u uw Android app concept met ons team deelt. Wij respecteren uw privacy, vertrouwelijkheid van gegevens, en partnerschap met team Zedrox. Bovendien bieden wij 100% broncode eigendom aan onze klanten.

Helpen jullie mij bij het uploaden van mijn Android app naar de play store?

Zeker, we nemen de volledige verantwoordelijkheid voor het publiceren van uw Android app op de play store. Het is een onderdeel van onze Android app ontwikkelingsproces en komt onder de uiteindelijke implementatie fase, waar we nodig hebben om de app store de goedkeuring eerst te nemen.

Wat onze klanten zeggen

Onze nieuwste blog

Een exclusieve opslagplek voor de nieuwste eCommerce content, inclusief trends, nieuws, artikelen, inzichten en nog veel meer.