prestashop 8.0

PrestaShop 8.0 is vrijgegeven (DE DEFINITIEVE VERSIE IS NU BESCHIKBAAR!)

PrestaShop is verheugd om de release van PrestaShop 8.0 aan te kondigen. Het is de eerste grote release sinds versie 1.7.0 in 2016.

Dit nieuws markeert een belangrijke mijlpaal in de vooruitgang van PrestaShop, aangezien PrestaShop 1.7.0 de eerste substantiële update was die meer dan 5 jaar terug werd uitgegeven.

Hoewel PrestaShop 8.0 veel nieuwe mogelijkheden heeft, zullen de meeste PrestaShop 1.7 thema’s compatibel blijven met oudere thema’s. Deze nieuwe versie bevat een verscheidenheid aan spannende updates en verbeteringen.

Het is belangrijk op te merken dat PrestaShop 8 een nieuwe grote versie is. Hoewel dit eerder een evolutie dan een revolutie is, zijn er een paar softwarecode aanpassingen die een opmerkelijke impact zullen hebben.

Met PrestaShop’s technologie en gebruikerservaring verbeteringen, markeert deze release een spannende stap voorwaarts in onze vooruitgang als topspeler in de eCommerce industrie. Bent u benieuwd hoe deze updates de ervaring van uw gebruikers met PrestaShop zullen verbeteren?

Deze nieuwe versie bevat updates van onze interface, verbeterde beveiligingsmaatregelen, verbeterde e-commerce mogelijkheden en verbeterde prestaties dankzij het bijgewerkte Symfony framework. Het bevat ook een vernieuwd thema ontworpen voor betere toegankelijkheid en mobiele optimalisatie.

Deze nieuwe versie bevat meer dan 170 fixes, verbeteringweben en nieuwe functies om de tekortkomingen in de vorige versies aan te pakken. Dit omvat aanpassingen aan verschillende interne componenten en het verwijderen van vele componenten die te oud en verouderd zijn.

PrestaShop 8 nieuwe functies en updates

  • Meer dan 170 Bug Fixes
  • Compatibel met Php 8.1
  • Verbeterde Experimentele Product Pagina
  • Bijgewerkte bibliotheken, inclusief Symfony 4.4
  • Beveiliging
PrestaShop-8.0

Moet ik onmiddelijk upgraden naar de nieuwste versie?

Zoals met elke grote update, zijn er een paar factoren om te overwegen voordat u besluit om de software onmiddellijk te upgraden. Ons team test elke nieuwe versie grondig voor de release, maar het is cruciaal om ervoor te zorgen dat alle noodzakelijke plugins en add-ons die u gebruikt voor uw online winkel ook compatibel zijn met de nieuwe versie.

Ja, we raden aan om alle eerdere versies sinds Prestashop 1.7 te upgraden. Dat gezegd hebbende, PrestaShop 8.0 biedt verschillende spannende nieuwe functies en verbeteringen in prestaties, veiligheid en gebruikerservaring, dus we raden u aan snel te upgraden.

Deze robuuste Prestashop versie kan een aanzienlijk aantal klanten tevredenstellen terwijl ook de verkoop groeit. Als u op zoek bent naar een PrestaShop supportteam of een Prestashop upgrade specialist voor een upgrade voor uw site, kunt u contact opnemen met onze experts bij Zedrox.

Ons PrestaShop ondersteuningsteam is altijd beschikbaar om u te helpen met vragen of problemen tijdens het overgangsproces. Neem vandaag nog contact op met ons ondersteuningsteam.