Grocery online

Tien manieren waarop Adobe Commerce Magento uw online winkel ondersteunt

Als u een online supermarktketen bent die op zoek is naar een manier om de verkoop te verhogen en gemak te bieden, dan is Magento Development het antwoord.

Sinds 2008 is het mogelijk om online boodschappen te doen. Er wordt voorspeld dat in 2023 53% van alle online aankopen eten en drinken zal zijn.

Dit betekent dat je je het niet kunt veroorloven om het voordeel van deze kans te vermijden en te zien hoe Magento kan helpen om uw bedrijf te laten groeien!

Online supermarkten hebben tegenwoordig vaak meer dan alleen boodschappen. Ze kunnen ook producten voor dieren of hardware-items aanbieden.

Dit maakt het essentieel om te overwegen welk platform in de toekomst schaalbaar is en het beste past bij uw behoeften en die van potentiële klanten. Met meer dan 120 beschikbare extensies van verschillende providers, is Adobe Commerce Magento marktleider.

Een onderzoek van Gartner bevestigt dat meer dan 61% van de consumenten hun onderzoeksproces op mobiele apparaten of tablets begint voordat ze naar een (online)winkel gaan. Het Magento eCommerce-platform is speciaal ontworpen voor deze sector, met functies die uw winkel efficiëntie nog meer verbeteren.

In dit artikel leest u alles wat u moet weten over hoe Magento uw online supermarkt kan laten slagen.

Dus, pak een kop koffie en lees waarom we zo zeker zijn van dit nieuwe populaire Adobe Commerce-product.

Inhoud

Magento bespaart je tijd en moeite

Magento stroomlijnt uw online supermarkt met tijdbesparende automatisering.

Artikelen worden aan de winkelwagen toegevoegd en de prijzen worden automatisch bijgewerkt, zonder dat u iets hoeft te doen. Dit betekent meer ruimte voor wat je graag doet.

Je kunt je nu concentreren op groeien in plaats van je zorgen te maken over het bijwerken van productgegevens. Daarnaast hoef je je geen zorgen te maken over het opnieuw configureren van de ‘’Staging modus’’, omdat het nieuwe producten blijft toevoegen terwijl ze live gaan en het ervoor zorgt dat alles up-to-date is met het oog op concurrentie trends.

Gepersonaliseerde winkelervaring

Magento helpt bij het verzorgen van uw bezoekers met en gepersonaliseerde online boodschappen ervaring die een tweezijdige winnende situatie creëert.

Bezoekers krijgen controle over elk aspect van hun aankoop, van artikel prijs filter tot categorieën. Verkopers verkrijgen nauwkeurige gegevens over de smaak, het gedrag en de voorkeur van de klanten voor betere advertenties.

Met de mogelijkheid om producten aan te passen aan hun behoeften, worden uw bezoekers geleidelijk uw trouwe klanten.

Voor u is dit een soepele manier om klantrelaties te versterken en verkoop -en conversiepercentages te verbeteren, met een koopervaring op maat.

Vestigt een verkopers- en merkreputatie

Magento is niet alleen een geweldige manier om uw boodschappen online te verkopen, maar ook om de reputatie op te bouwen van wie u bent en wat uw bedrijf te bieden heeft.

Bovendien biedt het een prachtig platform voor verkopers om met hun producten te pronken en op te vallen in de huidige markt. De beoordelingen die u ontvangt zullen helpen om verwachtingen te scheppen wanneer klanten iets online kopen.

Een gebruikerservaring is essentieel om uw merkkracht intact te houden, ook daar heeft Adobe voor gezorgd. Het heeft Magento afgestemd om kopers en verkopers een uitstekende browse omgeving te bieden.

Met functies zoals geautomatiseerde product updates die beide partijen op het goede spoor houden terwijl fouten in verzendinformatie of prijsvergelijkingen tussen concurrerende sites worden geminimaliseerd.

Magento doet dit door het intuïtieve ontwerp van afreken opties met één klik te combineren met gemakkelijk toegankelijke klantenservice tickets, zodat uw klanten zich bij elke stap tevreden voelen.

Zorgt ervoor dat uw online supermarkt mobiel blijft

Met Magento kan uw supermarkt een mobiele ervaring bieden die niet alleen aantrekkelijker is, maar ook gemakkelijker te navigeren. Het biedt intuïtieve lay-outs, waardoor gebruikers hun tijd op de site beter kunnen benutten en conversies kunnen verhogen met minder klikken.

Magento is geoptimaliseerd om tegemoet te komen aan de steeds veranderende behoeften van klanten met een consistente maar gewenste ervaring. Zelfs bij het browsen door verschillende apparaten zoals smartphones en tablets.

Geweldige prestaties en offline toegang via PWA

De Magento PWA is een intelligente manier om uw online supermarkt een unieke koopervaring te bieden. Zoals vermeld in hun whitepaper is het eerste voordeel: verbeterde laadsnelheden van pagina’s’. Dit maakt het makkelijker en gebruikers verlaten minder snel de site vanwege trage laadtijden of andere problemen zoals foutmeldingen.

Ten tweede geven ze aan dat dit meer omzet zal opleveren omdat mensen tegenwoordig snellere reacties van bedrijven willen. Ten derde worden de lagere conversiepercentages verbeterd aangezien de meeste klanten onmiddellijk iets verwachten. Magento speelt hierop in door pakkende deals en promoties te geven.

Wanneer onze gecertificeerde Magento ontwikkelaars van uw winkel een PWA-app maken, overtuigt het uw klanten om uw supermarkt op hun startpagina vast te pinnen en de advertentiekosten te verlagen. Over het algemeen zorgt PWA ervoor dat de belangrijkste functies zelfs offline of met een slechte internetverbinding werken.

Krasbestendige beveiliging

Het is makkelijk om in te zien waarom Magento een van de meest populaire e-commerce platforms ter wereld is. Het biedt uw supermarkt een robuust beveiligingssysteem dat de meeste hackpogingen kan detecteren en voorkomen. De verschillende functies zoals ‘multistore’ of het groeperen van meerdere winkels in één account, vermijden effectief risico’s en vergroten de efficiëntie van uw bedrijf.

Je website krijgt ook een extra laag als het tijd is om aankopen te doen. Alle transacties worden versleuteld met SSL-certificaten die ervoor zorgen dat alleen de betrokken klant ze online kan bekijken. Hierdoor wordt het hele proces veiliger.

Adobe heeft het ecosysteem van Magento verrijkt met verschillende tools die zijn ontworpen om uw klanten en bedrijfsgegevens te beschermen tegen bedreigingen zoals spam of ongeautoriseerde toegang door werknemers. Dit zou namelijk gevoelige informatie zoals creditcardnummers van klanten in gevaar kunnen brengen. Tegelijkertijd worden ze veilig opgeslagen achter firewallbescherming in Magento’s database oplossing: ‘Magento OS’.

Risicovrije module integratie van derden

Modules van derden voor e Commerce kunnen wonderen verrichten om de conversieratio van uw supermarkt te verhogen. Ze bieden een manier om contact te maken met klanten en hen te bieden wat ze willen, zonder te weten hoe het werkt.

Magento maakt een soepele integratie mogelijk van plug-ins en modules van derden die functies bieden die nooit in het oorspronkelijke systeem zijn ingebouwd. Bijvoorbeeld de betalingsverwerking of internationale verzendkosten, zodat u zich niet zorgen hoeft te maken over klanten uit andere landen.

Deze extensies bevorderen ook de bestaande productiviteit van uw online supermarkt. U krijgt er bijvoorbeeld tools voor om producten te beheren, waaronder het toevoegen van nieuwe of het bijwerken van bestaand informatie zoals SKU’s (stock-keeping units).

Bij Zedrox hebben we een toegewijd team van Magento gecertificeerde ontwikkelaars om modules van derden soepel in uw winkel te integreren zonder verlies van privacy gegevens, SEO-ranglijsten en verlies in omzet.

Verbluffende SEO

Magento is perfect voor zoekmachineoptimalisatie. Het kan uw website naar zijn rechtmatige positie brengen als een van de top tien resultaten van Google wanneer iemand zoekt op ‘Koop boodschappen online’.

Van het verbeteren van de sitesnelheid, het oplossen van problemen met de paginalay-out en het verwijderen van rommel die de downloadtijden vertraagt, zijn er veel manieren waarop u hiervan kunt profiteren.

De dagen van je website door Google Search Console halen zijn voorbij! U kunt nu eenvoudig producten per categorie groeperen, zodat zoekmachines precies weten waar ze op elke pagina van uw website moeten zijn.

Een andere is het gerelateerde linken, waarmee beheerders de URL’s van andere sites direct in hun eigen site kunnen toevoegen. Dit helpt het klantenbereik uit te breiden tot meer dan alleen Google zoekopdrachten.

Capaciteit om een groot aantal bestellingen te verwerken zonder te crashen

Magento is gebouwd op de juiste technologie om een enorm aantal bestellingen te verwerken. Naast het vermogen om meer dan 500.000  producten te ondersteunen, helpt het u snel bij het beheren ervan.

Waar andere e-Commerce ontwikkeling platforms zoals WooCommerce of Prestashop stotteren en zelfs crashen, handelt Magento de situatie kalm af. Daarnaast waarschuwt Magento uw ontwikkelingsteams als het tijd is om uw website hosting en database capaciteit op te schalen.

De innovatieve schaalbaarheid van Adobe in Magento geeft je altijd wat extra capaciteit. U kunt op elke moment overwegen om uw online supermarkt uit te breiden tot een online winkel met meerdere hulpprogramma’s. Hiervoor kunt u terecht bij onze ontwikkelaars.

Lucratieve promoties voor een hoge betrokkenheid

Magento is een uitstekend platform voor marketing. Hiermee kunt u niet alleen uw producten maken en beheren, maar het heeft ook veel functies die branding eenvoudiger maken.

Van logo’s tot aanmeldingsformulieren voor nieuwsbrieven. Dit draagt bij aan het aantrekken van nieuwe klanten of het behouden van oude klanten.

Slapende klanten kunnen opnieuw geactiveerd worden door Magento’s pushmeldingen, die uw klanten waarschuwen voor voorraad updates en ze bezighouden met promotiecodes en deals.

Magento’s loyaliteitsprogramma’s en win-back e-mails komen echter voort uit uw creativiteit.

Tot slot helpt Magento ook om de aandacht van uw online klanten te trekken door labels zoals ‘nieuw in ons assortiment’, ‘er zijn nog drie stuks over’ of ‘speciale aanbieding’.

Enkele succesvolle verhalen over online supermarkten met Adobe Commerce Magento

Burger King

De ‘King’ van alle fastfoodrestaurants is dé plek voor hamburgers, friet en shakes.

Wat was de uitdaging?

Burger King had moeite om een enorme hoeveelheid aangepaste bestellingen foutloos af te handelen. Ze hadden een schaalbaar platform nodig dat was gebouwd binnen robuuste beveiligingslagen.

De functies die Magento heeft ingeschakeld voor Burger King waren:

 • Transparante logistiek en tijdsmanagement.
 • Intelligente analyses om productiviteit en prestaties te meten.
 • Een efficiënt dashboard om aangepaste bestellingen te regelen zonder problemen.
 • Beveiligde betalings mogelijkhedenmet authentieke partner integraties.

Wat is hiermee behaald?

 • Een vlotte verwerking tot wel 1.000 bestellingen tegelijk!
 • 700 bovenliggende takkenin elkaar geïntegreerd.
 • De klanttevredenheid verbeterde met 92%.
 • Het bouncepercentagevan bezoekers daalde met 44%.

Ahmad Tea

Ahmead Teas heeft een van de meest elite assortimenten van thee en andere producten met fabrieken in zeven landen, waaronder China en Sri Lanka en een productie in 80 verschillende landen.

Wat was de uitdaging?

Ahmad Tea moest zijn CTR en klantbetrokkenheid verbeteren. Hoewel ze geweldige aanbiedingen hadden, hadden ze een efficiënt kanaal nodig om de juiste doelgroep te bereiken.

De functies die Magento heeft ingeschakeld bij Ahmad Tea waren:

 • Een PWA-winkel voor snelheid en mobiele gebruikerservaring.
 • Grafische pushmeldingen om de betrokkenheid van gebruikers te verbeteren.

Wat is hiermee behaald?

 • Een verhoogde merkloyaliteit.
 • Het klantacquisitie percentageverbeterde met 81%.

Verbeterde winkelervaring op alle soorten apparaten.