Zedrox is Vanaf nu een Laravel Gecertificeerd Bedrijf

Ontvang een vrijblijvende offerte!

Laravel Website Laten Maken

Laravel, een open source PHP-Framework, maakt zich wereldwijd bekend. In Nederland alleen zijn er al meer dan 14.000 Laravel websites. Na meer dan vijf jaar hoogwaardige Laravel-webapplicaties te hebben gebouwd, hebben we ontdekt dat dit een van onze top voorkeuren is als het gaat om de ontwikkeling van webapplicaties.

Onze gecertificeerde Laravel developers gebruiken graag de ingebouwde sjablonen van Laravel om de workflow productiviteit te verbeteren. Met de caching-ondersteuning van het framework kunnen we snel krachtige web-apps maken. En wanneer onze klanten om wat extra beveiliging kracht vragen in hun web-app, zijn Laravel Bcrypt hashing-algoritme, beperkte toegang functies en intelligente gebruikersauthenticatie voldoende om aan hun behoeften te voldoen.

Onze Laravel-web development diensten

Zedrox biedt een compleet assortiment van Laravel developments diensten. Of het nu gaat om het ontwikkelen van een mobile-first web-app, Laravel onderhoud, feature-rijke CMS, multi-store eCommerce website of aangepaste API, ons team kan het allemaal met precisie doen, voldoen aan de vereiste kwaliteitsnormen en de verwachtingen van de klant overtreffen.

Web App Development

Web App Development

Wij bouwen moderne webapplicaties met geweldige gebruikersinterfaces, die uw bezoekers aanspreken en ze aan uw diensten verbinden. Omdat een webapplicatie meer is dan alleen een website, gebruikt ons Laravel development team, Laravels functie voor weinig geheugengebruik om stabiele, krachtige, SEO vriendelijke en vooral schaalbare Laravels webapps te bouwen die de bedrijfsgroei bevorderen.

CMS Development

CMS Development

Laravel CMS development is een van de kern specialiteiten van team Zedrox. Onze developers hebben ervaring met populaire Laravel CMS oplossingen zoals Lavalite, PyroCMS, TypiCMS, etc. We gebruiken de meest recente Laravel-versie 9 om ervoor te zorgen dat uw website snel maar efficiënt kan worden beheerd en bewerkt, zodat uw inhoud altijd up-to-date en aantrekkelijk is voor uw gebruikers.

Migratie naar Laravel

Migratie naar Laravel

PHP Laravel migraties bieden verbeterde beveiliging en betere prestaties, voor zowel eindgebruikers als voor bedrijven. Ons Laravel development team heeft werkervaring met het Xethron Laravel Pakket, Sequel Pro Bundel en andere krachtige Laravel migratietools om uw online winkelgegevens en attributen veilig te migreren van elk legacy framework naar Laravel 9 zonder enige dagelijkse bedrijfsonderbreking.

API Development & Integratie

API Development
& Integratie

Laravel biedt een handige manier om Rest API’s (RestflulAPI’s) te maken via haar vindingrijke controllers. Ons Laravel API development team creëert krachtige en veilige API’s die gemakkelijk data uitwisselen zonder haperingen. Bij het maken van API’s gebruiken we de Laravel resource command, om het routeringsproces te vereenvoudigen en vervolgens de afhankelijkheden om uitzonderingen en fouten af te handelen.

eCommerce Development

eCommerce Development

Laravel biedt voldoende kracht voor het ontwikkelen van een succesvolle eCommerce-site, of het nu een B2B-site is of een volwaardige e-Commerce-marktplaats zoals Amazon. Onze Laravel developers maken gebruik van de vooraf geïnstalleerde autorisatie bibliotheken en vele pakketten van derden om volledig aangepaste e-Commerce-winkels te creëren die uw merk laten groeien en uw klanten behouden dankzij de personalisatiemogelijkheden.

Laravel Support & Onderhoud

Laravel Support
& Onderhoud

Zedrox biedt een uitgebreide reeks Laravel onderhoud & support diensten. We bieden maandelijkse beveiligingscontroles, versiebeheer, firewall configuration, gehackte website reparatie, 24/7 uptime-bewaking, beveiligingspatch updates en SSL-installatie, naast een verscheidenheid aan andere Laravel-ondersteuningsservices. Onze developers zijn gecertificeerd en getraind om complexe technische uitdagingen op te lossen.

Wilt u uw Laravel-project bespreken met een expert?

Neem contact op en maak van uw bedrijfsidee een succesvol project.

Kom in contact!

Waarom kiezen voor Zedrox voor
uw Laravel development?

 • 5+ jarenlange ervaring met Laravel-web development

  Laravel Certified Company

 • Gecertificeerde Laravel developers

  Gecertificeerde Laravel developers

 • Dertig dagen gratis support en onderhoud na ieder Laravel project

  Dertig dagen gratis support en onderhoud na ieder Laravel project

 • Dertig dagen gratis support en onderhoud na ieder Laravel project

  Actieve communicatie en workflow transparantie door middel van effectieve tools voor projectbeheer.

 • Betaalbare Laravel development prijzen vanaf € 35 per uur

  Betaalbare Laravel development prijzen vanaf € 35 per uur

 • Oplevering van het project zonder vertragingen

  Oplevering van het project zonder vertragingen.

Wilt u ons recente werk zien?

We hebben een uitstekende reputatie voor het leveren van een groot aantal succesvolle eCommerce winkels. Voor meer informatie verzoeken wij u om onze portfolio te bekijken of contact met ons op te nemen.

Kastol

Kastol is een online groothandel in technische producten.

Lees verder
Sphera EC4P

Sphera is een ESG (Environmental, Social & Governance) risk management software

Lees verder
LightHouse Living

LightHouse Living is een dynamische website waarmee u uw

Lees verder
Glasboertje

De eerste online webshop in Nederland die glasproducten op maat verkoopt

Lees verder
Mazeix

Met een collectie van de beste internationale merken biedt

Lees verder
DE OUDE TIJD

Sigarenwinkel De Oude Tijd is al meer dan 85 jaar een begrip in Utrecht en omstreken

Lees verder
Furniture4yourhome

Met een fantastisch assortiment van het allerbeste dennen hout

Lees verder

Wilt u ons recente werk zien?

We hebben een uitstekende reputatie voor het leveren van een groot aantal succesvolle eCommerce winkels. Voor meer informatie verzoeken wij u om onze portfolio te bekijken of contact met ons op te nemen.

Waarom wij Laravel kiezen en aanbevelen voor
de ontwikkeling van webapps?

 • Laravel biedt een breed scala aan ingebouwde sjablonen die het ontwikkelproces van web-apps vereenvoudigen.

 • Het verbruikt minimaal geheugen om maximale web-app-prestaties te garanderen.

 • Laravel websites staan erom bekend het verkeer efficiënt te geleiden.

 • De geavanceerde beveiligingsfuncties zorgen ervoor dat uw website veilig is voor hackers.

 • Laravel maakt het integreren van apps van derden eenvoudig met zijn schone API's voor integratie.

 • Schone code, MVC-architectuur en OOP-principes maken het onderhouden van een Laravel-website eenvoudig.

 • Laravel is open-source, dus je kunt het GRATIS gebruiken zonder gebruikskosten te betalen.

 • Met het Laravel-framework kunnen websites meegroeien met trends, bedrijfsgroei en klantbehoeften.

Veel gestelde vragen aan een Laravel Development Bedrijf

Is het Laravel-webapplicatie framework voor front end of backend-development?

Laravel is over het algemeen bedoeld voor backend-development omdat het een server-side PHP-framework is. Het kan echter ook worden gebruikt voor frontend-development met Laravel Mix, een wrapper over Webpack. Veel development bedrijven van Laravel gebruiken het liever met VueJS voor het maken van prachtige front-end gebruikersinterfaces.

Ik wil een volledig op maat gemaakte Laravel-webapp voor mijn online shop. Kan Zedrox helpen?

Zeker. Wij zijn gecertificeerde Laravel experts die zijn opgeleid om web-apps te bouwen en aan te passen. Ons team kan alle aspecten van uw web-app aanpassen, van thema tot functionaliteiten tot API.

Hoe kan ik de capaciteiten van een Laravel development bedrijf beoordelen?

Bekijk de investering van het web development bureau in zijn mensen, klantenbestand, getuigenissen en ervaring in verschillende sectoren. Controleer ook de prijzen. Zedrox is van mening dat hoge prijzen gewoon oneerlijk zijn.

Maken jullie mobielvriendelijke web apps?

Ja dat doen we. Onze web-apps zijn geoptimaliseerd voor alle belangrijke resoluties en apparaten, zodat u geen enkel segment van uw doelgroep hoeft te missen

Zal mijn Laravel website veilig zijn tijdens het support- en onderhoudsproces?

Ons team van experts nemen nog een extra mijl om ervoor te zorgen dat uw Laravel webapplicatie veilig is. Met onze expertise en waakzaamheid kunt u er zeker van zijn dat al uw gegevens en informatie beveiligd zijn.

Hoe weet ik of het tijd is om Laravel te upgraden?

Ervoor zorgen dat u de meest up-to-date versie van Laravel gebruikt is essentieel om topprestaties en veiligheid te garanderen. Voordat u de sprong waagt en uw versie van Laravel upgradet, moet u nagaan of u prestatieverbeteringen ondervindt van de upgrade. Analyseer welke functies je nodig hebt van een bijgewerkte versie, en vergelijk met die welke al beschikbaar zijn in de huidige geïnstalleerde Laravel-versie. Als functies in een nieuwere release de prestaties of bruikbaarheid van uw applicatie aanzienlijk verbeteren, is het waarschijnlijk tijd voor een upgrade. 

Verdubbel uw inkomsten met krachtige Laravel-webapps

Zedrox is al meer dan vijf jaar een Laravel-bedrijf voor de ontwikkeling van webapplicaties. Met een in-house team van gecertificeerde Laravel-ontwikkelaars, ontwerpers, QA-analisten en consultants, zijn we erkend voor onze zeer nauwkeurige Laravel-ontwikkelingsdiensten in heel Nederland. Omdat Laravel een backend-framework is, hebben onze ontwikkelaars ook voldoende kennis van frontend-ontwikkeling om aan uw zakelijke behoeften te voldoen met full-stack ontwikkelingsoplossingen. Of het nu gaat om een Laravel website, een volwaardig zakelijk CMS, een eCommerce webshop of technisch onderhoud; u kunt onze gecertificeerde Laravel-ontwikkelaars inhuren voor uitstekende oplossingen tegen eerlijke prijsmodellen. Dus, ben je klaar om de kracht van Laravel te ervaren? Laten we het hebben over uw project.

Huur een Laravel Developer

Wat zeggen onze klanten?

Onze nieuwste blog

Een exclusieve opslagplek voor de nieuwste eCommerce content, inclusief trends, nieuws, artikelen, inzichten en nog veel meer.