Full Stack Ontwikkeling Bureau

Een aanpak voor succesvolle digitale producten aangedreven door MEAN en MERN

Ontvang een vrijblijvende offerte!

Onze Full Stack Ontwikkeling Diensten

Wilt u werken met iemand die een soort manusje-van-alles is? Een expert in verschillende JavaScript technologieën en ontwikkelplatformen? Een professional met de veelzijdigheid om bij te dragen op alle niveaus van het ontwikkelingsproces? Laat Zedrox helpen. Als ervaren full-stack ontwikkelingsbedrijf in Nederland helpen wij bedrijven al meer dan vijf jaar bij het voldoen aan hun full-stack projectvereisten. Ons team van full-stack developers heeft een sterke expertise en gecombineerde kennis van complexe full-stack ontwikkelingstaken, variërend van front-end ontwikkeling, middleware integratie, back-end ontwikkeling, DevOps en AI-integratie. Bovendien omvatten onze full-stack ontwikkelingsoplossingen alle tools en frameworks, zoals MEAN (MongoDB, ExpressJS, AngularJS, NodeJS), MERN, jQuery, en anderen. Onze full-stack webontwikkelaars zijn opgeleid om robuuste webapplicaties te bouwen die helpen om het volledige potentieel van uw bedrijf te ontketenen. Aangezien elk bedrijf wil concurreren en een sneller groeitempo wil, helpen onze full-stack ontwikkelingsdiensten u dit momentum op tijd en binnen budget te bereiken.

Onze Full Stack Web Ontwikkelaars Expertise

Moderne problemen vereisen moderne oplossingen. Op dezelfde manier vereisen de beste producten de beste technologieën. Onze full-stack programmers beheersen de meest recente full-stack webontwikkelingstechnologieën voor een gegarandeerd resultaat.

ReactJS

ReactJS

ReactJS is een JavaScript-bibliotheek voor programmeren op hoog niveau en helpt onze ontwikkelaars bij het maken van gebruikersinterfaces en SPA's van topkwaliteit die zowel SEO- als gebruiksvriendelijk zijn.

AngularJS

AngularJS

Een structureel raamwerk voor het ontwerpen van dynamische webpagina's en apps. Angular's twee-weg gegevensbinding, en code-splitsing functie verbetert onze full-stack productiviteit en kostenefficiëntie.

VueJS

VueJS

Een progressief framework dat wordt gebruikt om performatieve webapplicaties te ontwikkelen. Vue's Virtual-DOM verwerkt meerdere nodes tegelijk en maakt ons full-stack ontwikkelingsproces 5X productiever.

NextJS

NextJS

Als een op React gebaseerd framework bevordert NextJS onze server-side rendering activiteiten. De hot module replacement en automatische code-splitting functie helpen kosten te besparen en SEO-vriendelijke applicaties te ontwikkelen.

NodeJS

NodeJS

NodeJS, een cross-platform runtime-omgeving voor het bouwen van real-time applicaties, is altijd de kernspeler geweest in onze full-stack ontwikkelingsprojecten. De asynchrone flow is de reden dat we er de voorkeur aan geven.

ExpressJS

ExpressJS

Een modulair web framework voor NodeJS, ons team gebruikt Express voor het ontwerpen van verschillende routing webpagina's door zijn geavanceerde routing mechanisme. Het is ons go-to framework voor server-side ontwikkeling.

Wilt u uw project bespreken?

Neem contact op met onze full-stack ontwikkelingsspecialist

Boek een gratis consultatie

Waarom kiezen voor MEAN/MERN ontwikkeling?

 • Een strategische mix van krachtige JavaScript-technologieën

  Een strategische mix van krachtige JavaScript-technologieën

 • Geen compromis op de prestaties van applicaties

  Geen compromis op de prestaties van applicaties

 • Absolute benutting van tijd en geld

  Absolute benutting van tijd en geld

 • Volledige controle over alle aspecten van het project.

  Volledige controle over alle aspecten van het project.

 • Snel aanpasbaar op de opkomende trends.

  Snel aanpasbaar op de opkomende trends.

 • Extreme flexibiliteit om aan te passen

  Extreme flexibiliteit om aan te passen

Redenen om Full Stack ontwikkelaars van Zedrox te huren

Moderne problemen vereisen moderne oplossingen. Op dezelfde manier vereisen de beste producten de beste technologieën. Onze fullstack ontwikkelaar beheersen de meest recente full-stack webontwikkelingstechnologieën voor een gegarandeerd resultaat.

Full Stack Web Hosting en Integratie

Full Stack Web Hosting en Integratie

Full Stack SaaS Applicatie Ontwikkeling

Full Stack SaaS Applicatie Ontwikkeling

Full Stack Cloud-gebaseerde Applicatie Ontwikkeling

Full Stack Cloud-gebaseerde Applicatie Ontwikkeling

Full Stack CMS Ontwikkeling

Full Stack CMS Ontwikkeling

Full Stack API Ontwikkeling

Full Stack API Ontwikkeling

Full Stack e-commerce ontwikkelinG

Full Stack e-commerce ontwikkelinG

Wilt u ons recente werk zien?

We hebben een uitstekende reputatie voor het leveren van een groot aantal succesvolle eCommerce winkels. Voor meer informatie verzoeken wij u om onze portfolio te bekijken of contact met ons op te nemen.

Agoragreek

Agora, opgericht in 2012, is de eerste in Schotland

Lees verder
De Oude Tijd

Sigarenwinkel De Oude Tijd is al meer dan 85 jaar een

Lees verder
Mazeix

Met een collectie van de beste internationale merken

Lees verder
Furniture4yourhome

Met een fantastisch assortiment van het allerbeste dennen hout

Lees verder
Glasboertje

De eerste online webshop in Nederland die glasproducten

Lees verder
Scalenbeak

Scale N Beak is gespecialiseerd in accessoires voor

Lees verder
Ryanthomas

Lees verder

Wilt u ons recente werk zien?

We hebben een uitstekende reputatie voor het leveren van een groot aantal succesvolle eCommerce winkels. Voor meer informatie verzoeken wij u om onze portfolio te bekijken of contact met ons op te nemen.

Veelgestelde vragen aan een Full Stack ontwikkelingsbureau

Wat is full-stack ontwikkeling?

Full-stack ontwikkeling is een aanpak voor het ontwikkelen van zowel de front-end en back-end (client-side) van de webapplicatie. Het volgt in de volksmond een combinatie van high-level programmeertalen genaamd MEAN en MERN.

Wat is het verschil tussen full-stack webontwikkeling en generieke webontwikkeling?

Generieke webontwikkeling kan een tijdrovend en kostbaar proces zijn, maar door gebruik te maken van Full Stack webdesign krijgt u uw site sneller dan ooit tevoren! En dat ook nog eens binnen uw budget.

Hoeveel ervaring hebben Zedrox's full-stack programmeurs?

Onze full-stack ontwikkelaars hebben meer dan 5 jaar ervaring in het engineeren van geavanceerde programmering van full-stack softwares en webapplicaties.

Krijg ik volledige controle over de full stack ontwikkelaar die ik van jullie huur?

Absoluut! Wij volgen agile ontwikkelmethodologie om onze klanten betrokken te houden bij alle stappen van de discussie en ontwikkeling van hun project, dus, u krijgt volledige controle over uw ingehuurde resource.

Hoe zorgen jullie voor bugs en fouten na het voltooien van mijn full stack project?

Zedrox biedt 360-graden ontwikkeling oplossingen, gevolgd door gratis 30 dagen ondersteuning en onderhoud na elke full-stack project voltooiing. Onze ontwikkelaars helpen u actief gedurende een hele maand voor alles wat u nodig heeft, of het nu gaat om bug fixing, code audit, module reparatie, enzovoort.

Wat zeggen onze klanten?

Onze nieuwste blog

Een exclusieve opslagplek voor de nieuwste eCommerce content, inclusief trends, nieuws, artikelen, inzichten en nog veel meer.