De Laravel Specialist

Laravel is een geavanceerd PHP framework dat wordt gebruikt om hoogwaardige web applicaties te maken. Het wordt al door meer dan 1,4 miljoen websites wereldwijd gebruikt en wordt in verschillende onderzoeken als het nummer één PHP framework beoordeeld door developers.

Zedrox haar Laravel Programmeurs in Nederland begrijpen de kracht van de ingebouwde templates van Laravel. Ze weten hoe ze dit zo veel mogelijk kunnen gebruiken om hun development plan zo efficiënt mogelijk en de oplossing kwaliteit perfect te maken voor hun klanten. Met onze vijf jaar ervaring hebben onze gecertificeerde Laravel ontwikkelaars meerdere technieken onder de knie om een op Laravel gebaseerde website of applicatie te verbeteren. We houden ons strikt aan onze deadlines en werken in een productief tempo om lagere development kosten en snellere resultaten voor de bedrijven te garanderen. Zedrox bestaat uit ervaren professionals die weten hoe ze met Laravel technisch geavanceerde, visueel aantrekkelijke, gebruiksvriendelijke en voor zoekmachines geoptimaliseerde web apps kunnen maken.

De Expertise van onze Laravel Developers

Wanneer u Laravel ontwikkelaars nodig heeft die uw web-app van concept tot lancering kunnen brengen, waarbij ze altijd rekening houden met uw zakelijke behoeften en voorkeuren, dan kan ons team van ervaren Laravel ontwikkelaars u helpen! Onze Laravel programmeur hebben het volledige Laravel framework van binnen en van buiten onder de knie. We maken slim gebruik van de objectgeoriënteerde bibliotheken van Laravel, de ingebouwde tools, de innovatieve template engine en de effectieve ORM om uw bedrijf een voorsprong te geven.

Omdat we alleen de beste Laravel ontwikkelaars, in Nederland kiezen, is ons team expert in het combineren van Laravel frontend frameworks zoals VueJS, ReactJS en AngularJS om full stack web toepassings oplossingen te leveren aan bedrijven van elke omvang. Zedrox neemt haar verplichtingen altijd serieus. We doen nooit concessies aan kwaliteit en houden onze klanten altijd op de hoogte over de voortgang van het project.

Ons team bestaat uit toegewijde Laravel Programmeur, UI/UX designers en test ontwikkelaar om ervoor te zorgen dat u de beste resultaten behaald in elke development fase van uw Laravel web app. We hebben veel moeite gedaan om ervoor te zorgen dat onze projecten 100% bugvrij zijn en zo stabiel mogelijk presteren, we zijn een van de meest toonaangevende Laravel-web app-development bureaus in Nederland geworden.

Our Laravel Knowledge & Expertise
 • Laravel Web App DevelopmentLaravel Web App Development
 • Laravel Maatwerk Web/Mobiel App DevelopmentLaravel Maatwerk Web/Mobiel App Development
 • Laravel CMS Development Laravel CMS Development
 • Laravel API Development & Integratie Laravel API Development & Integratie
 • Laravel Extensie Development Laravel Extensie Development
 • Laravel Support & Onderhoud Diensten Laravel Support & Onderhoud Diensten

Bent u op zoek naar ervaren Laravel developers in Nederland?

Neem contact op en maak van uw bedrijfsidee een succesvol project.

Laat ons u helpen

Wilt u ons recente werk zien?

We hebben een uitstekende reputatie voor het leveren van een groot aantal succesvolle eCommerce winkels. Voor meer informatie verzoeken wij u om onze portfolio te bekijken of contact met ons op te nemen.

Kastol

Kastol is een online groothandel in technische producten.

Lees verder
Sphera EC4P

Sphera is een ESG (Environmental, Social & Governance) risk management software

Lees verder
LightHouse Living

LightHouse Living is een dynamische website waarmee u uw

Lees verder
Glasboertje

De eerste online webshop in Nederland die glasproducten op maat verkoopt

Lees verder
Mazeix

Met een collectie van de beste internationale merken biedt

Lees verder
DE OUDE TIJD

Sigarenwinkel De Oude Tijd is al meer dan 85 jaar een begrip in Utrecht en omstreken

Lees verder
Furniture4yourhome

Met een fantastisch assortiment van het allerbeste dennen hout

Lees verder

Wilt u ons recente werk zien?

We hebben een uitstekende reputatie voor het leveren van een groot aantal succesvolle eCommerce winkels. Voor meer informatie verzoeken wij u om onze portfolio te bekijken of contact met ons op te nemen.

De referenties van onze LaravelDevelopers

Laravel ontwikkelaars bij Zedrox zijn niet zomaar gewone ingenieurs. Het zijn zorgvuldig geselecteerde professionals, gecertificeerd voor hun capaciteiten en ervaren in het omgaan met de meest complexe Laravel-web- en app-ontwikkelingsprojecten.

10+ Projecten voltooid
10+Projecten voltooid
2 Gecertificeerde Laravel-ontwikkelaars
2Gecertificeerde Laravel ontwikkelaars
6 LaravelProgrammeurs
6Laravel programmeurs
5+ Jaar Ervaring
5+jaar ervaring

Onze waardegedreven wervings modellen

Elk bedrijf heeft zijn unieke uitdagingen, doelen en ambities. Al we al deze factoren in overweging nemen, hebben we drie wervings modellen opgesteld die aan uw eisen voldoen.

Blok uren

Blok uren

Als u snel verbeteringen of wijzigingen aan een bestaand project moet aanbrengen, is dit model perfect voor u! Of u nu bugs moet oplossen, prestatie optimalisatie, module onderhoud of kit wijzigingen moet aanbrengen, onze developer krijgt een vast aantal uren toegewezen om aan uw behoefte te voldoen.

Toegewijde Developer

Toegewijde Laravel Ontwikkelaar

Dit model past bij bedrijven met grote en lopende projecten. Er wordt een toegewijde Laravel specialisten aangesteld om elke dag aan uw taken te werken. Volgens dit model zou uw toegewijde ontwikkelaar elke maand 160 manuren mogen klokken.

Volledig team samenstellen

Volledig team samenstellen

Dit model is ideaal voor grote en complexe projecten. Afhankelijk van uw behoefte kan je zelf een team van gecertificeerde Laravel developers, designer, software testers of een andere professional samenstellen.

Veel gestelde vragen aan onze gecertificeerde Laravel developers

Waarom wordt Laravel beschouwd als het beste PHP framework?

Laravel is populair vanwege de ingebouwde functies, waaronder automatisch laden, unit0testen, sneller laden en bewezen MVC-structuur. Dit betekent dat onze developers snelle, functie rijke, efficiente websites en web-apps kunnen leveren.

Welk succes heb je bij het developen van Laravel-sites?

Bekijk enkele van onze Laravel projecten. We hebben voor alle soorten gebruikers en industrieën projecten mogen ontwikkelen, of het nu gaat om start ups of grotere bedrijven.

Hoeveel kost het om een Laravel webapp te laten ontwikkelen?

De kosten van een Laravel webapp zijn afhankelijk van verschillende factoren. Factoren zoals maatwerk, type modules, themaselectie, benodigde middelen, uw huurmodel, etc. Als u een nauwkeurige en op maat gemaakte offerte wilt, neem dan contact op met onze Laravel consultant.

Hoeveel ervaring hebben uw developers met Laravel PHP?

Onze developers hebben 5+ jaar ervaring met Laravel. Ze worden getest en gecertificeerd op hun vaardigheden.

Mijn logistieke module werkt niet goed! Kan Zedrox me helpen het te repareren? Ik wil geen toegewijde Laravel Specialisten inhuren voor mijn taak.

Ja, we kunnen u helpen uw module te repareren. We bieden Blok uren’’ - aan om onze klanten te helpen met dergelijke behoeften, zodat ze geen toegewijde expert hoeven in te huren voor een enkele taak.

Waarom een Laravel Developer van Zedrox huren?

 • Laravel Gecertificeerd

  Laravel Gecertificeerd specialist

  De meeste van onze Laravel Developers zijn gecertificeerd. Het zijn opgeleide professionals die getest zijn op hun capaciteiten en kennis, zodat onze klanten elke keer weer topwerk van ons krijgen.

 • Bekwaam in Maatwerk

  Bekwaam in Maatwerk

  Onze Laravel developers voldoen aan uw verwachtingen door uw webapp te maken volgens uw eisen en vereisten waarvoor we verschillende aanpassingen moeten uitvoeren en onze developers blinken juist daar in uit.

 • Redelijke Prijzen

  Redelijke Prijzen

  Onze prijzen zijn geschikt voor elk bedrijf. We volgen een no-nonsense aanpak om onze klanten de beste kwaliteit te bieden tegen een eerlijke prijs van € 35 per uur.

 • 60 Dagen Gratis Support & Onderhoud

  60 Dagen Gratis Support & Onderhoud

  Zedrox biedt 360 graden oplossingen waarbij we jouw Laravel web app ontwikkelen en ondersteunen. We bieden 60 dagen technische ondersteuning en onderhoud na de lancering van uw project.

 • Complete Workflow Transparantie

  Complete Workflow Transparantie

  Zedrox verzekerd een 100% transparante workflow ervaring voor haar klanten door middel van effectieve project management tools zoals Basecamp, Trello en Slack.

 • Weerbare Development Aanpak

  Weerbare Development Aanpak

  Onze Laravel developers splitsen elk project op in kleinere mijlpalen en bereiken deze optijd. De klanten worden bij iedere fase op de hoogte gebracht. Dit samenwerkingsproces wordt de ‘’weerbare aanpak’’ genoemd.

Wat onze klanten zeggen

Onze nieuwste blog

Een exclusieve opslagplek voor de nieuwste eCommerce content, inclusief trends, nieuws, artikelen, inzichten en nog veel meer.