Webshop Laten Maken

Een Nieuwe webshop laten bouwen bij een eCommerce specialist die zich in uw producten en uw doelgroep verdiept.

Ontvang een vrijblijvende offerte!

Professionele Webshop laten maken

Een robuuste eCommerce website dient als de fundering van uw online retail bedrijf. Als u samenwerkt met Zedrox, werkt u met professionele eCommerce webshop ontwikkelaars die gepassioneerd zijn over high-performance eCommerce architecturen en conversie-gedreven UI's. Tegen de tijd dat we ons in 2017 begonnen te ontwikkelen als een eCommerce ontwikkelingsbedrijf, was Zedrox al een betrouwbare leverancier van ecommerce webshop ontwikkelingsdiensten. Het geeft onze klanten een enorm voordeel van het inhuren van een team met uitgebreide technische intelligentie en een creatieve mindset.

Wij begrijpen dat een website het hart is van een digitaal bedrijf. Dat is waarom onze eCommerce website ontwikkeling diensten zorgen voor de beste standaard functies en functionaliteiten, terwijl de resterende wendbaar en aanpasbaar zijn. Wij zijn e-commerce specialisten in het ontwikkelen van volledig op maat gemaakte winkels die overeenkomen met uw unieke merkstem en u helpen een solide merk autoriteit te vestigen.

De combinatie van onze eCommerce webdesigndiensten, samen met jarenlange eCommerce ervaring, maakt ons de go-to keuze voor uw volgende webshop ontwikkelingsproject.

Het juiste e-commerceplatform vinden

Zedrox is altijd al een toonaangevende eCommerce website-ontwikkelingsbureau in Nederland geweest. Onze eCommerce website-ontwikkelingsdiensten onderscheiden zich van anderen omdat wij begrijpen hoe essentieel het is om uniek te zijn in deze zeer concurrerende digitale handel-industrie. Al onze e-commerce websites zijn gebouwd op de top van de meest populaire e-commerce platform (en). Wij bieden aangepaste e-commerce website-ontwikkeling diensten met deze wereldwijd gerenommeerde platforms als onze tech basis. Met een toegewijd team voor elk specifiek platform, zullen we uw online bedrijf succesvol te maken door je te helpen groeien binnen deze platforms 'piek potentieel, getagd samen met onze professionele digitale marketingdiensten. Webshop laten maken tegen lage kosten? Contacteer ons nu!

Adobe Commerce Magento

Adobe Commerce Magento

Adobe Commerce Magento is een van 's werelds meest populaire eCommerce platformen. Zedrox's in-house team van gecertificeerde Magento 2 ontwikkelaars beheerst zowel de Community als de Enterprise edities van Magento. Met jaren ervaring in het ontwikkelen van Magento eCommerce sites, creëren we snelle, SEO geoptimaliseerde, gebruiksvriendelijke en winst-verzekerde eCommerce winkels aangedreven met de beste Adobe's functies.

Lees meer
PrestaShop

PrestaShop webshop

Een start-up vriendelijk platform bekend voor het aanbieden van duizenden gratis extensies, thema's, plug-ins en add-ons, PrestaShop is een integraal onderdeel van onze e-commerce oplossing diensten. Ons team van gecertificeerde PrestaShop ontwikkelaars maakt op de juiste manier gebruik van PrestaShop's krachtige Symfony architectuur om dynamische webwinkels te bouwen die voldoen aan uw unieke merkstem en een consistente ROI genereren. Een professionele webshop laten maken begint hier

Lees meer
Shopify Webshop

Shopify webshop

Shopify biedt bedrijven de mogelijkheid om te schalen en hun potentieel te maximaliseren. Het ervaren team van Zedrox Shopify ontwikkelaars bouwt visueel aantrekkelijke en efficiënte online winkels met strategisch ontworpen gebruikersnavigatie en dynamische responsiviteit. Onze Shopify winkels helpen u de volledige capaciteit van uw producten en diensten te ontsluiten.

Lees meer

Webshop laten maken binnen Nederland? Top eCommerce developers zijn slechts een telefoontje verwijderd!

Laat uw vraag achter en laat ze contact met u opnemen!

Laten we praten

Waarom kiezen voor een webshop van Zedrox

 • 5+ jaren aan ervaring

  We hebben geleerd, verbeterd, en geëvolueerd tot de top eCommerce development experts van Nederland. De kwaliteit van ons werk spreekt voor onze ervaring. Begin nu met een eigen webshop laten bouwen tegen een lage prijs!

 • Gecertificeerde eCommerce ontwikkelaars

  Onze eCommerce ontwikkelaars zijn gekwalificeerd, voortdurend door ons opgeleid en officieel gecertificeerd door 's werelds beste eCommerce software aanbieders.

 • Wij ondersteunen u tot het einde

  Wij zijn eCommerce beoefenaars gewend aan het produceren van hoge kwaliteit digitale producten die zijn verzekerd door 30 dagen gratis ondersteuning en onderhoud als, in het zeldzame geval, een probleem zich voordoet...

 • Succes Gedreven Winkels

  Zoekmachine optimalisatie, aantrekkelijke UX, veilige servers, mobiele vriendelijkheid - wij zijn thuis in alle moderne eCommerce ontwikkelingspraktijken om resultaat- en succes gedreven webshops te creëren.

 • Bekwaam in maatwerk

  Welk platform u ook kiest, wij begrijpen de online shopping markt. Wij zijn bedreven in het ontwikkelen van volledig op maat gemaakte oplossingen voor uw eCommerce winkels en websites.

 • Volledige Workflow Transparantie

  Zedrox volgt een agile ontwikkelingsaanpak, houdt haar klanten betrokken, en werkt met behoud van absolute workflow transparantie door middel van professionele projectmanagement tools - Basecamp, Trello, TeamWork, en Skype.

Wilt u ons recente werk zien?

We hebben een uitstekende reputatie voor het leveren van een groot aantal succesvolle eCommerce winkels. Voor meer informatie verzoeken wij u om onze portfolio te bekijken of contact met ons op te nemen.

Agoragreek

Agora, opgericht in 2012, is de eerste in Schotland

Lees verder
De Oude Tijd

Sigarenwinkel De Oude Tijd is al meer dan 85 jaar een

Lees verder
Mazeix

Met een collectie van de beste internationale merken

Lees verder
Furniture4yourhome

Met een fantastisch assortiment van het allerbeste dennen hout

Lees verder
Glasboertje

De eerste online webshop in Nederland die glasproducten

Lees verder
Scalenbeak

Scale N Beak is gespecialiseerd in accessoires voor

Lees verder
Ryanthomas

Lees verder

Wilt u ons recente werk zien?

We hebben een uitstekende reputatie voor het leveren van een groot aantal succesvolle eCommerce winkels. Voor meer informatie verzoeken wij u om onze portfolio te bekijken of contact met ons op te nemen.

Veelgestelde vragen over onze eCommerce web-ontwikkelingsdiensten

Biedt u op maat gemaakte eCommerce website-ontwerpen en ontwikkeling-oplossingen?

Ja, dat doen wij. Wij hebben een team van deskundige ontwikkelaars die een eCommerce website kunnen maken die perfect is voor uw zakelijke behoeften. We werken met uw merkrichtlijnen en creëren een visie om een unieke website te ontwikkelen die de persoonlijkheid en unieke verkoopvoorstellen van uw bedrijf weergeeft.

Wat is het beste platform en content managementsysteem voor eCommerce?

Elk platform dat aan uw eisen voldoet en een geweldige gebruikerservaring biedt, is het beste. Echter, Magento en PrestaShop zijn beide open-source platforms die meer flexibiliteit en maatwerk mogelijk maken, terwijl WooCommerce een meer gebruiksvriendelijk platform is dat perfect is voor kleinere bedrijven. Ons team van ontwikkelaars heeft ervaring met alle drie de platforms en kan u helpen bij het kiezen van de beste voor uw online winkel.

Hoeveel gaat een eCommerce webshop laten maken kosten?

De kosten van een eCommerce website kan variëren afhankelijk van verschillende factoren, waaronder ontwikkelingstijd en complexiteit. Toch bieden wij een reeks van eCommerce webdesign en ontwikkelings- pakketten vanaf 35 euro per uur.

Zal mijn eCommerce website responsive zijn en zich aanpassen aan alle mobiele apparaten?

Ja. Mobiele webverkopen nemen toe; daarom is het meer dan ooit essentieel om een mobiel-geoptimaliseerde eCommerce site te hebben. Elke website die wij ontwikkelen is responsive en mobiel-vriendelijk, zodat uw aanwezigheid op het web geoptimaliseerd is voor alle gebruikers.

Ik heb een bestaande onlinebedrijfswebsite. Kunnen jullie die upgraden?

Ja! Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van aangepaste eCommerce websitedesign en website-ontwikkeling, dus we kunnen werken met uw bestaande website en deze upgraden om aan uw eisen te voldoen. Bijvoorbeeld, Magento 1 werd onlangs met pensioen gestuurd door Magento, dus ons team kan u helpen uw Magento website te upgraden naar het nieuwste Magento 2 platform.

Is zoekmachine optimalisatie (SEO) opgenomen als onderdeel van de eCommerce websiteontwikkeling?

Elke eCommerce website die we maken is gebouwd om SEO het beste bereiken. Tijdens de ontwikkeling, doen we er alles aan om uw site te helpen goed te scoren in de zoekmachine resultaten pagina's, en het creëren van een solide SEO-basis. Veel van onze websites zijn goed vanaf het begin, maar we raden een eCommerce SEO-strategie om concurrerende zoekwoorden te bereiken.

Welke van deze e-commerce platforms zou het beste zijn voor mijn bedrijf? Hoe kan ik aan de slag en een winstgevend bedrijf opzetten! Kan Zedrox adviseren?

Geen zorgen. Wij hebben ervaren adviseurs die u één op één kunnen adviseren. Zij zullen zorgvuldig luisteren naar de eisen van uw ecommerce project en u vervolgens alles uitleggen wat u moet weten over commerce oplossingen, ons ecommerce ontwikkelingsproces, geweldige ecommerce winkelattributen, klantenservice ervaring, SEO-praktijken, wat een e commerce succes brengt, website prestaties, merkpersoonlijkheid, organisch verkeer, en alles wat digitaal is. Van het selecteren tot het organiseren tot het uitvoeren, Zedrox belooft uw betrouwbare eCommerce business oplossings partner te zijn.

Wij zijn uw all-inclusive eCommerce ontwikkelings-bedrijf

Wat heeft een bedrijf nodig om te slagen in deze digitale ruimte? Is digitale transformatie genoeg? Is eCommerce websiteontwikkeling voldoende? Niet echt. Een bedrijf heeft een deskundige oplossingspartner nodig. Een ervaren professional die begrijpt hoe deze online marktplaatsen functioneren, hoe de psychologie van de koper precies werkt, en welke belangrijke diensten uw merk moet opnemen om de klantenbinding te verhogen. U in het algemeen, heeft een commandant nodig die u van tijd tot tijd kan helpen met het verbeteren van de gebruikersinterface van uw webshop, landingspagina's, productpagina's, e-mail marketingstrategieën, opkomende technische trends en u kan begeleiden over hoe deze te benutten. Zedrox zal verheugd zijn om uw eCommerce oplossingen partner te zijn en deze verantwoordelijkheid op zich te nemen. Ons in-house eCommerce web development team van experts, digitale marketeers, consultants, en gecertificeerde ingenieurs, zal u helpen een merk op te zetten, niet alleen een online verkoopbedrijf. Als u denkt dat u er klaar voor bent, laten we het dan over zaken hebben.

Wat zeggen onze klanten?

Onze nieuwste blog

Een exclusieve opslagplek voor de nieuwste eCommerce content, inclusief trends, nieuws, artikelen, inzichten en nog veel meer.