Op zoek naar een developer?

Zedrox is de perfecte plek om jouw zoektocht te beginnen. Ons team heeft ervaren PrestaShop Developers met uitgebreide kennis van het platform. We zijn trots op het creëren van goed presterende oplossingen door onze uitgebreide skills in PrestaShop. Onze developers benaderen elk project met groei gerichte mindset, waardoor jouw bedrijf het concurrentievoordeel krijgt dat het nodig heeft om uit te blinken in de markt. Met onze technische vaardigheden kunnen de developers van Zedrox jouw e-commerce winkel naar een hoger niveau tillen.

Waarom PrestaShop-developers van Zedrox inhuren?

PrestaShop-developers bij Zedrox hebben aanzienlijke ervaring in eCommerce-development. Onze gecertificeerde experts zijn goed thuis in dit open-source eCommerce CMS en kunnen oplossingen bieden voor bedrijven van elke omvang. Of het nu gaat om de PrestaShop-thema-development, aangepaste module-development, upgrades, technisch onderhoud, prestatie-optimalisatie of ondersteuning na de lancering. Onze PrestaShop-specialisten zijn deskundig genoeg om een 360-graden development oplossing te bieden.Wij bieden:

Ervaren developers, op basis van jouw wensen

Lokaal Nederlandstalig Account Management Team.

Flexibele contracten.

Directe toegang tot de developer

Transparante en duidelijke communicatie.

Eenvoudig team op- en afschalen.

Stappenplan

Heb je een gecertificeerde PrestaShop developer nodig voor jouw eCommerce bedrijf? Ga aan de slag met deze eenvoudige stappen!

Vertel ons de vaardigheden die je nodig hebt

Kies, onderzoek en selecteer de developer naar jouw keuze

Eerlijk en flexibel contract

Inwerk proces

Starten

Dani Bild

Wil je in contact komen met onze PrestaShop Specialisten? Laat mij je helpen.

Waar onze PrestaShop developers goed in zijn?

PrestaShop staat bekend als een van de beste eCommerce development platformen en helpt bedrijven bij hun digitale transformatie. Zedrox heeft een team van ervaren ingenieurs die over vaardigheden beschikken om jouw eCommerce-aanwezigheid te vergemakkelijken, waardoor gebruikers hun producten en diensten effectief kunnen verkopen. Onze PrestaShop specialisten hebben een grondige kennis van dit eCommerce-gebaseerde CMS. Met onze uitgebreide PrestaShop-ervaring zijn we trots op het ontwikkelen en leveren van premium development oplossingen. Ons team van developers blinkt uit in de doelgerichte implementatie tijdens de development van eCommerce-winkels, zodat jij de best behaalde resultaten ontvangt.

Developers goed icon

Dedicated developers die zich inzetten om een integraal onderdeel van jouw team te worden.

Developers goed icon

Ervaren PrestaShop developers uitgerust met de nieuwste technische kennis.

Developers goed icon

Mogelijkheid om snel te starten.

Developers goed icon

Directe communicatie via chat/ bellen/ e-mails.

Developers goed icon

Dagelijkse werkrapporten via projectmanagementtools zoals Slack, JIRA, Basecamp, enz.

Developers goed icon

Samenwerken met developers met verschillende technische achtergronden.

Developers goed icon

Persoonlijke ontmoeting met de PrestaShop-developer.

Developers goed icon

Toegang tot een gratis proefperiode van 20-40 uur met een van onze developers.

Wil je ons laatste werk bekijken?

We hebben een groot scala aan projecten afgerond. Bekijk ons portfolio voor een greep van ons werk.

Baggies

Baggies

Baggies heeft een verwijzingssysteem geïntroduceerd om gebruikers te helpen een Baggy NFT te verdienen terwijl ze werken aan het bouwen van het beste crypto-netwerk. Om dit proces te vergemakkelijken, deed Baggies een beroep op de expertise van ons team van specialisten om hun statische HTML & CSS-website te migreren naar een dynamischer platform met behulp van de geavanceerde technologie van React Js. Onze experts bij Zedrox deden backend-ontwikkeling op Mongo DB & Node Js.

Daarnaast leverden we Auth-installatieservices, waaronder Wallet Connect, Twitter Login en Discord, allemaal afgehandeld door onze ervaren professionals. Onze toegewijde specialisten zorgden ervoor dat het project met de grootst mogelijke aandacht en zorg werd behandeld. We zijn er trots op deel uit te hebben gemaakt van dit spannende project en kijken ernaar uit om met Baggies samen te werken aan toekomstige inspanningen.

Refari

Refari- React native Ontwikkeling

Refari, gevestigd in Sydney, Australië, is een online platform dat een naadloze suite van digitale tools biedt, speciaal ontworpen voor recruiters en wervingsbureaus. Met de meest krachtige vacaturebank op de markt, combineert Refari een reeks van cross-functionele recruitment technologieën in een enkel platform.

Het werven van de juiste kandidaat kan voor sommige organisaties een gedoe zijn. Als het al geen gedoe is, dan is het ongetwijfeld een tijdrovend proces. Refari overbrugt de kloof tussen getalenteerde bronnen en groeiende organisaties door middel van haar geavanceerde recruitment widget en tools. Refari had al een solide klantenbestand en had Zedrox JavaScript-professionals nodig om de architectuur van hun website-widget opnieuw te ontwerpen voor een optimale werking. Deze widget biedt een set van waardevolle tools om profielen van geschikte kandidaten te verzamelen, een shortlist van kandidaten op te stellen en het recruitment proces te automatiseren.

Afss

AFSS

De AFSS Portal is speciaal ontworpen om Strata Managers, Building Managers en Facility Managers te helpen bij het beheren van tal van gebouwen met behulp van de AFSS-methode. Het eenvoudig te gebruiken dashboard maakt het mogelijk om het hele AFSS-indieningsproces te volgen en te automatiseren, waardoor elke keer op tijd taken worden voltooid.

Het Zedrox-team heeft dit portaal van de grond af aan ontwikkeld. Het is ontworpen om meerdere gebruikers een op status gebaseerd platform te bieden. Onze specialisten hebben een reeks functionaliteiten opgenomen, d.w.z. gegevensuitbreiding, meerdere transacties beheren, communiceren met belanghebbenden, 24 uur per dag gemakkelijke toegang, documenten veilig opslaan, wetgevingsupdates, alle mijlpalen bijhouden, extra onderhoud van gebouwen en aanvraagproces in elke fase.

Early Aceess

Early Access

Onze klant, Early Access, zocht technische partners die hun website konden maken en de vereiste integraties konden aanpassen aan de moderne normen. Hun verzoek omvatte een Web3-compatibel NFT-platform en een promotionele verlanglijstontwikkeling met betrekking tot de coördinatie van e-mail, portemonnee-ID en de geverifieerde Twitter-volgers.

Om de onderneming van onze klant te beschermen, namen de professionals van Zedrox de verantwoordelijkheid op zich om een NFT-platform te ontwerpen dat compatibel is met Cryptocurrency, dat het oorspronkelijke websiteontwerp dat ons werd gepresenteerd zou kunnen overtreffen.

Google Review

Wat zeggen onze klanten?

Lees over de ervaringen van onze klanten en verkrijg waardevolle inzichten in de betrouwbare samenwerking die Zedrox tot de dag van vandaag heeft opgebouwd

Commas orange Commas white

Ik ben zeer tevreden over mijn ervaring met Zedrox. Als klant zocht ik naar een betrouwbaar en professioneel bedrijf, en Zedrox heeft aan al mijn verwachtingen voldaan. Het communicatieteam was responsief en vriendelijk, en ik werd voortdurend op de hoogte gehouden van de voortgang. Ze begrepen mijn behoeften en leverden een op maat gemaakte oplossing van hoge kwaliteit. Ze waren deskundig en bekwaam in hun vakgebied, en de resultaten waren indrukwekkend. Ze hielden zich strikt aan deadlines en budgetten, wat me veel vertrouwen gaf. Kortom, Zedrox is een uitstekend bedrijf dat ik ten zeerste aanbeveel.

Giovanni p

Commas orange Commas white

Wat ik het meest indrukwekkend en uniek vond aan dit bedrijf was hun vermogen om op een uitzonderlijke manier te luisteren naar onze behoeften en deze te vertalen naar een op maat gemaakte oplossing. Ze begrepen niet alleen onze visie, maar wisten deze ook te overtreffen met hun expertise en creativiteit. Bovendien was hun toewijding aan klanttevredenheid opmerkelijk, met een voortdurende ondersteuning.

Dylano V

Commas orange Commas white

In mijn webshop (niet door Zedrox gebouwd) zat een probleem met de orderbevestiging. Zedrox heeft het snel gevonden en op kunnen lossen, terwijl ik er al dagen naar heb lopen zoeken. De prijs voor het oplossen viel me ook reuze mee!

Daniel van den Akker

Commas orange Commas white

Ik wilde mijn webshop upgraden naar de nieuwste Magento versie. Ze hielpen ons met de installatie van de upgrade tegen een betaalbare prijs. Zeer tevreden.

Robin Bello

Commas orange Commas white

Mijn webwinkel is tot volle tevreden vernieuwd, middels een professioneel team met een vriendelijke communicatie.

Anja van de Sande

Commas orange Commas white

Accountmanager gesproken, hele aardige gast. Ben super goed geholpen!

Linda Janssen

Veel gestelde vragen

Ik heb speciale PrestaShop development vereisten. Kan Zedrox hieraan voldoen?

Ja natuurlijk! We hebben PrestaShop-developers die gecertificeerd zijn door het platform zelf. Ze hebben veel kennis van geavanceerde programmeertalen en technologieën zoals PHP, JavaScript en HTML-CSS om aangepaste oplossingen te maken voor een PrestaShop winkel. Met onze expertise en bewezen staat van dienst kun je erop vertrouwen dat wij uitzonderlijke resultaten leveren die jouw online bedrijf helpen groeien.

Is PrestaShop een CMS of een framework?

PrestaShop is een open-source CMS (Content Management System) dat wordt gebruikt voor het ontwerpen en ontwikkelen van hoogwaardige eCommerce-webshops. Het CMS is gebouwd op het Symfony framework en geschreven in PHP. Het maakt gebruik van MySQL-technologie voor zijn activiteiten. Volgens de richtlijnen van het platform kan het worden uitgebreid op basis van jouw zakelijke behoeften. Het systeem is snel te installeren en bij te werken.

Hoeveel ervaring hebben jouw PrestaShop programmeurs in totaal?

Ons team bij Zedrox bestaat uit zeer bekwame en ervaren PrestaShop-experts die meer dan 5+ jaar ervaring hebben in het developen, ontwerpen, aanpassen en optimaliseren van online winkels. Onze dedicated developers werken nauw met je samen om jouw zakelijke vereisten te begrijpen, we bieden op maat gemaakte oplossingen die je helpen de doelen te bereiken. Met onze expertise in PrestaShop kun je er zeker van zijn dat jouw online winkel in veilige handen is.

Kun je sommige PrestaShop-modules handmatig installeren en configureren in mijn eCommerce-store?

Natuurlijk zijn onze PrestaShop-experts bekend met het installatieproces van de module van binnenuit. Ook zijn we bedreven in het zorgvuldig installeren van de gevraagde modules in jouw PrestaShop-store en deze te configureren voor optimale prestaties. Samen met ons team van experts vinden we de meest geschikte oplossing voor jouw webshop.

Onze nieuwste blog

We delen continue de laatste tech blogs, artikelen, nieuws en inzichten. Je kunt het hier lezen om jouw kennis naar het volgende niveau te brengen!