Professionele Webshop laten maken

Een robuuste eCommerce website dient als de fundering van uw online retail bedrijf. Als u samenwerkt met Zedrox, werkt u met professionele eCommerce webshop ontwikkelaars die gepassioneerd zijn over high-performance eCommerce architecturen en conversie-gedreven UI's. Tegen de tijd dat we ons in 2017 begonnen te ontwikkelen als een eCommerce ontwikkelingsbedrijf, was Zedrox al een betrouwbare leverancier van ecommerce webshop ontwikkelingsdiensten. Het geeft onze klanten een enorm voordeel van het inhuren van een team met uitgebreide technische intelligentie en een creatieve mindset.

Wij begrijpen dat een website het hart is van een digitaal bedrijf. Dat is waarom onze eCommerce website ontwikkeling diensten zorgen voor de beste standaard functies en functionaliteiten, terwijl de resterende wendbaar en aanpasbaar zijn. Wij zijn e-commerce specialisten in het ontwikkelen van volledig op maat gemaakte winkels die overeenkomen met uw unieke merkstem en u helpen een solide merk autoriteit te vestigen.

De combinatie van onze eCommerce webdesigndiensten, samen met jarenlange eCommerce ervaring, maakt ons de go-to keuze voor uw volgende webshop ontwikkelingsproject.

Het juiste e-commerceplatform vinden

Zedrox is altijd al een toonaangevende eCommerce website-ontwikkelingsbureau in Nederland geweest. Onze eCommerce website-ontwikkelingsdiensten onderscheiden zich van anderen omdat wij begrijpen hoe essentieel het is om uniek te zijn in deze zeer concurrerende digitale handel-industrie. Al onze e-commerce websites zijn gebouwd op de top van de meest populaire e-commerce platform (en). Wij bieden aangepaste e-commerce website-ontwikkeling diensten met deze wereldwijd gerenommeerde platforms als onze tech basis. Met een toegewijd team voor elk specifiek platform, zullen we uw online bedrijf succesvol te maken door je te helpen groeien binnen deze platforms 'piek potentieel, getagd samen met onze professionele digitale marketingdiensten. Webshop laten maken tegen lage kosten? Contacteer ons nu!

Adobe Commerce Magento

Adobe Commerce Magento

Adobe Commerce Magento is een van 's werelds meest populaire eCommerce platformen. Zedrox's in-house team van gecertificeerde Magento 2 ontwikkelaars beheerst zowel de Community als de Enterprise edities van Magento. Met jaren ervaring in het ontwikkelen van Magento eCommerce sites, creëren we snelle, SEO geoptimaliseerde, gebruiksvriendelijke en winst-verzekerde eCommerce winkels aangedreven met de beste Adobe's functies.

PrestaShop

PrestaShop webshop

Een start-up vriendelijk platform bekend voor het aanbieden van duizenden gratis extensies, thema's, plug-ins en add-ons, PrestaShop is een integraal onderdeel van onze e-commerce oplossing diensten. Ons team van gecertificeerde PrestaShop ontwikkelaars maakt op de juiste manier gebruik van PrestaShop's krachtige Symfony architectuur om dynamische webwinkels te bouwen die voldoen aan uw unieke merkstem en een consistente ROI genereren. Een professionele webshop laten maken begint hier

Shopify Webshop

Shopify webshop

Shopify biedt bedrijven de mogelijkheid om te schalen en hun potentieel te maximaliseren. Het ervaren team van Zedrox Shopify ontwikkelaars bouwt visueel aantrekkelijke en efficiënte online winkels met strategisch ontworpen gebruikersnavigatie en dynamische responsiviteit. Onze Shopify winkels helpen u de volledige capaciteit van uw producten en diensten te ontsluiten.

Webshop laten maken binnen Nederland? Top eCommerce developers zijn slechts een telefoontje verwijderd!

Laat uw vraag achter en laat ze contact met u opnemen!

Waarom kiezen voor een webshop van Zedrox

 • 5+ jaren aan ervaring

  5+ jaren aan ervaring

  We hebben geleerd, verbeterd, en geëvolueerd tot de top eCommerce development experts van Nederland. De kwaliteit van ons werk spreekt voor onze ervaring. Begin nu met een eigen webshop laten bouwen tegen een lage prijs!

 • Gecertificeerde eCommerce ontwikkelaars

  Gecertificeerde eCommerce ontwikkelaars

  Onze eCommerce ontwikkelaars zijn gekwalificeerd, voortdurend door ons opgeleid en officieel gecertificeerd door 's werelds beste eCommerce software aanbieders.

 • Wij ondersteunen u tot het einde

  Wij ondersteunen u tot het einde

  Wij zijn eCommerce beoefenaars gewend aan het produceren van hoge kwaliteit digitale producten die zijn verzekerd door 30 dagen gratis ondersteuning en onderhoud als, in het zeldzame geval, een probleem zich voordoet...

 • Succes Gedreven Winkels

  Succes Gedreven Winkels

  Zoekmachine optimalisatie, aantrekkelijke UX, veilige servers, mobiele vriendelijkheid - wij zijn thuis in alle moderne eCommerce ontwikkelingspraktijken om resultaat- en succes gedreven webshops te creëren.

 • Bekwaam in maatwerk

  Bekwaam in maatwerk

  Welk platform u ook kiest, wij begrijpen de online shopping markt. Wij zijn bedreven in het ontwikkelen van volledig op maat gemaakte oplossingen voor uw eCommerce winkels en websites.

 • Volledige Workflow Transparantie

  Volledige Workflow Transparantie

  Zedrox volgt een agile ontwikkelingsaanpak, houdt haar klanten betrokken, en werkt met behoud van absolute workflow transparantie door middel van professionele projectmanagement tools - Basecamp, Trello, TeamWork, en Skype.

Wil je ons laatste werk bekijken?

We hebben een groot scala aan projecten afgerond. Bekijk ons portfolio voor een greep van ons werk.

Baggies

Baggies

Baggies heeft een verwijzingssysteem geïntroduceerd om gebruikers te helpen een Baggy NFT te verdienen terwijl ze werken aan het bouwen van het beste crypto-netwerk. Om dit proces te vergemakkelijken, deed Baggies een beroep op de expertise van ons team van specialisten om hun statische HTML & CSS-website te migreren naar een dynamischer platform met behulp van de geavanceerde technologie van React Js. Onze experts bij Zedrox deden backend-ontwikkeling op Mongo DB & Node Js.

Daarnaast leverden we Auth-installatieservices, waaronder Wallet Connect, Twitter Login en Discord, allemaal afgehandeld door onze ervaren professionals. Onze toegewijde specialisten zorgden ervoor dat het project met de grootst mogelijke aandacht en zorg werd behandeld. We zijn er trots op deel uit te hebben gemaakt van dit spannende project en kijken ernaar uit om met Baggies samen te werken aan toekomstige inspanningen.

Refari

Refari- React native Ontwikkeling

Refari, gevestigd in Sydney, Australië, is een online platform dat een naadloze suite van digitale tools biedt, speciaal ontworpen voor recruiters en wervingsbureaus. Met de meest krachtige vacaturebank op de markt, combineert Refari een reeks van cross-functionele recruitment technologieën in een enkel platform.

Het werven van de juiste kandidaat kan voor sommige organisaties een gedoe zijn. Als het al geen gedoe is, dan is het ongetwijfeld een tijdrovend proces. Refari overbrugt de kloof tussen getalenteerde bronnen en groeiende organisaties door middel van haar geavanceerde recruitment widget en tools. Refari had al een solide klantenbestand en had Zedrox JavaScript-professionals nodig om de architectuur van hun website-widget opnieuw te ontwerpen voor een optimale werking. Deze widget biedt een set van waardevolle tools om profielen van geschikte kandidaten te verzamelen, een shortlist van kandidaten op te stellen en het recruitment proces te automatiseren.

Afss

AFSS

De AFSS Portal is speciaal ontworpen om Strata Managers, Building Managers en Facility Managers te helpen bij het beheren van tal van gebouwen met behulp van de AFSS-methode. Het eenvoudig te gebruiken dashboard maakt het mogelijk om het hele AFSS-indieningsproces te volgen en te automatiseren, waardoor elke keer op tijd taken worden voltooid.

Het Zedrox-team heeft dit portaal van de grond af aan ontwikkeld. Het is ontworpen om meerdere gebruikers een op status gebaseerd platform te bieden. Onze specialisten hebben een reeks functionaliteiten opgenomen, d.w.z. gegevensuitbreiding, meerdere transacties beheren, communiceren met belanghebbenden, 24 uur per dag gemakkelijke toegang, documenten veilig opslaan, wetgevingsupdates, alle mijlpalen bijhouden, extra onderhoud van gebouwen en aanvraagproces in elke fase.

Early Aceess

Early Access

Onze klant, Early Access, zocht technische partners die hun website konden maken en de vereiste integraties konden aanpassen aan de moderne normen. Hun verzoek omvatte een Web3-compatibel NFT-platform en een promotionele verlanglijstontwikkeling met betrekking tot de coördinatie van e-mail, portemonnee-ID en de geverifieerde Twitter-volgers.

Om de onderneming van onze klant te beschermen, namen de professionals van Zedrox de verantwoordelijkheid op zich om een NFT-platform te ontwerpen dat compatibel is met Cryptocurrency, dat het oorspronkelijke websiteontwerp dat ons werd gepresenteerd zou kunnen overtreffen.

Veelgestelde vragen over onze eCommerce web-ontwikkelingsdiensten

Biedt u op maat gemaakte eCommerce website-ontwerpen en ontwikkeling-oplossingen?

Ja, dat doen wij. Wij hebben een team van deskundige ontwikkelaars die een eCommerce website kunnen maken die perfect is voor uw zakelijke behoeften. We werken met uw merkrichtlijnen en creëren een visie om een unieke website te ontwikkelen die de persoonlijkheid en unieke verkoopvoorstellen van uw bedrijf weergeeft.

Wat is het beste platform en content managementsysteem voor eCommerce?

Elk platform dat aan uw eisen voldoet en een geweldige gebruikerservaring biedt, is het beste. Echter, Magento en PrestaShop zijn beide open-source platforms die meer flexibiliteit en maatwerk mogelijk maken, terwijl WooCommerce een meer gebruiksvriendelijk platform is dat perfect is voor kleinere bedrijven. Ons team van ontwikkelaars heeft ervaring met alle drie de platforms en kan u helpen bij het kiezen van de beste voor uw online winkel.

Hoeveel gaat een eCommerce webshop laten maken kosten?

De kosten van een eCommerce website kan variëren afhankelijk van verschillende factoren, waaronder ontwikkelingstijd en complexiteit. Toch bieden wij een reeks van eCommerce webdesign en ontwikkelings- pakketten vanaf 35 euro per uur.

Zal mijn eCommerce website responsive zijn en zich aanpassen aan alle mobiele apparaten?

Ja. Mobiele webverkopen nemen toe; daarom is het meer dan ooit essentieel om een mobiel-geoptimaliseerde eCommerce site te hebben. Elke website die wij ontwikkelen is responsive en mobiel-vriendelijk, zodat uw aanwezigheid op het web geoptimaliseerd is voor alle gebruikers.

Ik heb een bestaande onlinebedrijfswebsite. Kunnen jullie die upgraden?

Ja! Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van aangepaste eCommerce websitedesign en website-ontwikkeling, dus we kunnen werken met uw bestaande website en deze upgraden om aan uw eisen te voldoen. Bijvoorbeeld, Magento 1 werd onlangs met pensioen gestuurd door Magento, dus ons team kan u helpen uw Magento website te upgraden naar het nieuwste Magento 2 platform.

Is zoekmachine optimalisatie (SEO) opgenomen als onderdeel van de eCommerce websiteontwikkeling?

Elke eCommerce website die we maken is gebouwd om SEO het beste bereiken. Tijdens de ontwikkeling, doen we er alles aan om uw site te helpen goed te scoren in de zoekmachine resultaten pagina's, en het creëren van een solide SEO-basis. Veel van onze websites zijn goed vanaf het begin, maar we raden een eCommerce SEO-strategie om concurrerende zoekwoorden te bereiken.

Welke van deze e-commerce platforms zou het beste zijn voor mijn bedrijf? Hoe kan ik aan de slag en een winstgevend bedrijf opzetten! Kan Zedrox adviseren?

Geen zorgen. Wij hebben ervaren adviseurs die u één op één kunnen adviseren. Zij zullen zorgvuldig luisteren naar de eisen van uw ecommerce project en u vervolgens alles uitleggen wat u moet weten over commerce oplossingen, ons ecommerce ontwikkelingsproces, geweldige ecommerce winkelattributen, klantenservice ervaring, SEO-praktijken, wat een e commerce succes brengt, website prestaties, merkpersoonlijkheid, organisch verkeer, en alles wat digitaal is. Van het selecteren tot het organiseren tot het uitvoeren, Zedrox belooft uw betrouwbare eCommerce business oplossings partner te zijn.

Wij zijn uw all-inclusive eCommerce ontwikkelings-bedrijf

Wat heeft een bedrijf nodig om te slagen in deze digitale ruimte? Is digitale transformatie genoeg? Is eCommerce websiteontwikkeling voldoende? Niet echt. Een bedrijf heeft een deskundige oplossingspartner nodig. Een ervaren professional die begrijpt hoe deze online marktplaatsen functioneren, hoe de psychologie van de koper precies werkt, en welke belangrijke diensten uw merk moet opnemen om de klantenbinding te verhogen. U in het algemeen, heeft een commandant nodig die u van tijd tot tijd kan helpen met het verbeteren van de gebruikersinterface van uw webshop, landingspagina's, productpagina's, e-mail marketingstrategieën, opkomende technische trends en u kan begeleiden over hoe deze te benutten. Zedrox zal verheugd zijn om uw eCommerce oplossingen partner te zijn en deze verantwoordelijkheid op zich te nemen. Ons in-house eCommerce web development team van experts, digitale marketeers, consultants, en gecertificeerde ingenieurs, zal u helpen een merk op te zetten, niet alleen een online verkoopbedrijf. Als u denkt dat u er klaar voor bent, laten we het dan over zaken hebben.

Google Review

Wat zeggen onze klanten?

Lees over de ervaringen van onze klanten en verkrijg waardevolle inzichten in de betrouwbare samenwerking die Zedrox tot de dag van vandaag heeft opgebouwd

Commas orange Commas white

Ik ben zeer tevreden over mijn ervaring met Zedrox. Als klant zocht ik naar een betrouwbaar en professioneel bedrijf, en Zedrox heeft aan al mijn verwachtingen voldaan. Het communicatieteam was responsief en vriendelijk, en ik werd voortdurend op de hoogte gehouden van de voortgang. Ze begrepen mijn behoeften en leverden een op maat gemaakte oplossing van hoge kwaliteit. Ze waren deskundig en bekwaam in hun vakgebied, en de resultaten waren indrukwekkend. Ze hielden zich strikt aan deadlines en budgetten, wat me veel vertrouwen gaf. Kortom, Zedrox is een uitstekend bedrijf dat ik ten zeerste aanbeveel.

Giovanni p

Commas orange Commas white

Wat ik het meest indrukwekkend en uniek vond aan dit bedrijf was hun vermogen om op een uitzonderlijke manier te luisteren naar onze behoeften en deze te vertalen naar een op maat gemaakte oplossing. Ze begrepen niet alleen onze visie, maar wisten deze ook te overtreffen met hun expertise en creativiteit. Bovendien was hun toewijding aan klanttevredenheid opmerkelijk, met een voortdurende ondersteuning.

Dylano V

Commas orange Commas white

In mijn webshop (niet door Zedrox gebouwd) zat een probleem met de orderbevestiging. Zedrox heeft het snel gevonden en op kunnen lossen, terwijl ik er al dagen naar heb lopen zoeken. De prijs voor het oplossen viel me ook reuze mee!

Daniel van den Akker

Commas orange Commas white

Ik wilde mijn webshop upgraden naar de nieuwste Magento versie. Ze hielpen ons met de installatie van de upgrade tegen een betaalbare prijs. Zeer tevreden.

Robin Bello

Commas orange Commas white

Mijn webwinkel is tot volle tevreden vernieuwd, middels een professioneel team met een vriendelijke communicatie.

Anja van de Sande

Commas orange Commas white

Accountmanager gesproken, hele aardige gast. Ben super goed geholpen!

Linda Janssen