Professionele Magento Specialisten

Op zoek naar Magento experts die volledig uitgeruste eCommerce-winkels kunnen ontwikkelen om uw bedrijf nog beter te laten groeien? Laat Zedrox u hierbij helpen. We hebben al 5+ jaren ervaring met Magento commerce business, echter is het ontwikkelen van hoogwaardige eCommerce webshops niet alleen onze favoriet, maar ook waar we bekend om staan. Het Magento eCommerce-platform biedt al meer dan 12% van alle online retailwebshops, waaronder enkele populaire merken zoals Nestle, AsusTek, Jaguar en Liverpool. Het is een van de meest veelzijdige CMS om dynamische en gebruiksvriendelijke eCommerce-webshops te creëren.

Huur een gecertificeerde Magento developer van Zedrox in. getraind en gecertificeerd door Adobe ook voor hen om resultaatgerichte eCommerce-webshops te creëren. Ons jonge en dynamische team van Magento commerce javascript-developer(s) brainstormen over ideeën, analyseren wat er trending is, bespreken alles met de klanten en maken een gedetailleerde blauwdruk klaar om de workflow van het project te vergemakkelijken.

Het zijn creatieve en capabele professionals, waardoor u zich kunt concentreren op de groei van uw bedrijf en alle technische zaken op het gebied van webontwikkeling aan ons kunt overlaten. De Magento-gecertificeerde ontwikkelaars van Zedrox zijn vertrouwd met de Adobe Magento-cloudomgeving om alles voor uw Magento-webshop te regelen. Of het nu gaat om het ontwerpen van gebruiksvriendelijke Magento-thema's, het maken van voor zoekmachines geoptimaliseerde webpagina's of het integreren van meerdere betalingsgateways, onze Magento ontwikkelaars en backend-ontwikkelingsteam werken samen om ervoor te zorgen dat alles professioneel wordt gedaan om uw bedrijf te helpen slagen in het betreffende domein.

De expertise van onze gecertificeerde Magento developers

Elke Adobe Magento specialisten bij Zedrox is getraind om end-to-end Magento-ontwikkeloplossingen te leveren. Ze zijn bekwaam in het afhandelen van zelfs de meest complexe ontwikkelingsprojecten van concept tot oplevering. Of je nu aangepaste Magento-webontwikkeling, Magento-thema-ontwikkeling, aangepaste Magento-extensieontwikkeling, Magento-platformintegratie of Magento-winkeloptimalisatie nodig hebt, onze Magento commerce-cloudontwikkelaars kunnen het allemaal.

Omdat we al meer dan 5 jaar met Magento werken, zijn de meeste van onze developers ook actieve leden van de Magento-community. Ze delen consequent hun lessen en proberen nieuwe trends te begrijpen van andere Magento 2 ontwikkelaars die zich hebben aangesloten bij de Magento-community van over de hele wereld. Door deze aanpak blijven ze op de hoogte van de huidige en meest populaire plug-ins in de Magento-industrie die we onze klanten kunnen voorstellen om hun verkoop en rendement op investering te verhogen.


magento ontwikkelaar ser

Ontwerp en ontwikkeling van aangepast Magento-thema’s

magento ontwikkelaar ser

Ontwikkeling van Magento Custom Extensies

magento ontwikkelaar ser

Adobe Magento Enterprise-ontwikkelingen

magento ontwikkelaar ser

Magento 2 Systemen van derden, API-integratie en integratie van betalingsgateways

magento ontwikkelaar ser

Magento upgrades en migraties

magento ontwikkelaar ser

Magento 2 Store Performance optimalisaties

magento ontwikkelaar ser

Magento 2 SEO & Contentoptimalisaties

magento ontwikkelaar ser

Magento-ondersteuning, site-audit en technisch onderhoud

Wilt u deskundig advies over uw
Adobe Magento Development-project?

Praat met onze gecertificeerde Magento specialisten.

Laat ons u helpen

Wilt u ons recente werk zien?

We hebben een uitstekende reputatie voor het leveren van een groot aantal succesvolle eCommerce winkels. Voor meer informatie verzoeken wij u om onze portfolio te bekijken of contact met ons op te nemen.

Flash World

FKoop haar, schoonheids- en nagelbenodigdheden tegen

Lees verder
De BreiBoerderij

De BreiBoerderij is een online wolwinkel voor al uw breiwensen.

Lees verder
Blomson

Blomson, een fietsbedrijf met een internationaal bereik

Lees verder
Glasboertje

De eerste online webshop in Nederland die glasproducten op maat verkoopt

Lees verder
Mazeix

Met een collectie van de beste internationale merken biedt

Lees verder
DE OUDE TIJD

Sigarenwinkel De Oude Tijd is al meer dan 85 jaar een begrip in Utrecht en omstreken

Lees verder
Furniture4yourhome

Met een fantastisch assortiment van het allerbeste dennen hout

Lees verder

Wilt u ons recente werk zien?

We hebben een uitstekende reputatie voor het leveren van een groot aantal succesvolle eCommerce winkels. Voor meer informatie verzoeken wij u om onze portfolio te bekijken of contact met ons op te nemen.

Onze waardegedreven wervingsmodellen

Elk bedrijf heeft zijn unieke uitdagingen, doelen en ambities. Rekening houdend met al deze factoren, hebben we drie wervingsmodellen gemaakt die aan uw vereisten voldoen.

laravel developer

Blokuren

Als u snel verbeteringen of wijzigingen aan een bestaand project moet aanbrengen, is dit model perfect. Of u nu bugs moet oplossen, prestatie-optimalisatie, module-onderhoud of kitwijzigingen nodig heeft, onze Magento specialist krijgen een vast aantal uren toegewezen om aan uw behoeften te voldoen.

Toegewijde Developer

Toegewijde ontwikkelaar

Dit model past bij bedrijven met grote en lopende projecten. Er wordt een dedicated Magento ontwikkelaar aangesteld om elke dag aan uw taken te werken. Volgens dit model zou uw dedicated developer elke maand 160 manuren mogen klokken.

Volledig team samenstellen

Volledig team samenstellen

Dit model is ideaal voor grote en complexe projecten. Afhankelijk van uw behoeften, kunt u een team samenstellen van gecertificeerde Magento programmeurs, ontwerpers, kwaliteitsborgingsingenieurs, softwaretesters of andere professionals die u nodig hebt.

Veel gestelde vragen aan onze Magento-ontwikkelaar

Wat doet een Magento-ontwikkelaar?

Een Magento-ontwikkelaar regelt alles van frontend tot backend tot de database. Hun rol omvat elk aspect van het beheren van een eCommerce-webshop, of het nu gaat om het ontwerpen, plannen, ontwikkelen, onderhouden en verbeteren van de prestaties van een Magento-webshop. Hun werk kent enorme uitdagingen omdat een Magento-webshop meestal code-aanpassing, complexe integraties, modulekalibraties en verdere technische taken vereist om de winkel te optimaliseren en optimaal te laten functioneren. Over het algemeen is een Magento-developer verantwoordelijk voor het leveren en beheren van de eCommerce-website voor hun klanten.

Waar wordt Magento voor gebruikt?

Magento is een eCommerce webshop bouwplatform van Adobe. Het biedt klanten tientallen functies om hun producten online te verbinden en te verkopen. Hoewel Magento kan worden gebruikt om een solide digitale aanwezigheid te creëren, is e-commerce de belangrijkste drijfveer achter de ontwikkeling ervan.

Hoeveel kost een Magento-ontwikkelaar?

Het varieert van bureau tot bureau en de complexiteit van uw project. Bij Zedrox geloven we in het hanteren van eerlijke prijzen. Onze Magento specialisten gaan vanaf 35 euro per manuur.

Kan ik een Magento-ontwikkelaar inhuren voor een kleine audit en enkele snelle thema-optimalisaties?

Ja, ons blokuren-model lijkt perfect voor uw vereisten. We hebben meerdere blokurenclusters beschikbaar - 25/50/75/100 uur. U kunt een vast urenblok kopen volgens de vereisten van uw project, en een ervaren Magento 2 developer staat tot uw dienst totdat uw blokuren zijn verbruikt.

Kun je modules van derden integreren in mijn Magento webshop?

Onze Magento ontwikkelaars zijn gecertificeerd en hun Magento-integratievaardigheden zijn bovengemiddeld. Zij kunnen je helpen bij het selecteren, optimaliseren en soepel integreren van elke module van derden in je Magento webshop.

Waarom een Adobe Magento Developer van Zedrox inhuren?

 • why laravel developer

  Magento gecertificeerde ontwikkelaars

  De meerderheid van onze Magento 2 developers heeft het eindontwikkelaarsexamen gehaald om de Adobe Magento-certificering te behalen. Ze zijn gecertificeerde Magento experts in zowel Adobe Commerce Magento Enterprise als Community-edities.

 • why laravel developer

  Bekwaam in Maatwerk

  Onze Magento developers voldoen aan uw verwachtingen door uw webapp te maken volgens uw eisen en vereisten waarvoor we verschillende aanpassingen moeten uitvoeren en onze developers blinken juist daar in uit.

 • why laravel developer

  5+ jaar ontwikkelingservaring

  Ons Adobe Commerce (Magento) team heeft meer dan vijf jaar ervaring in het ontwerpen, ontwikkelen, controleren en het leveren van succesvolle Magento 2 eCommerce-winkels.

 • why laravel developer

  Oplossingen op maat

  Wij helpen uw eCommerce Magento-site een gepersonaliseerde gebruikerservaring te bieden, op te vallen in de markt en een gedenkwaardig merk te worden door middel van onze Magento-oplossingen, precies aangepast aan uw unieke merkstem.

 • why laravel developer

  Duidelijke communicatie met workflow transparantie

  Huur Magento 2 developers in die gewend zijn aan professionele projectbeheertools zoals Basecamp, Trello en Slack om klanten in elke procesfase op de hoogte te houden en absolute workflowtransparantie met duidelijke communicatie te garanderen.

 • why laravel developer

  60 dagen gratis ondersteuning na voltooiing van het project

  Bij Zedrox bieden we end-to-end ontwikkelingsoplossingen gevolgd door 60 dagen gratis ondersteuning en onderhoud als, in het zeldzame geval, uw Magento-webshop bugs, fouten of functionaliteitsproblemen vertoont na de lancering.

Wat zeggen onze klanten?

Onze nieuwste blog

Een exclusieve opslagplek voor de nieuwste eCommerce content, inclusief trends, nieuws, artikelen, inzichten en nog veel meer.