Zedrox is nu een Laravel-gecertificeerd agentschap

Zedrox is nu een Laravel-gecertificeerd agentschap

Zedrox is trots om aan te kondigen dat we de Laravel-certificering hebben behaald. Nu we deze accreditatie hebben ontvangen, zijn we een geautoriseerd en gecertificeerd Laravel agentschap.

Zedrox werkt al met Laravel sinds de oprichting. Met meer dan 5 jaar ervaring in web- en app-ontwikkeling, heeft ons team van experts uitgebreide ervaring in het werken in verschillende industrieën om robuuste oplossingen te leveren.

Wij werken samen met kleine en grote ondernemingen om websites, webapplicaties en mobiele applicaties van hoge kwaliteit te bouwen.

Wat is de betekenis van deze titel voor Zedrox?

Deze titel is een stempel van goedkeuring van onze klanten dat ze ons vertrouwen om resultaten te leveren met behulp van Laravel.

Onze in-house gecertificeerde ontwikkelaars kunnen op maat gemaakte webapplicaties, enterprise oplossingen en webservices ontwikkelen die goed werken op mobiele apparaten. Wij hebben veel ervaring met het Laravel webapplicatie ontwikkelings- framework. Dit stelt ons in staat om content managementsystemen, POS systemen, CRM’s, persoonlijke muziek streaming servers, snelle API-generator tools en meer snel en gemakkelijk te creëren.

Met een gedetailleerde aanpak die u op weg helpt met uw project, kunnen onze ontwikkelaars u helpen met het maken van een website, of deze nu eenvoudig of complex is.

Voordelen van Laravel Ontwikkelings Diensten

Het Laravel framework is een van de meest populaire opties voor nieuwe web development projecten. Het biedt ontwikkelaars een eenvoudig te gebruiken, snelle manier om complexe sites te bouwen die werken op elk apparaat of browser.

Laravel’s geweldige code fundamenten, robuuste functies, en eenvoudige onderhoudbaarheid maken het een goede keuze om uw projecten te verplaatsen naar dit framework.

Ontwikkelen met Laravel is gemakkelijk en snel, wat het perfect maakt voor het bouwen van zakelijke applicaties zoals B2B projecten, SaaS-gebaseerde apps, of CRM-software.

Als u op zoek bent naar een betrouwbaar webapplicatie ontwikkelingsbedrijf, kijk dan niet verder dan onze Laravel specialisten. Hieronder vindt u een aantal voordelen van Laravel:

 • OpenSource Platform
 • Composer gebaseerd MVC
 • Eloquent ORM
 • Routing Management
 • Zeer veilig
 • Ondersteunt Cache Handlers
 • Toegewijde Template Engine
 • Laad ontwikkelings omgeving
 • Ondersteund door PHP gemeenschap

Expertise van onze Laravel ontwikkelaars bij Zedrox

Onze Laravel ontwikkelaars zijn experts in het ontwikkelen, en marketing van projecten. Wij kunnen efficiënte oplossingen bieden, ongeacht de taak waar u hulp bij nodig heeft, inclusief:

Aangepaste Laravel Web Ontwikkeling

Laravel maakt het gemakkelijk om aangepaste functionaliteit te bouwen en de ingebouwde functies te wijzigen. Met behulp van dit framework, maken we unieke ontwerpen met gebruikerservaringen op maat van uw hedendaagse apps behoeften.

 • Web app ontwikkeling
 • CMS ontwikkeling
 • E-commerce ontwikkeling

Onderhoud & Ondersteuning

Ons Laravel support en onderhoud team is er om u te helpen met eventuele problemen of vragen. Wij bieden verschillende onderhoudspakketten aan afhankelijk van wat u nodig heeft.

Wij kunnen u helpen met het repareren van traag of slecht presterende Laravel webapplicaties, het installeren van de laatste security patches, of zelfs het migreren van uw bestaande applicatie naar Laravel. Onze partners zijn experts in het ontsluiten van alle krachtige functies van het Laravel framework, dus u kunt er zeker van zijn dat uw applicaties in veilige handen zijn.

 • App re-engineering & verbeteringeen
 • App up-gradatie
 • Applicatie migratie naar Laravel

Enterprise Ontwikkeling

De best-in-class Laravel ontwikkelpraktijken van ons team maken het mogelijk om grootschalige, enterprise-grade webapplicaties te creëren. Volledige broncode autorisatie maakt integraties eenvoudig tijdens de webapplicatie ontwikkeling levenscyclus.

Zedrox maakt gebruik van de nieuwste state-of-the-art technologieën & tools om een enterprise-oplossing te ontwikkelen, waardoor u een aanzienlijk voordeel heeft ten opzichte van uw concurrenten.

 • Laravel Cloud ontwikkeling
 • CRM ontwikkeling
 • CMS ontwikkeling

Oplossingen Op Maat

Wij kunnen op maat gemaakte oplossingen bouwen om aan uw zakelijke behoeften te voldoen met Laravel ontwikkeling. Dit kan omvatten op maat gemaakte RESTful API’s, integratie, en aangepaste dashboards. Wij houden zorgvuldig rekening met de unieke kwaliteiten van Laravel om gebieden zoals e-commerce en betalingsverwerking aan te pakken.

 • Template ontwerp & ontwikkeling
 • Op maat gemaakte ontwikkeling & intergraties
 • Laravel extensie ontwikkeling

Waarom Zedrox?

Wij bij Zedrox hebben hoogopgeleide en ervaren ontwikkelaars met uitgebreide ervaring in het Laravel framework. Wij stimuleren de groei van uw bedrijf door schaalbare oplossingen te bieden om u te helpen nieuwe mijlpalen te bereiken. Of u nu een eenvoudige website wilt maken of een multi-store eCommerce app, ons team kan u ondersteunen in het bereiken van uw gewenste zakelijke doelstellingen.

 • Uitgebreide QA en testen

Als u op zoek bent naar een betrouwbare partner voor uw volgende webontwikkelingsproject, kijk dan niet verder dan Zedrox. Wij hebben de ervaring en kennis om foutloze apps te maken.

Onze experts vertrouwen op QA-testmethoden om foutloze business layer modules te creëren, gebouwd op backend technologieën en frameworks.

 • Transparente Communicatie

Zedrox is een Laravel Web Applicatie Ontwikkelingsbedrijf dat een vroege adopter is geweest van tijd-geteste, context-gedreven, en agile weboplossingen. In de loop der tijd hebben we het vertrouwen gewonnen van groeiende ondernemingen door onze transparantie in implementatie en communicatie met betrekking tot kwaliteit, prijs en prestaties.

 • Full-Stack Ontwikkelings- Mogelijkheden

Ons bedrijf heeft veel ervaring met full-stack development, wat ons een competitief voordeel geeft in het ontwikkelen van oplossingen met behulp van het Laravel framework. Onze gecertificeerde in-house Laravel ontwikkelaars leveren de beste technieken en applicaties.

 • Best-in-Class Ondersteuning

Ons zeer responsieve team biedt 24/7 ondersteuning tijdens het ontwikkelen en migreren van Laravel applicaties. Wij kunnen omgaan met MVC-ondersteuning, Laravel data migratie, templates beheer, authenticatie, caching, sessies, en Restful resources.

Inpakken

We zijn blij te kunnen zeggen dat ons supportteam altijd beschikbaar is om vragen van klanten op te lossen, met een positieve invloed op elk probleem.

Ons ervaren team biedt altijd de beste oplossing voor de klanten binnen een passend tijdsbestek, ongeacht de complexiteit van het project.

Als u een bedrijfseigenaar bent die geïnteresseerd is in het bouwen van een eCommerce winkel, kunnen onze gecertificeerde ontwikkelaars helpen uw project snel en efficiënt van de grond te krijgen.

Op zoek naar Laravel Certified-agency van topkwaliteit, kijk dan niet verder dan Zedrox. Neem nu contact met ons op om meer te weten te komen over wat wij voor u kunnen doen.