Flutter App Laten Maken

Wij bouwen kosteneffectieve cross-platform applicaties met Flutter die optimale prestaties leveren op Android & iOS apparaten.

Ontvang een vrijblijvende offerte!

Wat is Flutter App Development?

Flutter is een software development kit ontwikkeld door Google voor het maken van cross-platform mobiele apps. Met Flutter app ontwikkelings- diensten, hoeft u niet te besteden aan het creëren van aparte mobiele apps voor verschillende besturingssystemen. Een enkele app geschreven in één programmeertaal biedt native mobiele prestaties voor meerdere mobiele OS en het web. Veel succesvolle apps zijn ontwikkeld met behulp van Flutter, en bekende voorbeelden zijn BMW, Google Pay, ByteDance en Alibaba Group.

Onze Flutter app development diensten

Zedrox is een toonaangevend app ontwikkelings- bedrijf met een team van ervaren Flutter developers. Onze ervaren Flutter developers maken boeiende mobiele apps met gebruiksvriendelijke interface ontwerpen. Flutter apps zijn native gecompileerd en presteren goed op zowel Android als iOS mobieltjes met een enkele code base. We werken voor een breed scala aan bedrijfstakken en hebben gedetailleerde inzichten in het creëren van high-performance apps. We analyseren uw specifieke zakelijke eisen en creëren geschikte web designs & functies die de gebruikerservaring verbeteren en uitstekende resultaten opleveren.

Flutter app development

Flutter app development

Wij maken cross-platform flutter apps voor al uw gebruikers. Ons ontwikkelingsteam maakt een app die voldoet aan de behoeften van de markt, operationele processen stroomlijnt, voldoet aan de eisen van klanten en kan worden gelanceerd voor naadloze ervaringen op meerdere platforms.

Flutter app upgrade & migratie

Flutter app upgrade & migratie

Een ervaren Flutter developer uit het team upgradet uw bestaande mobiele app met de laatste versie van Flutter. Het resultaat is betere prestaties en meer veiligheid voor de bestaande mobiele apps. We migreren ook uw huidige app van een ander framework naar Flutter.

App onderhoud en ondersteuning

App onderhoud en ondersteuning

Met onze betrouwbare support- en onderhoudsdiensten hoeft u zich geen zorgen te maken over prestatieproblemen. Een professionele Flutter app developer uit het team zorgt voor bug fixes, prestatieverbeteringen en beveiligingsupgrades terwijl u zich kunt richten op de kern van uw zakelijke beslissingen.

Laat een app maken voor het web, destop en mobiel.

Vraag vandaag nog een offerte aan bij onze Flutter developers


Boek een gratis gesprek

Voordelen van een Flutter App

 • Kosteneffectief

  Kosteneffectief

  Met Flutter kunt u dezelfde codebase gebruiken voor alle grote mobiele OS, desktops en het web. U hoeft geen apart team van developers in te huren om uw applicatie voor Android en iOS te maken. U kunt dus een enorme hoeveelheid ontwikkelingsbudget besparen.

 • Bespaart Development tijd

  Bespaart Development tijd

  Vergeleken met het maken van twee mobiele apps van het team, is de ontwikkelingstijd van het maken van een Flutter app de helft. Bedrijven kunnen de mobiele app dus snel maken en op de markt brengen. Bovendien voegen vergelijkbare UI's op verschillende apparaten merkwaarde toe.

 • Gebruiksvriendelijke interface

  Gebruiksvriendelijke interface

  Het Flutter framework staat bekend om het aanbieden van aantrekkelijke widgets en bibliotheken. Het wordt ook regelmatig bijgewerkt met geavanceerde interface componenten. Zo wordt het makkelijker voor app developers om mooie app ontwerpen te maken met minder inspanning.

 • Compatibel met webbrowsers

  Compatibel met webbrowsers

  Flutter-apps zijn niet beperkt tot mobiele apparaten en kunnen worden aangepast om op webbrowsers te worden gelanceerd. Dus, dezelfde codebase dekt u voor desktop, web en mobiele apparaten. Bovendien kan het team van developers problemen voor al deze platformen tegelijk oplossen.

 • Native prestaties

  Native prestaties

  Eerdere cross-platform apps misten prestaties omdat ze geen gebruik konden maken van de ingebouwde mogelijkheden van mobiele apparaten. Met Flutter kunnen we echter apps maken die alles kunnen wat native apps doen. Bijvoorbeeld, een Flutter app ontwikkelen kan gebruik maken van apparaat functies zoals Bluetooth, sensoren, image gallery, GPS, en andere functies om gebruikers te voorzien van soepele prestaties.

 • Volwassen ondersteuning

  Volwassen ondersteuning

  Flutter is een open-source user interface kit en is sinds 2015 op de markt. Wereldwijd hebben developers het overgenomen en hun kennis gedeeld via gemeenschappelijke platforms over hoe de UI-kit efficiënt te gebruiken voor mobiele app-ontwikkelingsprojecten. Flutter wordt onderhouden door Google en heeft 150K sterren op GitHub.

 • Snelle prestaties

  Snelle prestaties

  Goede snelheid speelt een cruciale rol in het verbeteren van de UX van een app of website. Flutter biedt een opmerkelijke snelheid van 60 frames per seconde (fps) of 120 fps, afhankelijk van de mogelijkheden van het apparaat. De UI-kit gebruikt Skia voor het renderen van UI, wat de gebruikers van de app bliksemsnelle prestaties biedt.

 • Snelle projectontwikkeling

  Snelle projectontwikkeling

  Flutter wordt geleverd met een hot reload functie waarmee het ontwikkelteam direct de impact van de codewijziging kan bekijken. Een Flutter-developer hoeft niet te wachten en de hele app opnieuw te laden om het effect van de wijzigingen in de code te bekijken. Het Flutter app ontwikkelingsproces verloopt dus sneller.

Waarom een Flutter developer huren van Zedrox?

 • 5+ jaar aan ervaring

  5+ jaar aan ervaring

 • Vanaf €35. We geloven in een eerlijke pricing

  Vanaf €35. We geloven in een eerlijke pricing

 • Soepele ontwikkeling zonder gedoe

  Soepele ontwikkeling zonder gedoe

 • Op tijd leveren binnen het budget

  Op tijd leveren binnen het budget

 • Gebruiksvriendelijke project management tools

  Gebruiksvriendelijke project management tools

 • 60 dagen gratis ondersteuning na de lancering

  60 dagen gratis ondersteuning na de lancering

Waarom een Flutter developer huren van Zedrox?

Wilt u ons recente werk zien?

We hebben een uitstekende reputatie voor het leveren van een groot aantal succesvolle eCommerce winkels. Voor meer informatie verzoeken wij u om onze portfolio te bekijken of contact met ons op te nemen.

DART App

DART App

De Domestic Abuse Reference Tool (DART) app is een geavanceerd hulpmiddel

Lees verder

De Outfit

Admin Mobiele App Modules

Mis nooit een kans om uw eCommerce winkel te beheren met de 'Admin Mobile App Module'.

Lees verder

Admin Mobiele App Modules

De Outfit

Maak een stijlstatement met The Outfit! Deze revolutionaire mobiele app geeft

Lees verder

Veelgestelde vragen over Flutter App Development

Wat is Flutter?

Flutter is een open-source framework voor het maken van cross-platform apps die draaien op Android, iOS, Linux, macOS, Windows, Google Fuchsia en het web vanuit een enkele codebase. Het kan worden gebruikt voor het maken van zowel de voor- als achterkant van mobiele applicaties. Flutter gebruikt programmeertaal Dart, wat een goede optie is voor het maken van een goede app.

Wat is een Flutter app?

Flutter apps zijn cross-platform mobiele apps die draaien op meerdere besturingssystemen zoals Android, iOS, & Windows en het web vanuit een enkele code bron. Flutter komt met verschillende handige codes en functies die nodig zijn voor de frontend en backend van een applicatie. Dus een Flutter app developer kan mobiele apps maken in weinig tijd.

Wat zijn enkele apps gemaakt met Flutter?

Wereldwijd hebben veel wereldwijde merken vertrouwd op de Flutter app developers voor succesvolle cross-platform mobiele apps. Met Flutter kan een developer Androidapplicaties en ook iOS applicaties maken met dezelfde native code. Hieronder volgen enkele apps die met Flutter zijn gemaakt:

 • Philips Hue
 • Google Ads app
 • Google Assistant
 • Groupon
 • CrowdSource
 • Dream11

Waarom zou ik kiezen voor een Flutter app voor mijn ontwikkelings- project?

Flutter app laten maken biedt een project verschillende voordelen:

 • Lagere ontwikkelingskosten
 • Snelle ontwikkeling
 • Intuïtieve interface ontwerpen
 • Lanceert de mobiele app over meerdere platformen
 • Intuïtieve navigatie
 • Bliksemsnelle prestaties
 • Snellere time-to-market

Hoeveel kost het om een Flutter developer in te huren?

Zedrox rekent €35,- per uur voor een Flutter developer

Bieden jullie een NDA in het process van een Flutter app laten maken?

Ja, al onze projecten worden gedekt door een non-disclosure overeenkomst. Of het nu een Androidapplicatie of iOS is, onze developers tekenen NDA om uw project te beschermen tegen diefstal van gegevens en ideeën

Wat zeggen onze klanten?

Onze nieuwste blog

Een exclusieve opslagplek voor de nieuwste eCommerce content, inclusief trends, nieuws, artikelen, inzichten en nog veel meer.