Wat zijn progressieve Web Apps?

Progressieve web apps zijn softwareapplicaties ontwikkeld met behulp van HTML, CSS en JavaScript. Ze worden afgekort als PWA. Het zijn webpagina's, maar ze presteren als native apps. PWA's zijn universele weboplossingen omdat ze kunnen functioneren als websites, webapps en native mobiele apps. Bovendien zijn ze licht van gewicht en hebben ze verschillende geavanceerde functies. PWA's hebben bijvoorbeeld offline toegankelijkheid, pushmeldingen en kunnen worden toegevoegd aan het startscherm. De optie om het startscherm toe te voegen geeft gebruikers snel toegang tot de PWA. Progressive web apps slaan dus met succes een brug tussen web- en mobiele apps. Veel wereldmerken zoals Starbucks, Twitter en Airbnb hebben in het verleden succesvolle progressive web apps gelanceerd.

Progressieve Web App Laten Maken

Wij zijn al meer dan 5 jaar een toonaangevend Progressief web app development bedrijf. Bij Zedrox volgen we een oprechte en toegewijde aanpak. Het helpt ons PWA-ontwikkelingsdiensten van wereldklasse te leveren. U kunt dus ontspannen terwijl wij zorgen voor progressieve web app ontwikkelingsprojecten. Ons ervaren PWA-development team past weboplossingen aan voor exacte zakelijke behoeften. We creëren ook extra functies die de gebruikerservaring verbeteren. Huur PWA-developers van Zedrox in om een kosteneffectieve weboplossing te ervaren.

Op maat gemaakte Progressieve Web Apps

Op maat gemaakte Progressieve Web Apps

Elke PWA developer in ons team is goed thuis in HTML, CSS en JavaScript. Bovendien hebben onze verschillende teamleden gewerkt voor verschillende bedrijfstakken. We analyseren uw ontwikkelingsproject gedurende enkele uren om progressieve web app te maken. Het helpt ons intuïtieve interface ontwerpen op maat te maken voor specifieke zakelijke sectoren.

Progressieve Web App migraties

Progressieve Web App migraties

Het migreren van uw bestaande weboplossing naar een progressieve web apps verlaagd de ontwikkelingskosten, moeite en tijd. Wij bieden naadloze migraties van bestaande websites & web apps naar PWA. Het hele migratieproces is verdeeld in meerdere fasen. Zo verloopt het PWA-migratieproces soepel en zonder gegevensverlies.

PWA Onderhoud & ondersteuning

PWA Onderhoud & ondersteuning

Voortdurend onderhoud beschermt progressieve web apps tegen cyberdreigingen en bugs. Wij testen paginasnelheden, integreren nieuwe technologische trends en richten ons in onze ondersteunende diensten binnen de database, sitebestanden en serveronderhoud. Zo blijft de webapp up-to-date.

Een PWA laten maken werkt hetzelfde als een website, web app en een mobiele applicatie.


Huur vandaag nog uw PWA developers!

Voordelen van het maken van een PWA

 • Lagere development kosten

  Lagere development kosten

  Een bedrijfsorganisatie kan een PWA gebruiken als website en als mobiele app. Een bedrijf hoeft dus geen twee aparte oplossingen te maken voor web en mobiel. Progressive web apps kunnen ook gebruik maken van apparaat ingebouwde functies zoals camera, GPS, galerij, en anderen.

 • Offline toegankelijkheid

  Offline toegankelijkheid

  Progressive web apps bieden gebruikers rijke offlinemogelijkheden. Dit is nuttig in gebieden met een slechte internetverbinding en onderweg. Gebruikers hebben er toegang toe om cruciale gegevens te vinden. Dit verhoogt de gebruikersbetrokkenheid, merkwaarden en gebruikerservaring.

 • Snelkoppeling app pictogram

  Snelkoppeling app pictogram

  Webgebruikers kunnen progressieve webapps toevoegen aan het startscherm. Dit biedt een snel toegangspunt voor het openen van de webapplicatie. Gebruikers voelen geen verschil tussen native apps en progressive web apps.

 • Hoge prestaties

  Hoge prestaties

  Progressive web apps vereisen minimale opslagruimte in vergelijking met traditionele apps. Bovendien gebruiken ze minder resources, ondersteunen ze SEO en leveren ze snelle prestaties. Vergeleken met de meeste andere weboplossingen biedt een PWA maximale functies met optimale prestaties.

 • Flexible Development

  Flexible Development

  Developers hoeven PWA's niet te lanceren via mobiele app stores. Dit elimineert de noodzaak van het volgen van complexe app markt protocollen. Bovendien kunnen PWA-developers de webapp in minder tijd lanceren, omdat deze geen last heeft van de vertraging van de app-markten.

 • Pushmeldingen

  Pushmeldingen

  Een PWA biedt de gebruiker een push-melding. Pushmeldingen verbeteren de klantbetrokkenheid, de retentie en de conversie. Met gepersonaliseerde pushmeldingen krijgen bedrijven een concurrentievoordeel op de markt.

Waarom PWA developers inhuren van Zedrox?

 • +5 jaar aan ervaring met het maken van PWA’s

  +5 jaar aan ervaring met het maken van PWA’s

 • Het inhuren van PWA developers begint vanaf slechts €35,- per uur. Wij geloven in eerlijke prijzen.

  Het inhuren van PWA developers begint vanaf slechts €35,- per uur. Wij geloven in eerlijke prijzen.

 • Snelle PWA Ontwikkeling zonder gedoe

  Snelle PWA Ontwikkeling zonder gedoe

 • Op tijd leveren binnen het budget

  Op tijd leveren binnen het budget

 • Eenvoudig te gebruiken Project Management Tools

  Eenvoudig te gebruiken Project Management Tools

 • 60 dagen gratis ondersteuning na de lancering

  60 dagen gratis ondersteuning na de lancering

Waarom Python developers inhuren bij Zedrox?

Wilt u ons recente werk zien?

We hebben een uitstekende reputatie voor het leveren van een groot aantal succesvolle eCommerce winkels. Voor meer informatie verzoeken wij u om onze portfolio te bekijken of contact met ons op te nemen.

Agoragreek

Agora, opgericht in 2012, is de eerste in Schotland

Lees verder
De Oude Tijd

Sigarenwinkel De Oude Tijd is al meer dan 85 jaar een

Lees verder
Mazeix

Met een collectie van de beste internationale merken

Lees verder
Furniture4yourhome

Met een fantastisch assortiment van het allerbeste dennen hout

Lees verder
Glasboertje

De eerste online webshop in Nederland die glasproducten

Lees verder
Scalenbeak

Scale N Beak is gespecialiseerd in accessoires voor

Lees verder
Ryanthomas

Lees verder

Wilt u ons recente werk zien?

We hebben een uitstekende reputatie voor het leveren van een groot aantal succesvolle eCommerce winkels. Voor meer informatie verzoeken wij u om onze portfolio te bekijken of contact met ons op te nemen.

Veelgestelde vragen omtrent PWA Development

Is de lancering van een PWA geschikt voor mijn bedrijfsorganisatie?

Progressive web apps zijn ideaal voor elke bedrijfsorganisatie omdat ze een futuristische ontwikkeling mogelijk maken. U kunt altijd nieuwe functies toevoegen aan de bestaande PWA. Bovendien kunt u, afhankelijk van de vereisten ook uw code migreren van PWA naar een native mobiele app. Als PWA-ontwikkelingsbedrijf raden wij u aan PWA's te bouwen voor eenvoudige en minder complexe projecten.

Ik leid een startup moet ik kiezen voor een native app of een PWA?

PWA is ideaal voor startups omdat het de online aanwezigheid optimaal benut. Je bedrijf is te ontdekken via mobiel, desktop en verschillende apparaten. Als u echter een complexe applicatie bouwt, raden wij u aan te kiezen voor native of hybride app-ontwikkeling.

Welke software ontwikkelingsmethodologie volgen jullie voor het bouwen van mijn PWA?

Als progressief web app ontwikkelingsbedrijf volgen wij agile. Agile verhoogt het project met productiviteit en moedigt robuuste code aan voor webapplicatie ontwikkeling.

Hoeveel kost het om PWA developers in te huren?

Bij Zedrox kun je PWA developers inhuren voor slechts €35 per uur.

Hoe werken progressive web apps?

Progressive web apps laden in een browser en functioneren als een mobiele applicatie. U kunt een PWA niet lanceren via mobiele app-markten. Het is toegankelijk via unieke links over het web.

Wat is PWA vs native apps?

Native mobiele apps worden ontworpen en ontwikkeld met platformspecifieke tools. Bedrijven moeten dus aparte mobiele apps maken voor iOS en Android. Dit verhoogt het totale ontwikkelingsbudget en vergt meer tijd. Native mobiele apps vergen veel onderhoud in vergelijking met progressive web apps.

Een progressieve webapp daarentegen wordt gebouwd met HTML, CSS en JavaScript. Ze functioneren echter als native apps en kunnen op meerdere mobiele OS'en en het web draaien. Als PWA-ontwikkelingsbedrijf inspecteren we verschillende factoren voordat we er een voorstellen. Wij hebben zowel PWA-developers als native app developers in ons team.

Wat is beter, PWA vs Native apps?

Er is geen vast correct antwoord op deze vraag. Het juiste antwoord hangt meer af van de behoeften en eisen van het project. Een eenvoudige of middelgrote complexe applicatie kan worden gebouwd als een PWA. Progressive web app ontwikkeling werkt goed voor een reeks oplossingen. Echter, een zeer complex project is geschikt om te ontwikkelen als een native applicatie in plaats van progressieve web app ontwikkeling.

Bieden jullie een NDA in jullie PWA-ontwikkelingsprojecten?

Zeker, we bieden een NDA bij al onze development projecten.

Wat onze klanten zeggen

Onze nieuwste blog

Een exclusieve opslagplek voor de nieuwste eCommerce content, inclusief trends, nieuws, artikelen, inzichten en nog veel meer.