Angular Development

We hebben bekwame Angular developers voor uw softwareproject. Onze aangepaste ontwikkelings- aanpak voldoet aan unieke zakelijke behoeften met veelbelovende resultaten.

Ontvang een vrijblijvende offerte!

Ervaar bliksemsnelheid en prestaties met Angular Development Services

Angular is een front-end framework voor het ontwikkelen van hoogwaardige toepassingen. Het is gebouwd door de tech gigant Google en is beschikbaar onder de MIT-licentie. Bij Zedrox hebben we een team van ervaren Angular developers voor het creëren van snel presterende robuuste websites, web apps en mobiele applicaties.
Als toonaangevend Angular ontwikkelingsbureau passen we onze aanpak aan op de eisen van uw project en de compatibiliteit van uw budget. Of u nu een extra Angular developer nodig heeft voor uw lopende project of een toegewijd team van professionals! Wij kunnen u helpen.

Expertise van onze professionele Angular developers

Angular App Development

Angular App Development

Angular voor mobiele app ontwikkeling biedt het team flexibiliteit, code herbruikbaarheid en developer-vriendelijke tools. Wij ontwerpen een gebruiksvriendelijke en responsieve interface voor goed presterende mobiele apps.

Angular Single Page App Development

Angular Single Page App Development

Single-page apps gebruiken een beperkte bandbreedte en bieden een snelle laadtijd. Onze Angular 2 developer gebruikt het framework om lichtgewicht SPA's te ontwikkelen die snelle prestaties leveren met minimaal batterijverbruik.

Angular Web Development

Angular Web Development

Angular is ideaal voor het ontwikkelen van goed functionerende websites & web apps met hoge schaalbaarheid. Wij zorgen voor geavanceerde caching mogelijkheden & prachtige UI ontwerpen die aansluiten bij webbezoekers en conversies stimuleren.

Op maat gemaakt Dashboard

Op maat gemaakt Dashboard

Met ons dashboard op maat beschikt u over essentiële gegevens met meer duidelijkheid. Het gepersonaliseerde dashboard houdt u op de hoogte van de laatste trends en biedt ruimte voor snellere besluitvormingsprocessen.

Angular Migraties

Angular Migraties

U hoeft niet vanaf nul te beginnen voor Angular app development wanneer u een bestaande app of website heeft. Onze developers zijn ervaren met alle Angular versies van het framework en zorgen voor een naadloze migratie van uw bedrijf naar Angular 14.

Angular onderhoud & ondersteuning

Angular onderhoud & ondersteuning

Wij bieden consistente technologie- en database-upgrades die uw Angular-applicatie bijwerken met de nieuwste technologietrends. We stemmen onze ondersteunende diensten af op de behoeften en eisen van uw bedrijfstak.

Maak contact met doorgelichte Angular-ontwikkelaars met praktijkervaring in het creëren van naadloze toepassingen.


vraag het nu gratis aan!

Waarom Angular development diensten?

 • Cross-Platform development

  Cross-Platform development

  Angular 2 development is ideaal voor het maken van hybride apps die soepel draaien op de iOS en Android platformen. Met behulp van routing en hiërarchische dependency injection kunnen Angular developers gemakkelijk een native UI creëren voor de gebruikers van de applicatie.Snellere projectoplevering

 • Snellere projectoplevering

  Snellere projectoplevering

  Angular wordt geleverd met een MVC (Model-View-Controller) architectuur die de applicatiestructuur efficiënt organiseert en zorgt voor een parallelle workflow. Het resultaat is snelle projectontwikkelingscycli en snellere onderhoud.

 • Kosteneffectieve betrouwbare optie

  Kosteneffectieve betrouwbare optie

  Het framework is open source en wordt onderhouden door de populaire zoekmachine Google. Angular biedt developers ook herbruikbare code en efficiënte tweewegs databinding, wat resulteert in minder ontwikkelingstijd, inspanningen en kosten.

 • Volwassen communautaire ondersteuning

  Volwassen communautaire ondersteuning

  Wereldwijd maken meer dan 3 miljoen websites gebruik van het Angular framework. Als open-source project is Angular extreem populair onder JavaScript-developers en wordt het door de gemeenschap massaal ondersteund.

 • Gestructuurde elementen

  Gestructuurde elementen

  De architectuur van het Angular framework is verdeeld in modules en componenten, wat het handig maakt voor unit testing. Angular biedt een optimale balans tussen MVC & MVVM (Model-View-Model), wat de herbruikbaarheid van de code verder verbetert.

 • Responsieve & productieve UIs

  Responsieve & productieve UIs

  Het framework wordt geleverd met geavanceerde en futuristische bibliotheken. Angular Material, NGX Bootstrap, Onsen UI en PrimeNG zijn enkele uitstekende bibliotheken die de ontwikkeling van interactieve en gebruiksvriendelijke interfaces bevorderen.

Waarom Angular developers inhuren bij Zedrox?

 • 5+ jaar ervaren Angular ontwikkelaars

  5+ jaar ervaren Angular ontwikkelaars

 • Dedicated resource schaalbaar op aanvraag

  Dedicated resource schaalbaar op aanvraag

 • Tijdige project oplevering

  Tijdige project oplevering

 • Eerlijke prijs vanaf €35 per manuur

  Eerlijke prijs vanaf €35 per manuur

 • Uitstekende code kwaliteit

  Uitstekende code kwaliteit

 • 60 dagen gratis ondersteuning en onderhoud na de lancering

  60 dagen gratis ondersteuning en onderhoud na de lancering

Waarom Angular developers inhuren bij Zedrox

Wilt u ons recente werk zien?

We hebben een uitstekende reputatie voor het leveren van een groot aantal succesvolle eCommerce winkels. Voor meer informatie verzoeken wij u om onze portfolio te bekijken of contact met ons op te nemen.

Agoragreek

Agora, opgericht in 2012, is de eerste in Schotland

Lees verder
De Oude Tijd

Sigarenwinkel De Oude Tijd is al meer dan 85 jaar een

Lees verder
Mazeix

Met een collectie van de beste internationale merken

Lees verder
Furniture4yourhome

Met een fantastisch assortiment van het allerbeste dennen hout

Lees verder
Glasboertje

De eerste online webshop in Nederland die glasproducten

Lees verder
Scalenbeak

Scale N Beak is gespecialiseerd in accessoires voor

Lees verder
Ryanthomas

Lees verder

Wilt u ons recente werk zien?

We hebben een uitstekende reputatie voor het leveren van een groot aantal succesvolle eCommerce winkels. Voor meer informatie verzoeken wij u om onze portfolio te bekijken of contact met ons op te nemen.

FAQs van onze Angular Applicatie development Diensten

Wat is Angular?

Angular is een populair open-source framework voor het ontwerpen en ontwikkelen van dynamische front-end applicaties. Het framework staat bekend om zijn stabiele en betrouwbare prestaties. Angular app ontwikkeling is wereldwijd een universele technologietrend geworden omdat het framework razendsnelle prestaties en robuuste beveiliging tegen bedreigingen biedt. Het laat de frontend ontwikkelaars gebruikersinterfaces creëren die eenvoudig te gebruiken en gemakkelijk te navigeren zijn.

Waarom Angular gebruiken?

Angular is een volwassen framework dat praktische cross-platform softwareontwikkeling van websites en apps biedt. Het framework is een alles-in-één oplossing met uitgebreide ingebouwde functies en een op componenten gebaseerde architectuur. Talrijke structurele elementen, zoals injectors, componenten, directives, enz. zijn beschikbaar met dit framework. Kiezen voor Angular voor webontwikkeling zorgt voor snelle ontwikkelingscycli met leesbare code. Bovendien produceert het webframework met zijn geavanceerde UI responsieve UI, die consistent is met verschillende mobiele apparaten.

Hoe kan ik Angular-developers inhuren?

Angular-developers inhuren bij Zedrox is een eenvoudig proces van een paar stappen.

 • Deel uw projectvereisten
 • Interview de geselecteerde developers
 • Kies een engagement model volgens uw compatibiliteit
 • Onderteken de overeenkomst

Na ondertekening van de overeenkomst begint de Angular-developers toegewijd voor u te werken.

Hoelang duurt het om een Angular-gebaseerd project te bouwen?

Wij beschikken over professionele Angular-developers die gebruik maken van een uitstekende material designbibliotheek van het framework zelf, en we hebben bewezen oplossingen snel te fixen om een snellere projectontwikkeling te garanderen. Echter, de exacte tijd om een Angular app of website te ontwikkelen hangt af van meerdere factoren, waaronder:

 • Het aantal functies
 • De complexiteit van het project
 • De mate van het maatwerk
 • De gekozen backend technologie

Wat zeggen onze klanten?

Onze nieuwste blog

Een exclusieve opslagplek voor de nieuwste eCommerce content, inclusief trends, nieuws, artikelen, inzichten en nog veel meer.