Laravel-9.26

Laravel 9.26 Vrijgegeven – alles wat u moet weten!

De meest gebruikte PHP-based web framework, Laravel, is gekomen met een nieuwe release Laravel 9.26. De nieuwste versie wordt geleverd met meerdere spannende functies om de gebruikerservaring te verbeteren en de beveiligingsaspecten van het web framework te upgraden.

Hieronder volgen de vier belangrijkste functies die je krijgt met Laravel 9.26 upgrade:

  • Vite Asset Helper Methode
  • Closure Ondersteuning om Conditionals te Dispatchen
  • Min en Max cijfer validatie regels
  • Ondersteuning voor extra “where” methoden

Laten we deze functies in detail verkennen.

#1. Vite asset URL helper

Tim MacDonald, een kernteamlid van het Laravel Framework op GitHub, heeft bijgedragen aan de upgrade met een Vite Asset URL Helper. Met Vite Asset URL Helper worden assets in de JS en CSS automatisch verwerkt en geversioneerd.

Met de Vite Asset Helper methode zullen ondernemingen snellere ontwikkelingscycli ervaren omdat het cachen van verouderde assets wordt voorkomen.

#2. Closure ondersteuning toevoegen voor Dispatching Conditionals

Taken voorwaardelijk uitvoeren is nu mogelijk met ondersteuning voor Closure. Het is ontwikkeld door de heer Italo, een belangrijke bijdrager aan de Laravel upgrade. Met de Closure ondersteuning kan de volledige job instance nu eenvoudig  worden doorgegeven

#3. Validatie min en max cijfers

Dan Harrin, een full stack ontwikkelaar, heeft bijgedragen aan de Laravel 9.26 versie met min_digits en max_digits ingebouwde validatieregels. Het te valideren geheel getal moet dus een minimale en maximale lengte van de waarde bezitten

#4. Ondersteuning voor extra “where” methoden

Ollie Read is PHP en Laravel enthousiast en heeft bijgedragen aan de Laravel upgrade met extra ondersteuning voor alle resterende where* methodes. Deze methoden zijn beschikbaar op routes naar route groepen

Inpakken

Dat was alles over de belangrijke veranderingen die men zal ervaren met de Laravel 9.26 versie. Upgraden naar de nieuwste versie vereist technische expertise omdat fouten kunnen leiden tot aanzienlijk verlies van gebruikersgegevens en de uptime van een website kunnen beïnvloeden. Het is dus raadzaam om de hulp in te roepen van experts.

Zedrox is een gecertificeerd Laravel ontwikkelingsbedrijf en biedt u een ervaren ontwikkelaarsteam tegen een betaalbaar tarief. Onze ruime ervaring in ontwikkelingsprojecten helpt ons bedrijfslogica te implementeren die conversie effectief drijft.